29 најбољих ВооЦоммерце додатака за брзу раст продаје (2020)

најбољи вооцоммерце додаци


Тражите ли најбоље ВооЦоммерце додатке који ће вам помоћи да брзо повећате продају ваше интернетске продавнице? ВооЦоммерце је најпопуларнија платформа за е-трговину која је данас доступна. Овај невероватни додатак нуди велику флексибилност и моћне функције које ће вам помоћи да брзо направите потпуно развијену веб локацију за е-трговину.

У овом чланку ћемо делити 29 ручно изабраних ВооЦоммерце додатака који ће вам помоћи да повећате вашу продајну лично поделу! Будући да је ВооЦоммерце фантастичан, али ВооЦоммерце с правим додацима разнесеће вам ум и напунити ваш новчаник до пуцања. Спреми се!

Contents

1. ОптинМонстер

ОптинМонстер

ОптинМонстер је моћан софтвер за претворбу, оптимизацију и генерирање олова који вам омогућава претварање посетилаца ваше странице у претплатнике и купце. То укључује заиста невероватне функције које вам омогућавају да повећате конверзије на веб локацији, повећате листу е-поште и постигнете своје пословне циљеве.

Користећи ОптинМонстер решења за е-трговину, можете знатно повећати продају смањујући напуштање колица користећи ретаргетинг на лицу места, и креирање персонализованих порука. Другим речима, омогућиће вам да креирате лепе оптин форме и стратешки их покажете посетиоцима веб локације, тако да ће они или купити производ или се претплатити на вашу листу.

Поред тога, А / Б функција тестирања омогућава вам да упоредите различите оптимизације са варијацијама наслова, изгледа садржаја и стилова, а затим прегледате најбоље. Тако увек можете да користите оптинове који су најуспешнији у конверзији.

Прочитајте наш комплетан преглед ОптинМостер.

2. ТрустПулсе

ТрустПулсе

Додавање социјалног доказа вашој веб локацији подстиче поверење на вашу веб локацију, што вам помаже да повећате продају. Са ТрустПулсе, можете одмах да уклоните конверзије на својој ВооЦоммерце веб страници користећи друштвени доказ.

70% посетилаца ваше веб локације напушта сајт мислећи да вам се не може веровати. ТрустПулсе вам помаже да претворите тих 70% у купце показујући им шта други раде на вашој веб локацији и тако подстиче поверење.

3. Напредни купони

Напредни купони

ВооЦоммерце долази са основном значајком купона која вам не дозвољава да креирате врсте купона који подижу ваше модерне маркетиншке кампање. Тада су корисни Адванцед Цоупонс.

Адванцед Цоупонс је најбољи ВордПресс додатак за купоне који долази у комплету са свим невероватним карактеристикама:

 • Купите једну понуду (БОГО)
 • Бесплатни поклони
 • Програм лојалности
 • Услови коришћења купона

4. Велепродајни апартман

велепродајни додатак

Велепродајни апартман је најбољи додатак ВооЦоммерце за трговце на велико. Велепродајни апартман долази са колекцијом екстензијских екстензија које вашу веб локацију претварају у велепродајну продавницу.

Додаци су:

 • Велепродајне цене: Подесите велепродајне цене, минималне износе куповине, сложене попусте, порез одвојено од малопродајних купаца и још много тога.
 • Велепродајни образац: Креирајте АЈАКС образац за наручивање који се може претраживати и категорисати.
 • Велепродаја хватања олова: Подесите веб странице за пријаву и регистрацију. Поред тога, подесите велепродајне секвенце е-поште.

5. МонстерИнсигхтс

МонстерИнсигхтс

Аналитика веб локација је веома важна за раст било које врсте пословања. Када знате како посетиоци вашег сајта проналазе и користе вашу веб локацију, можете да донесете информисане пословне одлуке које у ствари делују.

Да бисте оптимизирали своју продавницу ВооЦоммерце и повећали продају, требаће вам алат за анализу е-трговине. Савршено решење за ваше потребе, ту је моћан додатак Гоогле Аналитицс који се зове МонстерИнсигхтс. Користећи своје еЦоммерце аддон, можете да пратите све корисне метрике е-трговине за своју веб локацију укључујући продају, приход, стопу конверзије итд.

Омогућава вам и праћење главних извора препоруке и тачне конверзије и приходе које вам шаљу. Затим можете одлучити на које ће се изворе упућивати.

Прочитајте наш комплетан преглед МонстерИнсигхтс.

6. Воо значки дизајнер

аццесспресс-тхемес

Воо Бадге Десигнер је моћан додатак који вам омогућава да додате значку на своју веб локацију. Овај додатак вам помаже да додате текст, налепнице икона и слику свом производу.

Овај додатак је савршен за додавање налепница када постоје продаја, попуст, посебне функције и јединствене информације о производу. Можете додати неограничене значке, поставити позиције врпце и додати ознаке тајмера за одбројавање на начин на који желите. То ће вам помоћи да у сваком производу имате неограничене јединствене значке.

Такође, додатак долази са 30 унапред дефинисаних шаблона позадине текста, 30+ унапред дефинисаних предлога слике и аутоматским израчунавањем процента, као и износима на основу продајне цене за све производе.

Овај додатак ће вам омогућити да поставите више значака на сваки производ и савршено функционише са готово свим ВордПресс темама.

7. Претплате на ВооЦоммерце

вооцоммерце-претплате

Продавница заснована на претплати може бити идеалан избор ако желите да прикупите више заосталог прихода.

Користећи претплате на ВооЦоммерце, можете омогућити својим клијентима да се претплаћују на ваше производе или услуге и да плаћају недељно, месечно или годишње, и остварују стални понављајући приход на који можете да пратите и рачунате.

Помоћу претплате на ВооЦоммерце можете увести различите претплате за физичке и виртуелне производе или услуге са различитим распоредима наплате. Такође, можете да додате накнаде за регистрацију, нудите бесплатна суђења и одредите периоде истека.

8. Чланства у ВооЦоммерце-у

вооцоммерце-мемберсхипс-плугин

Ако желите да своју ВооЦоммерце продавницу претворите у веб страницу са чланством, ВооЦоммерце Чланства су прави алат за вас.

Помоћу ВооЦоммерце Чланства можете ограничити ВооЦоммерце производе тако да их могу купити само регистровани чланови.

Садржи подршку за више гатеваи-ова плаћања, капање садржаја, купони за попуст, итд. Како би вашу продавницу претворили у пуноправно место за чланство.

9. Стални контакт

Стални контакт једна је од најбољих услуга маркетинга путем е-поште за вашу ВооЦоммерце продавницу. Алат за аутоматизацију е-поште држи ваше купце укљученим у покретаче серије е-поште и олакшава сегментирање корисника у различите групе.

Укратко, она нуди све што је потребно да ваше клијенте претворите у верне купце.

10. ВПФормс

ВПФормс

Додатак обрасца за контакт неопходан је за све веб локације, укључујући и ВооЦоммерце продавницу. Требат ће вам страница за контакт да бисте остали у контакту са својим корисницима и купцима, одговарали на њихова питања и рјешавали њихове проблеме.

ВПФормс је најпопуларнији ВордПресс додатак за контакт на тржишту. Омогућава вам да креирате једноставне до напредне ВордПресс форме попут стручњака без ангажовања програмера или учења како да кодирате. Поред уобичајених контакт образаца, за само неколико минута можете да креирате и онлајн анкете, обрасце за донацију, обрасце за наруџбу итд. И лако их уграђујете на своју веб локацију.

Прочитајте наш комплетан преглед ВПФормс-а.

11. ВооЦоммерце резервације

вооцоммерце-резервације

ВооЦоммерце Резервације су моћан додатак ВооЦоммерце за додавање опција за резервацију на вашој интернет продавници.

ВооЦоммерце резервације је један од најбољих ВооЦоммерце додатака за постављање система за резервацију на вашој веб локацији.

Ако нудите услуге попут спа третмана, резервација хотела, резервација ресторана итд., Можете подесити опције резервације тако да посетиоци могу да резервишу одмах и касније купују. Ова функција омогућава вам да своју продавницу учините прикладнијом за своје купце који су заузети. Такође можете да погледате нашу листу најбољих ВордПресс додатака за резервацију.

Додавањем ове функције у вашу ВооЦоммерце продавницу можете осигурати да не пропустите ниједан посетиоц који је заинтересован да купи ваше производе или услуге.

12. ИИТХ ВооЦоммерце Затражите понуду

иитх-вооцоммерце-захтјев-а-цитат

ИИТХ ВооЦоммерце Затражите понуду је један од најбољих ВооЦоммерце додатака за тражење понуде.

Када купују велику количину производа, људи обично радије договарају цене и остварују неке попусте. Али, с увођењем интернетских трговина, купкање се чини готово немогућим за купце.

ИИТХ ВооЦоммерце Додатак за цитати решава овај проблем за вашу ВооЦоммерце продавницу. Помоћу овог додатка можете додати а Цитат Захтев на страници с подацима о производу, тако да ваши корисници могу поднијети захтјев.

Ова функција олакшава договор између вас и вашег купца и помаже вам да повећате продају углавном.

13. Додаци ВооЦоммерце производа

вооцоммерце-додаци производима

Успех било ког посла ослања се на посвећеност коју пружају срећи својих корисника. За трговину путем е-трговине, могућности персонализације повезане су са срећом и задовољством купаца. Купци више воле продавницу која нуди могућности прилагођавања.

Дакле, како бисте вам омогућили да додате опцију персонализације за своје кориснике, можете користити проширење ВооЦоммерце под називом Додаци производа. Омогућује вам додавање посебног оквира за унос на страници с подацима о производу (одмах изнад Додај у колица образац) где корисници могу да поднесу своје спецификације производа. Ова функција омогућава вам да корисницима дате тачно оно што желе и наплатите им накнаду за прилагођавање.

На тај начин можете усрећити своје кориснике и подстаћи их да постану редовни купци.

14. ИИТХ ВооЦоммерце Листа жеља

иитх-воо-лист жеља

ИИТХ ВооЦоммерце Листа жеља је врло користан додатак за вашу интернет продавницу. Омогућује вашим корисницима да спремају производе на листу жеља како би их касније купили или подијелили са пријатељима и породицом.

Помоћу додатка ИИТХ ВооЦоммерце Висхлист можете додати везу на сваку страницу детаља о производу у својој продавници и омогућити својим корисницима да додају производе на њихову листу жеља. Додатак је бесплатан и једноставан за употребу.

15. ВооЦоммерце паметни купони

вооцоммерце-смарт-купони

Сви воле да се добро сналазе, тако да су купони за попуст увек веома атрактивни за кориснике. Ако желите знатно да повећате продају, мораћете да понудите купоне за попуст.

Да бисте креирали купоне за вашу ВооЦоммерце продавницу, можете користити ВооЦоммерце додатак Смарт Цоупонс који је посебно креиран управо за ту сврху. Помоћу додатка можете генерирати хиљаде купона одједном, послати их е-поштом купцима (научити како направити списак е-поште) и додати их у ВооЦоммерце. Можете купити попуст и на остале производе куповином одређеног производа или продати поклон бонове.

То је врло занимљив додатак вашој ВооЦоммерце продавници за повећање продаје. Може се користити у посебним приликама, попут викенда за празнике, или доследно као део доживотне промотивне понуде.

16. ИИТХ ВооЦоммерце Ајак Сеарцх

иитх-ајак-претрага производа

Траке за претрагу су изузетно важне за било коју врсту веб локација, укључујући продавницу ВооЦоммерце. Али стварање брзе и ефикасне траке за претрагу мало је тешко ако сте почетник.

Стога, да бисте вам помогли да направите потпуно функционалну и моћну траку за претрагу у вашој продавници ВооЦоммерце, постоји додатак који се зове ИИТХ ВооЦоммерце Ајак Сеарцх. Помоћу овог додатка можете омогућити својим корисницима да траже одређене производе у вашој интернетској продавници. Показује све релевантне резултате производа у реалном времену.

Додатак вам помаже да побољшате корисничко искуство и учините вашу трговину успешном. Уосталом, ако купац заиста нешто тражи, то је сјајан показатељ да је спреман да купи. Не губите више од те продаје!

17. ИИТХ ВооЦоммерце Ајак филтер производа

иитх-ајак-филтер производа

ИИТХ ВооЦоммерце Ајак филтер производа је додатак који вам помаже да побољшате искуство својих купаца користећи траку за претрагу ваше веб продавнице. Омогућује вашим корисницима да филтрирају производе у складу са њиховим потребама, тако да ће у неколико секунди моћи да пронађу тачно оно што желе да купе.

Јасно је да ово помаже да се убрзају процеси куповине и побољшају стопе конверзије ваше веб продавнице. Другим речима, можете да помогнете својим корисницима да брзо пронађу производе које желе и претворе их у задовољне купце.

18. Динамичне цене ВооЦоммерце

вооцоммерце-динамичка цена

Још једна атрактивна карактеристика за вашу ВооЦоммерце страницу јесте напредна цена производа. Користећи динамичку цену ВооЦоммерце проширења, можете понудити скупне попусте купцима након куповине одређене количине производа. На пример, можете дати попуст од 10% на производ када купци купују 5 или више артикала истог производа.

Слично томе, можете понудити попусте на куповину производа у истој категорији или на све у продавници. Такође можете поставити цене засноване на улогама и понудити својим регистрованим члановима унапред одређени попуст на одређене производе.

Ова функција служи као награда вашим купцима и подстиче их да редовно купују у вашој продавници.

19. Појачала за ВооЦоммерце

боостер-фор-вооцоммерце

Појачала за ВооЦоммерце, као што му име каже, помаже вам да појачате своју ВооЦоммерце продавницу са бројним моћним функцијама. То је бесплатни додатак који можете бесплатно да преузмете и користите.

Помоћу овог додатка можете управљати ценама и валутама за своје ВооЦоммерце производе као што су додавање свих светских валута и додавање глобалног попуста на све производе. Такође можете да управљате налепницама дугмади и ценама, производима, колицима и наручивањем, приступницима плаћања, отпремом и налозима итд.

Ако желите бесплатно решење за различите потребе продавнице ВооЦоммерце, можете га испробати.

20. ВооЦоммерце пакет и пакет испорука

воо-пакет-и-брод-пакет

ВооЦоммерце пакет и бродски пакет је комплетно решење за продавницу која испоручује производе широм света. Има све што вам је потребно за продају, паковање и испоруку производа.

Пакет се испоручује са више ВооЦоммерце додатака, укључујући фактуре, листиће за паковање, прилагодите опције испоруке, сетове производа, испоруку са више адреса, отпрему путем нумере и још много тога.

Да би вам помогао да побољшате продају своје продавнице, нуди могућност ротације слике за 360 ° за приказ производа.

21. Начин рада ВИТХЦоммерце каталога

иитх-воо-каталог-мод

Ако сањате да створите ВооЦоммерце радњу и продајете производе на мрежи, али још нисте спремни, додатак за режим ИИТХ ВооЦоммерце Каталог може бити веома користан за вас. Овај додатак омогућава вам да вашу е-трговину претворите у е-каталог и представите своје производе за вашу будућу продавницу.

Ако креирате е-каталог пре него што покренете свој потпуно функционалан дућан, моћи ћете да брендирате вашу продавницу, као и да унапред обавестите своје потенцијалне купце о својим производима.

22. ИИТХ ВооЦоммерце Прилагодите страницу мог налога

иитх-воо-ми-аццоунт-ландинг-имаге

За свако успешно пословање на мрежи, Страница мог налога је важна. Омогућује вашим корисницима да лако прегледавају и комуницирају на вашој веб локацији.

ИИТХ ВооЦоммерце Прилагодите моју страницу налога је ВооЦоммерце додатак ИИТХ Тхемес који поједностављује овај задатак за вас. Овај додатак омогућава вашим корисницима да их креирају и организују Страница мог налога у вашој продавници. То омогућава вашим корисницима да на једном месту пронађу важне информације као што су њихове листе жеља, важне водиче, фактуре, датотеке за преузимање и слично, што искуство њиховог сајта чини много пријатнијим.

23. МаилЦхимп за ВооЦоммерце

маилцхимп-за-вооцоммерце

МаилЦхимп је једна од најпопуларнијих услуга маркетинга путем е-поште која је данас доступна. Можете га користити за покретање маркетиншких кампања путем е-поште и за скалирање раста ваше продавнице.

МаилЦхимп за ВооЦоммерце је званично проширење од МаилЦхимп тима за ВооЦоммерце веб локације. Помоћу овог додатка можете да синхронизујете своје клијенте у ВооЦоммерце-у и податке о куповини са вашим МаилЦхимп налогом и да их користите за слање циљаних кампања.

Поред тога, можете послати накнадну е-пошту након куповине, препоручити производе и такође опоравити напуштене колица. Такође бисте желели да проверите ове алтернативе за МаилЦхимп за додатне опције.

24. ИИТХ ВооЦоммерце Упореди

иитх-вооцоммерце-упоредите слику

Ако имате више производа сличне природе, ваши се корисници могу збунити јер се питају који је бољи производ. Додатак ИИТХ ВооЦоммерце Цомпаре омогућава вашим корисницима да разврстају ово.

Помоћу овог додатка ваши корисници могу лако да упореде два или више ВооЦоммерце производа један поред другог и брзо одлуче који производ купити.

25. ИИТХ ВооЦоммерце Брзи преглед

иитх-вооцоммерце-брзи преглед

Додатак за брзи преглед ИИТХ ВооЦоммерце омогућава вам додавање Брзи поглед опцију у вашој продавници у којој купци могу одмах да погледају детаље производа. Када кликну на дугме, корисници ће видети већу слику производа, опис производа и дугме за додавање у корпу у искачућем прозору.

То потенцијалним купцима омогућава брзи увид у производ и повећава њихове шансе за куповину производа.

26. Фацебоок за ВооЦоммерце

фацебоок-за-вооцоммерце

Фацебоок је један од најчешћих облика друштвених медија на којем људи данас проводе много времена. Стога, како би људи примјетили ваш посао, можете повезати своју интернетску трговину са својим Фацебоок налогом.

Фацебоок за ВооЦоммерце је званични додатак за ВооЦоммерце веб локације од стране Фацебоок тима. Помаже вам да на свој Фацебоок страницу на атрактиван начин прикажете своје ВооЦоммерце производе.

Тако вам помаже да пронађете више купаца и остварите више продаје.

27. ВооЦоммерце Пречице

вооцоммерце-кратке шифре

ВооЦоммерце Пречице је бесплатан додатак који пружа гомилу ВооЦоммерце пречица које можете користити на целој веб локацији да бисте додали производе, дугмад и још много тога. Додатак једноставно додаје падајући мени у вашем ВордПресс уређивачу постова, омогућавајући вам да лако одаберете и убаците пречице у подручјима са садржајем као што су пост, страница или производи.

Помоћу овог додатка лако можете претворити свој уобичајени садржај на страницу е-трговине и продати производе.

28. ВооЦоммерце ПДФ фактуре & Паковање шљокица

вооцоммерце-пдф-фактуре

ВооЦоммерце ПДФ фактуре & Паковање шљокица је врло користан бесплатан ВооЦоммерце додатак. Омогућује вам да лако шаљете ПДФ фактуре и листиће за паковање клијентима путем е-поште. Корисници такође могу да преузму своје фактуре са свог подручја налога на вашој веб локацији.

Као власник продавнице можете да генерирате ПДФ фактуре и пакетно паковање папира и преузмете их.

Ако желите да промените дизајн образаца својих фактура, можете их лако прилагодити и користити на својој веб локацији.

29. Прилагођене картице производа за ВооЦоммерце

Цустом-продуцт-табс-вооцоммерце

Прилагођене картице производа за ВооЦоммерце је још један бесплатни додатак ВооЦоммерце који вам помаже да организујете своје детаље о ВооЦоммерце на картицама. Помоћу овог додатка можете додавати прилагођене картице производима и дељење описа производа на различите картице. Потом посетиоци ваше веб локације могу једноставно прелазити између картица да би видјели детаље о производу.

Додавањем картица можете своју страницу производа учинити уредном и уредном. Ово такође побољшава корисничко искуство ваше веб локације јер корисницима неће требати да се померају према доњој страници с описом.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете неке од најбољих ВооЦоммерце додатака за брзу раст продаје. Такође бисте желели да видите наше упоредне резултате између компаније ВооЦоммерце и Схопифи и ВооЦоммерце против БигЦоммерце..

Такође можете да погледате наш детаљни водич о томе како направити интернет продавницу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map