21 најбољих тема Беавер Буилдер-а за ВордПресс (у поређењу)

најбоље теме за градитеље Беавер-а


Да ли тражите најбоље теме Беавер Буилдер-а за своју веб страницу ВордПресс? Беавер Буилдер је популаран програм за прављење страница који вам помаже да креирате странице помоћу једноставног сучеља за превлачење и испуштање. Не подржавају све ВордПресс теме Беавер Буилдер. Ако намјеравате користити овај величанствени програм за прављење страница, прво морате сазнати које су теме компатибилне с њим.

У овом чланку ћемо делити најбоље теме Беавер Буилдер-а за ВордПресс које можете да употребите да бисте лакше направили веб локацију својих снова.

1. Потенза

Потенза

Потенза је популарна тема на једној страници за ВордПресс. У потпуности подржава програмере страница, укључујући Беавер Буилдер. Омогућава вам да повучете и испустите садржај, видгете и друге елементе на почетној страници. Помоћу Беавер Буилдер-а можете истовремено да уређујете и друге одредишне странице. Потенза има флексибилан изглед са више стубова и карактеристикама дизајна.

Долази са прилагођеним виџетима, паралакс позадинама, сликама, анимацијама и још много тога. Можете да користите ВордПресс алат за прилагођавање да бисте контролисали балансирање боја и прегледали преглед ваших промена уживо.

2. Хестиа Про

Хестиа

Хестиа је вишенамјенска тема Беавер Буилдер-а. Интегрише се са градитељем страница како би вам омогућио да дизајнирате своју веб страницу у покрету. Садржи једно-минутно подешавање и демо садржај, тако да лако можете дуплирати њихов демо сајт. Садржај и слике можете лако заменити властитим подацима.

Потпуно је оптимизована за брзину и компатибилна је с најбољим додацима за кеш меморију. Хестиа подржава мега меније, прилагођену позадину и РТЛ (десно лево) језике. Спремно је за превод и може се користити за прављење вишејезичне веб странице.

3. Сиднеи Про

Сиднеи

Сиднеи је моћна пословна тема која подржава Беавер Буилдер. Веома је флексибилан и пружа блокове садржаја за брзо постављање почетне странице. Долази са клизачем целог екрана, сликом заглавља, лепљивим навигационим менијем и прилагођеним логотипом. Сиднеи има алат за прављење драг-дроп-ова за лако креирање одредишних и других веб страница.

Подржава Гоогле фонтове, потпуну контролу боја за изглед, прилагођене изгледа, логотипе и преводе. За разлику од других тема, Сиднеи има скуп друштвених икона које можете додати на своју веб локацију да бисте сарађивали са посетиоцима.

4. ОцеанВП

ОцеанВП

ОцеанВП је бесплатна ВордПресс тема компатибилна са Беавер Буилдер-ом за прављење страница. Има невероватно брзо време учитавања страница које можете проверити било којим алатом за тестирање брзине за ВордПресс веб локације. ОцеанВП има уграђене функције за креирање е-трговине са ВооЦоммерце-ом. Можете да направите интернетску трговину са овом темом.

Тема се испоручује са сопственим екстензијама за помицање преко целог екрана, искакањем пријаве, Инстаграм феедом, белим ознакама и још много тога. Има јаку документацију која вам може помоћи у почетном постављању.

5. Астра

Астра

Астра је модерна ВордПресс тема направљена за Беавер Буилдер-а и остале произвођаче горњих страница. Нуди унапред изграђене веб странице за смањење времена и напора које улажете у израду веб локација. Можете једноставно покренути њихове демо странице и заменити садржај својим. Сви дизајни њихових демо сајтова направљени су тако да се уклапају у било коју врсту веб локација које желите.

Прилагођавач тема за ВордПресс уживо има све могућности за уређивање ваше веб локације. Можете да видите преглед својих промена одмах. Астра је платила додатке за проширење функционалности заглавља и изгледа.

6. Бенсон

Бенсон

Бенсон је тема фотографије за ВордПресс. Може да интегрише Беавер Буилдер за повлачење и испуштање садржаја и слика на вашој веб локацији. Фотографима нуди распоред на основу приче. Бенсон је корисник прилагођен и прилагодљив, тако да можете да направите тачно веб локацију коју желите.

Одлично функционише са ВордПрессовим прилагодитељем уживо да унесе измене на вашу веб локацију и види их у прегледу. Можете да користите њихове видео туторијале да научите како да управљате веб страницом без борбе са тактикама покушаја и грешака.

7. Објектив

Објектив

Ленсе је ВордПресс тема дизајнирана посебно за фотографе и продавнице фотоапарата. Нуди више распореда галерије, приказ целог екрана, контролу боја и још много тога. Ленсе је осјетљива тема и изгледа изврсно на било којој величини екрана.

Има уграђен уплоадер галерије, поставке контроле изгледа, модерни изглед и ВПМЛ подршку. Објектив се може интегрисати са програмом Беавер Буилдер да бисте повукли и испустили ваш садржај за странице.

8. ГенератеПресс

ГенератеПресс

ГенератеПресс је једноставна ВордПресс тема са Беавер Буилдер компатибилношћу. То је лагана тема и врло стабилна са највишим стандардима кодирања. Поседује премиум модуле и приступ библиотеци њихових веб локација.

Ако желите да разговарате о прилагођавању, биће вам драго да чујете да ГенератеПресс долази са типографијом, бојама, изгледима и компатибилношћу са ВордПресс додацима. Такође је оптимизовано да претраживачи привуку више промета на вашој веб локацији.

9. ТруеНортх

ТруеНортх

ТруеНортх је тема ВордПресс портфеља. Има јединствен изглед захваљујући блоковима добродошлице и блоковима садржаја портфеља. Можете да прикажете различите врсте портфолија у презентацији, сликама, колонама и још много тога. ТруеНортх је компатибилан са Беавер Буилдер-ом за прављење страница.

Тема садржи прилагођене видгете, боје, плочу са опцијама и увоз демо садржаја од 1 клика да бисте спремили веб локацију. Подесити је лако и заиста је ВордПресс тема прилагођена корисницима.

10. Ава

Ава

Ава је тема еЦоммерце ВордПресс-а са ВооЦоммерце интеграцијом. Долази са 50+ бесплатних екстензија и компатибилан је са свим осталим ВооЦоммерце премиум екстензијама. Одлично функционира с програмом Беавер Буилдер за повлачење и испуштање производа и прилагођавање страница. Ава је савршен избор за продају путем интернета.

Има прилагођене распореде, боје, фонтове, друштвене иконе и више опција за уређивање. Ава укључује 6 шаблона, галерије лигхтбок-а, распоред галерија и дизајне пуне ширине.

11. Милос

Милош

Милос је ВордПресс тема за хотеле, хостеле, апартмане и смештаје. Садржи спољне системе за резервацију, управљање менијем ресторана и друге опције за веб локацију вашег хотела. Милос се лако инсталира и користи помоћу Беавер Буилдер уређивача.

Погледајте ове најбоље ВордПресс теме за хотеле и одмаралишта.

Будући да је спреман за превод, можете да направите веб локацију хотела на вашем локалном језику и додате друге међународне језике. Тема је оптимизована за брзину и СЕО.

12. Прилагодите

Прилагодите

Као што име сугерира, Цустомифи је врло прилагодљива тема ВордПресс-а. Направљен је за прављење страница и у потпуности подржава Беавер Буилдер. Помоћу уређивача у реалном времену можете да креирате странице, заглавља, подножја и бочне траке и одмах прегледате своје дизајне. Они тврде да се сваки појединачни елемент у теми Цустомифи може прилагодити.

Прилагодите има много готових веб локација које можете да користите за брзо покретање веб локације. Једноставно промените садржај и слике да бисте их учинили својим. Тема је лагана и оптимизована за перформансе.

13. Неве

Неве

Неве је ВордПресс тема прилагођена прављењу страница и одлично сарађује са Беавер Буилдером. Изграђен је са модерним стандардима и прилагодљивим изгледима. Неве је потпуно респонзиван, спреман за превод и нуди подешавање од 1 минуте са укљученим демо увозом. Има прекрасне навигацијске меније, типографију, боје и позадине по мери.

Компатибилан је са свим ВордПресс додацима треће стране. Користећи програм за прилагођавање ВордПресс-а, можете да уредите било коју страницу веб локације и видите преглед измена уживо.

14. Флевр

Флевр

Флевр је ВордПресс пословна тема за веб локације са е-трговином. Подржава ВооЦоммерце да створи интернетску трговину и продаје своје производе. Има почетну страницу засновану на додацима за додавање функција, садржаја и прилагођених виџета. Флевр укључује 7 врста садржаја за почетне странице, укључујући портфеље, клизаче, услуге, тимове, партнере, изјаве и производе.

Са флексибилним опцијама изгледа можете да поставите ступце, листе, филтере и бочне траке на својој веб локацији. Ова тема је компатибилна са ствараоцима страница као што је Беавер Буилдер да би дизајнирали странице помоћу функција за повлачење и испуштање.

15. Иглоо

Иглоо

Иглоо је ВордПресс ВордПресс тема за ресторане и барове. Нуди јединствен изглед за ваше пословање с храном за промоцију вашег ресторана на мрежи. Као и друге такве теме, и он има систем за управљање менијима за лепо приказивање јела и цена.

Долази са 4 врсте садржаја за почетну страницу, укључујући клизаче и галерије слика којима се приказују ваше фотографије хране. Иглоо има више шема боја, прилагођених виџета, боја и типографије за изглед.

16. Роцкед Про

Роцкед Про

Роцкед Про је премиум пословна тема за ВордПресс веб локације. Садржи сјајан клизач, шаблоне страница, додатне видгете и још много тога. Тема је компатибилна са Беавер Буилдер-ом и другим ствараоцима страница што прилагођавање чини веома једноставним. Можете да превучете и испустите садржај и видгете да бисте поставили своју веб локацију.

Има подршку за ВооЦоммерце да направи продавницу е-трговине. Тема је спремна за превод и одлично функционира за РТЛ језике. Имају јаку документацију и водиче који у потпуности објашњавају карактеристике које су укључене у тему.

17. Струцт

Струцт

Струцт је једноставна тема програма Беавер Буилдер за ВордПресс за мобилне апликације и софтвер, веб локације повезане са софтвером и СааС (услуга као услуга). Почетна страница је заснована на виџетима које можете превући и испустити како бисте додали садржај и слике. Беавер Буилдер вам такође помаже да поставите своју почетну страницу помоћу садржаја видгета, секција слика и још много тога.

Долази са 13 прилагођених видгета попут друштвених икона, мапа контаката, распореда задатака итд. Структура дели ваш садржај на 5 врста, укључујући портфељ, тим, услуге, често постављана питања и водиче. Можете да прилагодите тему неограниченим колорним шемама, фонтовима и позадинским стиловима.

18. Риан

Риан

Риан је бесплатна, вишенаменска ВордПресс тема са Беавер Буилдер подршком коју можете да употребите за брзу израду веб странице. Подешавање опција тема садржи бројне прилагођене поставке за промену дизајна и изгледа ваше веб локације. На почетној страници има клизач слике пуне ширине.

Омогућује вам додавање прилагођеног логотипа, превлачење и испуштање садржаја видгета и додавање позадинске слике. Риан је потпуно реагован и оптимизован за СЕО.

19. Радцлиффе

Радцлиффе

Радцлиффе је још једна бесплатна тема за ВордПресс. Има предложак пуне ширине за почетну страницу. Ова тема је компатибилна са програмом Беавер Буилдер који вам олакшава додавање садржаја, слика, образаца и више на вашу почетну страницу. Програм Беавер Буилдер страница вам такође помаже да брзо направите своје одредишне странице.

Поред тога, има прелепе предлошке, слике заглавља, типографију, прилагођени логотип, прилагођене боје и области виџета. Радцлиффе је тема која је спремна за превод тако да је можете користити за прављење веб странице на било ком језику.

20. ГБеавер

ГБеавер

ГБеавер је компатибилна тема програма Беавер Буилдер за ВордПресс веб локације. То је дечја тема Генезе која јој даје чврсте темеље. Има више изгледа и уграђене веб локације за брзо постављање веб локације. Такође подржава ВооЦоммерце за креирање продавница е-трговине.

Долази са уграђеним виџетима, модулима, прилагођеним логотипима, лепљивим менијима, офф-цанвас менијима, флексибилним ступовима подножја са подручјима виџета и тематским опцијама за дизајн ваше веб локације. Потпуни је пакет за креирање веб локације са Беавер Буилдер-ом.

21. Паге Буилдер Фрамеворк

Паге Буилдер Фрамеворк

Као и име, Паге Буилдер Фрамеворк је савршена тема програма ВордПресс која подржава све програмере страница, укључујући Беавер Буилдер. То је супер лагана тема са флексибилним опцијама за дизајн и прилагођавање веб локације. Паге Буилдер Фрамеворк нуди плаћене додатке за лепљиву навигацију, интеграцију Типекита и прозирна заглавља.

Ова тема је у потпуности одговарајућа и оптимизована за претраживаче. Изграђен је уз помоћ најновије технологије да би био безбедан и заштићен од рањивости.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбоље теме Беавер Буилдер-а за ВордПресс. Такође бисте желели да проверите наше стручне типове за најбоље ВордПресс теме за веб локације са чланством.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me