24 најбоље ВордПресс теме за ЦроссФит теретану (2020)

Најбоље ВордПресс теме за ЦроссФит и теретану


Тражите ли најбоље ВордПресс теме за ЦроссФит теретану?

У Сједињеним Државама постоји 5000 теретана ЦроссФит и око 10 000 теретана широм света. Најбољи начин да се истакнете из гомиле јесте стварање ЦроссФит веб странице са једном од најбољих ЦроссФит тема за теретану.

У овом чланку ћемо вам показати 24 најбоље ВордПресс теме за ЦроссФит теретану.

Избор најбоље ВордПресс теме за Цроссфит теретану

Будући да на тржишту има на располагању мноштво ВордПресс тема, тешко је пронаћи савршену ЦроссФит тему која је најбоље погодна за ваше потребе. Требат ће вам тема с правим карактеристикама и изгледом дизајна који подржава ваш фитнесс и теретани програм.

Већина популарних тема за ВордПресс има мноштво опција за прилагођавање и често се испоручује са неколико прелепих предложака страница. Поред тога, можете употријебити додатак за прављење и повлачење странице за прављење и пуштање странице да бисте додатно прилагодили изглед и изглед свог вебсајта.

Када бирате тему теретане ЦроссФит, мораћете да потражите ону која долази са правим предлошцима страница, а такође подржава додатке за прављење страница.

Ево неких кључних карактеристика које би ВордПресс тема за ЦроссФит теретану требало да понуди:

 • Тренинг и управљање догађајима
 • Планови за чланство и регистрација
 • Систем прегледа и оцењивања корисника
 • Портфолио инструктора
 • Галерија слика и клизач

Погледајмо најбоље ВордПресс теме за ЦроссФит и теретану.

1. Астра

Астра Фитнесс

Астра је моћна ВордПресс вишенаменска тема која долази са многих почетних сајтова, укључујући ЦроссФит теретану, фитнес и здравље. Астру можете прилагодити помоћу алата за прављење драг и падајућих страница и ВордПресс ливе прилагодитеља.

Можете да користите његов инсталациони програм за демо садржаје од 1 клика за увоз готових веб локација ЦроссФит. Затим замените садржај и слике својим подацима да бисте одмах започели са радом.

2. Диви

Диви Фитнесс

Диви је елегантна тема за ВордПресс. Испоручује се са прелепим предлошцима и изгледима за све врсте пословних ниша, укључујући фитнес, теретану и ЦроссФит.

Диви долази у 2 укуса: Диви тема и Диви Буилдер (додатак).

Тхе Диви Тема је најбоље за кориснике који желе да изврше прилагођавање користећи један од својих 100+ комплетних веб локација које долазе заједно са темом.

Тхе Додатак Диви Буилдер ради са било којом темом, најбоље је за кориснике који је желе користити заједно са другим темама.

Нуди једноставне визуелне контроле за лако прилагођавање страница веб странице. Помоћу алата за тачку и клик можете додавати текст, слике, видео записе и друге елементе било где са претпрегледом у стварном времену.

3. ОцеанВП

ОцеанВП Теретана

ОцеанВП је популарна ВордПресс тема за прављење свих врста веб локација. Помоћу њега можете брзо да направите своју ЦроссФит и фитнес страницу. Тема има привлачну и подебљану позадинску слику како би привукла пажњу корисника.

Омогућава вам да направите прилагођене одредишне странице са програмерима страница. ОцеанВП има дугмад за позив на акцију на почетној страници за приказ цена, планова и распореда ваших обука.

4. Ултра

Ултра фитнес

Ултра је модерна ВордПресс тема дизајнирана са сјајним функцијама и могућностима које су вам потребне за стварање професионалног вебсајта. Садржи видео позадину за додавање излога вашег ЦроссФит сесија или теретаних активности. Почетна страница укључује више одељка за чланове, тренинге итд.

Ова тема има опције боја, прилагођене фонтове, позадину и виџет. Веома је оптимизована за перформансе и брзину да побољшате време учитавања странице.

5. Веллнесс Про

Веллнесс Про

Ако тражите једноставну и лепу ВордПресс тему за своје пословање са ЦроссФитом, здрављем, фитнесом и животним стилом, провјерите Веллнесс Про. Изграђен је на основу оквира теме Генесис, што га чини чврстим и робусним.

Веллнесс Про има центрирани изглед са прилагођеним логотипом, навигационим менијем, поздравном поруком и дугметом за позив на акцију. Долази са панелом опција тема за лако прилагођавање боја, позадине и фонтова.

БЕСПЛАТНИ ПРИСТУП: Веллнесс Про + 35 Остале теме СтудиоПресс!

Желите БЕСПЛАТНО испробати све премиум теме СтудиоПресс, укључујући Веллнесс Про?

Када се пријавите за ВП Енгине, најбоље управљани ВордПресс хостинг хостинг, бесплатно добијате оквир Генесис и СВЕ теме СтудиоПресс (то вреди више од 2.000 долара!)

БЕСПЛАТНО узмите ВП Енгине свих 35+ тема »

6. Хестиа Про

Хестиа Про

Хестиа Про је прелепа ВордПресс тема направљена за било коју веб локацију. Можете да користите ову тему да бисте направили веб страницу ЦроссФит и теретане са одличним функцијама. Тема има позадинску слику пуне ширине са прилагођеним логотипом, навигационим менијем и дугметом за позив на акцију.

Има прилагођене предлоге страница за чланове, тренере, курсеве и регистрације. Подржава Хестиа Про ВПФормс да креирате образац за контакт и повежете се са својим корисницима.

7. Енергија

Енергија

Енергија је одлична тема ВордПресс-а за фитнес, здравље, теретану, ЦроссФит и јога тренере. Долази са навигационим менијем и клизачем слике у горњем делу преклопа. Такође можете бирати између два дизајна заглава како бисте добили изглед какав желите.

Прилагодити је користећи ВордПресс алат за прилагођавање тема помоћу прегледа уживо. Енергетска тема је високо оптимизована за СЕО.

8. Спортифи

Спортифи

Спортифи је атрактивна ВордПресс тема дизајнирана посебно за спорт, јогу, фитнес, здравље и ЦроссФит. Има прилагодљиво заглавље са логотипом, друштвеним иконама и огласним простором. Такође можете да додате више падајући навигациони мени пратећи траком за претрагу.

Ова тема долази са схемама боја, прилагођеним виџетима, позадинама и фонтовима. Интегрише се са ствараоцима страница као што је Беавер Буилдер, како би брзо дизајнирали прилагођене одредишне странице.

9. Ектра

Додатни тренер

Ектра је популарна ВордПресс тема која подржава Диви буилдер страницу за лако прилагођавање. Испоручује се са стотинама бесплатних шаблона одредишне странице како би се направила веб локација за ЦроссФит, теретану, тренере и јогу.

Тема је потпуно прилагодљива и подржава ВооЦоммерце, тако да чак можете покренути интернетску трговину и продавати производе који се односе на фитнесс како бисте повећали свој приход.

10. Инспиро

Инспиро

Инспиро је минималистичка ВордПресс вишенаменска тема која вам омогућава да креирате било коју врсту веб локација. Подржава видео позадину са опцијом аутоматске репродукције, што вам омогућава да додате прилагођени видео који ће вашој веб локацији пружити посебан изглед. Тема вам омогућава да на почетној страници покажете слике и видео галерије са истакнутим фотографијама ваше ЦроссФит теретане.

Има више демонстрација и инсталацију демо садржаја за један клик који ће вам помоћи да брзо започнете. Инспиро подржава ВооЦоммерце ван кутије.

11. Консалтинг

Консалтинг

Консалтинг је бесплатна тема за ВордПресс креирана са интелигенцијом за професионалне тренере, стручњаке, консултанте и инструкторе. Савршен је избор за изградњу веб странице за ЦроссФит теретане.

Долази са клизачем за слике који вам омогућава да прикажете своје услуге и обучите у стилу. Можете да користите његов ВордПресс ливе цустомизер за подешавање боја, позадине и фонтова без писања било каквог кода.

12. Локалес

Лоцалес

Лоцалес је професионална тема за ВордПресс листу предузећа и директорија. Омогућава вам да направите листу теретана, фитнес центара и тренера свог града или града. Можете и допустити члановима да предају своје листе за проширење мреже.

Тема садржи инсталацију демо садржаја за један клик за лак почетак. Компатибилан је са Висуал Цомпосер-ом за прилагођавање изгледа и садржаја ваше веб странице.

13. Аспире Про

Аспире Про

Аспире Про је смела и јарко обојена ВордПресс тема са позадином слике пуне ширине за приказ ваше ЦроссФит фотографије из теретане. На почетној страници има више подручја виџета за додавање садржаја, слика, обрасца за контакт итд. У делу заглавља можете додати прилагођени логотип и навигациони мени.

У пакету је са неколико унапред изграђених прилагођених образаца страница који вам помажу да направите јединствене странице веб локација за своју веб локацију. Тема је такође компатибилна са популарним додацима за прављење и повлачење страница, тако да можете лако проширити функције веб локације.

14. ВВ Фитнесс

ВВ Фитнесс

ВВ Фитнесс је модерна ВордПресс тема изграђена да промовише вашу јогу, фитнес и ЦроссФит посао у теретани. Има одељке са почетних страница на којима се могу видети изјаве, образац за резервацију термина, тренинзи, портфељ, галерија слика и тастери ЦТА.

Подржава прилагођене пречице за додавање функција на вашим страницама. То је савршена тема за приказивање својих најбољих успеха и извођача у професионалном стилу.

15. Спенцер

Спенцер

Спенцер је елегантна ВордПресс тема за блогерице о фитнесу и начину живота. Савршен је избор за покретање блога за вашу ЦроссФит теретану. Тема вам такође омогућава да лако интегрирате образац за пријаву на билтен да бисте саставили листу е-поште.

Тема садржи лепљиви мени за навигацију, прилагођене опције боја, дугмад за позив на акцију и још много тога. Подржава програмере страница да креирају ваш прилагођени изглед блога.

16. Пранаиама јога

Пранаиама Иога

Пранаиама Иога је бесплатна ВордПресс тема дизајнирана посебно за јогу, фитнес, теретану, ЦроссФит и веллнесс програме. Има високо прилагодљиво заглавље са одговарајућим простором за додавање адресе предузећа, телефонског броја, друштвених мрежа, прилагођеног логотипа и навигационог менија.

На почетној страници се налази више уграђених одељка за курсеве, тренере, банере, изјаве и дугмад за позив на акцију. Оптимизовано је за перформансе и има најбрже време за учитавање странице.

17. Еклекција

Еклекција

Ецлецтион је тема са ВордПресс портфолијом створена за теретане за фитнесс и ЦроссФит. Омогућује вам приказивање истакнутих слика на почетној страници. Поред тога можете приказати истакнуто дугме за контакт.

Помоћу Ецлецтион-а можете да мењате боје, фонтове, позадину и видгете у ВордПресс-овом прилагођавачу уживо. Ецлецтион је компатибилна са ВПМЛ-ом, једним од најбољих додатака за превод на тржишту.

18. Флевр

Флевр

Флевр је тема е-трговине у ВордПресс-у која вам омогућава продају опреме за ЦроссФит теретане. Потпуно подржава програмере превлачења и испуштања страница као што су Беавер Буилдер, Елементор итд. За прављење прилагођених изгледа странице.

Ова тема омогућава вам да на почетну страницу укључите више врста садржаја како бисте додали чланове, тренере, изјаве и фитнес производе. Долази са прилагођеним додацима за правилно приказивање друштвених мрежа у подручју бочне траке или у подножју.

19. Бреактхроугх Про

Бреактхроугх Про

Бреактхроугх Про је тема ВордПресс-а коју генерише, једноставног и углађеног изгледа, који је савршено погодан за креирање веб локација са ЦроссФит теретанама. Ова тема има видгетизед почетну страницу и долази са пуно прилагођених видгета за лако израду задивљујућег веб сајта.

Такође долази са напредним прилагодитељем тема који вам омогућава да у реалном времену мењате боје, фонтове и позадину веб локације.

20. Посеидон

Посеидон

Посеидон је још једна бесплатна ВордПресс тема направљена посебно за авантуристичке спортове, фитнес, јогу, теретану и ЦроссФит програме. Садржи презентацију за пуни екран у заглављу како би привукао пажњу корисника.

Тема има бијели распоред више ступаца који приказује ваше истакнуте чланке, иконе на друштвеним мрежама и слике. Можете да користите ВордПресс ливе цустомизер за лако промену боја и фонтова.

21. Угао

Цорнер

Цорнер је професионална ВордПресс тема са минималним изгледом. Савршена је тема за покретање вашег веб мјеста за ЦроссФит теретане. Тема има неограничене варијације боја и подршку за прављење страница да бисте прилагодили свој изглед.

Компатибилан је са популарним ВордПресс додацима за проширење функција и функционалности. Кутак је компатибилан са ВПМЛ-ом, тако да лако можете креирати вишејезичне веб странице.

22. Вондервалл

Вондервалл

Вондервалл је флексибилна ВордПресс тема дизајнирана прелепо за животне и фитнес блогере. Има изглед часописа и више готових образаца за почетне странице, што вашем ВордПресс блогу даје јединствен изглед.

Садржи прилагођено заглавље са вашим логотипом, огласним простором на натпису, друштвене дугмади, навигациони мени и још много тога. Све је доступно помоћу алата за прилагодбу ВордПресс-а са прегледом у стварном времену.

23. Индиго

Индиго

Индиго је премиум ВордПресс тема која нуди модуларни изглед за креирање било које веб странице, укључујући ЦроссФит теретану. Долази са видео позадином на пуној страници која даје вашој веб страници изразит изглед.

Лако је подесити почетнике и лако их је подесити. Тема укључује неограничене прилагођене бочне траке, Гоогле фонтове, изглед амбалаже и контакт форме.

24. Фитнесс

Фитнесс

Као што име каже, Фитнесс је ВордПресс тема направљена за веб сајтове за тренере, теретане, спортисте, јогу и ЦроссФит. Доставља се са више демо локација и увозником демо садржаја са једним кликом како би вам помогло да одмах започнете с новом веб страницом. На почетној страници има разне одељке који садрже распоред наставе, тренере, изјаве и друго.

Тема садржи позадинску слику пуног екрана коју можете прилагодити на табли са опцијама теме или ВордПрессовом прилагођавачу уживо.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбоље ВордПресс теме за ЦроссФит и теретану. Такође бисте желели да погледате нашу ручно изабрану листу најбољих ВордПресс тема за догађаје и конференције.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map