23 најбољих ВордПресс ресторанских тема у поређењу (2020)

Најбоље теме у ВордПресс ресторану


Тражите ли најбоље ВордПресс теме за веб страницу свог ресторана?

Веб локација ресторана обично садржи мени, слике и друге важне функције за привлачење гладних купаца. Међутим, креирање професионалног веб сајта за ваш ресторан започиње одабиром атрактивне, функционалне теме.

У овом чланку ћемо делити нашу одабрану листу најбољих тема за ВордПресс ресторан тренутно на тржишту.

1. Фоодица

Фоодица

Фоодица је ВордПресс тема за ресторане, веб локације са рецептима, блогере о храни и часописе. Има више шема боја, индекс рецепата за објављивање примамљивих рецепата и огласни простор да бисте зарадили новац на својој веб локацији. Фоодица подржава ВооЦоммерце, а има и клизач слика за приказ фотографија хране из уста.

2. Белисе

Белисе

Белисе је вишенаменска тема ВордПресс ресторана. Долази са демо инсталацијом од 1 клика за покретање веб локације вашег ресторана. Белисе је оптимизован за СЕО и брзину. Долази са прилагођеним позадинама, мега менијима и моћним прилагодитељем уживо. Има ВооЦоммерце интеграцију за продају хране на мрежи. Тема је спремна за превођење тако да можете креирати вишејезичне веб странице.

3. Диви Тема

Диви

Диви нуди укусну тему за покретање веб странице ресторана. Диви долази са пакетом распореда ресторана Диви за ресторане, веб локације са рецептима и блогере о храни.

Диви долази у 2 укуса: Диви тема и Диви Буилдер (додатак).

Диви Тема је најбоље за кориснике који желе да изврше прилагођавање користећи један од својих 100+ комплетних веб локација које долазе заједно са темом.

Додатак Диви Буилдер ради са било којом темом, најбоље је за кориснике који га желе користити заједно са другим темама. Помоћу Диви-а можете направити лепу веб локацију за поновно покретање у само неколико кликова користећи Диви буилдер за ВордПресс.

4. Хестиа кафа

Хестиа кафа

Хестиа кафа је предложак који тема Хестиа Про користи за ВордПресс. То је савршена тема за веб страницу вашег ресторана. Уз све карактеристике Хестиа Про-а, можете лако направити вишенаменски веб сајт или блог за кафу. Има помицање паралаксом, елегантне секције почетних страница, подршку за е-трговину и још много тога.

5. Цафе Про

Цафе Про

Цафе Про је тема ВордПресс Генесиса. Може се користити за прављење прелепог и модерног веб сајта. Тема је савршена за пуноправни ресторан или блог о храни. Има дизајн паралакса, видгете за почетну страницу, систем менија, онлајн резервацију, подршку за локацију и још много тога. Цафе Про долази са прилагођеним предлошцима страница и опцијама тема за дизајн ваших одредишних страница.

БЕСПЛАТНИ ПРИСТУП: Цафе Про + 35 Остале теме СтудиоПресс!

Желите БЕСПЛАТНО испробати све врхунске теме СтудиоПресс, укључујући Цафе Про?

Када се пријавите за ВП Енгине, најбоље управљани ВордПресс хостинг хостинг, бесплатно добијате оквир Генесис и СВЕ теме СтудиоПресс (то вреди више од 2.000 долара!)

БЕСПЛАТНО узмите ВП Енгине свих 35+ тема »

6. Довнтовн

Центар града

Довнтовн је тема ресторана у ВордПресс-у, створена посебно за прављење прелепих веб локација ресторана, блогова о храни и часописа о рецептима. Ово је паметан избор да кувари поделе своје рецепте у професионалном, модерном стилу. Има прилагођени логотип, иконе друштвених дељења, виџете и Гоогле мапе за приказ ваше локације. Довнтовн има задивљујући клизач почетне странице на којем се приказују фотографије ваше хране.

7. Ресторан и кафић

Ресторан и кафе

Ако започињете свој ресторански ресторан и тражите приступачну тему ВордПресса, тада идите на ресторан и кафе. То је бесплатна тема за ВордПресс ресторан са основним карактеристикама за прављење прелепог веб сајта за храну или пекаре. Долази са одељком менија ресторана, секцијом за изјаве, мрежним системом резервација и клизачем за слике. Можете да користите ову тему за креирање продавнице хране на мрежи.

8. Амбианце Про

Амбианце Про

Амбианце Про је модерна ВордПресс тема за веб странице ресторана. Изграђен је на тематском оквиру Генесиса што га чини моћном темом. Омогућује вам приказивање слика и истакнутих постова на почетној страници. Амбианце Про има прилагодљиво заглавље, видгете, опције теме и шаблоне страница.

9. Делицио

Делицио

Делицио је модерна ВордПресс тема за креирање веб локација ресторана, кафића или пекара. Има алат за прављење драг-пада, клизну бочну траку, подручје добродошлице, мени хране, подршку Гоогле Мапс и прилагодљив дизајн. Делицио има подршку за ВооЦоммерце да продаје на мрежи. Има тимски одељак за приказ фотографија особља и кухара вашег ресторана.

10. Царбоне

Царбоне

Царбоне је елегантан ВордПресс ресторан и кафе тема. Садржи систем управљања менијима, интернетски образац за резервацију, подршку за прављење страница и прилагођавање тема уживо. Царбоне је у потпуности оптимизован за СЕО и брже перформансе. Спремно је за превод и може се користити за стварање вишејезичног блога ресторана или веб странице.

11. Рестауранте

Рестауранте

Рестауранте је бесплатна ВордПресс тема за ваш ресторан, роштиљ, роштиљ, брзу храну, пицерије или другу веб страницу која се тиче хране. Има прилагодљиву позадину, заглавље и мени. Рестауранте подржава отворене графичке и Твиттер картице да би стекао популарност на каналима друштвених медија. Има шаблоне са више колона и пуне ширине.

12. Иглоо

Иглоо

Иглоо је јединствена и моћна тема ВордПресс ресторана. Омогућује вам да професионално објављујете фотографије хране путем уграђене галерије слика. Има невероватан систем за управљање менијима који приказује почетнике, главна јела и десерте по њиховим ценама. Иглоо има више схема боја и 4 врсте садржаја. Има прилагођене виџете и оптимизован је за брзину.

13. Лаурент

Лаурент

Лаурент је елегантна ресторанска тема компаније Коде Интерацтиве. Тема је естетски тако привлачна да ће вам помоћи да претворите своје прозоре у купце. Његова тема луксузног стила са савременим изгледима, клизачима и галеријама помажу вам да се истакнете из гомиле. Идеално је дизајниран за кафиће, ресторане с добрим оброцима, блогере о храни и неколико других.

14. Сеасонс

Годишња доба

Сеасонс је професионални ресторан ВордПресс тема. То укључује више изгледа за кафе, бар, ресторан или друге веб странице са седиштем у храни. Као и све теме ресторана, и он има систем менија за храну и омогућава онлине резервацију. Долази са јединственим презентацијама које се могу користити за приказивање догађаја, фотографија хране, менија и још много тога. Сеасонс подржава предложак блога за блогере о храни.

15. Листее

Листее

Листее је пословни именик и тема за ВордПресс. Ако желите да направите листу локалних ресторана, онда је Листее савршен избор. Има прилагодљив изглед, флексибилан систем претраживања, пријаве на предњој страни и прилагођавач тема уживо. Долази са алатком за прављење драг-дроп-а за креирање одредишних страница и пословних директорија.

16. Петит

Петит

Петит је тема рецепта за храну за веб локације ВордПресс. На почетној страници постоји истакнуто подручје и клизач вртиља за постављање ваших рецепата. Има систем оцењивања који омогућава вашим корисницима да оцене рецепте и затраже више кухиња. Петит садржи прилагођене виџете, пречице за рецепте, плочу са темама и Инстаграм видгет. Помоћу функције прилагођених постова лако можете раздвојити рецепт рецепта и приказати га на почетној страници.

17. Мисе Ен Плаце

Мисе Ен Плаце

Мисе Ен Плаце је ВордПресс тема за куваре и ресторане. Подржава прилагођене логотипе, Гоогле фонтове, неограничене боје и живу прилагодбу за стил ваше веб странице. Има алатку за прављење страница за повлачење и испуштање функција и садржаја. Мени се може додати са сличицама, а можете их приказати на бочној траци помоћу виџета. Мисе Ен Плаце има ВооЦоммерце интеграцију.

18. Лзрестаурант

Лзрестаурант

Лзрестаурант је још једна бесплатна тема за ВордПресс ресторан. Зграђен је за критичаре хране и блогере да пишу о кафићима, ресторанима, баровима и прехрамбеним предузећима. Такође се може користити за продају критика о храни. Одељак о изјавама омогућава вам прикупљање повратних информација од критичара. Лзрестаурант има интеграцију на друштвеним мрежама, СЕО-пријатан дизајн и лаган изглед.

19. Куна

Куна

Куна је минимална ВордПресс тема за веб странице ресторана и кафеа. Има страницу са архивом постова за спремање ваших блогова о храни и рецепата за кориснике. Долази са подршком на друштвеним мрежама и можете приказати фотографије хране са свог Инстаграм феед-а. Омогућава вам увоз демо података и промену садржаја. Помоћу теме Куна можете покренути веб страницу свог ресторана и брзо зарадити новац.

20. Умами

Умами

Умами је модерна тема ресторана за ВордПресс. Има подршку за ВооЦоммерце да креира интернет продавницу и продаје своје прехрамбене производе. Долази са приказом презентација на целозаслонском екрану за приказ фотографија хране. Навигациони мени је у бочној траци са сатима рада вашег ресторана, адресом и друштвеним иконама. Умами има моћан систем за приказ менија вашег ресторана на вашим страницама, подручјима виџета и постовима.

21. Моонрисе

Моонрисе

Моонрисе је ВордПресс тема за ресторане, кафиће, барове, догађаје и конференције и кафане. Има више предложака, укључујући предложак на 1 странице, предложак блога, предлоге за унутрашње странице и још много тога. Моонрисе има дугу почетну страницу са до 7 одељка за приказ менија хране, услуга, презентације, детаља о контактима, виџета и садржаја. Нуди лако прилагођавање за додавање логотипа, промену фонтова, стварање галерија слика и управљање бојама тема.

22. Со и бибер

Со и бибер

Сол и бибер је тема рецепта за ВордПресс која се користи да са вашим корисницима подели примамљиве рецепте и савете за кување. Садржи све стандардне странице веб локација, укључујући контакт, блог, и још много тога. Тема се испоручује са распоредом превлачења и додавања за лако додавање функција и садржаја на вашој веб локацији. Има подршку за ВПМЛ да креира веб локацију или блог који је спреман за превод.

23. Роса 2

Роса

Роса 2 је прелепа тема ВордПресс ресторана. Долази са више Блокова хероја и померањем паралакса. Тема нуди уграђене ефекте анимације при учитавању странице. Омогућава вам потпуну контролу боја и фонтова. Помоћу прилагођених блокова лакше је креирати мени за храну, додавати привлачан садржај и још много тога. Роса 2 је лако подесити и омогућава вам да направите задивљујућу веб локацију ресторана.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбоље ВордПресс теме ресторана. Такође бисте желели да погледате наше листе најбољих ВордПресс тема о некретнинама и јефтине премиум ВордПресс теме.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map