22 најбоље теме за ВордПресс портфељ за било коју нишу (2020)

Најбоље теме из портфеља


Тражите ли најбоље теме за ВордПресс за портфељ?

Тема ВордПресс портфеља омогућава вам да покажете своје пројекте, демонстрирате своју стручност, заузврат, помажући вам да остварите пословне водиче.

У овом чланку ћемо вам показати неке од најбољих тема портфолија за ВордПресс веб локације.

Избор најбоље ВордПресс теме портфолија

Одабир праве теме за ВордПресс портфељ важно је да ли сте фрееланцер или имате агенцију. Са правом темом портфолија, можете направити најбољи први утисак, показати своју стручност и на крају претворити своје посетиоце у клијенте који плаћају.

За најбоље резултате, ево шта треба да потражите у теми ВордПресс портфеља:

 • Истакнути одељак за приказивање истакнутог садржаја на почетној страници веб локације.
 • Истакнути клизач за приказивање значајног садржаја на свим предлошцима странице попут почетне странице, појединачних блогова, страница блога.
 • Беспрекорна интеграција са алаткама за прављење драг-пада.
 • Беспрекорна интеграција друштвених медија

Сада када знате како да одаберете најбољу тему портфеља за своју ВордПресс страницу, погледајте нашу ручно изабрану листу најбољих тема ВордПресс портфеља.

1. Диви

Диви

Диви долази са вишеструким изгледима портфолија које можете користити за подешавање странице ВордПресс портфеља. Ови изгледи нуде одељке са садржајем, клизаче слика и још много тога.

Диви долази у 2 укуса: Диви тема и Диви Буилдер (додатак).

Диви тема је најбоља за кориснике који желе да изврше прилагођавање користећи један од својих 100+ комплетних веб локација које долазе заједно са темом.

Додатак Диви Буилдер ради са било којом темом, тако да је најбоље за кориснике који га желе користити поред других тема.

Набавите тему Диви већ данас!

2. Ессенце Про

Ессенце Про

Ессенце Про је лепа тема ВордПресс портфолија изграђена на врху Генесис Фрамеворк-а. Подржава Гутенберг уредник блокова тако да можете лако прилагодити своју веб страницу.

Тема нуди више опција изгледа, укључујући дизајнирање почетних страница са 2, 3 и 3 колоне. Можете искористити видгетизед почетну страницу додавањем свог истакнутог рада путем ВордПресс виџета.

Набавите тему Ессенце Про данас!

БЕСПЛАТНИ ПРИСТУП: Ессенце Про + 35 Остале теме СтудиоПресс!

Желите БЕСПЛАТНО испробати све премиум теме СтудиоПресс, укључујући Ессенце Про?

Када се пријавите за ВП Енгине, најбоље управљани ВордПресс хостинг хостинг, БЕСПЛАТНО добијате оквир Генесис и СВЕ теме СтудиоПресса (то вреди више од 2.000 долара!)

БЕСПЛАТНО узмите ВП Енгине свих 35+ тема »

3. ОцеанВП

ОцеанВП

ОцеанВП је бесплатна тема за ВордПресс портфељ која долази са десетак готових изгледа за различите пословне и личне нише.

Тема укључује почетну тему портфеља и увозник демо садржаја од 1 клика како бисте брзо започели са радом. Интегрише се са популарним стручњацима за прављење и повлачење страница.

Набавите тему ОцеанВП већ данас!

4. Астра

Астра

Астра је једна од најбољих тема портфолија за ВордПресс веб локације. Долази са 100 места почетних веб локација тако да можете да направите веб локацију као демо локацију једноставну као клик, а затим је прилагодите својим потребама.

Са Астром добијате модеран изглед портфолија који је створен идеално за фотографе, уметнике и графичке дизајнере. Ова тема је добро оптимизована за претраживаче.

Набавите тему Астре већ данас!

5. Хестиа Про

Хестиа Про

Хестиа Про је класична ВордПресс тема са 1 странице направљена за било коју врсту веб локација. Тема има неколико унапред изграђених предложака веб страница које лако можете прилагодити.

Долази са одељцима портфеља почетних страница који приказују ваше производе и истакнута дела. Такође нуди пуну подршку за ВооЦоммерце тако да лако можете креирати интернетску продавницу.

Набавите тему Хестиа Про данас!

6. Угао

Цорнер

Цорнер је професионална ВордПресс тема за креативне уметнике, блогере, дизајнере и фотографе. Долази са минималним изгледом и има пуно истакнутих подручја са садржајем.

Најистакнутије карактеристике ове теме укључују варијације боја, прилагођене видгете и подршку за еЦоммерце додатке.

Набавите тему Цорнер данас!

7. Ултра

Ултра

Ултра је моћна ВордПресс вишенаменска тема која нуди на десетине унапред направљених веб локација и преко 60 распореда тема које можете да користите одмах да подесите своју презентацију.

Долази са увозником демо садржаја од 1 клика, тако да можете да направите веб локацију у само неколико секунди и лако замените садржај оригиналним текстом и сликама. Можете бирати између 17 стилова заглавља како бисте својој веб локацији давали јединствен изглед.

Набавите тему Ултра данас!

8. Зелле

Зелле

Зелле је елегантна тема за ВордПресс портфељ која се испоручује са изгледима на 1 и више страница. Долази са интерактивним елементима почетне странице, истакнутим одељцима са садржајем, помицањем паралаксом и још много тога.

Тема је компатибилна с већином стварања страница тако да можете направити веб локацију испочетка онако како желите. Има неограничен избор боја и прилагођене позадине.

Набавите тему Зелле већ данас!

9. Гомила

Гомила

Пиле је одлична тема за ВордПресс портфељ саграђена посебно за фотографе и креативне уметнике који вам омогућавају да професионално покажете свој рад. Омогућује вам употребу интерактивних боја на почетној страници како бисте привукли пажњу својих корисника.

Има јасну типографију, помицање паралаксом, јединствене прелазе и савршен изглед детаља који вам помажу у постављању сајта за портфолио. Са подршком за израду изворних страница, можете лако да прилагодите сваки део ваше веб странице.

Набавите тему Пиле већ данас!

10. Агност

Агилити

Агнци је минималистичка ВордПресс тема са белом позадином која чини ваш садржај видљивијим читаоцима. Има прилагођено заглавље са једноставним навигационим менијем, менијем друштвених медија и поздравном поруком.

Тема вам омогућава да прикажете истакнути клизач садржаја да бисте приказали свој најважнији садржај у горњем делу вашег вебсајта. Такође садржи одељке са почетних страница за портфељ, недавне постове, контактне информације и још много тога.

Долази са прилагођеним подножјем преко целог екрана, избором боја, изгледима блога, распоредом бочне траке и још много тога. Агнци је превод спреман за лако стварање вишејезичне веб странице.

Набавите тему Агнци већ данас!

11. Наставите

Резиме

Ресуме је тема ВордПресс портфола у јаркој боји која вам омогућава да привучете клијенте и компаније.

Има одвојене одељке за портфељ, блог, податке и контакт информације. Тема је оптимизована за брзину и перформансе.

Набавите тему Ресуме данас!

12. Угао

Угао

Англе је задивљујућа тема ВордПресс портфеља која вам омогућава да професионално представите своје производе и услуге. Има минималан стил изгледа са оштром типографијом, прилагођеним позадинама и више заглавља.

Тема долази с динамичним градитељем почетних страница, прилагођеним видгетима и подручјима виџета на почетној страници. Такође нуди савршени портфељски модул за приказ фотографија или другог рада.

Набавите тему Англе данас!

13. Обална линија

Обална линија

Обала линије је интерактивна тема ВордПресс портфеља која нуди изглед садржаја портфеља. Помоћу ове теме можете приказати своје истакнуте фотографије да направите најбољи први утисак.

Тема нуди више опција за изглед, презентацију у низу портфолија, листа колона, бесконачно скроловање и још много тога. Веома флексибилан и једноставан за постављање чак и за почетнике.

Набавите тему Обалне линије данас!

14. Интернет портфељ

Онлине Портфолио

Онлине Портфолио је бесплатна ВордПресс тема направљена посебно за личне веб странице, блогове и биографије. Долази са уграђеним виџетима помоћу којих можете приказати свој портфељ на почетној страници веб локације.

Тема има изглед пуне ширине, подршку за Гутенберг-ов уредник и дугме за позивање на радњу. Користи савршен баланс боја да брзо задиви ваше кориснике.

Набавите тему Онлине Портфолио већ данас!

15. Параллак Про

Параллак Про

Параллак Про је модерна тема ВордПресс портфолија изграђена на врху оквира Генесис. Има изглед тамне боје и прелепу типографију која привлачи кориснике на вашој веб локацији.

Тема дочекује посетиоце поруком и гумбом за позив на акцију на горњем прегибу. Нуди 5 области виџета на почетној страници за додавање свог портфеља, услуга и производа.

Набавите тему Параллак Про данас!

16. Ницо

Ницо

Ницо је минимална тема ВордПресс портфолија креирана посебно за уметнике, маркетиншке агенције и фрееланцере. Има 2 изгледа, више шема боја и неколико прилагођених поставки за постављање прелепог сајта за портфолио.

Почетна страница омогућава вам приказ рада у категоријама и стилу решетке. Остале значајне карактеристике укључују филтрирани портфељ, распоред више ступаца и навигациони мени бочне траке.

Набавите тему Ницо данас!

17. Нацрт портфеља

Нацрт портфеља

Нацрт портфеља је бесплатна тема за ВордПресс портфељ направљена посебно за фотографе, дизајнере, креативне агенције и личне портфељне веб странице. Омогућава вам да прикажете своје истакнуте фотографије на почетној страници у стилу решетке.

Својим минималистичким приступом, можете ставити фокус на свој рад и услуге на почетну и одредишну страницу. Тема је лако прилагодити помоћу ВордПресс уређивача уживо.

Набавите тему Нацрт портфеља већ данас!

18. Скромно

Схапели

Схапели је популарна вишенаменска тема програма ВордПресс. Долази са прилагођеном позадином заглавља преко целог екрана, додацима почетне странице и одељцима паралаксе.

Почетна страница теме је потпуно прилагодљива, тако да можете лако додати портфељ, изјаве, производе и услуге. Подржава ВордПресс додатке трећих страна за додавање додатних функција на вашу веб локацију.

Набавите тему Схапели данас!

19. Инспиро

Инспиро

Инспиро је фантастична тема за ВордПресс портфељ. Долази са прилагођеном видео позадином која вашој веб локацији даје посебан изглед.

Одговара 100%, тако да ваша веб локација изгледа сјајно на свим величинама екрана и уређајима. Штавише, укључује интеграцију програмера страница, модул галерије и секције портфолија.

Набавите тему Инспиро већ данас!

20. Вињета

Вињета

Вињета је тема за целострани ВордПресс портфељ погодна за фотографе, моделе, уметнике и креативне агенције. Долази са прилагођеном видео позадином за привлачење корисника на вашој веб локацији.

Изглед почетне странице је врло флексибилан, што значи да можете бирати између слике или видео записа за приказ у позадини. Такође долази са 4 опције изгледа, 3 подручја виџета, моћном плочом опција тема и још много тога.

Набавите тему Вињета већ данас!

21. Елеганце Про

Елеганце Про

Елеганце Про је црно-бела тема ВордПресс портфолија идеално изграђена да прикаже свој портфељ у презентацијском стилу. Има прелепу типографију, привлачан дизајн почетних страница и елегантне истакнуте секције.

Значајке теме састоје се од прилагођених предложака страница, више области виџета, 6 опција изгледа и прилагођеног заглавља. Изграђен је на основу оквира теме Генесис од СтудиоПресс-а, што теми даје чврст и моћан подупирач.

Набавите тему Елеганце Про данас!

22. Портфолио

Портфолио

Портфолио је елегантна ВордПресс тема направљена за дизајнирање прелепих и професионалних сајтова за портфолио. Има прилагођену библиотеку видгета за лако постављање почетне странице и одредишне странице.

Користи Ајак за једноставно учитавање страница и портфолија. Остале значајне карактеристике укључују филтре портфеља, распоред више ступаца, величине слика, интеграцију Гоогле фонтова и још много тога.

Набавите тему Портфолио већ данас!

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбоље теме из портфеља за веб локације ВордПресс. Такође бисте желели да погледате наш чланак о томе како направити онлине портфолио на ВордПресс-у.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map