35 најбољих трговина ВордПресс тема за куповину савршене теме

Најбоље продавнице тема за ВордПресс


Тражите ли најбоље ВордПресс продавнице тема за куповину атрактивне теме за вашу веб страницу?

На тржишту постоје бескрајне продавнице тема за ВордПресс, које нуде различите типове изгледа и дизајна. Али, ако тражите тему која заиста одговара вашој веб локацији као рукавице, онда су најважнији фактори које треба узети у обзир приликом истраживања тематске компаније укључују нишу, функције, могућности прилагођавања и флексибилност..

Направили смо и листу најбољих ВордПресс тема које можете користити на својој веб локацији. Провери их!

У овом чланку ћемо делити неке од најбољих ВордПресс трговина са темама за куповину савршене теме за вашу веб локацију.

1. СтудиоПресс

СтудиоПресс

СтудиоПресс је популарна ВордПресс тема са много прелепих премиум тема. Све њихове теме испоручују се с оквиром Генесиса, што их чини моћним и флексибилним у погледу карактеристика. Оквир теме Генесис неизмерно је популаран међу ВордПресс дизајнерима и програмерима због његове поузданости, функционалности и високих стандарда.

Тематска радња укључује све врсте ВордПресс тема: дечије теме трећих произвођача, комерцијалне теме и још много тога. СтудиоПресс осигурава да квалитет свих њихових доступних тема буде врхунски.

СтудиоПресс је купио ВП Енгине, најпопуларнија светска компанија и једна од најбоље вођених ВордПресс хостинг компанија. Добићете бесплатно све теме СтудиоПресс-а ако за свој веб сајт одаберете хостинг ВП Енгине-а.

Савет: Корисници ИсИтВП-а ће такође добити додатних 20% попуста. Започните са ВП Енгине.

Цена: Једна тема кошта 129 долара, укључујући оквир за тему Генесис. Ако желите да све њихове теме купите у пакету, то кошта 499,95 долара.

2. Елегантне теме

Елегантне теме

Елегант Тхемес је одлична компанија за тематику ВордПресс-а. Они нуде вишенаменске ВордПресс теме изграђене да створе широк избор веб локација. Њихове теме су упаковане са Диви Буилдер-ом, високо флексибилним алатом за прављење драг-дроп-а за дизајн страница вашег веб-сајта.

Елегантне теме Диви тема можете користити као родитељску тему за многе Диви дечије теме. То је моћна тема са стотинама глобалних елемената садржаја, функција и модула. Не пропустите да погледате Диви изглед и подржане теме.

Цена: За 89 долара можете добити приступ свим њиховим ВордПресс темама, укључујући подршку за годину дана и ажурирања. Ако желите доживотни приступ свим њиховим темама и додацима, то кошта 249 долара (подршка и исправке су такође укључене у цео живот).

3. Тхемифи

Тхемифи

Тхемифи је позната модерна ВордПресс трговина са вишеструким свестраним темама. Као и друге популарне тематске компаније, и они имају сопствене програмере за прављење и слање који лако дизајнирају странице. Тхемифи Буилдер испоручује се са већином тема Тхемифи.

Све њихове теме су лепо урађене са корисним функцијама и једноставним панелима опција за уређивање веб странице. Тхемифи вам омогућава флексибилност да прилагодите све унутар теме.

Цена: Појединачна тема (упакована у бесплатну тему) кошта од 49 УСД. Све њихове теме можете добити са доживотним приступом од $ 249.

4. ОцеанВП

ОцеанВП

ОцеанВП је тематска компанија ВордПресс са стилским, бесплатним демо темама намењеним креирању било ког веб сајта. Од места ресторана до интернетске продавнице нуде вишенаменски изглед оптимизован за СЕО и брже перформансе.

Сви тематски прикази компаније ОцеанВП спремни су за електроничку трговину и могу се интегрисати са најпопуларнијим ВордПресс услугама. Такође можете да направите вишејезичне веб странице са ОцеанВП темама.

Цена: Демо теме су бесплатне. Такође можете да користите њихове премиум пакете проширења да бисте додали моћне функције вашој теми.

5. Астра ВордПресс теме

Астра

Астра је приступачна тематска компанија ВордПресс која нуди тематски пакет са премиум стартер локацијама и функцијама. То је елегантна, лагана и брзо изведена тема. Тему такође можете у потпуности прилагодити помоћу програма за прилагодбу ВордПресс-а. Почетно је прилагођавање и прављење оних који ће правити странице да брзо креирају странице.

Долази са већ изграђеним веб локацијама за све врсте пословних ниша. Тема укључује прелепе боје, оштру типографију, могућности изгледа и још много тога. Можете користити тему Астра ВордПресс за почетак без икаквог времена.

Цена: Садржи 3 пакета, а почетна цена је 59 долара са преко 20 почетних места. Можете добити њихов комплетан пакет производа, уз доживотни приступ свим њиховим карактеристикама и ажурирањима, за 699 ​​УСД.

6. ТеслаТхемес

ТеслаТхемес

ТеслаТхемес има велику колекцију модерних, лепих ВордПресс тема. Њихове теме су спремне за е-трговину и могу се користити за личне блогове, пословне веб странице, веб продавнице итд.

Фокусирају се на стил како би привукли кориснике са паралакс позадинама, анимацијама, прелепом типографијом и бојама. Можете прочитати њихову тематску документацију да бисте је поставили и започели.

Цена: Појединачне теме коштају по 58 долара. Или можете добити доживотни приступ свим њиховим темама за 299 УСД.

7. ЦССИгнитер

ЦССИгнитер

ЦССИгнитер нуди велику колекцију вишенаменских ВордПресс тема. Њихове теме су подељене у категорије као што су блогање, часописи, пословање, вести и хотели. ЦССИгнитер теме су популарне због своје флексибилности и снаге.

Можете да користите њихове теме за креирање Интернет продавнице. Све су њихове теме погодне за прављење страница и преводи за подршку.

Цена: Појединачне теме коштају по 49 долара. Или све њихове теме и ресурсе можете добити доживотним чланарином за 249 долара.

8. ВПЗоом

ВПЗоом

ВПЗоом је још једна популарна тематска компанија ВордПресс са лепим темама и обрасцима. Нуде теме часописа, видео записа, портфеља, блогања и пословних веб локација. Имају снажан уграђени оквир за додавање функција и дизајнерских страница.

Најбољи део је њихова документација која вам помаже да упознате карактеристике сваке теме. На тај начин можете лако одлучити која је тема најбоља за вас.

Цена: Почетна цена за једну тему је 69 долара. Све њихове теме можете добити за 99 долара.

9. Гутенсхоп

Гутенсхоп

Гутенсхоп је модерна тема е-трговине од стране Суперб ВордПресс тема. Садржи Гоогле фонтове, прилагођене виџете, предлошке одредишне странице, шаблоне пуне ширине, навигациони мени и још много тога.

Тема је компатибилна с Инстаграм додатком за феед, додатцима за образац за контакт, недавним додацима за објаву и СЕО алатима. Тему можете у потпуности прилагодити, укључујући боје, фонтове и позадину.

Цена: Цене почињу од 29 УСД (једнократни трошак). Доступни су годишњи обнови и планови за животни век који вам омогућавају приступ 30+ и свим темама.

10. ТхемеИсле

ТхемеИсле

ТхемеИсле је бесплатна тематска продавница са једноставним и чистим ВордПресс темама. Њихове бесплатне теме доступне су на ВордПресс.орг, а њихове плаћене верзије приказане су на њиховом званичном вебсајту. Иако бесплатне теме имају много функција, у њиховим плаћеним темама наћи ћете све професионалне опције.

Њихове тематске нише укључују легалне, непрофитне, ресторанске и прехрамбене производе, блогање и још много тога. Ове теме су супер флексибилне и лако се постављају на вашој веб локацији ВордПресс.

Цена: Појединачне теме коштају по 89 долара. Или можете добити неограничен приступ свим њиховим темама и додатцима за 299 долара.

11. ПремиумЦодинг теме

Премиумцодинг-тхемес

ПремиумЦодинг Теме нуде прелепе ВордПресс теме које су добро погодне за предузећа, е-трговину, портфељ и још много тога. Њихове теме су прилагођене мобилним уређајима и нуде изглед мрежнице.

ПМЦ теме су развијене са високом брзином и перформансама у виду. Поврх тога, они чак нуде ЦДН услугу уз ниску месечну накнаду.

Цена: Цена појединачне лиценце за веб страницу почиње од 39 УСД годишње. Они чак нуде приступ свим темама током једне године по цени од 86 долара годишње.

12. Артисан теме

Артисан теме

Артисан Тхемес је позната ВордПресс тема која нуди прелепе свестране теме. Њихов демо програм за инсталирање од 1 клика помаже да се ваша веб локација брзо припреми. Демо садржај можете заменити властитим како бисте лагано покренули веб локацију.

Све њихове теме лако се интегришу са алаткама за прављење драг-дроп-а. Можете употребити њихов модуларни приступ да бисте одмах добили веб локацију на мрежи. Имају неограничен дизајн, унапред направљене распореде и још много тога.

Цена: Лиценца за једну тему кошта 129 долара. Њихов пакет Алл Тхемес можете добити за 439 УСД.

13. Организоване теме

Организоване теме

Организоване теме нуде прелепе вишенаменске ВордПресс теме. Њихове се теме могу користити за стварање веб локација са непрофитним организацијама, цркве, хотела, ресторана, бизниса и блогања. Можете користити видгетизед изгледа да бисте дизајнирали странице веб локације.

Све теме су у потпуности оптимизоване за брзину и перформансе. Прилагођавање је једноставно помоћу ВордПресс ливе прилагодитеља.

Цена: Појединачне теме коштају од 15 до 55 долара, зависно од укључених функција. Можете добити доживотни приступ свим њиховим темама за 100 УСД.

14. Графички папир

Графички папир

Графички папир Пресс има одличну колекцију уметнички дизајнираних ВордПресс тема. Они нуде бесплатне и плаћене теме за фотографе, портфеље, пословне странице и личне блогове. Све теме подржавају е-трговину и могу се користити за продају ваших производа на мрежи.

Њихове теме су у потпуности прилагодљиве помоћу ВордПресс ливе прилагодитеља. Теме графичког папира Тема за штампу је изузетно флексибилна и спремна за превод.

Цена: Они нуде план свих тема за 99 долара годишње. Ако желите да купите доживотни приступ свим темама, то ће једнократно коштати 399 долара.

15. ЦхурцхТхемес

ЦхурцхТхемес

ЦхурцхТхемес су посвећене пружању ВордПресс тема за цркве, непрофитне и добротворне сајтове. Све су њихове теме дизајниране, тако да укључене функције подржавају вашу ствар. Уобичајене карактеристике сваке теме укључују догађаје, особље, мапе локација, архиву проповеди итд.

Свака тема има подцаст одјељак за лијепо приказивање аудио, видео и текстуалног садржаја. Нуде детаљну документацију и упутства за подешавање веб странице која се заснива на вери.

Цена: Почетна цена за лиценцу за једну тему износи од 99 до 129 долара.

16. Меридиан теме

Меридиан теме

Меридиан Тхемес је популарна тема за ВордПресс која нуди разноврсне лепе теме. Њихове теме су дизајниране посебно за уметнике, креативне дизајнере, предузећа и блогове. Све су њихове теме у потпуности прилагодљиве, а подешавање је прилагођено почетницима.

Једна од главних карактеристика је њихова прилагођена контролна табла за управљање опцијама тема. Једноставан је за употребу и омогућава додавање функција на вашу веб локацију одмах.

Цена: Појединачне теме коштају 59 долара годишње. Или за 249 долара можете купити доживотни приступ свим њиховим премиум темама.

17. аТема

аТхемес

аТхемес нуди опсежну колекцију лепо обрађених тема ВордПресс-а. Њихове теме су разврстане у портфолије, часописе, вести, пословне и нишне блогове.

Све су њихове теме једноставне за постављање и прилагођене почетницима. Њихова тематска документација је снажна и ажурна са најновијим изменама.

Цена: Почетна цена за једну тему износи 59 УСД. Ако желите доживотни приступ свим њиховим темама, тада то кошта 249 долара.

18. Горилла Тхемес

Горилла Тхемес

Горилла Тхемес нуди елегантне ВордПресс вишенаменске теме. Теме су опремљене корисним функцијама и додацима. Ови ресурси осигуравају вам комплетан пакет за вашу веб локацију.

Њихове теме су изграђене за путнике, агенте за продају некретнина, новинске организације, часописе, музичаре и аутомобилска предузећа. Њихове теме су у потпуности оптимизоване за СЕО и прилагођене почетницима.

Цена: Почетни трошак за једну лиценцу за веб страницу износи 49,95 УСД годишње. Можете добити неограничену лиценцу за веб локацију за 149,95 УСД годишње.

19. Анариел Дизајн

Анариел Десигн

Анариел Десигн има модерну колекцију ВордПресс премиум тема. Све њихове теме могу се лако интегрисати са другим ВордПресс додацима и услугама. Њихове теме су подељене у категорије, укључујући портфељ, ресторане, непрофитне организације, добротворне организације, моду, стил живота и личне блогове.

Њихове теме имају модеран изглед и дизајн за све типове веб локација. Све њихове теме су флексибилне и лако се постављају.

Цена: Појединачне теме коштају 59 долара. Можете да приступите њиховом плану чланства у свим темама за 149 УСД (1 пут), а затим за 10 УСД месечно.

20. ХермесТхемес

ХермесТхемес

ХермесТхемес нуди малу колекцију врхунских ВордПресс тема за хотеле и предузећа која се односе на хотеле попут летовалишта, Б&Бс, хостели, итд. Све њихове теме су лијепо урађене и садрже карактеристике које подржавају пословне угоститељске сврхе.

Њихове теме су спремне за превод захваљујући ВПМЛ-у и могу се користити за стварање вишејезичних веб страница. Постављена тема је једноставна и лагана.

Цена: Почетна цена за лиценцу за једну локацију износи 249 долара годишње. За 349 УСД годишње можете добити лиценцу за више веб локација.

21. ЕнгинеТхемес

ЕнгинеТхемес

ЕнгинеТхемес је модерна ВордПресс продавница тема. Они нуде елегантне теме ВордПресс-а за моторе за посао, огласе, агенте за продају некретнина и часописе. За додатне функције можете користити њихове врхунске додатке.

Све њихове теме имају привлачне боје, типографију и атрактиван дизајн изгледа. Панел опција тема је једноставан за употребу и прилагођавање чини једноставним.

Цена: Лиценца за једну локацију кошта 89 долара. Такође можете добити тематске пакете по повољним ценама.

22. ФлоТхемес

ФлоТхемес

ФлоТхемес је позната компанија ВордПресс која има сјајну тематску фотографију. Њихове теме су корисне за фотографе, уметнике, портфеље и креативни бизнис. Изглед је једноставан и једноставан за професионално приказивање фотографија.

Остале карактеристике укључују типографију, боје и уграђене распореде. Они нуде јаку документацију која ће вам помоћи при постављању ваше веб странице.

Цена: Лиценца за једну локацију кошта 279 долара. Две лиценце за сајт коштају 449 долара. Такође можете да купите њихове услуге, попут израде веб локација, по приступачној цени.

23. АудиоТхеме

АудиоТхеме

АудиоТхеме је популарна тема за ВордПресс. Као што име сугерира, он садржи задивљујућу колекцију ВордПресс тема за веб странице музичких блогова, бендова, пјевача, бубњара и аудио садржаја. Њихове карактеристике су релевантне за музичку индустрију: аудио и видео секције, дискографија, предстојеће свирке, догађаји итд.

Подешавање теме је једноставно, чак и ако нисте технолошки паметни. Можете да користите ВордПресс алат за прилагођавање са прегледом уживо да бисте изменили тему.

Цена: Почетна цена за једну тему износи 69 долара годишње. Њихов план Алл Тхемес можете купити за 129 УСД годишње.

24. ВПЦаса

ВПЦаса

ВПЦаса има модерну колекцију ВордПресс тема посебно дизајнираних за пословање некретнинама. Њихове тематске карактеристике изграђене су да буду релевантне за веб локације о некретнинама. Најчешће значајке су пописи некретнина, управљање агентима, напредна претрага и још много тога.

Можете да користите њихове додатке за додавање додатних функција на вашу веб локацију. Све теме ВПЦаса-е су у потпуности прилагодљиве и лако се постављају.

Цена: Појединачне теме коштају 49 еура. Можете додати њихове додатке са једном темом за 69 €.

25. Мацхо теме

Мацхо Тхемес

Мацхо Тхемес је ВордПресс тема за медицинске, стоматолошке и друге темеље засноване на здрављу. Њихове теме укључују корисне функције као што су типографија Гоогле Фонтс-а и прилагођене позадине. Све теме имају подебљане боје, моћан дизајн и бескрајну флексибилност.

Остале важне карактеристике у њиховим темама су моћан систем за навигацију заглавља и подножја. Све теме су једноставне за подешавање и СЕО оптимизоване.

Цена: Почетна цена за лиценцу за једну локацију износи 59 УСД. Њихов животни план за чланство можете добити за 119 УСД.

26. СховТхемес

СховТхемес

СховТхемес има малу колекцију тема за ВордПресс догађаје. Они су популарна тематска радња специјализована за теме засноване на догађајима осмишљене да створе једну привлачну страницу или веб странице за ваше догађаје.

Они нуде лепе боје и дезене уз сваку тему. Све су њихове теме врло флексибилне и једноставне за употребу. Опцијама тема може се управљати помоћу програма ВордПресс цустомизер уживо.

Цена: Почетна цена за једну тему је 89 УСД. Ако желите да купите све њихове теме са порталом подршке, онда то кошта 189 долара.

27. МистериТхемес

МистериТхемес

МистериТхемес је софистицирана ВордПресс компанија са свестраним темама. Можете користити њихове теме за дизајн и изградњу било које веб странице. Све њихове теме су спремне за е-трговину и нуде демо инсталатере са једним кликом да бисте одмах започели са радом.

Они нуде врхунске функције за сваку тему, укључујући напредну типографију, шеме боја и још много тога. Њихове теме су једноставне за употребу и прилагођене почетницима.

Цена: Појединачне теме коштају 55 долара. План Алл Тхемес можете добити за 189 УСД.

28. СецондЛине теме

СецондЛине теме

СецондЛине теме нуде разноврсне, модерне теме подцастова за веб локације ВордПресс. Њихове теме укључују функције и алате за подршку садржаја који се односе на подцаст. Такође можете да додате дугме за репродукцију са подцастима да би корисници слушали ваше подказе на мрежи.

Све теме укључују аудио и видео подршку. Њихове теме могу да се интегришу са било којим ВордПресс додацима за додатне функције. Постављене теме су једноставне и флексибилне.

Цена: Појединачне теме коштају 59 долара годишње. Можете добити доживотни приступ свим темама за $ 389.

29. УпТхемес

УпТхемес

УпТхемес је одлична ВордПресс тема за куповину врхунских вишенаменских тема. Њихове теме су категорисане у музику, бендове, фотографију, добротворне организације, непрофитне организације, часописе, вести и друге пословне нише. Другим речима, можете да креирате било који веб сајт користећи њихове теме.

Најистакнутије карактеристике укључују распоред заглавља, боје, позадине и прилагођене виџете. Све њихове теме испоручују се са Беавер Буилдером тако да можете одмах да дизајнирате сопствене одредишне странице.

Цена: Појединачне теме коштају 125 долара годишње.

30. АппТхемес

АппТхемес

АппТхемес је професионална тематска компанија ВордПресс која нуди различите лепе теме. Њихове теме су сачињене за часописе, огласе, вести, табле за посао, пословне именике, блогове и веб локације за мала предузећа. Такође нуде шаблоне за креирање веб локација са купонима.

Све њихове теме лако се постављају захваљујући флексибилним опцијама и могућностима. Њихове теме су оптимизоване за СЕО и брзину.

Цена: Почетна цена за једну тему је 69 долара. Све њихове теме можете добити за 199 УСД.

31. Пикелграде

Пикелграде

Пикелграде нуди модерне, елегантне ВордПресс теме. Њихове теме су дизајниране за вести, часописе, блогове о путовањима, блогове о храни и друге веб странице које се баве садржајем. Све теме имају подебљане боје и професионални изглед.

Када су у питању карактеристике, њихове теме имају оштру типографију, прилагођене логотипе, позадину и још много тога. Све теме Пикелграде-а су изузетно флексибилне и лако се постављају.

Цена: Почетна цена за једну тему износи 99 долара годишње. Ако желите доживотни приступ свим њиховим темама, онда то кошта 189 долара.

32. ВПлоок теме

ВПлоок Тхемес

ВПлоок је ВордПресс тема са висококвалитетним и сложеним темама. Они испуњавају захтеве програмера, дизајнера и почетника да понуде теме које могу да се користе за креирање фотографија, догађаја, блогова, портфолија и непрофитних веб локација.

Све теме ВПлоок-а једноставне су за инсталирање и прилагођене почетницима. Њихове теме су подржане од стране стручног особља.

Цена: Можете да приступите свим њиховим темама за 87 УСД годишње. Ако желите доживотни приступ свим њиховим темама, тада то кошта 247 долара.

33. ТхемеТруст

ТхемеТруст

ТхемеТруст је врхунска ВордПресс компанија са малим колекцијама стилских тема. Њихове теме су посебно дизајниране за портфељ, агенцију, причање прича и личне блогове.

Све истакнуте теме имају прилагођени логотип, прелепу типографију, функције повезане са садржајем и још много тога. Њихове теме су једноставне за подешавање и могу се прилагодити помоћу ВордПресс ливе-а.

Цена: Појединачне теме коштају 58 долара.

34. Теме Краљевство

Тхемес Кингдом

Тхемес Кингдом је ВордПресс тема за вишенаменске теме. Њихове теме имају функције за портфељ, креативне сајтове и блогове. Све њихове теме у потпуности одговарају и нуде прилагођене позадине за постизање резултата који су вам потребни.

Поред тога, њихове теме имају лепо оштру типографију, оптимизацију слике и још много тога. Све су теме једноставне за постављање, а е-трговина је спремна за продају својих производа на мрежи.

Цена: Почетна цена за једну тему износи 59 УСД годишње. Можете да приступите њиховом чланству у свим темама за 89 УСД годишње.

35. ТхемеСтоп

ТхемеСтоп

ТхемеСтоп нуди јединствену колекцију стилских, живописних ВордПресс тема. Њихове теме су категорисане у фотографије, креативу, блогове, часописе, путовања и пословне нише.

Они имају интеграцију друштвених медија, оптимизацију Гоогле Адсенсе-а, подршку за е-трговину и спремни су за превод за стварање вишејезичних веб локација. Постављена тема је једноставна и лагана.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбоље ВордПресс продавнице тема за куповину ваше савршене теме. Можда ће вам се свидети и наша листа најбољих бесплатних веб хостинг услуга.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map