23 најбоље ВордПресс теме за венчање и заруке (2020)

Најбоље ВордПресс теме за венчање и заруке


Да ли тражите најбоље ВордПресс теме за венчање и заруке?

Онда не гледај даље. Ево листе неких од нај стилистичнијих, најлепших и најлепших ВордПресс тема за венчање и заруке. Можете само да зароните и почнете да бирате тему венчања која одговара вашим захтевима, а затим додате неке додатке како бисте побољшали њене функције.

Одабир ВордПресс теме за веб локацију и венчање

На тржишту постоје хиљаде бесплатних и врхунских ВордПресс тема које вам омогућавају да направите веб страницу или за венчање. Добра ВордПресс тема за веб локацију и венчање мора да има неке карактеристике као што су:

 • Фото и видео галерије са прозорчићем лигхтбок-а
 • Подршка за мапе локација
 • Компатибилност с додацима за догађаје
 • Иконе за дељење на друштвеним мрежама

Погледајмо неке од најбољих ВордПресс тема за венчање и заруке.

1. Диви

Диви Тема

Диви је моћан ВордПресс тема и дизајнер страница од стране Елегант Тхемес. Диви је савршен за израду свих типова веб локација, укључујући венчање, заруке, планирање догађаја итд. Ова тема има уграђене изгледе, прилагођене врсте поста и видгетизед почетну страницу.

Нуди неколико избора боја, бочних трака, позадине и подршке за ВооЦоммерце. Диви је компатибилан са ВПМЛ-ом, тако да можете лако креирати вишејезичне веб странице.

2. Ултра

Ултра

Ултра је вишенаменска ВордПресс тема за прављење било које врсте веб локација. Ултра долази са неколико дизајнерских скинова и већ припремљених демо места. Такође се испоручује са изгледом сајтова за венчање и заруке. Са позадином целог екрана можете да додајете датуме венчања, слике, видео записе и РСВП дугме.

Ултра тема је врло прилагодљива и испоручује се са Тхемифи градитељем који ће вам помоћи да брзо и лако дизајнирате свој изглед. Компатибилно је са ВооЦоммерце.

3. Астра

Астра

Астра је модерна ВордПресс тема дизајнирана за прављење муњевитих веб локација. Долази са тоном демо локација, укључујући и оне за венчање и заруке. Такође можете пронаћи неколико уграђених изгледа заглавља како бисте прилагодили заглавље онако како желите. Ова тема такође садржи навигациони мени, прилагођени логотип и позадинску слику целог екрана.

Астра је компатибилна с популарним произвођачима страница за прављење и повлачење. То је лагана тема и треба јој мање од 50 КБ ресурса.

4. Ессенце Про

Ессенце Про

Ессенце Про је прелепа ВордПресс тема изграђена на врху Генесис Фрамеворк-а. Веома је прилагодљив и подржава програмере страница да изврше измене на вашој веб локацији. Ова тема је савршена за веб сајтове, свадбе и веб сајтове.

Садржи позадинску слику на целом екрану, навигациони мени, траку за претраживање, оквир за претплату на билтен и још много тога. Такође можете да користите ВордПресс алатку за прилагођавање поставки уживо да бисте изменили подешавања теме.

5. ОцеанВП

ОцеанВП

ОцеанВП је популарна ВордПресс тема за венчања, заруке, планере догађаја и још много тога. Има прелепу оштру типографију, клизач слике, навигациони мени и прелепе одељке почетне странице за приказ фотографија.

Најбољи део је што је основна тема потпуно бесплатна. Пакет додатака можете да купите ако желите да то побољшава веб локацију. То укључује шеме боја, прилагођене виџете, позадину и још много тога. ОцеанВП не само да је компатибилан са ВооЦоммерце-ом, већ вам пружа и невероватне уграђене функције за ВооЦоммерце, као што су изворно искакање колица, плутајућа трака са додацима у кошарицу и још много тога …

6. Инспиро

Инспиро

Инспиро је одлична ВордПресс тема за венчање и заруке. Доступно је са позадином видео записа и искачућим светлом видео записа. Такође можете да прикажете ИоуТубе и Вимео видео записе у позадини презентације. Тема је интерактивна и привлачна за кориснике.

Има прелепе секције за приказивање фотографија и видео записа на почетној страници. Помоћу своје једноставне плоче опција тема можете лако да прилагодите тему.

7. Наима

Наима

Наима је елегантна ВордПресс тема која је створена за креирање свих врста веб локација. Има модуларну функцију која вам помаже да брзо поставите своју веб локацију. Такође одлично функционише са свим додацима за ВордПресс треће стране да максимизира функције и опције.

Долази са више готових веб локација, тако да не морате увек да кренете испочетка. Ова се тема такође једноставно интегрише са ВооЦоммерце-ом да би покренули интернетску трговину.

8. Галерија Про

Галлери Про

Галлери Про је минималистичка ВордПресс тема за венчање и заруке. Можете да користите ову тему за приказ фотографија са венчања у прелепим галеријама слика. То укључује могућности изгледа и прилагођавања страница.

Има видгетизирани изглед, што значи да можете користити прилагођене видгете да бисте одмах поставили веб локацију. Одјељци заглавља и подножја такођер су у потпуности прилагодљиви.

9. Дан венчања

Дан венчања

Као што име каже, Веддинг Даи је тема ВордПресс-а дизајнирана посебно за венчање и заруке. Омогућује вам да лепо покажете своје фотографије са венчања. Тема има брзи дизајн, глатке ефекте прелаза, клизаче слика и албуме са фотографијама.

Испоручује се са Тесла Фрамеворк-ом који можете користити за прилагођавање било којих елемената на вашој веб локацији. Интегрише се с мрежама друштвених медија ради дијељења фотографија са пријатељима и породицом.

10. Венчање

Венчање

Венчање је тема на једној страници за ВордПресс за планере венчања, организаторе и менаџере. Има функције за раст вашег планирања венчања и јачање клијентеле. Долази са прилагођеним планером за приказивање надолазећих догађаја.

Такође поседује РСВП образац за посетиоце, одељење за невесте и невесте и клизач за приказ приказа представљених догађаја. Тема за венчање је лако поставити чак и за почетнике.

11. Хестиа Про

Хестиа Про

Хестиа Про је модерна тема дизајна материјала за веб сајтове за венчање и заруке. Компатибилан је са ствараоцима страница за прављење и отпуштање ради стварања прилагођених изгледа. Да бисте уштедјели вријеме, можете користити њихове готове почетне странице и одмах започети с радом.

Такође се може уређивати помоћу ВордПресс алата за прилагођавање с прегледом уживо. Хестиа Про је у потпуности оптимизован за СЕО, перформансе и брзину.

12. Орфео

Орфео

Орфео је једнострана и вишенаменска ВордПресс тема за све врсте веб локација, укључујући венчање и заруке. Долази са прилагођеном позадином, тако да можете да је промените тако да дајете јединствен изглед вашој веб локацији. Садржи менија мени прилагођен кориснику за креирање једноставне навигације по сајту.

Ова тема има избор боја, могућности распореда, прилагођене видгете и још много тога. Орфео је превод спреман и један је од савршених избора ако желите да направите веб сајтове за РТЛ.

13. Веддинг Банд

Свадбени оркестар

Веддинг Банд је бесплатна тема за ВордПресс за веб сајтове, планере за венчања и организаторе догађаја. Има слику заглавља у пуној ширини која садржи прилагођени логотип, навигациони мени и детаље догађаја. Такође садржи одељак О нама за дељење ваших детаља.

То је тема за почетнике са једноставним опцијама и функцијама. Можете да користите алат за прилагођавање тема ВордПресс-а са прегледом уживо да бисте брзо увели измене на својој веб локацији без потребе за пребацивањем унапред и назад између странице за преглед и уређивача.

14. Зелле

Зелле

Зелле је елегантна ВордПресс тема направљена за све врсте веб локација. Са Зеллом можете да направите веб страницу за посао планирања венчања и зарука. Долази са помицањем паралакса, интерактивним елементима почетне странице и изгледом једне странице.

Има неограничене могућности боја, прилагођене позадине и вишеструки избор изгледа. Тема подржава све популарне програмере за повлачење и испуштање страница, ВооЦоммерце и ВПМЛ.

15. Труелове

Права љубав

Труелове је још једна бесплатна ВордПресс тема за веб сајтове за венчање и заруке. Омогућује вам да лепо представите своје фотографије и видео записе са венчања. Интегрише се са Контакт обрасцем 7 како би створио РСВП образац и контакт образац за своје полазнике.

Ова тема има више схема боја, позадинску слику заглавља и календар догађаја. Прилагодити је помоћу ВордПресс алата за прилагођавање уживо.

16. Неве

Неве

Неве је брза и лагана ВордПресс тема дизајнирана са сврхом – да креира било који веб сајт онако како желите. Има елегантан дизајн и лако се поставља. Ова тема је у потпуности компатибилна са ствараоцима страница тако да можете лако да направите веб локацију баш онако како сте замислили.

Можете да користите алат за прилагођавање тема ВордПресс-а за контролу и подешавање опција изгледа.

17. Елеганце Про

Елеганце Про

Елеганце Про је једноставна ВордПресс тема за веб сајтове за венчање и заруке. Има елегантан црно-бели изглед са центрираним поравнањем. Тема нуди опцију за додавање велике слике у заглавље. Такође можете да додате навигациони мени, друштвене иконе и прилагођени логотип у заглавље.

Садржи прилагођене предлошке страница, унапријед изграђене изгледа и више подручја виџета. Тема је прилагодљива за мобилне уређаје и изгледа сјајно на свим величинама екрана.

18. Модули

Модули

Модулес је фантастична ВордПресс тема направљена да брзо и лако креира било коју веб страницу, укључујући веб локацију за ваше венчање, заруке, рођендан или било који други догађај. Има видгетизед почетну страницу, тако да можете попунити садржај конфигуришући своје ВордПресс видгете.

Долази са више готових изгледа да бисте одмах започели са радом. Тема модула одлично функционира са свим популарним ВордПресс додацима.

19. ВедСнап

Веддинг Снап

Ако сте фотограф за венчање и тражите савршену тему, онда је ВедСнап оно што вам треба за вашу веб локацију. Ова тема нуди импресивне функције, укључујући позадинску слику пуног екрана, навигациони мени бочне траке, одељке почетне странице и још много тога.

Помоћу ВедСнап-а можете поставити засебну страницу за блог како бисте објављивали чланке и делили своје фотографске пројекте. ВедСнап садржи коже у боји, друштвене иконе, прилагођене видгете и уграђени образац за контакт за вашу страницу.

20. Вињета

Вињета

Вињета је тема ВордПресс фотографије за фотографе са венчања, зарука и догађаја. Има флексибилан изглед почетне странице за приказивање фотографија у професионалном стилу. Такође долази са вишеструким опцијама изгледа за сваку вашу галерију слика.

Остале значајне функције укључују прилагођене видгете, панел са темама, интеграцију друштвених медија и компатибилност са Јетпацк-ом.

21. Селфие

Селфие

Селфие је још једна тема фотографије ВордПресс венчања. Дивно је направљен блоковима за додавање галерија слика, фотографија и садржаја на почетну страницу. Ова тема се такође може користити за приказивање сајта вашег портфеља фотографија.

Има уграђену лежерну функцију за учитавање слика за убрзавање ваше веб странице. Селфие тема подржава Гоогле фонтове, прилагођене боје и позадину слике.

22. Параллак Про

Параллак Про

Параллак Про је визуелно атрактивна црно-бела тема ВордПресс-а за све врсте веб локација. Помоћу Параллак Про-а можете да направите веб страницу за планере венчања и зарука. Ова тема је изграђена на врху оквира Генесис, што га чини робусним и поузданим.

Има подручја виџета почетне странице за брзо прилагођавање веб локације. Параллак Про подржава еЦоммерце за покретање интернетске продавнице, која вам такође омогућава продају фотографија са венчања.

23. Планер венчања

Веддинг Планнер

Веддинг Планнер је фантастична ВордПресс тема за организаторе венчања, зарука и догађаја. То вам помаже да промовишете посао планирања венчања са својим маркетиншким алатима и функцијама. Може да интегрише ваш Инстаграм профил за дељење фотографија директно са Инстаграма.

Ова тема испоручује се са више одељка блога, прелепим дизајном галерија, шаблоном обрасца за контакт и модерним унапред изграђеним изгледима. Тема Веддинг Планнер је високо оптимизована за СЕО и перформансе.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбоље ВордПресс теме за венчање и заруке. Такође ћете желети да проверите наш водич о најбољим темама фотографије за ВордПресс.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map