5 најбољих „Веб хостинг хостинга“ 2020 (упоређено и рецензирано)

Најбоља подршка за хостинг


Питате се која компанија нуди најбољу корисничку подршку за веб хостинг?

Корисничка подршка један је од важних фактора при избору најбољег веб хостинга за вашу веб локацију.

Одабиром услуге веб хостинга са пријатељским тимом подршке који је лако доступан, никада нећете морати ангажовати стручњака који ће решити проблеме у вези са хостингом. Уместо тога, можете једноставно контактирати тим за подршку и затражити решење. Али само пружање подршке није довољно. Треба да знате шта тачно да тражите.

Карактеристике добре Веб хостинг хостинг подршке

Већина веб хостинг услуга данас нуди 24/7 корисничку подршку својим корисницима. Али нису сви они добри колико желите да буду. Неки можда нису увек доступни, док другима треба пуно времена да одговоре. И ништа не може бити више фрустрирајуће од чекања на помоћ када је ваша локација у кризи.

Зато је приликом тражења веб хостинга са великом корисничком подршком увек важно да обезбеде следеће опције подршке.

 • 24 * 7 Доступност
 • Више канала за излаз, попут телефона, ливе цхат, е-поште, итд.
 • Брзи одговори

Погледајмо сада неке од најбољих добављача подршке за веб хостинг на тржишту.

1. Најбоља подршка за јефтини хостинг: Блуехост

Блуехост је познат по сјајној корисничкој подршци за веб хостинг. И чврсто верујемо да пружају најбољу јефтину подршку за почетнике почетницима.

Нуди могућност корисничке подршке 24 к 7 која је доступна путем ливе цхат-а и телефона. Ако имате било каквих проблема везаних за вашу веб хостинг услугу, њихов љубазни тим за подршку је увек спреман да помогне. Поред тога, Блуехост такође има велику базу знања која се састоји од чланака, водича и упутстава која одговарају на сва питања везана за налог веб хостинга..

Прочитајте нашу потпуну рецензију о Блуехосту овде.

2. Најбоља подршка за ВПС хостинг: ХостГатор

Корисничка подршка ХостГатор-а

Ако тражите ВПС хостинг, ниједна услуга не нуди бољу подршку од ХостГатор-а. Нуди вам брза и једноставна решења за започињање вашег онлајн путовања. Најбољи део је тај да чак и ако сте новак, уз њихов невероватни тим за подршку, можете се понашати као професионалац.

Подршка за хостинг хостинга 24 сата дневно, доступна је путем телефона, е-маила или цхата. Такође вам пружају наменски портал за подршку када се ваш налог креира први пут. Све ваше карте за подршку могу се управљати од тамо. Такође имају широку базу знања са мноштвом писаних чланака и видео туторијала. Најбоља ствар у њиховој подршци је да су врло брзи са својим одговорима.

За више детаља прочитајте нашу рецензију ХостГатор-а.

3. Најбоља наменска хостинг подршка: СитеГроунд

Подршка на сајту

СитеГроунд је сјајна опција ако желите најбољу наменску подршку за веб локацију. СитеГроунд је увек брз са својим одговорима, без обзира који проблем имате. Можете им се обратити путем ливе цхат-а, карата или телефонског позива.

Са СитеГроундом никада нећете морати да чекате више од неколико секунди док се не повежете са тимом за подршку који вам може помоћи да решите проблем. Они такође нуде детаљну и опсежну документацију која ће вам понудити детаљно знање о наменском хостингу.

4. Најбоља подршка за ВордПресс хостинг: ВП Енгине

ВП Енгине

Што се тиче подршке за ВордПресс хостинг, ништа не може победити ВП Енгине. ВП Енгине је као да имате армију ВордПресс стручњака на својој страни када вам треба помоћ. С обзиром да су управљана компанија за хостинг, која циља посебно тржиште ВордПресс-а, можете бити сигурни да вам подржава најбољи тим за подршку за ВордПресс.

Како би се могли фокусирати на пружање личне и директне подршке својим корисницима, ВП Енгине је обуставио свој систем карата. Уместо тога, сада им можете приступити 24 * 7 путем ливе цхат и телефонских позива.

Ако желите знати више о ВПЕнгине-у, прочитајте наш преглед ВП Енгине-а овдје.

5. Најбоља подршка за изградњу веб сајта: ГоДадди

Веб Хостинг ГоДадди

ГоДадди, као што сви знамо је једно од водећих имена за почетнике када је у питању понуда хостинга и домена. Али сада се то више не ограничава на само хостинг услуге и проширило је њихове услуге и на градитеље веб локација. Иако је градитељ веб страница супер једноставан за употребу, понекад вам је можда потребна помоћ.

Верујемо да ГоДадди пружа најбољу подршку за прављење веб локација у индустрији. До њих можете контактирати 24 * 7 путем телефона или система е-поште који се темељи на улазницама. Њихов тим за подршку је група врло љубазних и ефикасних појединаца који су увек брзи са својим услугама. Сазнајте више о ГоДадди-у овде.

Ово су неки од пружатеља услуга подршке за веб хостинг. Надамо се да ће вам овај чланак бити користан. Такође бисте желели да знате о најбољим ВордПресс темама за веб хостинг услуге.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map