17 најбољих темама детета за генезу за ВордПресс (2020)

Бест Генесис Тхемес


Да ли тражите најбоље теме за дјецу Генесис?

Теме о Генесису изграђене су на основу оквира Генесис компаније СтудиоПресс, најпопуларнијем тематском оквиру у свету. Генесис савршено функционише сам по себи, али ако желите да направите чуда са Генесисом, мораћете да је користите са дечијом темом на својој веб локацији.

У овом ћемо вам чланку показати БЕСПЛАТНО одабир најбољих стручњака о темама о Постанку и како бесплатно добити све теме Генесиса..

Избор најбоље теме за генезу

Као што је речено, Генесис је један од најбољих оквира ВордПресс тема.

У случају да нисте сигурни шта је оквир ВордПресс теме, објаснимо мало о томе.

ВордПресс тематски оквир је централизована локација на којој се налазе све примарне функције теме. Поврх оквира, морате инсталирати подређену тему да бисте додали прилагођени стил на вашу веб локацију док све основне функције вашег оквира остају нетакнуте.

Док оквир савршено функционише сам по себи ван оквира, најбоље се користи када се користи заједно са дечијом темом.

За више детаља погледајте наш комплетан преглед оквира Генесисове теме (предности и недостаци).

Ево неколико ствари које морате да потражите у деци теме Генесис за ВордПресс:

 • Подршка за Гутенберг: Изаберите подређену тему Генесис која долази са потпуном подршком за уређивање блока Гутенберг. Класични уредник се полако повлачи, па је Гутенберг, наравно, будућност.
 • Подржите подручје садржаја: Један од најважнијих аспеката Генесиса је тај што он следи ВордПресс стандардима за корисничко сучеље. Садржај на почетној страници мора се додати путем видгета, а не употребом додатака треће стране, тако да би дечија тема требала имати и видгетизед цонтент подручја
 • Интеграција е-трговине: Ово је корисно ако желите продати производ на својој веб локацији или је потребно лако интегрисати приступник плаћања.

Желите БЕСПЛАТНО испробати све теме врхунских СтудиоПресс Генесис од 35+?

Када се пријавите за ВП Енгине, најбоље управљани ВордПресс хостинг хостинг, бесплатно добијате оквир Генесис и СВЕ теме СтудиоПресс (то вреди више од 2.000 долара!)

БЕСПЛАТНО набавите све теме постанка од 35 и више генеза »

За више детаља, такође, погледајте наш чланак о бесплатном добијању премиум СтудиоПресс тема.

1. Академија Про

Ацадеми Про

Академија Про је ВордПресс Генесис тема направљена посебно за креативце на мрежи, образовне веб странице, стручне колеџе, универзитете и академске институције. Долази са снажним уграђеним функцијама, као што су оптин е-поште, видео заглавље, истакнути одељци и још много тога.

Тема нуди 6 области виџета за приказивање вашег садржаја на почетној и одредишним страницама. Припремљен је за превод и омогућава вам да створите вишејезичне веб странице.

2. Магазин Про

Магазине Про

Магазине Про је одлична тема Генесис ВордПресс-а намењена мрежним издавачима, часописима и новинама. Изграђен је за приказивање визуелно привлачног садржаја, попут слика и видео записа на истакнутом месту на вашој веб локацији.

Тема има двоструке навигационе меније, положаје огласа, обрасце за претплату на билтене, интеграцију друштвених медија и још много тога. Омогућава вам да организујете свој садржај у одговарајуће категорије и тагове.

3. Цафе Про

Цафе Про

Цафе Про је популарна тема генезе за ВордПресс. Долази са 2 теме за децу Генесис и нуди савршен изглед за ваше веб странице ресторана, кафића, пекаре, куваре и кулинарске пословне веб локације.

Помоћу готових видгета можете приказати корисне информације попут контактних података, радног времена и још много тога. Тема је једноставна за прилагодбу помоћу ВордПресс ливе прилагодитеља и Гутенберговог уређивача блокова.

4. Лифестиле Про

Лифестиле Про

Лифестиле Про је тема ВордПресс-а у часопису изграђена на врху Генесис Фрамеворк-а. То је вишенамјенска тема која је врло флексибилна и робусна.

Тема долази са вишеструким опцијама дизајна, изгледом приповедака и белом позадином. Беспрекорно се интегрише с ВооЦоммерцеом, тако да можете поставити интернетску трговину.

5. Невс Про

Невс Про

Невс Про је тема за издавање ВордПресс-а за новине, часописе, блогере и веб локације са богатим садржајем. Изграђен је на основу оквира теме Генесис, што га чини моћним и нераскидивим.

Тема се испоручује са 2 навигациона менија, трочланим распоредом, истакнутим клизачем и додацима почетне странице. Такође укључује прилагођене позадине, шеме боја и више опција изгледа.

6. Бреактхроугх Про

Бреактхроугх Про

Бреактхроугх Про је модерна ВордПресс тема погодна за маркетиншке агенције, ПР компаније, дигиталне студије и оглашиваче. Има белу позадину која чини ваш садржај читљивим и атрактивним.

Тема подржава Гутенберг изван оквира. Садржи 9 области виџета, прилагођене предлошке страница, портфолио странице и још много тога.

7. Дигитал Про

Дигитал Про

Дигитал Про је елегантна тема ВордПресс Генесис-а створена за трговце, агенције и дигиталне продавце. Тема нуди савршен изглед за продају ваше дигиталне робе на мрежи.

Флексибилан је за компаније е-трговине, што значи да добијате пуну подршку за покретање ваше веб продавнице. Остале запажене опције укључују тастере за позив на акцију, прилагођени избор боја и готове контакт форме.

8. Веллнесс Про

Веллнесс Про

Веллнесс Про је савршена ВордПресс тема за компаније повезане са здрављем, инструкторима јоге, фитнес водичима и теретанама. Изграђен је на врху ВордПресс Генесис Фрамеворк-а.

Тема долази са 12 готових области виџета које можете користити да бисте прилагодили више делова ваше веб локације. Има потпуно прилагодљиво заглавље за додавање навигационог менија, логотипа и прилагођене слике пуне ширине.

9. Даили Дисх Про

Даили Дисх Про

Даили Дисх Про је тема ВордПресс Генесиса за ресторане, блогере о храни, јела и фотографе с храном. Има прелеп изглед приповедака за прављење веб странице за храну и рецепте са сликама.

На почетној страници налазе се видгетизед подручја за додавање вашег садржаја, истакнутих рецепата, секције и менија ресторана.

10. Беаутифул Про

Беаутифул Про

Беаутифул Про је ВордПресс вишенамјенска тема Генесиса.

Значајке теме укључују прилагођене предлошке страница, 10 области виџета, поздравну поруку, позадинске слике, неограничен избор боја и још много тога. Такође је идеално да блогери постану ВордПресс блог.

11. Аутор Про

Аутхор Про

Аутхор Про је једноставна тема ВордПресс Генесис-а за ауторе, издаваче и онлине продавце књига. Подржава ВооЦоммерце ван кутије, тако да можете поставити мрежну библиотеку и продавати књиге.

Омогућава вам да прикажете своју истакнуту књигу изнад преклопа. На почетној страници можете приказати и остале важне књиге и организовати их на основу категорија и интересовања читалаца.

12. Агенција Про

Агенци Про

Агенци Про је сјајна ВордПресс Генесис тема за мрежне агенције, трговце, пословне професионалце и провајдере услуга. Долази са прилагођеном позадинском сликом на целом екрану која брзо привлачи пажњу ваших корисника.

Тема има прилагођене предлошке страница за блогове, архиве и још много тога.

13. Оутреацх Про

Оутреацх Про

Оутреацх Про је црквена тема ВордПресс-а, коју је СтудиоПресс изградио на темељу оквира Генесис. Долази са импресивним изгледом који ће вашу поруку гласно и јасно приказати.

Тема помаже да се прикупе донације на мрежи, покажу ваш филантропски рад, прикажу надолазеће догађаје и још много тога. Има 12 области виџета, 6 опција изгледа и лако панел са темама које вам омогућавају да поставите своју црквену страницу.

14. Модерн Студио Про

Модерн Студио Про

Модерн Студио Про је класична ВордПресс Генесис тема за дизајнере, фотографе, уметнике и блогере. Корисницима пружа прелепо искуство читања са оштром типографијом и ефектима паралаксе.

Помоћу почетне странице с видгетизедом можете лако додати свој истакнути посао и ангажовати своје кориснике. Омогућава вам да прилагодите боје, позадину и фонт било где на веб локацији.

15. Екецутиве Про

Екецутиве Про

Екецутиве Про је ВордПресс пословна тема изграђена на врху оквира Генесис. Омогућује вам да на почетној страници своје веб странице представите истакнуто дело у професионалном стилу.

Садржи клизач садржаја, банер за позив на акцију, прелепе боје, једноставан навигациони мени и прилагођену позадину. Такође нуди видгете за подножје и предлошке одредишне странице.

16. Едуцатион Про

Едуцатион Про

Едукација Про је сјајна тема ВордПресс Генесиса за универзитете, факултете, школе и образовне институције. Има прелепе и атрактивне боје које можете додати на почетну страницу како бисте импресионирали своје кориснике.

Тема садржи истакнути клизач садржаја, подручје добродошлице, унапријед припремљене шаблоне страница и двоструке навигацијске меније. Можете да користите ВордПресс алат за прилагођавање да бисте извршили измене на својој веб локацији уз тренутни преглед.

17. Метро Про

Метро Про

Метро Про је фантастична ВордПресс Генесис тема за веб странице са садржајем попут мрежних часописа, новина, блогова, итд. Има црно-бели изглед који чини ваш садржај читљивим и атрактивним.

Можете приказати представљену причу на врху почетне странице, а остале представљене приче приказати у наставку.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбоље теме из Постанка. Такође ћете желети да проверите наш чланак о бесплатном добијању премиум СтудиоПресс тема

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map