29 најбољих ВордПресс тема за писце и ауторе књига (2020)

теме најбољих писаца текста и аутора


Да ли тражите најбоље ВордПресс теме за ауторе књига?

Добра ВордПресс тема олакшава писцима да покажу свој портфељ и добију више клијената на мрежи. Аутори књига могу користити своју веб страницу за продају књига, повезивање са читаоцима и организовање догађаја за потписивање књига.

У овом чланку ћемо делити неке од најбољих ВордПресс тема за писце и ауторе.

Одабир најбоље ВордПресс теме за писце и ауторе књига

Да бисте направили веб локацију за писце и ауторе, требаће вам ВордПресс тема која нуди праве функције које одговарају вашим потребама. Можда знате да на хиљадама ВордПресс тема за писце на тржишту постоји изазов да одаберете најбољу тему за своју веб локацију.

Ево неких кључних карактеристика које ћете често наћи на ВордПресс теми аутора.

 • Модеран и професионалан минималистички изглед
 • Прилагођени предлошци страница за опис књиге
 • Подршка е-трговини за продају књига на мрежи
 • Невероватна типографија пружа одлично искуство читања
 • Изложите портфељ за писање

Погледајмо неке од најбољих ВордПресс тема за ауторе и писце књига.

1. Диви

Диви

Диви је моћан ВордПресс дизајнер тема и страница. Помоћу Диви-а можете да направите веб локацију за ауторе књига, писце и блогере. Можете да користите алат за прављење драг-дроп-а за прилагођавање веб локације без уређивања било ког кода. Диви такође нуди неколико унапред направљених демо веб страница за брзу и једноставну израду страница.

Диви долази у 2 укуса: Диви тема и Диви Буилдер (додатак).

Тхе Диви Тема је најбоље за кориснике који желе да изврше прилагођавање користећи један од својих 100+ комплетних веб локација које долазе заједно са темом.

Тхе Додатак Диви Буилдер ради са било којом темом, најбоље је за кориснике који је желе користити заједно са другим темама.

Помоћу демо инсталације једним кликом можете брзо покренути веб локацију писаца / аутора и створити посебан изглед прилагођавањем текста и слика.

2. ОцеанВП

ОцеанВП

ОцеанВП је популарна ВордПресс вишенаменска тема која вам омогућава да креирате било коју веб локацију, укључујући и ону за писце. Нуди демо веб странице за ауторе, продавце и писце књига. Са инсталирањем демо садржаја за један клик, све што требате је да увезете демо локацију и затим прилагодите садржај.

Ова тема је створена на основу најбољих пракси СЕО, тако да можете бити сигурни да ћете бити у добрим рукама са ОцеанВП-ом. ОцеанВП подржава РТЛ језике, тако да можете лако да преведете веб локацију на жељени језик.

3. Астра Тема

Астра Тхеме

Астра Тхеме је лагана ВордПресс тема дизајнирана за прављење било ког вебсајта. Омогућава беспрекорну интеграцију са ВордПресс програмима за прављење страница тако да можете да преуређујете изглед на начин на који желите помоћу превлачења и испуштања.

Постоји много готових сајтова за почетнике, укључујући веб страницу за ауторе књига, писце и продавце. Астра Тхеме одлично функционира са популарним ВордПресс додацима за проширење функција и функционалности.

4. Ултра

Ултра

Ултра је вишенаменска ВордПресс тема која вам омогућава да направите веб страницу за ауторе књига, издаваче и блогере. Испоручује се са десетинама кожних тема за промену изгледа у 1 клику. Можете да додате јединствене функције на своју веб локацију користећи бесплатне додатке за прављење програмера како бисте вашој веб страници дали јединствен изглед.

Ултра се испоручује са задивљујућим функцијама као што су паметне могућности распореда, контроле боја, помицање паралаксом, мега мени, анимације и још много тога. Ултра такође долази са Тхемифи Буилдер-ом, програмом за прављење драг-дроп.

5. Аутор Про

Аутхор Про

Аутхор Про је одлична ВордПресс тема направљена посебно за ауторе књига, писце, продавце, мрежне библиотеке и издавачке куће. Омогућује вам приказивање књига на почетној страници заједно са кратким описом.

Ову тему покреће Генесис Фрамеворк, који поставља солидне темеље за вашу веб локацију. Као и било која друга тема СтудиоПресс-а, Аутор Про такође долази са неколико видгетизираних одељка на почетној страници, тако да можете поставити своју почетну страницу додавањем правих видгета.

БЕСПЛАТНИ ПРИСТУП: Аутор Про + 35 Остале теме СтудиоПресс!

Желите БЕСПЛАТНО испробати све премиум теме СтудиоПресс, укључујући Аутхор Про?

Када се пријавите за ВП Енгине, најбоље управљани ВордПресс хостинг хостинг, бесплатно добијате оквир Генесис и СВЕ теме СтудиоПресс (то вреди више од 2.000 долара!)

БЕСПЛАТНО узмите ВП Енгине свих 35+ тема »

6. Типологија

Типологија

Типологија је елегантна ВордПресс тема за писце, блогере, ауторе, издаваче и типографе. Има леп и минималан дизајн са клизачем слике за цео екран. Омогућава вам да додате истакнути садржај и дугме за позив на радњу на врх клизача.

Долази са неограниченим избором боја за позадину, текст, дугмад и везе. Тема нуди више избора изгледа за почетну страницу и постове.

7. Писци Блогили

Писци Блогили

Вритерс Блогили је лепа и минимална ВордПресс тема, створена посебно за писце, блогере, ауторе и слободњаке. Нуди изглед пуне ширине са једноставним навигационим менијем. Такође долази са клизачем слике са прилагођеним текстом и дугмима за позивање на радњу.

Тема има распоред са више ступаца са правилно постављеним одељцима решетки за приказ ваших постова. Доставља се са прилагођеним виџетима за популарне постове, иконе на друштвеним мрежама и још много тога.

8. Присутност

Присутност

Присутност је флексибилна ВордПресс тема осмишљена да креира веб локацију за образовне институције, ауторе књига, писце и онлајн библиотеке. Присутност такође долази са алатком за прављење драг-дроп-ова како бисте добили изглед какав желите и увести дизајне из својих унапред изграђених изгледа.

Тема Присутности долази са 2 изгледа (у кутији и пуне ширине) и 10 демонстрација веб локација. Присутност има иконе на друштвеним мрежама, прилагођене виџете, клизаче слика и календар догађаја.

9. Хелло Про

Хелло Про

Хелло Про је једноставна ВордПресс тема изграђена на основу оквира Генесис. Омогућава вам да посјетитељима прикажете поруку добродошлице и привуче их у размјену порука робне марке. То укључује прилагођене предлошке страница, подручја виџета почетне странице и подножја и потпуно прилагодљиво заглавље.

Користећи програм за прилагођавање програма ВордПресс можете да мењате боје, позадину, дугмад, везе и фонтове. Хелло Про тема је високо оптимизована за перформансе и брзину. Можете бити сигурни да се ваша веб локација не успорава због елемената теме.

10. Хестиа Про

Хестиа Про

Хестиа је вишенаменска тема на једној страници за ВордПресс за ауторе књига, писце, издаваче и продавце. Нуди гладак дизајн материјала, који је савршен за израду било које врсте веб локација.

Тема има прилагодљиву почетну страницу са одељцима и блоковима. Добићете две додатне опције, одсек портфеља и потпуно прилагођен одељак са ценама подржаним за Јетпацк.

11. Неве

Неве

Неве је минимална ВордПресс тема с елегантним и једноставним дизајном, што је савршено за израду веб страница за ауторе књига, писце и продавце. Долази са дизајном прилагођеног изгледа заглавља и подножја ваше веб странице.

Ова је тема лагана и изграђена с високим временом пуњења. Можете прилагодити већину елемената у овој теми помоћу ВордПресс алата за прилагођавање, тако да не морате да прелазите између прегледа и уређивача.

12. Вритее

Вритее

Као што име сугерира, Вритее је бесплатна ВордПресс тема добро погодна за писце, ауторе књига и блогере. Има прекрасну типографију, пружајући посетиоцима сјајно искуство читања. Тема укључује прилагодљиво заглавље са клизачем слике, друштвеним иконама и навигационим менијем.

Долази са неограниченим колорним шемама, прилагођеним виџетима и бочном траком. Вритее има област виџета која вам омогућава да додате биографију свог аутора у одељак о мени.

13. Магазин Про

Магазине Про

Магазине Про је прелепа тема за издавање на мрежи ВордПресс изричито направљена за часописе, ауторе, новине и блогере. Ова тема је такође савршена за креирање интернетског часописа и садржи неколико подручја огласног места, оквир за претплату на невслеттер, представљено подручје садржаја и још много тога.

Изграђен је на врху оквира теме Генесис и интегрише се са градитељима превлачења и испуштања страница како би прилагодио сваки део вашег изгледа.

14. е-књига

е-књига

е-књига је врхунска ВордПресс тема, стручно израђена за ауторе, издаваче и писце. На располагању су невероватне карактеристике за презентацију и продају е-књига. Можете једноставно прилагодити почетну страницу захваљујући видгетизед подручју и прилагођеним видгетима.

Ова тема је компатибилна са ВооЦоммерце додатком тако да брзо можете продавати е-књиге.

15. Биндер Про

Биндер Про

Биндер Про је новинарска тема ВордПресс-а, која је одлична опција за ауторе књига, часописе, издаваче и новине. Садржи модуларни систем градње који вам помаже да ставите свој садржај у средину сцене.

Компатибилан је са популарним ВордПресс додацима и спреман је за превод и подржава РТЛ језике.

16. Бретања

Бретања

Бретања је модерна ВордПресс тема која је створена за ауторе књига и блогере у животној ниши. Омогућава вам да покажете своје истакнуто дјело у одјељку о књизи на почетној страници. Поред тог одељка, можете додати своје личне податке, Инстаграм фотографије и коментаре на блогу.

Долази са залепљеним заглављем и прилагодљивим подножјем. Тема има уредан сиви изглед и лако је подесити захваљујући ВордПресс-овом прилагођавачу уживо.

17. Издавач

Издавач

Издавач је висококвалитетна ВордПресс тема за писце, ауторе и издаваче. Изграђен је за помоћ борбама аутора и издавача књига да продају књиге на мрежи. Тема посетиоцима нуди прилагођену поруку и излоге са књигама у клизачу клизача.

У подручју бочне траке можете приказати детаље о аутору, најновије књиге, видео записе и корисне везе. Компатибилан је са ВПМЛ додатком за правилно креирање вишејезичне веб странице.

18. Даили Дисх Про

Даили Дисх Про

Даили Дисх Про је релативно нова вишенаменска тема програма ВордПресс, дизајнирана прелепо за писце, часописе и ауторе књига. Најбоље вам одговара ако пажњу корисника прикажете на садржај. У распоред у 2 колоне можете додати истакнути садржај и одјељак о мени.

Помоћу алата за прилагођавање тема можете да уређујете боје, фонтове и позадину без пребацивања између уређивача и прегледа. Ову тему можете такође користити за изградњу е-трговине.

19. Либретто

Либретто

Либретто је ВордПресс тема у једној колони за ауторе, писце и издаваче. Ову тему објављује Аутоматтиц, матична компанија ВордПресс.цом. Ова тема је савршена за чланке дугог облика са сликама и цитатима.

Омогућава вам прилагођавање позадине, заглавља, боја и навигацијског менија. Либретто подржава ВооЦоммерце да покрене вашу интернетску трговину за продају књига.

20. МиБоок

Моја књига

МиБоок је савршена тема за ВордПресс за покретање веб странице за ауторе књига, продавце и издаваче. Веома је компатибилан са ствараоцима страница са повлачењем и испуштањем како би прилагодио изглед. Такође можете да креирате прилагођене одредишне странице за истакнуте књиге, преглед књига и преузимања.

Ова тема има део о мени о коме аутор треба да прикаже своју биографију.

21. Јавно мњење

Јавно мњење

Јавно мишљење је моћна ВордПресс тема за интернетске часописе, ауторе књига, издаваче и писце. Има прелепе варијације боја како би створио јединствен и атрактиван изглед веб странице. Са изгледима више категорија можете лако организовати своје књиге.

Садржи огласни простор у којем можете промовисати релевантне производе приказивањем банера и зарадити новац на мрежи. Можете користити алат за прављење страница Елементор заједно са темом да бисте прилагодили своју веб локацију уз претходни преглед у стварном времену.

22. Елегантно

Елегантно

Елегантан је модеран и модеран ВордПресс тема изграђен посебно за блогере, писце и ауторе. Испоручује се са врстом поштанског портфеља како би професионално приказао свој посао. Тема такође нуди фантастичне анимације на вашој почетној страници.

Остале значајне карактеристике укључују зидање и распоред решетки, филтере слике, тимски одељак и центрирани изглед. Има кожне боје, обликовање заглавља и још много тога на панелу за прилагођавање тема.

23. Оживите

Оживите

Реливе је тема за приповедање ВордПресс-а дизајнирана са жељом да промовишу ауторе књига, блогере и писце. У пакету су слике и видео галерије, распоред бочних трака, прилагођено заглавље и још много тога. Тема садржи истакнути клизач садржаја на почетној страници.

Интегрише мреже друштвених медија како би учинили вашу веб локацију подјелом. Тема је оптимизована за СЕО како би повећао ваш саобраћај са претраживача.

24. Аутор

Аутор

Аутор је бесплатна ВордПресс тема направљена за издаваче, писце и ауторе књига. Посетиоцима пружа сјајно искуство читања са оштром типографијом. Има распоред у 2 колоне са навигационим менијем на бочној траци на левој страни и садржајем на десној страни.

Ова тема је компатибилна са алаткама за прављење драг и дроп страница, тако да је можете прилагодити без писања линије кода.

25. Аутор књиге

Аутор књиге

Боок Аутхор је одлична ВордПресс тема за прављење продавнице на мрежи. Садржи одјељак за прегледавање корисника на почетној страници за приказ свједочења својих читалаца. Долази са слидером који приказује ваше представљене књиге вашим потенцијалним читаоцима књига.

Помоћу ове теме можете креирати каталог за приказ свих својих књига.

26. Суарез

Суарез

Суарез је креативна тема ВордПресс-а створена за блогере, писце и ауторе књига. Нуди клизач позадинске слике за пуни екран са прилагођеним логотипом и навигационим менијем. Поврх тога, можете додати ауторски био са сликом и дугметом за позив на радњу.

Такође вам омогућава да прикажете истакнуте постове, претплату на претплату на билтен, Инстаграм фотографије и друштвене иконе. Лако је подесити и прилагодити помоћу програма ВордПресс ливе цустомизер.

27. Модули

Модули

Модули су деликатна и софистицирана тема ВордПресс-а за креирање било које веб странице. Има леп и флексибилан изглед са позадином заглавника целог екрана. Ова тема долази са више унапријед изграђених демо страница, укључујући предложак за ауторе књига, писце и издаваче.

Има видео позадину, шеме боја, фонтове, прилагођене бочне траке и још много тога. Тема модула подржава ВооЦоммерце и ВПФормс додаци из кутије.

28. Прилично креативно

Прилично креативно

Ако тражите атрактивну и елегантну ВордПресс тему за своју веб локацију, онда је Претти Цреативе прави избор. Изграђен је на основу оквира теме Генесис који поставља снажну основу за тему.

Тема укључује неколико прилагођених предложака страница, подручја виџета, изгледа заглавља, шема боја и панела са опцијама теме.

29. Прави север

Труе Нортх

Труе Нортх је бесплатна тема за ВордПресс за ауторе књига, писце и издаваче. Долази са неколико опција изгледа, као што су приказ портфолија, листа колона и филтрирање изотопа. Долази са врстом садржаја портфеља који професионално приказује ваш рад на почетној страници.

Тема нуди прилагођене видгете и инсталацију демо садржаја за један клик. Беспрекорно се интегрише са ВПМЛ-ом, тако да лако можете направити вишејезичне веб странице.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбоље ВордПресс теме за писце и ауторе. Такође бисте желели да погледате наш водич о најбољим ВордПресс темама за мобилне апликације и софтвер.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map