31 најбоље теме из ВордПресс-а у Гутенбергу за 2020. годину

Најбоље Гутенбергове теме за ВордПресс


Тражите ли најбоље ВордПресс теме које су прилагођене Гутенбергу?

Гутенберг је нови побољшани едитор за ВордПресс, који је такође познат као “уређивач блокова”. Омогућује вам да видите како изгледа завршена страница док сте у уређивачу. На тај начин можете прилагодити величину и размак у реалном времену без пребацивања на панел за преглед. Читаво искуство уређивања преправљено је за медијски богат садржај.

Помоћу Гутенберга можете да додате прилагођене блокове, изглед садржаја, више ступаца, истакнути текст, слике и више на елегантан начин.

У овом чланку ћемо делити нашу одабрану листу најбољих тема за Гутенберг-ове ВордПресс.

Избор најбоље ВордПресс теме која је прилагођена Гутенбергу

Гутенбергова пријатељска тема савршено функционише са најновијом верзијом ВордПресс-а.

Неке од предности ВордПресс тема прилагођених Гутенбергу су:

 • Предиван и ретини спреман дизајн
 • Дозволите додавање прилагођених блокова
 • Интегришите се са другим произвођачима страница
 • Оптимизовано за СЕО и брже перформансе

Сада када знате како да одаберете најбољу тему ГуПенберга за ВордПресс, погледајмо најбоље опције које имамо за вашу веб локацију.

Такође бисте желели да проверите избор наших стручњака за најбоље ВордПресс Гутенберг додатке за побољшање вашег уређивача.

1. Пробој Про

Бреактхроугх Про

Бреактхроугх Про је популарна ВордПресс тема коју је СтудиоПресс саградио на врху Генесис Фрамеворк-а. Долази са вишеструким изгледима, позадином у белој боји, предивним одабиром боја и оштром типографијом. Тема вам омогућава да на домаћој страници прикажете свој посао, услуге и још много тога.

То је савршена Гутенбергова тема коју можете да користите за израду веб странице, интернетске продавнице или блога. Омогућава вам да додате прелепе одредишне странице које могу претворити више посетилаца у купце.

Добијте БЕСПЛАТНИ приступ Бреактхроугх Про + 35 другим темама СтудиоПресс!

Желите БЕСПЛАТНО испробати све премиум теме СтудиоПресс, укључујући Бреактхроугх Про?

Када се пријавите за ВП Енгине, најбоље управљани ВордПресс хостинг хостинг, бесплатно добијате оквир Генесис и СВЕ теме СтудиоПресс (то вреди више од 2.000 долара!)

БЕСПЛАТНО узмите ВП Енгине свих 35+ тема »

2. Диви

Диви

Диви је врхунски ВордПресс дизајнер тема и страница, који подржава Гутенберг. Долази са моћним визуелним алатом за прилагођавање који можете користити за додавање ефеката, боја, фонтова, анимација итд. Диви Буилдер вам омогућава брзо прилагођавање изгледа и дизајна ваше веб локације.

Остале значајне карактеристике укључују глобалне елементе и стилове који штеде време. Можете поставити своје прилагођене модуле да ефикасно користе на више веб страница. Диви тему је лако подесити за било коју пословну веб страницу.

3. ОцеанВП

ОцеанВП

ОцеанВП је бесплатна вишенаменска тема ВордПресс-а, а подржава Гутенберг. Долази са десетинама демонстрација веб локација за сваку пословну нишу, укључујући храну, хотел, теретану, моду, стил живота, забаву, блогање и још много тога.

Тема нуди брзо време учитавања страница, прилагодљив изглед и подршку Гутенберга. Потпуно се интегрише са ВооЦоммерце-ом за покретање интернетске продавнице. ОцеанВП је превод спреман и можете га користити за прављење вишејезичне веб странице ВордПресс.

4. Хестиа Про

Хестиа Про

Хестиа Про је моћна тема о ВордПрессу прилагођена Гутенбергу, погодна за било коју веб страницу. Има модеран, гладак дизајн материјала и компатибилност израђивача страница. Омогућује вам употребу уређивача блокова Гутенберг за прилагођавање страница и постова.

Уз бешавне интеграције, Хестиа Про је паметан избор за тренутно покретање ваше веб локације са значајкама. Такође нуди више готових демо веб локација.

5. Астра Тема

Астра Тхеме

Астра Тема је једна од најбољих бесплатних тема за ВордПресс у Гутенбергу. Долази са стотинама почетних локација које можете увести једним кликом. Тема се савршено уклапа у популарне програмере за повлачење и спуштање страница попут Беавер Буилдер-а, Елементора итд.

Долази са неколико корисних елемената и модула који олакшавају постављање. Тема Астра је прилагођена почетницима и подржава ВооЦоммерце.

6. Ултра

Ултра

Ултра је модерна ВордПресс Гутенберг тема. Омогућава вам да користите увозник демо садржаја једним кликом за увоз изгледа веб странице са садржајем и функцијама. Текст и слике можете заменити оригиналним садржајем и брзо започните.

Помоћу додатака за програмере можете да додате више функција на вашу веб локацију попут тајмера за одбројавање времена, траке напретка, клизача слике и још много тога. Такође нуди одличан избор боја и могућности фонта.

7. Неве

Неве

Неве је елегантна тема на једној страници која у потпуности подржава уређивача ВордПресс Гутенберг. Брз је и лаган са потпуно одговарајућим распоредом.

Омогућава вам потпуну контролу опција распореда веб страница, боја, фонта и позадине.

8. Гутен Тема

Гутен Тхеме

Гутенберг Тема је створена за ВордПресс уредника Гутенберга. Има неколико опција прилагођавања изгледа за заглавље, подножје, страницу блога и још много тога. Тема се испоручује са подешавањима боја и могућностима фонта за цело место.

Помоћу теме Гутен добијате унапред припремљене нацрте на којима можете брзо и лако да направите веб локацију. Подесити је лако и СЕО пријатно.

9. Зелле Про

Зелле Про

Зелле Про је напредна ВордПресс Гутенберг тема. Такође неприметно сарађује са осталим произвођачима страница и уредницима. Ову тему је лако прилагодити и подесити за било коју веб локацију.

Долази са неограниченим избором боја, прилагођеном позадином, навигационим менијем, дугмади позива на акцију и још много тога. Зелле Про тема подржава ВооЦоммерце ван кутије.

10. Атомски блокови

Атомски блокови

Атомски блокови су ВордПресс тема која неприметно подржава Гутенбергове блокове. Долази са бесплатним додатком који можете користити да бисте додали прилагођене блокове и програмере страница на своју веб локацију.

Додатак такође може да ради са било којом темом. Има више готових блокова за билтен, таблицу цена, позив на акцију, изјаву, иконе за дељење и још много тога.

11. Магазин Про

Магазине Про

Магазине Про је тема ВордПресса о генези. Направљен је да неометано сарађује са Гутенберговим уредником. Тема има једноставан и минималан изглед који је погодан за било који онлине часопис.

То је идеална тема за туристичке блогере, политичке организације, технолошке сајтове и животне часописе. Помоћу више опција изгледа лако је тренутно поставити потпуно развијену професионалну веб страницу.

Такође, погледајте нашу одабрану листу најбољих ВордПресс тема за блогове о путовањима.

12. Бретања

Бретања

Бретања је модерна ВордПресс тема савршена за стил живота, моде и других онлајн часописа. Можете користити и ову тему да направите веб локацију за фотографије и лепо прикажете своје истакнуто дело. Тема у потпуности подржава Гутенберг едитор за брзо прилагођавање.

Има клизач позадине на целом екрану за приказ вашег садржаја. Са избором боја и ефектима анимације он даје вашој веб страници изразит изглед.

13. Закра

Закра

Закра је бесплатна ВордПресс тема дизајнирана посебно за креирање било које веб странице. Подржава Гутенберг-ов уређивач блокова за прилагодбу ваших страница и постова. Такође долази са бесплатним стартер сајтовима које можете брзо да покренете.

Закра тема је идеална за личне блогове, портфеље, ВооЦоммерце продавнице, пословне веб локације и веб локације са нишама. Одлично функционира с Елементор-ом и другим популарним ствараоцима страница.

14. Футурио

Футурио

Футурио је још једна бесплатна тема за ВордПресс прилагођена Гутенбергу. Направљен је за програмере страница као што су Беавер Буилдер, Висуал Цомпосер и Диви Буилдер. Тема је савршена за вашу једноставну веб локацију или продавнице е-трговине.

Подржава бесплатне и премиум ВордПресс додатке, укључујући Иоаст СЕО, ВооЦоммерце, Јетпацк, ВПФормс, Футурио је једноставно прилагодити и управљати ВордПрессом.

15. Нозама

Нозама

Нозама је премиум ВордПресс Гутенберг тема. Идеалан је за веб локације ВооЦоммерце што значи да можете брзо да направите интернетску продавницу. Интегрише се с већином ВооЦоммерце проширења како би додао више функција на вашу веб локацију еЦоммерце.

Тема подржава прилагођене модуле Елементор за лако прављење невероватних изгледа. Такође долази са прилагођеном продајном станицом за постављање врхунског доживљаја куповине за ваше купце.

16. Слон

Слон

Слон је прелепа тема програма ВордПресс која подржава Гутенбергов уређивач блокова. Тема је направљена посебно за непрофитне организације, добротворне организације и црквене веб странице. Долази са више функција које помажу у прикупљању средстава на мрежи за ваш непрофитни циљ.

Лако је подесити и прилагодити програмере страница и ВордПресс програм за прилагођавање уживо. Елепхант тема подржава више додатака за превод, укључујући ВПМЛ, Полиланг, итд.

17. Једнобојни

Једнобојни

Монохром је моћна ВордПресс тема изграђена на основу Генесис Фрамеворк-а од стране СтудиоПресс-а. Тема сјајно функционише са најновијим ВордПресс Гутенберговим уредником како би се додао богат садржај на вашу веб локацију. Такође можете да користите прилагођене блокове да бисте олакшали свој садржај једноставним.

Има 4 подручја виџета на почетној страници, више опција изгледа, прилагодљиво заглавље и предлошке одредишне странице.

18. Маранатха

Маранатха

Маранатха је ВордПресс непрофитна тема дизајнирана посебно за цркве, непрофитне организације и сајтове за прикупљање средстава. Једноставно ради са Гутенберговим уређивачима блокова за прилагођавање ВордПресс страница и постова.

Тема долази са позадином видеозаписа преко целог екрана која оставља најбољи утисак код нових посетилаца. Остале значајне карактеристике укључују видгете заглавља и подножја за лако прилагођавање.

19. Ектра

Ектра

Ектра је елегантна тема часописа ВордПресс. Интегрише се са врхунским Диви Буилдером за прилагођавање. Можете да користите функцију превлачења и испуштања да бисте одмах подесили текст, слике и други истакнути садржај.

Доставља се са снажним функцијама као што су градитељ категорија, прављење објава и страница, систем оцењивања и преглед и још много тога. Додатна тема подржава функције е-трговине како бисте лако израдили интернетску трговину.

20. Фоодица

Фоодица

Фоодица је савремена ВордПресс тема за веб странице за храну и рецепте. Долази са прекрасним клизачем за садржај који приказује ваше блогове у стилу. Тема нуди 4 локације банера за постављање огласа и зарадите више новца.

Има неограничене шеме боја, прилагођене виџете, боју позадине и оштру типографију. Фоодица подржава Гутенбергов блок уредник изван кутије.

Погледајте ове теме најбољих ВордПресс ресторана.

21. Артисан

Артисан

Артисан је професионална тема за ВордПресс. Потпуно је компатибилан са модерним Гутенберговим уређивачем и долази са демо поставом направљеном посебно за блокове ВордПресс и ВооЦоммерце. Омогућава вам лако прилагођавање изгледа почетне странице и других страница.

Када говоримо о интеграцији е-трговине, сјајно сарађује са ВооЦоммерцеом да бисте продали ваше производе на мрежи. Можете да користите и ову тему за изградњу мрежног тржишта као што су Амазон или Етси.

Такође, требало би да проверите наш водич о најбољим платформама за е-трговину за вишеструка тржишта.

22. Свила

Свила

Свила је ВордПресс тема изграђена посебно за модне и лифестиле блогове. Долази са белом позадином и елегантним изгледом који лепо приказује ваш истакнути садржај. Тема подржава Гутенбергов уређивач блокова.

Има моћне функције као што су клизач поста, алати за дељење друштвених мрежа, Инстаграм феед и мега мени. Помоћу вишеструких елемената дизајна можете лако да промените изглед свог веб локације.

23. Ацадеми Про

Ацадеми Про

Академија Про је прелепа ВордПресс тема добро прилагођена мрежним академијама, образовним установама, факултетима и универзитетима. Одлично функционира са најновијим Гутенберговим уређивачем блокова за прилагодбу ваших страница и постова.

Остале карактеристике теме укључују 6 прилагођених области виџета, 3 различита изгледа, видео подршку, дугмад за позив на акцију и још много тога. Лако је подесити почетнике и лако их је подесити.

24. Бенсон

Бенсон

Бенсон је тема фотографије за ВордПресс са позадином слике преко целог екрана која приказује вашу најатрактивнију фотографију у стилу. Испоручује се са више распореда слика за лепо приказивање фотографија у листама, мрежама и галеријама слика.

Омогућава вам потпуну контролу поставки боја, фонта и стила на вашој веб локацији. Тема се интегрише са алаткама за прављење драг-дроп и паге и Гутенберговим уређивачима блокова.

25. Брамбле

Брамбле

Брамбле је вишенаменска ВордПресс тема коју можете лако користити за прављење било ког веб сајта. Долази са уграђеним алатом за прављење страница за прилагођавање страница и објаву. Тема такодје подржава уредника Гутенберг да дизајнира прелепу веб страницу.

Има распоред у 2 колоне са навигационим менијем на бочној траци и садржајем на десној страни екрана. Истакнуте карактеристике укључују видео позадине, Гоогле фонтове, изглед портфолија и још много тога.

26. Сачувано

Сачувано

Спремљено је премиум ВордПресс црквена тема. Долази са алатком за прављење почетних страница у стварном времену коју можете користити за тренутно постављање почетне странице веб локације. Тема је такође компатибилна с новим Гутенберговим уређивачем са блоковима.

Остале значајне карактеристике укључују прилагођене црквене видгете, мапу подножја, демо садржај, увозника садржаја једним кликом и аутоматску оптимизацију претраживача..

27. Инфинити Про

Инфинити Про

Инфинити Про је модерна и модерна тема прилагођена Гутенбергу са великим моћним карактеристикама. Изграђен је на врху оквира Генесис Тхеме би СтудиоПресс.

Са 13 различитих области виџета тако је једноставно поставити почетну страницу и друге странице на веб локацији. Такође вам омогућава лако прављење одредишних страница.

28. Пут путовања

Пут путовања

Травел Ваи је сјајна ВордПресс тема за туристичке компаније. Такође је идеалан за путничке блогере, авантуристе и треккере. Нуди флексибилне опције за додавање дестинација и туристичких пакета у стилу.

Тема је Гутенберг спреман и одлично функционира са свим популарним произвођачима страница.

29. Инспиро

Инспиро

Инспиро је визуелно атрактивна ВордПресс тема која подржава Гутенберг. Подржава слике и видео галерије како би лијепо приказао ваш визуелни садржај. Тема се испоручује са презентацијом видео-позадине на читавом екрану која изгледа једнако сјајно на свим уређајима и величинама екрана.

У потпуности подржава додатак ВооЦоммерце који можете користити за креирање интернетске продавнице и продају својих производа.

30. Фелт

Фелтмаг

Фелт је тема часописа ВордПресс савршено створена за онлајн часописе, вести и личне блогове. Омогућава вам да професионално представите свој садржај и новим корисницима пружи најбољи утисак.

Испоручује се с каруселом и презентацијом преко целог екрана за додавање истакнутог садржаја. Тема има прилагодљив и модуларан распоред који можете прилагодити модерним Гутенберговим уређивачима блокова.

31. Кеа

Кеа

Кеа је флексибилна тема за ВордПресс хотел и одмаралишта. Омогућава вам да интегришете свој прилагођени систем онлајн резервација како бисте аутоматски резервисали собе за купце. Тема долази са позадином пуног екрана, видео клизачем и неограниченим колорним шемама.

Помоћу прилагођених елемената Елементор лако је уносити промене у своју тему. Такође можете да користите Гутенберг-ов уређивач да прилагодите своје ВордПресс странице и постове.

Такође би требало да проверите избор наших стручњака за најбоље ВордПресс теме за хотеле и одмаралишта.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбоље теме о ВордПрессу прилагођене Гутенбергу. Такође ћете желети да проверите наш водич о најбољим бесплатним темама блога ВордПресс.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map