11 најбољих интерком алтернатива за бољу комуникацију

Најбоље могућности интерфона


Да ли тражите најбоље интеркомуникационе алтернативе и конкуренте? Интерцом је софтвер за цхат уживо за продају и комуникацију. Може се користити за тренутно ћаскање са посетиоцима ваше веб странице како би их претворили у купце. Интерцом се такође може користити као маркетиншко средство. Међутим, недостаје неколико напредних функција, па ћете можда требати да проверите друге опције које имају мања ограничења.

У овом чланку ћемо делити најбоље алтернативе за интерком које можете да користите за комуникацију са клијентима.

1. ЛивеЦхат

Уживо ћаскање

ЛивеЦхат, Инц. је један од најпопуларнијих додатака за ћаскање и помоћну службу за корисничку подршку. То је најстарији софтвер за чет уживо и сјајно функционише на свим оперативним системима. Можете да интегришете ЛивеЦхат са ВордПресс-ом и другим главним градитељима веб страница како бисте побољшали процес комуникације са својим купцима.

Доступан је на преко 40 језика, што га чини заиста глобалним софтвером. Подешавање је лако и можете да управљате четом са било ког уређаја као што су лаптоп, телефон, таблет итд. Има чист интерфејс за приказ на вашој веб локацији и служи као права конкуренција Интерцому.

Цена: Кошта 16 долара месечно ако се наплаћује годишње. Можете се пријавити и за 30-дневно бесплатно пробно време.

2. Оларк

Оларк

Оларк је ливе цхат софтвер за тимове за продају и корисничку подршку. Може се користити за повезивање са вашим посетиоцима, пружање подршке и претварање у клијенте. Интегрише се са ЦРМ софтвером, решењима за е-трговину и другим алатима за пренос података са софтвера за ливе цхат на вашу веб локацију.

Долази са опцијама за прилагођавање како бисте дизајнирали оквир за разговор уживо који ће се подударати са темом ваше веб странице. Можете додати лепе боје и променити облик оквира за чет уживо. Што се тиче карактеристика, Оларк вам омогућава да водите рачуна о количини ћаскања, приоритетности и паметном премештању вашег особља на најважније разговоре. Извештаје за чет такође можете добити у примљеном сандучићу.

Цена: Кошта 15 долара месечно ако се наплаћује годишње. Такође можете да се пријавите за двонедељно бесплатно пробно време за тестирање софтвера.

3. Олабав

Слацк

Слацк је софтвер за колаборацију на мрежи и на апликацијама. Може се користити за унутрашњу и спољну комуникацију. Можете да користите Слацк за прављење канала и слање порука већој корисничкој групи. Такође вам омогућава да приватно комуницирате са члановима вашег тима и купцима. То је другачија врста софтвера у поређењу са софтвером за ћаскање уживо попут Оларк или ЛивеЦхат, Инц.

Помоћу Слацк-а можете на цхат да додате више чланова тима како бисте одговорили на купца. Може да се интегрише са многим апликацијама, алатима и услугама за једноставно дељење садржаја током ћаскања.

Цена: Има бесплатан план са основним карактеристикама. Премијска верзија креће се од 6,67 УСД месечно ако се наплаћује годишње.

4. Зендеск Цхат

Зендеск

Зендеск је још један популаран софтвер за цхат уживо који се користи за комуникацију са вашим купцима путем веба, апликација или порука. Има опцију за циљање и на цхату засновану на понашању за повезивање са посетиоцима на вашим одредишним страницама. Можете одмах да помогнете тим корисницима да се пријаве за вашу услугу или изврше куповину.

Долази са оценама за ћаскање, слањем датотека, цхатботовима, мрежним обрасцима и још много тога. Зендеск Цхат има контролну таблу у реалном времену за приказ активних ћаскања, долазних ћаскања, ћаскања у реду чекања, времена чекања, времена одговора и других активности из софтвера.

Цена: Трошак почиње од 14 УСД по агенту месечно. Можете испробати њихову услугу на нивоу предузећа током бесплатне пробне верзије или се пријавити за бесплатну Лите верзију (врло ограничене функције).

5. СнапЕнгаге

СнапЕнгаге

СнапЕнгаге је пословни програм за ћаскање за продају и подршку. Долази са циљаном платформом за ћаскање за веб странице. СнапЕнгаге се интегрише са Фацебоок Мессенгер-ом, СМС-ом за четовање, Твеет-то-Цхат, ВеЦхат-ом и другим популарним софтвером за комуникацију са својим корисницима на било којој платформи.

Као и други софтвер за цхат уживо, он контролише проток разговора са ботовима и прилагођеним порукама. Можете да прилагодите дизајн оквира за ћаскање. Садржи аналитику, сигурност и сигурност корисничких информација и ХИППА је компатибилан за компаније везане за здравство. Можете поуздано користити СнапЕнгаге као алтернативу Интерцому.

Цена: Почетни план кошта 16 долара по кориснику / месечно ако се наплаћује годишње. Сви планови имају бесплатно пробно тестирање услуге.

6. ФресхЦхат

ФресхЦхат

ФресхЦхат је апликација за размјену порука и цхат цхат уживо. Омогућава вам да се повежете са посетиоцима ваше веб странице помоћу ботова и кампања како бисте их претворили у купце. Можете приказати скочну поруку својим корисницима када почну да излазе са ваше веб локације. ФресхЦхат вам омогућава да шаљите поруке засноване на понашању својим корисницима у зависности од тога коју одредишну страницу посећују.

Погледајте ове најбоље ВордПресс попуп додатке.

Долази са паметним утикачима, конзервираним одговорима, приватним белешкама, нотификацијама на радној површини, цхат ботовима и још много тога. ФресхЦхат се може интегрисати са Слацк-ом, Фацебоок Мессенгер-ом, Схопифи-ом, ВордПресс-ом и другим онлајн апликацијама.

Цена: Има бесплатну верзију са ограниченим месечним јединственим посетиоцима. Плаћени планови почињу од 15 УСД месечно ако се наплаћују годишње.

7. Цхапорт

Цхапорт

Цхапорт је паметан додатак за ћаскање уживо за веб локације ВордПресс. Укључује регистроване операторе, неограничен капацитет за ћаскање, извештавање, аналитику, историју ћаскања и обавештења путем е-поште. Бесплатна верзија Цхапорта омогућава вам да ставите 5 чланова тима истовремено на мрежи. Можете надоградити на премиум планове за више функција.

Поред тога, Цхапорт нуди вишејезичне видгете за ћаскање, интеграцију Запиер-а и подржава апликације за коришћење ливе цхат-а са свих својих уређаја. Долази са белешкама посетилаца, аутоматским позивницама, уносом увида и још много тога.

Цена: Кошта 9,90 долара месечно ако се плаћа годишње. Основни план је бесплатан за до 5 оператера.

8. Цомм100 Ливе Цхат

Цомм100 Ливе Цхат

Цомм100 Ливе Цхат је савршена услуга за размену порука и чет за веб локацију, апликације и својства друштвених медија. Делује у потпуности на понашање корисника и шаље персонализоване поруке вашим корисницима анализирајући њихове акције на вашој веб локацији.

Долази са анкетама пре разговора, интеграцијама е-трговине и ЦРМ-а, интелигентним праћењем, прилагођеним порукама и још много тога. Цомм100 Ливе Цхат је флексибилна платформа за интеракцију са купцима и посетиоцима веб локација. Нуди унапред програмиране поруке како би поздравио кориснике и учинио их да се осећају вредним.

Цена: Кошта 29 долара по агенту / месечно.

9. Дрифт

Заношење

Дрифт је одличан софтвер за цхат и маркетиншка платформа за мала предузећа. То вам помаже да повежете свој продајни тим са потенцијалним купцима. Има Дрифт Бот који омогућава тренутне одговоре вашим посетиоцима да их укључе у разговоре. Дрифт вам омогућава да радите са најпопуларнијим сервисима за е-пошту и другим корисним апликацијама.

Добићете важне функције као што су планер састанака, интелигенција посетилаца, маркетинг на основу налога, аутоматизовани центар за помоћ и још много тога. Дрифт се једноставно поставља на вашој веб локацији и њиме се може управљати са мобилних уређаја.

Цена: Кошта 50 долара месечно ако се наплаћује годишње. Дрифт такође нуди бесплатну верзију са основним, врло ограниченим функцијама.

10. Чисто ћаскање

Чисти цхат

Пуре Цхат је бесплатна услуга уживо за веб локације са великим прометом. Ако желите наменског оператера за ћаскање, тада је Пуре Цхат најбољи избор. Може да се повеже са вашом веб страницом и приказује видгет за чет за кориснике који могу да се повежу са вама.

Бесплатни план има неограничено четовање, центар за ангажовање, транскрипте за ћаскање, прилагођене виџете, подржава до 3 оператера, апликације за мобилне уређаје и још много тога. Корисницима приказује образац пре ћаскања, тако да могу попунити њихове личне податке, а ви можете да се повежете с њима након што сте на мрежи. Чисти цхат може бити паметна алтернатива Интерцому.

Цена: Кошта 39 долара месечно ако се наплаћује годишње за премијску верзију са већином опција.

11. Смартсупп

Смартсупп

Смартсуппс је приступачна услуга за чет уживо која се интегрише са веб страницом и апликацијама као што су ВордПресс, ВооЦоммерце, Магенто, итд. Интегрише се са Гоогле Аналитицс-ом за дељење извештаја из ваших ћаскања и такође можете да креирате прилагођене извештаје за сесије чет уживо.

Помоћу Смартсуппс-а можете уживати у бесплатној услузи ћаскања уживо. Иако, само историја ћаскања чува 14 дана. Бесплатни план има основне могућности прилагођавања оквира за ћаскање.

Цена: Долази са бесплатним планом. Премијски план кошта 8 УСД по агенту / месечно.

Надамо се да ће вам овај чланак помоћи да откријете најбоље интерком алтернативе. Такође ћете желети да проверите наш водич о популарним МаилЦхимп алтернативама и конкурентима да аутоматизују ваш маркетинг путем е-поште.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map