6 најбољих поштанских алтернатива и такмичара (2020)

најбоље алтернативе за маилцхимп


Да ли тражите најбоље алтернативе за Маилцхимп? Маилцхимп је један од најпопуларнијих сервиса за маркетинг путем е-поште на свету. То верује милионима корисника и нуди бесплатан план са ограниченим функцијама.

Уз то речено, само зато што је Маилцхимп толико популаран и има бесплатан план, не значи да је и најбољи избор за ваше потребе. У ствари, на тржишту постоји много других услуга маркетинга путем е-поште који пружају боље могућности од Маилцхимп-а.

У овом ћемо чланку погледати неке од најбољих конкурената компаније Маилцхимп & алтернативе.

Најбоље могућности Маилцхимп-а које можете користити

 1. Стални контакт – Боља подршка купцима у односу на Маилцхимп
 2. Сендинблуе – Боља аутоматизација од Маилцхимп-а
 3. АВебер – нуди више шаблона од Маилцхимп-а
 4. Дрип – Напредне функције од Маилцхимп-а
 5. ГетРеспонсе – Најбоље за кориснике којима је потребан и вебинар
 6. ЦонвертКит – Направљен посебно за издаваче

Зашто треба да тражите алтернативе за Маилцхимп?

Још 2001. године, Маилцхимп је покренут као услуга маркетинга путем е-поште. Међутим, сада то чини пуно више од маркетинга путем е-поште – од одредишних страница, поновног маркетинга огласа до разгледница.

Тренутно је Маилцхимп све у једном маркетиншки пакет за раст вашег пословања. Као и сви све-у-једном маркетиншки пакети, постоји мало кривуље учења за коришћење Маилцхимп-а. Да не спомињемо, што је више функција доступних изван оквира, то ће бити стрмија кривуља учења. А Маилцхимп се не разликује.

Маилцхимп такође недостаје неке цоол функције аутоматизације као што је Евент, које даје више детаља о активностима претплатника.

Дакле, ако вашу жељену функцију не нуди Маилцхимп или вам је потребно интуитивније решење, можда бисте желели да пронађете алтернативу Маилцхимп-а.

У овом чланку ћемо детаљније погледати неке од најбољих начина Маилцхимп-а.

1. Стални контакт

Стални контакт

Цонстант Цонтацт је популарна Маилцхимп алтернатива међу малим предузећима за покретање маркетиншких кампања путем е-поште са прилагођеним предлошцима е-поште. То је прилагођено почетницима и олакшава слање е-поште својим претплатницима.

Предлаже шаблоне садржаја и е-поште у складу са вашом пословном нишом. Такође можете додати детаље о вашим претходним маркетиншким кампањама (ако их има). Цонстант Цонтацт користи интелигентни систем за генерисање релевантних садржаја за ваше кориснике. Долази са подршком за цхат уживо, подршком на бази е-поште и форумима који говоре о вашим бригама у вези са маркетингом путем е-поште.

Цонстант Цонтацт нуди свеобухватну подршку у облику ливе цхат-а, чак и подршке путем телефона. Док Маилцхимп нуди само контакт страницу за своје кориснике. Подршка корисницима сталног контакта ствара чврсту повезаност са њиховим купцима. 

Најбоља ствар у вези са константним контактом је та што нуди 60-дневно бесплатно пробно време; што значи да можете искусити њихове маркетиншке алате дуже време од већине пробних понуда. Због тога ћете имати дуже шансе да се упознате са услугом пре него што одлучите да платите премијску верзију.

Не пропустите да провјерите ове алтернативе и константне контакте, као и детаљну поређење Константка контакта са Маилцхимпом.

Прос:

 • Висока стопа испоруке
 • Једноставна употреба и флексибилна платформа
 • Нуди одличну корисничку подршку
 • Нуди интеграцију са 450 апликација

Против:

 • Тешко подешавање за А / Б тестирање

Цена: Кошта 20 долара месечно за до 500 претплатника.

2. СендинБлуе

СендинБлуе

СендинБлуе је још једна популарна алтернатива Маилцхимп која нуди услугу маркетинга путем е-поште и СМС-а. Дизајниран је тако да помогне почетницима и стартапима да несметано воде своје маркетиншке кампање. Услуга СМС маркетинга омогућава вам да креирате интеракције са корисницима и осигурава испоруку ваших порука.

Наплаћује вам број е-порука које шаљете, због чега се разликује од осталих услуга. Можете да купите СМС кредите који су валидни бесконачно. СендинБлуе омогућава вам отварање бесплатног налога са неограниченим контактима. Иако вам овај бесплатни рачун ограничава слање само 9000 порука е-поште мјесечно. Маилцхимп тврди да имају све окидаче за аутоматизацију, али они се тешко постављају. СендинБлуе пружа бољу аутоматизацију маркетинга од Маилцхимп-а по повољнијој цени.

Не пропустите овај чланак о томе како да одмах направите билтен е-поштом.

Требали бисте проверити овај СендинБлуе преглед за више информација.

Прос:

 • Јефтино решење за скупне е-поруке
 • До 9.000 е-маила / месечно бесплатно
 • Једноставна сегментација контаката
 • Напредна аутоматизација е-поште

Против:

 • Ограничена интеграција апликација трећих страна

Цена: Кошта 25 долара месечно за до 40 000 порука е-поште.

3. АВебер

АВебер

АВебер је популаран сервис за е-пошту и генерирање потенцијалних клијената. Као и Маилцхимп, омогућава вам да добијете више претплатника на својој веб локацији. АВебер вам помаже да одмах креирате прелепе билтене путем е-поште. Можете саставити обрасце за претплату за своју веб локацију и аутоматизовати своје поруке е-поште како бисте проширили свој домет.

30-дневно бесплатно пробно раздобље омогућава вам да се у потпуности упознате са услугом пре него што је купите. Омогућиће вам приступ свим плаћеним додацима и алаткама за покретање кампање путем е-поште. АВебер се интегрише са ВордПресс-ом и другим произвођачима веб страница, прављењем веб страница, оптин обрасцима и још много тога.

Супротно томе, АВебер нуди далеко више шаблона од Маилцхимп-а. АВебер нуди 700+ предложака, што је стотину више од Маилцхимпа који нуди само 100+ предложака.

АВебер је савршен избор за стартапове и почетнике. Лако је подесити и добити подршку за ћаскање / телефон уживо који ће вам помоћи да започнете.

Прос:

 • Већи број образаца
 • Унапредјено управљање листом
 • Боља подршка купцима

Против:

 • Приличан градитељ облика

Цена: Кошта 19 долара месечно за до 500 претплатника.

4. Капати

Дрип

Дрип је снажна алтернатива Маилцхимп-а за вашу е-трговину. Као и Маилцхимп, он превазилази опште праксе маркетинга путем е-поште и помаже вам да добијете више претплатника путем својих паметних маркетиншких техника. Омогућава вам да креирате разговоре са својим клијентима и шаљете аутоматизоване поруке е-поште у складу са понашањем корисника.

Ако желите да пошаљете прилагођене поруке е-поште својим корисницима, тада се Дрип покрива. Може да провери да ли постоје нови посетиоци, повратници, линкови које су посетиоци кликнули и напуштање колица за слање порука. Погледајте овај Дрип преглед да бисте сазнали више о услузи.

Дрип је бесплатан за употребу до 100 претплатника. Током овог периода можете користити њихову подршку путем е-поште да бисте добили одговоре на своја питања. Након што купите премијум план, добићете подршку за цхат уживо за тренутну помоћ. Дрип је боља опција од Маилцхимп-а ако сте напредни трговац или имате посао е-трговине.

Прос:

 • Моћне карактеристике сегментације
 • Напредне функције за власнике е-трговине
 • Нуди напредни ток рада и аутоматизацију

Против:

 • Компликовани предлошци могу постати неуредни за управљање

Цена: Кошта 49 долара месечно за до 2500 претплатника.

5. ГетРеспонсе

ГетРеспонсе је модерна алтернатива Маилцхимп која долази са корисничким интерфејсом, обрасцима за пријаву, интерактивним предлошцима билтена и још много тога. Омогућава вам да креирате одредишне странице, хост вебинарске програме и покренете кампање е-поште на својој веб локацији.

Њихови маркетиншки алати корисни су за добијање више претплатника и претварање у купце. Помоћу ГетРеспонсе можете лако слати билтене у више сегмената истовремено. Док с Маилцхимп-ом можете истовремено слати билтен само једном сегменту. ГетРеспонсе има подршку за цхат, подршку путем е-поште и подршку за телефон. Они деле много ресурса са својим корисницима како би их едуковали како да најбоље промовишу своје пословање.

Са 30-дневним бесплатним пробним програмом, можете испробати њихове услуге маркетинга путем е-поште, угостити мрежне вебинаре и интегрисати услуге на својој веб локацији.

Прос:

 • Омогућава визуелни приказ радног тока
 • Импресивно управљање листом
 • Подржава до 17 језика

Против:

 • Основни план је ограничен на 1000 претплатника

Цена: Кошта 15 долара месечно.

6. ЦонвертКит

ЦонвертКит

ЦонвертКит је још једна Маилцхимп алтернатива усмерена према блогерима, подцастерима и издавачима. То аутоматизује путовање путем маркетинга е-поште и помаже вашим корисницима да постану део ваших кампања. ЦонвертКит долази са прекрасним обрасцима е-поште за привлачење више претплатника.

Има програмер за визуелну аутоматизацију за постављање аутоматизованих токова е-поште. Можете да користите њихову 14-дневну бесплатну пробну верзију да бисте сазнали више о њиховим маркетиншким услугама и премиум алатима. ЦонвертКит не нуди спискове, али сви контакти иду на исто место и њима се може доделити редослед или ознака као начин њиховог организовања. Ово делује као једноставнија метода за управљање листама него Маилцхимп.

Такође, погледајте овај чланак о томе како да направите експлозију е-поште на прави начин.

Прос:

 • Далеко је једноставније за постављање
 • Врхунско управљање списковима поштанских адреса
 • Детаљно извештавање и аналитика

Против:

 • Ограничене могућности прилагођавања

Цена: Кошта 29 долара месечно за до 1000 претплатника.

Завршавање алтернативе Маилцхимп-а

МаилЦхимп АлтернативеУникуе ФеатуреПрице
Стални контактБоља подршка купцима20 УСД месечно за до 500 претплатника.
СендинБлуеБоља аутоматизација25 УСД месечно за до 5000 претплатника
АВебер700+ шаблона$ 19 месечно за до 500 претплатника
ДрипНапредне маркетиншке карактеристике49 УСД месечно за до 2500 претплатника
ГетРеспонсеНајбоље за кориснике којима је потребан и вебинар15 УСД месечно за до 1000 претплатника
ЦонвертКитНаправљен посебно за издаваче29 УСД месечно за до 1000 претплатника

Надамо се да вам је овај чланак помогао да откријете најпопуларније алтернативе за Маилцхимп. Такође ћете желети да проверите наше водиче о најбољим алатима за фрееланцере да разместите стварни посао и најбоље интеркомуникационе алтернативе за бољу комуникацију.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me