26 најбољих ВордПресс тема за догађаје и конференције (2020)

најбоље Вордпресс теме догађаја


Тражите ли најбоље ВордПресс теме догађаја?

Теме догађаја су посебно створене за промоцију догађаја. За разлику од типичне теме, тема догађаја или конференције олакшава вам приказ предстојећег догађаја и приказивање фотографија прошлих догађаја.

У овом чланку ћемо делити неке од најбољих ВордПресс тема за догађаје и конференције на тржишту.

Избор теме за догађаје и конференције

Пре него што зароните и изаберете тему догађаја, од виталног је значаја да схватите да ли има све битне карактеристике за промоцију догађаја.

Испод је неколико основних карактеристика теме догађаја.

Календар догађаја:

Тема догађаја је или треба имати уграђени календар или се једноставно интегрисати с додатком за календар. Помоћу календара догађаја можете да ажурирате своје посетиоце о надолазећем догађају. Омогућава вам и приказивање прошлих догађаја, тако да ће посетиоци добити представу о томе шта могу да очекују од вашег надолазећег догађаја одмах када слете на вашу веб локацију.

Галерија догађаја:

Да бисте приказали фотографије и видео записе са својих догађаја, тема вашег догађаја мора имати функцију галерије.

Прилагођена почетна страница:

За разлику од теме блога, вашој теми догађаја је потребна прилагођена почетна страница како би посетиоци били узбуђени због предстојећих догађаја.

1. Евент

Евент

Евент је елегантна ВордПресс тема за музичке догађаје, ноћне клубове, бендове, музичаре и салоне. Може се користити за приказивање ваших надолазећих догађаја у професионалном стилу. Тема има напредни изглед са померањем паралакса како би се корисници несметано кретали доле на вашој веб локацији.

Испоручује се са Тхемифи Буилдер-ом што олакшава покретање веб странице догађаја захваљујући функцији превлачења и падања. Такође укључује више врста поста за догађаје, галерију, видео записе и још много тога.

2. Цонференце Про

Цонференце Про

Цонференце Про је савршена ВордПресс тема за догађаје и конференције. Долази са уређивачем фронтенда који вам омогућава да прилагодите своју веб локацију без пребацивања натраг и назад између вашег уређивача и прегледа. Ова тема вам омогућава да у једном клику увозите догађаје са Фацебоока и других друштвених канала. Приказује учеснике догађаја сличне Фацебоок догађајима.

Ова тема је препуна композитора догађаја са мноштвом опција за моментално креирање догађаја. Такође вам омогућава продају карата путем ВооЦоммерцеа, Евентбрите-а и других апликација.

3. ОцеанВП

ОцеанВП

ОцеанВП је бесплатна и моћна тема ВордПресс-а. Има десетине уграђених изгледа за све врсте веб локација. Можете да користите њихов предложак догађаја да бисте креирали промоцију својих догађаја. Тема се испоручује са свим што вам је потребно за израду и промоцију веб локација догађаја, укључујући управљање догађајима и заказивање распореда, итд.

Ова тема је е-трговина спремна и омогућава вам да продате улазнице за догађај путем интернета. Спреман је за превод и у потпуности подржава РТЛ језике, тако да можете да изградите вишејезичне веб странице са ОцеанВП-ом.

4. Астра

Астра

Астра је вишенаменска ВордПресс тема. Долази са многим почетним и демо локацијама, укључујући и потпуно развијену веб страницу. Ова је тема лако прилагодљива и интегрира се с популарним произвођачима страница ВордПресс-а. Има једноставна подешавања изгледа за заглавље, блог, архиве и странице.

Даје вам потпуну контролу над бојама и типографијом. Астра тема је супер брза и подржава ВооЦоммерце додатак.

5. Ултра

Ултра

Ултра је веома флексибилна и напредна ВордПресс тема са вишенаменским дизајном. То је у пакету са десетак готових веб локација, укључујући изглед вашег сајта за догађаје или конференције. Тема садржи прилагођене виџете, навигационе меније, садржајне модуле и још много тога.

Има више додатака, прелепе анимације, филтре слика, архиве догађаја, померање на основу одељка и још много тога. Ултра је компатибилан са ВооЦоммерце и ВПМЛ.

6. ОпенЕвент

ОпенЕвент

ОпенЕвент је тема ВордПресс догађаја која је специјализована за продају улазница за догађаје. Главна предност ОпенЕвента је његова флексибилност заглавља.

Омогућује вам постављање истакнутог ЦТА-а десно на ВордПресс подручје заглавља. Можете додати и одломке догађаја у заглавље да бисте промовисали ваше надолазеће догађаје. Поред тога, да бисте створили ефекат оскудице, можете да додате и ознаку времена.

Ова тема такође долази са увозом Фацебоока и Евентбрита једним кликом.

7. Студио Про

Студио Про

Студио Про је елегантна ВордПресс тема за догађаје, конференције и веб сајтове. Има позадину заглавља пуне ширине са светлим бојама. Тема је веома прилагодљива и изграђена на врху оквира Генесис. На почетној страници има подручја виџета за додавање вашег садржаја и других модула.

Долази са схемама боја, јасном типографијом, позадинским сликама и још много тога. Можете да користите ливе ВордПресс цустомизер да бисте променили тему.

8. Хестиа Про

Хестиа Про

Хестиа је популарна и ефикасна ВордПресс тема за све врсте веб локација. Има материјални дизајн који се може користити за лако креирање веб странице догађаја. Тема се испоручује у изгледима на једној и више страница. Нуди помицање паралаксом и више одељка почетне странице за додавање садржаја.

Ова тема је прилагодљива бојама, фонтовима, позадини, бојама везе и још много тога. Има панел с опцијама тема које се лако користе за прилагођавање свега што желите.

9. Спеакерсумо

Спеакерсумо

Спеакерсумо је занимљива ВордПресс тема која ће вам представити профиле звучника, догађаје и конференције. Има опсежан одељак заглавља са дугметом ЦТА, детаљима догађаја и падајућим менијем на више нивоа. Тема нуди флексибилан дизајн који омогућава објављивање фотографија и видео записа где год је то потребно.

Има прелепе одељке са садржајем који професионално представљају ваше догађаје. Спеакерсумо има детаљан календар у теми како би организовао своје догађаје.

10. Минимални Про

Минимал Про

Минимум Про је чиста и минимална тема програма ВордПресс са белим распоредом позадина. Тема вам помаже да лепо представите и истакнете своје догађаје. Има подручја виџета почетне странице за прилагођавање почетне странице.

Ова тема има прилагодљиво заглавље, шеме боја, типографију и истакнуте слике. Такође се може уређивати помоћу ВордПресс алата за прилагођавање с прегледом уживо.

11. Увид

На видику

Инсигхт је задивљујућа ВордПресс тема са минималним изгледом часописа на мрежи. Ова тема се може користити за приказивање догађаја као што је физички магазин са свим детаљима. Има могућности за блогере и фотографе да додају своје догађаје на почетну страницу.

Ова тема има 3 шеме боја, динамички програм за прављење почетних страница, визуелни алат за прилагођавање и напредну плочу опција за брзо подешавање промена на веб локацији.

12. Евент

Евент

Догађај је бесплатна ВордПресс тема за ваше пословне догађаје, конференције и блогове догађаја. Има модеран двослојни одељак заглавља који додаје друштвене иконе, навигациони мени, траку за претрагу и прилагођени логотип. Догађаје и активности можете додати на почетну страницу у одељку „Блурбс“.

13. Осцилатор

Осцилатор

Осциллатор је ВордПресс тема за музичаре, ДЈ-еве, бендове и ноћне клубове који на своје професионалне начине приказују своје догађаје. Има врло интуитиван и привлачан први утисак. Тема користи одважне и свијетле боје на почетној страници.

Омогућава продају улазница за догађаје одоздо. Осцилатор интегрише стреаминг аудио плејер како би пустио кориснике да пуштају песме на мрежи. Има прилагођене виџете и флексибилан изглед.

14. Сесије

Сесије

Сессионс је још једна тема ВордПресса за ноћне клубове, музичаре и цроссфит теретану. Има једноставан и чист распоред са клизачем слике, навигационим менијем, прилагођеним логотипом и опцијама колица у заглављу. Ова тема има 6 врста поста за додавање видео записа, слика, догађаја и још много тога.

Можете да користите алатку за прављење и одбацивање странице да бисте одмах креирали странице догађаја. Теме сесија подржавају ВооЦоммерце за продају улазница за догађаје на мрежи.

15. Мондрее

Мондрее

Мондрее је свеобухватна тема управљања догађајима за ВордПресс веб локације. Има флексибилан композитор догађаја који нуди све опције које су вам потребне попут текста, звучника, карата, мапе локације, података за контакт и још много тога за креирање догађаја. Тема је компатибилна с више апликација за продају карата путем интернета.

Мондрее вам помаже да делите своје догађаје на мрежама друштвених медија. Мондрее има ознаку за обавештавање корисника о следећем догађају. Има најквалитетнији изглед и дизајн за веб страницу догађаја.

16. Е-догађај

Е-догађај

Е-догађај је премиум ВордПресс тема за догађаје и конференције. Тема је у потпуности фокусирана на представљање предавача, детаље догађаја, распореде догађаја и на партнере или спонзоре. Има клизач клизача за приказ предстојећих догађаја. Такође можете додати бројач за следећи догађај и пустити кориснике да се ажурирају.

Ова тема има 2 распореда распореда, филтрирајуће догађаје, распоред цијена карата и још много тога. Е-догађај је превод спреман и компатибилан са ВооЦоммерцеом да бисте продали карте на мрежи.

17. Вертох

Вертох

Вертох је модерна ВордПресс тема за догађаје, изложбе и конференције. Као и друге моћне теме догађаја, има опције регистрације догађаја у заглављу. Доступне су напредне могућности за продају карата за догађаје.

Тема је препуна лепих распореда боја, алата за управљање догађајима, промотивних приручника алата и друштвене интеграције. Можете користити активни програм за прилагођавање ВордПресс-а за уређивање опција тема.

18. Креативно

Креативно

Креативно је елегантна ВордПресс тема за догађаје и конференције. Садржи позадину слике на целом екрану са линијом да би привукао пажњу корисника. Ова тема је савршена за додавање догађаја са других веб локација и зарадите провизију продајом својих карата. Компатибилно је са произвођачима страница као што је Беавер Буилдер, тако да брзо можете да правите ВордПресс странице повлачењем и испуштањем. Тема је одговарајућа и оптимизована за СЕО.

19. Звезда догађаја

ЕвентСтар

Евент Стар је шарена и модерна ВордПресс тема за догађаје и конференције. Садржи клизач догађаја с одбројавачем времена за предстојећи догађај. На почетну страницу можете додати распоред догађаја, звучнике, често постављана питања, изјаве и друго. Евент Стар има напредне и прилагођене видгете за бочну траку и подножје. Тема вам помаже да управљате и промовишете своје догађаје на мрежи.

20. Тилер

Тилер

Тилер је ВордПресс тема за технолошке конференције и догађаје. Има више избора изгледа да се подударају са вашим захтевима. Тема има напредни дизајн који приказује детаље ваше конференције и омогућава корисницима да се региструју из заглавља веб локације.

Тајлер представља звучнике догађаја у професионалном стилу. Такође можете делити свој распоред догађаја и продавати карте на мрежи.

21. Слетање

Слетање

Слетање је вишенаменска ВордПресс тема намењена креирању свих врста веб локација, укључујући веб страницу догађаја и конференција. Има позадинску слику на целом екрану која се може прилагодити помоћу панела са једноставним опцијама тема на контролној табли ВордПресс. Можете користити Тхемифи програм за прављење драг и пада за брзо обликовање страница догађаја.

Тема се испоручује са преко 25 унапред изграђених изгледа, укључујући један за догађаје и конференције. Има више образаца заглавља, врсту поста и подржава ВооЦоммерце.

22. Фагри

Фагри

Фагри је бесплатна тема са ВордПрессом на једној страници. Може се користити за креирање веб страница догађаја и конференција од нуле. Ова тема има заглавље пуне ширине са прилагођеним виџетима за додавање регистрације догађаја и обрасца за контакт на вашу веб локацију.

Такође вам омогућава да покренете блог о својим догађајима. Опције теме су једноставне и једноставне за подешавање. Фагри се једноставно интегрише с ВооЦоммерцеом, тако да можете брзо и лако креирати интернетску трговину.

23. Конференција

Конференција

Као што име сугерира, Тхе Цонференце је лијепа и атрактивна ВордПресс тема за управљање догађајима и конференцијама. Ова тема има могућности за приказивање предстојећих догађаја, говорника, статистика догађаја и још много тога. Омогућава вам да додате више дугмета са позивом на радњу како бисте убедили своје кориснике да купе ваше карте. Потпуно подржава ВПМЛ за креирање вишејезичног веб сајта.

24. Неве

Неве

Неве је супер брза и моћна ВордПресс тема са свестраним изгледом. Садржи дугмад за позив на акцију у заглављу како би се корисници могли регистровати за ваше догађаје или конференције. Тема има једноставан и уредан дизајн с одељком о почетној страници.

То је тема за почетнике са једноставним подешавањем. Неве тема подржава ВооЦоммерце и оптимизована је за СЕО.

25. Листее

Листее

Листее је најснажнија ВордПресс тема за листу и директоријуме. Може се користити за попис свих ваших догађаја и конференција. Ова тема има могућност да својим корисницима дозволи да предају своје догађаје. Након одобрења, њихови догађаји ће бити објављени на вашој веб локацији.

Са Листее можете да користите израђиваче страница за прављење страница са догађајима и продају улазница за све врсте догађаја и конференција. Интегрише се с ВооЦоммеце-ом за продају онлине карата.

26. Берлинер

Берлинер

Берлинер је одлична ВордПресс тема за музичке догађаје, бендове, ДЈ-еве и ноћне клубове. То је савршена тема за индустрију забаве да промовише своје догађаје на мрежи. Ова тема има више врста садржаја како би професионално приказала своје догађаје. Има прилагођени аудио плејер за додавање звука у позадини.

Испоручује се са моћним системом за управљање догађајима, прилагођеним виџетима, флексибилним опцијама изгледа и многим другим. Берлинер се може прилагодити ливе ВордПресс прилагодитељу.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбоље ВордПресс теме за догађаје и конференције. Такође ћете желети да проверите наш водич о најбољим додацима за ВордПресс догађаје.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map