28 најбољих и креативних ВордПресс тема на једној страници (2020)

Најбоље теме на једној страници за ВордПресс


Тражите ли најбоље ВордПресс теме на једној страници?

ВордПресс тема на једној страници је добар избор за вас ако желите брзо пренијети своју поруку без да се корисници крећу на различите странице.

Ако мислите да су ваши корисници превише лени да би се кретали на различитим страницама, можда бисте желели да размотрите да имате веб страницу са једном страницом.

У овом чланку ћемо делити неке од најбољих тема на једној страници за ВордПресс.

Направили смо и листу најбољих ВордПресс тема које можете користити. Провери их.

1. Ултра

Ултра

Ултра је моћан вишенаменски ВордПресс тема. Ултра долази са мноштвом дизајнерских кожа и преграђеним демо локацијама. Омогућује могућност помицања паралаксом, што значи да се позадинске слике на читавој веб страници крећу спорије од предњих слика. Нуди више изгледа за почетну страницу и испоручује се са Тхемифи буилдер-ом, градитељем превлачења и повлачења компаније Тхемифи, произвођачима Ултра.

Остале значајне карактеристике укључују избор боја и прилагођене виџете. Има унапред направљене нацрте за цроссфит теретану, фитнес, догађаје и још много тога.

2. ОцеанВП

ОцеанВП

ОцеанВП је бесплатна тема за ВордПресс која се може користити за креирање веб странице на једној страници. Има неколико уграђених изгледа за све врсте веб локација. Можете одабрати изглед и одмах покренути веб страницу или блог са једне стране.

Потпуно је реагован, спреман за превод и подржава ВооЦоммерце да створи веб продавницу. ОцеанВП се лако подешава и може се уређивати помоћу програма ВордПресс цустомизер уживо.

3. Диви

Диви

Диви је најпопуларнија и најсавременија ВордПресс тема са више готових веб локација и изгледа. У пакету је моћан Диви буилдер који можете користити за креирање властитих изгледа, повлачење ширине изгледа, дизајна у реалном времену и прилагођавање било чега на вашој веб локацији. Омогућава вам да кликнете и укуцате било где на страници да бисте додали свој садржај.

Диви долази у 2 укуса: Диви тема и Диви Буилдер (додатак).

Диви Тема је најбоље за кориснике који желе да изврше прилагођавање користећи један од својих 100+ комплетних веб локација које долазе заједно са темом.

Додатак Диви Буилдер ради са било којом темом, најбоље је за кориснике који га желе користити заједно са другим темама.

Тема садржи глобалне елементе, блокове садржаја и још много тога. Садржи алат за дизајн који вам помаже да припремите веб локацију баш онако како желите. Све опције теме су лако разумљиве и прилагођене почетницима.

4. Параллак Про

параллак-про

Параллак Про је дизајниран да исприча причу са дизајном веб страница на једној страници. Ову тему покреће Генесис Фрамеворк, а проток мреже паралакса омогућава једноставно визуелно кретање очима.

Као и већина СтудиоПресс тема, Параллак Про је реагован и долази са невероватним типографским опцијама. Тема је компатибилна са ВооЦоммерце-ом и такође вам омогућава да направите прелепе странице производа.

БЕСПЛАТНИ ПРИСТУП: Параллак Про + 35 Остале теме СтудиоПресс!

Желите БЕСПЛАТНО испробати све премиум теме СтудиоПресс, укључујући Параллак Про?

Када се пријавите за ВП Енгине, најбоље управљани ВордПресс хостинг хостинг, бесплатно добијате оквир Генесис и СВЕ теме СтудиоПресс (то вреди више од 2.000 долара!)

БЕСПЛАТНО узмите ВП Енгине свих 35+ тема »

5. Слетање

Слетање

Слетање је још једна популарна тема програма ВордПресс из компаније Тхемифи коју можете да користите за прављење веб странице са једном страницом. Долази са позадином слике преко целог екрана, навигационим менијем, прилагођеним логотипом, линијом и ЦТА. Такође је испоручен са Тхемифи буилдер-ом, који вам омогућава да брзо покренете задивљујућу страницу са превлачењем и испуштањем.

Као и свака моћна тема, она има неограничен избор боја, предлошке страница, изглед цијеле ширине и још много тога. Слетање има интеграцију МаилЦхимп-а за креирање листе е-поште и слање е-поште својим претплатницима.

6. Хестиа Про

Хестиа

Хестиа је одлична тема на једној страници и вишенаменска ВордПресс креирана посебно за стартапове, портфељеве, мала предузећа и креативне веб странице. Има прилагођено заглавље са позадинском сликом пуне ширине, навигациони мени, ЦТА и још много тога. На почетној страници можете додати и истакнуте услуге, производе итд.

Ова тема је у потпуности прилагодљива помоћу програма ВордПресс цустомизер уживо. Хестиа подржава израде ВооЦоммерце изгледа и програмере страница како би дизајнирали свој властити изглед веб страница.

7. Неве

Неве

Неве је лагана тема за једну страницу ВордПресс направљена да креира било коју врсту веб странице, укључујући и веб страницу са једне странице. Потпуно је компатибилан са ствараоцима страница за повлачење и испуштање садржаја на почетној страници. Тема има једноставан и минималан изглед са прилагођеним логотипом, навигационим менијем и клизачем слике у одељку заглавља.

Испод заглавља можете додати описни одељак о нама са представљеном сликом. Неве вам омогућава да додате други истакнути садржај у одељке испод. Неве је оптимизован за СЕО и перформансе.

8. Параллак

Параллак

Параллак је тема са ВордПресс-а на једној страници компаније Тхемифи са позадином слике целог екрана. Има дугмад за друштвене мреже и навигациони мени у првом прегибу. Посебност ове теме налази се у функцији помицања паралакса. У потпуности реагује и задивљује ваше кориснике померањем на основу одељка ради приказивања истакнутих услуга и производа.

Помоћу ове теме добићете 60+ унапред изграђених изгледа, паметних опција изгледа, више врста поста, филтера слика и још много тога. Такође можете користити распореде листа или решетки тако што ћете заменити изглед целог екрана ове теме.

9. Зелле

Зелле

Зелле је веома флексибилна тема на једној страници ВордПресс. Долази са подршком за прављење драг-дроп алата, помицањем паралаксом, елементима почетне странице и још много тога. Заглавље укључује клизач слике са текстом и ЦТА тастерима. Испод клизача можете додати мрље да бисте приказали свој истакнути садржај.

Има прилагођене боје позадине, мега меније и још много тога. Ову је тему лако поставити и ВооЦоммерце је спреман.

10. Сиднеи Про

Сиднеи

Сиднеи Про је врхунска ВордПресс тема за једну страницу за слободњаке и веб локације. Долази са једноставним опцијама за прилагођавање заглавља, делова насловнице и подножја. Омогућава вам да додате заглавље видеа како бисте корисницима пружили први утисак.

То је тема спремна за превод и може се користити за стварање вишејезичне веб странице. Тема се може уређивати помоћу програма ВордПресс цустомизер уживо.

11. ОнеПаге

Једна страна

Као и његово име, ОнеПаге је тема са једном страницом ВордПресс-а за пословне и портфолио веб локације. Има једноставне и једноставне опције за омогућавање / онемогућавање функција, више врста поста, повлачење почетне странице и прилагођени изглед страница.

Ова тема је потпуно прилагодљива и једноставна за постављање. ОнеПаге је оптимизован за СЕО и брзину странице.

12. Моесиа Про

Мезија

Моесиа Про је модерна тема на једној страници за ВордПресс. У пакету је са клизачем, Гоогле фонтом, предлошцима страница и блоком контаката. Омогућује интеграцију друштвених медија за увоз фотографија са Инстаграма, Флицкр-а итд. На насловној страни. Такође можете додати друштвени садржај на бочну траку веб локације.

Тема је одазив, превод је спреман и може се прилагодити помоћу ВордПресс алата за прилагођавање уживо.

13. Орфео

Орфео

Орфео је бесплатна тема на једној страници за ВордПресс намењена мрежним продавницама и веб локацијама е-трговине. Долази са позадином заглавља пуне ширине која приказује ваш логотип, навигациони мени и текст добродошлице.

То је једноставна тема и лако је поставити. Све опције тема могу се прилагодити помоћу ВордПресс алата за прилагођавање са прегледом уживо.

14. Предузеће

Ентерприсе

Ентерприсе је вишенаменска ВордПресс тема за једну страницу, створена посебно за пословне веб странице предузећа. У заглавље можете додати свој логотип, траку за претрагу, друштвене иконе, клизач слике и навигациони мени. Нуди више одељка за приказ вашег истакнутог рада и услуга.

Садржи изјаве о одељцима, графички приказ достигнућа, таблицу цена и подножје са више виџета.

15. ОнеЕнгине

ОнеЕнгине

ОнеЕнгине је бесплатна тема на једној страници за ВордПресс која се може користити за креирање свих врста веб локација. Испоручује се са алатком за прављење изгледа, једноставним подешавањима, додатним прилагођеним изгледима и још много тога. Страница са темама започиње подебљаном бојом у целој слици и стрелицом да бисте кориснике одвели у одељак о услугама.

Долази са избором боја, прилагођеним фонтовима и бојама позадине. Тема ОнеЕнгине је лако подесити помоћу програма ВордПресс цустомизер уживо.

16. Нула

Нула

Зеро је свестрана ВордПресс тема за једну страницу за пословне веб странице. Испод заглавља можете приказати своје истакнуте услуге у распореду решетке.

Ова тема се испоручује са премиум додацима као што је Висуал Цомпосер, познати градитељ драг анд дроп. Остале значајне функције укључују видео позадину, прилагођене видгете, Гоогле фонтове и подршку за ВооЦоммерце.

17. Схапели

Схапели

Схапели је бесплатна тема на једној страници за ВордПресс. Садржи позадинску слику пуног екрана са текстом и дугмићима. Долази са више видгета на почетној страници за додавање портфолија, изјава, услуга и дугмета за позив на акцију.

Ова тема је савршена за веб локацију, портфеље, е-трговину, блогове и онлајн часописе за мала предузећа. Лако је подесити и може се прилагодити помоћу ВордПресс ливе-а.

18. ОнеПресс

ОнеПресс

ОнеПресс је бесплатна и креативна ВордПресс тема на једној страници дизајнирана посебно за дигиталне агенције, пословне веб локације, портфеље и фрееланцере. Потпуно је компатибилан са ВооЦоммерце-ом за стварање веб продавнице. Тема има једноставне опције и може се лако уређивати у ВордПресс цустомизер-у.

19. Дневна светлост

Дневна светлост

Дневно светло је вишенаменска ВордПресс тема за пословне и корпоративне веб странице. Садржи клизач слике на целом екрану који изнад вас садржи логотип и навигациони мени. Можете лепо приказати своје услуге, видео снимке, истакнути садржај и још много тога на веб страницама на једној страници.

Неке од важних карактеристика теме су вишеструки изглед, помицање паралаксом, социјалне иконе, табеле са ценама, Инстаграм видгет и мапа локације са контактним обрасцем. Једноставно је постављање и прилагођен почетницима.

20. Потенза

Потенза

Потенза је робусна ВордПресс тема за једну страницу. Долази са алатком за прављење и пребацивањем почетних страница, флексибилним опцијама изгледа, прилагођеним виџетима и клизачем слике по целој ширини. Тема укључује флексибилне одељке за услуге, изјаве и други истакнути садржај.

Има шеме боја, прилагођене позадине, анимације, паралакс модуле и компатибилност с популарним ВордПресс додацима. Потенза је оптимизована за СЕО како би повећала ваш промет.

21. Булк

Товар

Булк је бесплатна ВордПресс вишенаменска тема направљена за фотографисање веб локација, портфолија, малих предузећа и продавница е-трговине. Потпуно подржава Елементор, програм за прављење и повлачење који вам помаже да креирате сопствени изглед веб локације. Ова тема је РТЛ и превод спреман што значи да можете направити вишејезичну веб страницу.

22. Параллак Про

Параллак Про

Параллак Про тема је изграђена на оквиру Генесиса, једном од најпопуларнијих оквира доступних на тржишту. Може се користити за креирање веб странице са једном страницом са помицањем паралакса, одељцима са садржајем, изгледом у целој ширини и још много тога.

Има опције боја, прилагођене виџете, позадинске слике и прелепу типографију. Параллак Про је оптимизован за СЕО и перформансе.

23. СцроллМе

СцроллМе

СцроллМе је бесплатна тема на једној страници за ВордПресс која се помера хоризонтално и прекрива цео екран са позадином слике. Одлично је за часописе, сајтове за фотографије, личне блогове, портфеље и фрееланцере. Ова тема је у потпуности компатибилна са ВооЦоммерце и спреман је за превод.

24. СинглеПаге

СинглеПаге

Као што име говори, СинглеПаге је још једна тема на једној страници ВордПресс-а. Има 4 унапред дефинисана одељка за додавање услуга, истакнутог садржаја и још много тога. Садржи позадинску слику паралакса и прилагођене боје. Тема укључује оштру типографију, друштвене иконе, Гоогле мапу и једноставне могућности прилагођавања.

25. Схописле

Схописле

Схописле је модерна ВордПресс тема на једној страници за онлине продавнице. Пуно је невероватних функција као што су померање паралаксом које несметано води ка свим деловима веб локације. Садржи прекрасне анимације и видео врпце за приказ производа.

Ова тема има прилагођене боје, видгете, интеграцију друштвених медија, изглед производа заснованог на мрежи и подршку за популарне гатеваи-ове плаћања. Схописле је спремно решење за креирање ваше е-трговине.

26. Монтбланц

Монтбланц

Монтбланц је једноставна и креативна ВордПресс вишенаменска тема за веб странице са једном страницом. Има чист и уредан распоред са одељцима за истакнуте постове, услуге, слике, изјаве, чланове тима и још много тога. Ова тема је веома погодна за лични блог, трговину е-трговином, креативну агенцију, корпоративне и пословне веб странице.

У пакету је са распоредима на 5 страница, прилагођеним бојама и прелепом типографијом. Све опције тема могу се уређивати у програму ВордПресс цустомизер уживо.

27. Фагри

Фагри

Фагри је бесплатна и минимална тема на једној страници за ВордПресс. Има једноставан изглед за личне блогове и веб локације малих предузећа. Тема је брже изведбе, потпуно прилагодљива и СЕО пријатна. Садржи позадинску слику пуне ширине у заглављу са прилагођеним логотипом и навигационим менијем. Такође можете да додате образац за контакт у заглављу.

Значајне карактеристике укључују подршку за ВооЦоммерце, обликовање страница прилагођен за прављење страница и преводе за омогућавање креирања веб странице на вашем језику..

28. БеОнеПаге

БеОнеТхеме

БеОнеПаге је елегантна и бесплатна ВордПресс тема са позадином слике на целом екрану. У првом прегледу можете да додате прилагођени логотип, навигациони мени, текст и дугме ЦТА. Има помицање паралаксом, глатке анимације, креативне секције и демо садржај који ће вам помоћи да започнете. Све опције тема лако се прилагођавају ВордПрессовим прилагодитељем уживо.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбоље теме на једној страници за ВордПресс. Такође ћете желети да проверите наш водич о најбољим ВордПресс темама за веб локације са чланством.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map