11 најбољих КуицкБоокс алтернатива за мала предузећа (2020)

најбоље алтернативе у односу на брзе књиге


Тражите ли најбоље КуицкБоокс алтернативе?

Иако је КуицкБоокс најпаметнији добављач пословних алата за управљање приходима и наплатама, можда ће му недостајати неколико функција које би могле помоћи да тачно организујете своје рачуне.

У овом чланку ћемо делити неке од најбољих КуицкБоокс алтернатива које можете користити за управљање књигама и рачунима.

1. ФресхБоокс

ФресхБоокс

ФресхБоокс је један од најпопуларнијих софтвера за фактуре и фактуре. Помаже вам да креирате професионалне и прилагођене фактуре са својим логотипом, позадином итд. Омогућује вам прихватање плаћања кредитном картицом на вашим фактурама и подржавате вишеструке интеграције плаћања.

Долази са многим другим услугама попут праћења времена, праћења трошкова, управљања пројектима и процена / предлога. Можете да створите моћне увиде и извештаје о учинку вашег пословања.

Остале истакнуте карактеристике укључују аутоматски обрачун пореза, датуме доспећа фактуре, обавештења о плаћању и још много тога. Можете одабрати жељену валуту и ​​такође дати попусте својим корисницима. ФресхБоокс је савршена алтернатива КуицкБоокс-у.

Цена: Стартер план кошта 15 УСД месечно. Овај план је савршен за 5 клијената који се могу наплатити. Ако желите да испробате њихову услугу пре куповине, можете се пријавити и на бесплатну пробну верзију.

2. Зохо Књиге

Зохо Боокс

Зохо Боокс је једноставно и сигурно решење за рачуноводство на мрежи за ваше пословање. Повезује се с вашим банковним рачуном како би управљао протоком ваших плаћања, пратио плаћања и паметно категорисао трансакције. Омогућавају вам портал да прихватате скупно плаћање, делите недавне продаје, прикупите повратне информације о купцима и још много тога.

Такође управља и прати свој инвентар и може се интегрисати са више сервиса за плаћање, аналитику, извештавање и софтвер за управљање односима са клијентима..

Цена: Кошта 9 УСД месечно по организацији. Можете се пријавити за њихово 14-дневно бесплатно пробно време да бисте проверили услугу пре него што је купите.

3. Ксеро

Ксеро

Ксеро је одличан софтвер за пословање и рачуноводство за мала предузећа. Даје у реалном времену ваш новчани ток на свим уређајима. Има мобилну апликацију која је корисна за слање рачуна, креирање потраживања и још много тога.

Оно категоризира ваше трансакције и брзо генерише изјаве. Ксеро подржава више валута, интегрише се с преко 700 апликација и креира наруџбе за куповину у покрету.

Цена: Нуди бесплатан пробни рок од 30 дана за испробавање њихове услуге без ризика. Стартер пакет кошта 20 долара месечно за до 5 рачуна и понуда.

4. Кадуља 50Клоуд

Кадуља 50Цлоуд

Саге 50Цлоуд је још једна алтернатива КуицкБоокс-у. Саге 50Цлоуд можете повезати са својим банковним рачуном да бисте управљали трансакцијама, бележили продају и генерисали примања у реалном времену. Ова алатка за управљање односима са купцима има прилагођени панел за креирање, уређивање и слање рачуна својим клијентима директно из софтвера. Такође можете послати цитате својим клијентима у професионалном стилу.

Овај софтвер помаже у управљању залихама и залихама. Она се брине о обрачуну пореза и аутоматски шаље онлине поврат путем услуге ХМРЦ. Саге 50Цлоуд има много процеса аутоматизације за рачуноводство што га чини робусним и јединственим.

Цена: Кошта 20 фунти месечно. Ако желите да тестирате услугу, онда се можете пријавити за 30-дневно бесплатно пробно време.

5. ЗипБоокс

ЗипБоокс

ЗипБоокс је бесплатни софтвер за рачуноводство и фактурирање на мрежи. Као и друга популарна решења, он вам омогућава да клијентима пошаљете професионалне рачуне и одмах их платите. Прихвата све кредитне картице, ПаиПал и друге начине плаћања. Такође можете да закажете плаћања и аутоматизујете процес наплате.

Исплате аутоматски категоризирају плаћања с бојама у боји како би биле једноставније и доступније. Помоћу паметних увида и извештаја можете задржати купце са високим плаћањем и повећати приход.

Цена: Има бесплатну верзију са свим функцијама које су вам потребне да бисте се такмичили са КуицкБоокс-ом. ЗипБоокс такође нуде премиум решења почев од 15 УСД месечно.

6. ФрееАгент

Слободан играч

ФрееАгент је софтвер за рачуноводство који се лако користи за мала предузећа и једна од најбољих КуицкБоокс алтернатива. Изграђен је за слободњаке, поједине власнике веб локација и мале агенције. Има импресивне функције попут понављајућих рачуна, подсетника о аутоматском плаћању, обавештења и још много тога.

Испоручује се са функцијом да преснимава рачуне и сачува их у телефону. ФрееАгент се повезује са вашом банком ради праћења трансакција и даје вам у реалном времену преглед новчаног тока.

Цена: Почиње од 10 УСД месечно током 6 месеци. Касније то кошта 20 долара месечно. Можете се пријавити за 30-дневно бесплатно пробно време да бисте проверили све функције пре куповине овог решења.

7. Талас

Талас

Ваве је бесплатни финансијски софтвер за веб локације малих предузећа. Помаже вам у управљању рачунима, наплатама и фактурама на мрежи. Помоћу Ваве-а можете да креирате лепе фактуре и шаљете их клијентима помоћу линка за брзо плаћање.

Има мобилну апликацију за управљање свим трансакцијама, спремање кратких примитака итд. Долази са чврстом базом знања која вам помаже да вас води кроз постављање рачуноводственог софтвера.

Цена: Апсолутно је бесплатно. Да бисте започели, можете се пријавити на њиховој веб локацији.

8. Клупа

Клупа

Клупа је одлична књиговодствена услуга за веб локације малих предузећа. Интегрише се са популарним апликацијама као што су Схопифи, ВордПресс, БигЦоммерце, Стрипе, итд. Даје вам потпуну контролу над приходима са месечним извештајима, прегледима трошкова и увидима у ваше трансакције.

Нуди годишњи финансијски пакет и олакшава вам ручно подношење пореза. Клупа је једна од најбољих алтернатива КуицкБоокс-у.

Цена: Његова почетна цена је 119 УСД месечно када се плаћа годишње. Можете да се пријавите за њихово бесплатно пробно тестирање за услугу.

9. Пандле

Пандле

Пандле је још један бесплатни рачуноводствени софтвер за мала предузећа. Представља ваш приход и новчани ток у графичком формату. Слично било којем премиум софтверу за рачуноводство, Пандле вам омогућава да додате везу за плаћање на фактуру и брзо добијете плаћање. То паметно управља вашим финансијама категорисањем трансакција.

Помоћу њихове мобилне апликације можете слати цитате, фактуре и још много тога. Пандле апликација побољшава књиговодствено искуство и помаже вам да проширите своје пословање.

Цена: Има бесплатан план са невероватним карактеристикама. За додатне опције можете купити њихову премиум верзију по цени од 7 долара месечно.

10. Касхоо

Касхоо

Касхоо је једноставан рачуноводствени софтвер за власнике малих предузећа. Има надзорну плочу која се једноставно користи за приказ трансакција у реалном времену. Усклађује податке преко 5000 банковних феедова и олакшава вам управљање новчаним током.

Лако је за подешавање и коришћење. Касхоо вам омогућава да клијентима шаљете професионалне фактуре и компатибилан је с више приступника плаћања, укључујући кредитне картице, ПаиПал итд..

Цена: Кошта 19,95 УСД месечно ако се наплаћује годишње. Касхоо има 14-дневно бесплатно пробно тестирање услуге.

11. Густо

Густо

Густо је мрежна платна услуга за професионално управљање рачунима запослених. Можда није директан конкурент КуицкБоокс-у, али можете га користити за несметано пословање и подмиривање плаћања у покрету..

Помаже вам да сарађујете са компанијама које нуде користи запосленима. Ову услугу можете лако користити за аутоматизацију интерних трансакција.

Цена: Кошта 12 долара месечно по особи. Густо има 30-дневно бесплатно пробно време.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбоље алтернативе КуицкБоокс-а за управљање рачунима. Такође бисте желели да погледате наш водич о томе како да креирате налоге е-поште за име ваше компаније.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me