19 најбољих ВордПресс аутомобилских тема за аутоматске трговце и гараже

најбоље вордпресс аутомобилске теме у поређењу


Да ли тражите најбоље ВордПресс аутомобилске теме?

Без сумње, аутомобилски бизнис је у процвату. Један од најбољих начина да останете испред кривуље у својој индустрији је изградња веб странице коју покреће аутомобилска ВордПресс тема..

У овом чланку ћемо делити неке од најбољих ВордПресс тема за ауто-трговце и гараже како бисте побољшали ваше аутомобилско пословање.

Одабир најбољих ВордПресс аутомобилских тема за аутоматске трговце

Да бисте направили веб локацију за аутоматско трговање и гаражу, требаће вам ВордПресс тема која нуди праве функције које одговарају вашим потребама. Можда знате да на хиљаде ВордПресс тема на тржишту постоји изазов за одабир најбоље теме за вашу веб локацију.

Ево неких кључних карактеристика које ћете често наћи на аутомобилској веб локацији.

 • Дрзак и светао распоред
 • Одредишне странице за возила
 • подршка е-трговине
 • Опције финансирања аутомобила
 • Систем инвентара
 • Образац за резервацију термина

Погледајмо неке од најбољих ВордПресс тема за ауто трговце и гараже.

1. Астра Ауто сервиси

Астра Ауто сервиси

Астра Цар Репаир је готова демо веб страница ВордПресс Астра Тхеме. Овај демонстративни модел дизајниран је специјално за ауто-трговце, гараже, поправке аутомобила и прање аутомобила. Такође можете да користите њихов увозник демо садржаја од 1 клика да бисте брзо покренули аутомобилски сајт са овом темом.

Одлично функционира са свим популарним произвођачима страница за превлачење и повлачење. То значи да у комбинацији са алатком за прављење страница можете прилагодити веб локацију онако како желите без бриге о питању компатибилности. Тема је превода спремна и подржава ВооЦоммерце изван оквира.

2. Диви

Диви

Диви је одлична ВордПресс тема са хиљадама пакета за изглед за било које пословне нише које се можете сјетити. Испоручује се са више демо предложака, укључујући и онај за аутомобилску нишу који вам помаже да направите савршену веб локацију за трговце аутомобилом, поправке аутомобила, прање аутомобила и аутомобилске блогере. Можете увести било који дизајн изгледа да бисте одмах покренули веб локацију.

ВордПресс Диви буилдер омогућава брзо додавање текста, слика и глобалних елемената на вашу веб локацију. Ова тема се такође може прилагодити помоћу ВордПресс ливе цустомизер-а.

3. Ултра

Ултра

Ултра је популарна вишенаменска тема ВордПресс-а за изградњу било ког вебсајта. Има више уграђених демо предложака за различите пословне нише, укључујући поправке аутомобила, салон аутомобила, гараже и трговце аутомобилом. Такође садржи хоризонтални клизач слике на пуној страници који даје вашој веб страници изразит изглед.

Има прилагођене виџете, шеме боја, оштру типографију и иконе на друштвеним мрежама. Тема је високо оптимизована за перформансе и брзину.

4. Аутомобилска индустрија

Аутомобилски

Аутомотиве је смела и светла ВордПресс тема за продавце аутомобила, гаража, салона и поправку аутомобила. У пакету је са невероватним функцијама као што је финансијски калкулатор за помоћ корисницима у финансирању аутомобила. Омогућује трговцима аутомобила да додају ВИН декодер на веб локацију тако да можете да прикажете све информације о возилу једним кликом.

Има неограничене стилове боја, прелепу типографију и једноставне могућности прилагођавања. Све можете да их прилагодите помоћу програма за прилагођавање ВордПресс-а тако да не морате да прелазите између прегледа и уређивача.

5. Моноцхроме Про

Моноцхроме Про

Моноцхроме Про је моћна ВордПресс тема за прављење било које веб странице, укључујући поправку аутомобила, ауто трговце и гараже. Ова минималистичка тема је најприкладнија за вас ако желите да имате видно високо присуство на мрежи. Долази са прилагођеним областима виџета на почетној страници у које можете додати текст, слике и видгете.

Можете користити алат за прилагођавање тема да бисте прилагодили било шта на веб локацији. Беспрекорно функционише и са ствараоцима страница, тако да можете да направите високо прилагођени аутомобилски сајт и успоставите снажно дигитално присуство.

6. Радник

Радник

Воркер је професионална ВордПресс тема за било који веб сајт за мала предузећа. Можете да користите ову тему за креирање веб локације за аутоматско трговање и гараже. Долази са уграђеним системом резервације и календаром термина који можете уграђивати било где користећи кратки код или видгет.

Компатибилно је са Гоогле календаром и омогућава вашим клијентима да управљају састанцима на мрежи. Радничка тема је у потпуности преносива на било који језик.

7. Тецхницо

Тецхницо

Тецхницо је модерна ВордПресс тема направљена посебно за било коју професионалну веб локацију попут гараже, поправка аутомобила и механике. Почетна страница покреће унапред уграђени виџет за садржај који вам олакшава да је попуните визуелно привлачним садржајем.

Долази са прилагођеним виџетима, бесконачним схемама боја и више врста садржаја. За прилагођавање у стварном времену можете да користите програмере страница и ВордПресс алат за прилагођавање уживо.

8. АутоМак

Аутомак

АутоМак је савршена тема програма ВордПресс за ваше ауто-мото и гаражне послове. Испоручује се са функцијама као што су мењачница, финансијски калкулатори, интернет продаја аутомобила и одредишне странице.

Остале карактеристике укључују стилове боја, прилагођени логотип, аутоматски увоз инвентара и још много тога. Омогућава вам да прикажете фотографије аутомобила у прелепим галеријама слика и албумима.

9. Хестиа Про

Хестиа Про

Хестиа Про је прелепа ВордПресс тема са више готових аутомобилских веб локација. Садржи предлошке са једне странице и више страница које можете да увезете у једном клику.

Ова тема долази са слидером и видео клизачем у одељку заглавља. Почетна страница је у потпуности прилагодљива помоћу ВордПресс ливе прилагодитеља.

10. Модули

Модули

Модулес је модерна ВордПресс тема заснована на модуларном изгледу који вам олакшава додавање функција и садржаја на вашу веб локацију. Ова тема је савршена за стварање сајта за ауто-гаражу, гараже, изнајмљивање аутомобила и било који аутомобилски посао.

Омогућава вам да креирате засебну страницу блога или покренете интернетску трговину за продају аутомобила. Тема модула има неколико подручја оглашавања, што је корисно ако свој аутомобилски блог желите уновчити оглашавањем.

11. Продавач аутомобила Делуке

Ауто дилер Делуке

Као што име каже, Цар Деалер Делуке је ВордПресс тема дизајнирана посебно за ауто дилере која вам омогућава куповину и продају возила на мрежи. Има моћан уграђени претраживач који помаже корисницима да пронађу аутомобиле на основу броја и карактеристика залиха.

Ово је савршена тема ако желите да уновчите свој аутомобилски блог огласима. Подржава ВооЦоммерце и ВПМЛ, који вам омогућавају да направите вишејезичну веб страницу за свој аутомобилски посао.

12. Адванце Аутомобиле

Адванце Аутомобиле

Ако тражите бесплатну ВордПресс тему за ваше аутомобилско и заступство, онда Адванце Аутомобиле могао би бити најбољи избор. Најприкладнији је за прављење веб странице за механичаре, изнајмљивање аутомобила, гаража, салони мотоцикала и услуге кабине.

Почетна страница садржи клизач слике и дугме за позив на радњу.

13. Зелле

Зелле

Зелле је елегантна ВордПресс аутомобилска тема која нуди изглед једне странице за било коју веб локацију укључујући ауто-трговца, изнајмљивање аутомобила, гаражу и заступство. Садржи помицање паралаксом, интерактивне елементе почетне странице, прелепе боје и једноставан шаблон за прављење страница.

Такође укључује прилагођене позадине за додавање слике или видео записа без употребе додатка. Зелле тема је СЕО пријатељска и оптимизована за брзину.

14. Ауто Традер

Ауто Традер

Ауто Традер је запањујућа ВордПресс аутомобилска тема за изградњу тржишта возила, аутомобилског блога или часописа. На почетној страници има више клизача и анимација. Тема такође укључује мега мени, прилагођене позадине и уграђени изглед страница.

Испоручује се са административним интерфејсом, прилагођеним врстама постова, изјавама, одељак о услугама, ФАК-ом и контакт формом. Можете поставити огласе на веб локацију како бисте зарадили више новца на мрежи.

15. Аутомобил

Аутомобил

Аутомобил је бесплатна ВордПресс аутомобилска тема за вашу веб локацију за ауто и пословне аутомобиле. Има елегантан одељак са заглављем са прилагођеним логотипом, навигационим менијем, адресом, контактним бројем, траком за претрагу и иконама друштвених мрежа. Долази са прекрасним клизачем слике с текстом и типком за позив на радњу.

Тема нуди распоред приповедака за креирање вашег аутомобила блога. У потпуности подржава ВооЦоммерце за продају возила на мрежи.

16. Орфео

Орфео

Орфео је ВордПресс вишенаменска тема за креирање било које веб странице укључујући ауто-трговца, изнајмљивање аутомобила и гаража. Садржи позадинску слику заглавља у пуној ширини са прилагођеним логотипом, навигационим менијем, страницом блога и дугмади позива на акцију.

Тема има прилагођени изглед подножја у који можете додати виџете и корисне везе.

17. АутоМалл

АутоМалл

АутоМалл је напредна ВордПресс аутомобилска тема направљена посебно за продавце аутомобила, механичара, гараже и било који аутомобилски посао. Има таман распоред са невероватним филтрима за претраживање који помажу корисницима да пронађу савршене аутомобиле које су одувек желели да купе. Тема вам омогућава да прикажете понуде аутомобила и истакнута возила у делу заглавља.

Тема је препуна професионалних додатака који ће проширити карактеристике и функционалност вашег веб сајта за аутомобиле. Интегрише се с популарним системима плаћања за глатке онлине трансакције.

18. Неве

Неве

Неве је лагана ВордПресс аутомобилска тема атрактивног дизајна коју можете користити за израду веб странице за трговину аутомобилом, гараже и заступство. Тема је веома прилагодљива програмерима страница попут Беавер Буилдер-а и Елементор-а. Опције тема можете прилагодити и помоћу ВордПресс ливе прилагодитеља.

Нуди више готових предложака страница са увозником демо садржаја једним кликом. Неве тема садржи прилагођене распореде заглавља и подножја.

19. АутоДеалс

АутоДеалс

АутоДеалс је тема е-трговине ВордПресс која вам омогућава да покренете интернетску трговину за куповину и продају аутомобила. Такође вам омогућава да направите веб страницу која се бави продајом и откупом залиха. Можете приказати истакнуте листе и понуде у горњем делу вашег вебсајта.

Има фантастичне функције као што су калкулатор финансирања, интернетско плаћање, напредна претрага аутомобила с филтерима, размјена валута и још много тога. Тема АутоДеалс спремна је за превод и подржава РТЛ језике.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбоље ВордПресс теме за ауто-трговце и гараже. Можда ћете желети да проверите и наше најбоље и јефтине премиум ВордПресс теме.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map