6 најбољих провајдера телефонских бројева ванити за 2020. годину (у поређењу)

у поређењу са најбољим пружаоцима телефонских бројева испразности


Желите да добијете исправан телефонски број за своју веб локацију?

Нетачни телефонски бројеви су пословни бројеви које се лако памте и промовишу.

Генерално, испразни телефонски број је комбинација слова и бројева, која обично наводи име ваше компаније или фразу коју користите за оглашавање или било шта што је повезано са вашим послом..

Иако се чини да се ови бројеви тешко сналазе, није тако тешко као што се чини. У овом чланку ћемо вам показати нека од најбољих места за куповину испразног телефонског броја за вашу веб локацију. Пред крај ћемо вам рећи како да додате дугме за клик за позив користећи свој испразни број да би вас посетиоци могли да позивају директно са ваше веб локације.

Како изгледа испразни број?

Као што је горе споменуто, типични испразни број је комбинација нумеричких и алфабета. Пример таквог броја је 1-800-ГоФедЕк (1-800-463-3339). Такође може бити јединствена попут 8000-111-222 или 1222-333-444 итд. Најбољи део је што се бројеви испразности лако памте.

Многи бројеви испразности су бесплатни бројеви. Али то зависи од његове доступности. Обично се продају на првомајској основи.

Да бисте купили испразни телефонски број, прво морате да имате сервис пословног телефона који се разликује од вашег локалног телефона. Да бисте користили услугу пословног телефона, требаће вам интернетска веза. Због тога се такође назива и ВОИП (Воице Овер Интернет Протоцол) услуга.

За коришћење модерне услуге пословног телефона потребан вам је само уређај повезан на интернет. У основи, рачунар, лаптоп, таблет или мобилни телефон.

То значи да вам нису потребне посебне врсте опреме. Погледајмо сада неке од испразних добављача телефонских бројева.

1. РингЦентрал

РингЦентрал

РингЦентрал је један од најбољих пружатеља телефонских бројева за мале компаније. Нуди невероватне функције као што су вишелинијски телефонски систем, прослеђивање позива, чекање позива, трансфер позива, видео конференције, конференцијски позиви, итд. Можете добити испразни телефонски број компаније РингЦентрал тако што ћете својим планом платити само додатних 30 УСД. Ово је једнократна уплата.

Једном када се пријавите, можете добити и свој бесплатни број и локални број директно са саме надзорне табле. Да бисте добили свој испразни број, мораћете да се пријавите одвојено. Ово ће бити одобрено у року од 10 дана након чега можете користити генератор испразних бројева да бисте смислили јединствени за вашу фирму.

Помоћу РингЦентрал-а можете користити и услуге трећих страна као што су Густо, Дропбок, Мицрософт, итд.

2. Нектива

Нектива

Нектива је још један добављач пословних телефона за мала предузећа који можете испробати. Управљање позивима, говорном поштом и факсовима је врло једноставно помоћу веб-панела веома једноставно. Са Нективом можете да имате и услуге попут бесплатног кућног позива, усмеравања позива, преношења говорне поште на е-пошту и још много тога.

Можете добити и бесплатни број како би се ваши корисници бесплатно повезали с вама. Нектива поседује неке од најнапреднијих функција услуга пословног телефона, али је почетницима лако. Подразумевано не нуди испразне бројеве. Али они то набављају од ваших партнера превозника за вас.

Погледајте наше понуде за најповољније попусте Нектива!

3. Пхоне.цом

Пхоне.цом

Телефон.цом нуди бројеве испразности, бесплатне и локалне бројеве за предузећа. Али имају ограничење за месечну минуту позива. Прекорачење лимита коштат ће вас више.

Да бисте поставили ваш испразни број, наплаћују вам једнократну уплату. Те накнаде се разликују у зависности од броја и кода. Осим бројева испразности, они нуде и разне комуникационе функције за једноставно управљање вашим предузећем.

4. Кобилица

Скакавац

Грассхоппер је још један пружатељ телефонских бројева испразности за ваша предузећа. Они нуде све услуге виртуалних бројева које бисте можда жељели за своје пословање. Од бесплатних бројева до локалних бројева, па чак и испразних бројева, све има за вас. Да бисте осигурали да је жељени број доступан, можете га погледати током самог процеса пријаве.

Ако већ имате испразни број, можете га послати и Грассхоппер-у. Осим ове, имате и неколико других опција попут пословног слања порука, прослеђивања и усмеравања позива, додатака, прилагођених поздрава итд..

5. МиОператор

МиОператор, бројеви испразности

Мој Оператор је још једна добра дестинација за све који траже телефонски број испразности за свој посао. Поред испразних телефонских бројева, нуди и виртуелне бројеве и бесплатне бројеве. Дакле, у зависности од вашег захтева, можете се одлучити за било који од њих.

Његове напредне функције могу вам бити додатна предност за раст вашег пословања. На пример, омогућава вам снимање позива са својим купцима. Анализом ових снимљених позива можете уочити најчешће тражене захтеве ваших позиваоца и радити на њиховом испуњавању.

Уз опцију праћења позива, пратите све позиваоце и осигуравате да не пропустите ниједан потенцијални потенцијал. Такође можете да имате детаљну евиденцију позива које су тренутно повезане и оних које је сваки одељак пропустио на својој контролној табли уживо.

6. РингБоост

рингбоост

РингБоост је још једна сјајна платформа за куповину испразних телефонских бројева. Овде можете одабрати своје бројеве телефонских бројева на основу категорије предузећа. РингБоост је најбољи за компаније које желе да одаберу свој испразни број на основу врсте пословања.

Бројеви купљени од РингБоост-а могу се лако проследити на било који постојећи број телефона. Садржи листу бројева који су већ створени за вас. Можете једноставно да их прегледате и изаберете ону која вам се највише свиђа.

Промоција вашег броја испразности телефона у ВордПресс-у

Прегледавање мобилних уређаја стално је на високом нивоу и очекује се да ће ове године тек порасти.

Будући да добар део посета вашој веб локацији долази са мобилних телефона, у вашем најбољем интересу је да корисницима једноставно олакшате да вас назову са веб локације са једним кликом.

То се може постићи додавањем дугмета „кликни за позив“ на вашој веб локацији. Да видимо како се то ради.

Како додати дугме „кликни за позив“ у ВордПресс

Ако сте корисник ВордПресс-а, додавање дугмета „клик за позив“ на вашу веб локацију није тешко. То можете учинити помоћу додатка или без додатка.

Показаћемо вам оба начина за то.

1. метод: Додавање дугмета за кликање за позив помоћу додатка

ВордПресс складиште је пуно невероватних додатака који вам помажу да додате све функције које желите на својој веб локацији, укључујући уредно дугме „кликни за позив“. Најбољи међу њима је додатак који се зове ВП тастер за позивање. Овај додатак је да олакша додавање тастера за кликање на позиве у ВордПресс-у.

Помоћу овог додатка можете додати запањујући клик без икакве стручне помоћи. Потребно вам је само неколико кликова и добро је да кренете. Додатак вам такође омогућава да прилагодите тастере за позиве тако да одговарају вашем веб локацији и бренду. ВП тастер за позиве је 100% прилагодљив за мобилне уређаје, тако да изгледа сјајно и на мањим екранима. Ево како можете додати дугме за позив овом додатку.

Други начин: Додавање дугмета „кликни за позив“ без додатка

Ова метода је за оне који не желе додавање додатка да би додали дугме за кликање. Морате додати своје бројеве у облику везе користећи одређени формат. Сада ћете додати свој телефонски број тел као префикс у броју.

Ову везу можете додати на своју веб страницу или бочну траку или било које подручје садржаја:

Једноставно копирајте везу на коју се може кликнути било где да уградите.

Кликните овде да нас позовете

Не заборавите да овде замените ваш телефонски број вашим бројем телефона. Ваши корисници сада могу само да кликну на линк како би вас контактирали без напуштања ваше веб странице.

Често постављана питања о избору испразног броја

Погледајмо сада неко од најчешће постављаних питања о одабиру испразног броја.

К1. По чему се број испразности разликује од бесплатног броја?
Нетачни број је низ бројева или абецеда или може бити мешавина оба. Абецеде у овим бројевима су генерално назив вашег предузећа, производа или услуге. Такође може бити само памтљиви низ бројева. Ови бројеви могу бити бесплатни или могу бити локални број. Пример тачног броја може бити 1-800-ГО-ФЕД-ЕКС.

С друге стране, бесплатни број су бројеви који имају специфичан позивни број путем којег корисници могу бесплатно да позивају. Бесплатне позивне бројеве у Сједињеним Државама су 800, 888, 877, 866, 855, 844 и 833.

К2. Да ли је важно префиксирање мог броја таштине?
Када бирате испразни број, можете имати различите опције префикса као што су 800, 888, 877, 866, 855, 844, итд. Међутим, многи људи више воле опцију 1-800, јер су многи корисници већ упознати с њом што је чини препознатљивом. Али можете се одлучити и за друге опције.

К3. Које речи треба да користим у свом броју?
У идеалном случају, речи вашег телефонског броја испразности треба да буду назив вашег производа или компаније. Најбољи начин да одаберете реч за свој број је бирање између 7-10 слова. Самим тим можете осигурати да реч нема додатног броја на почетку или на крају.

К4. Могу ли продати свој телефонски број испразности?
Једном када купите испразни број, не можете га продати. ФЦЦ има строга правила која забрањују трговину и препродају бесплатних бројева. Сви који то покушају могу наићи на законске проблеме.

К5. Могу ли да користим свој испразни број са својим локалним бројем?
Да, ако имате локални број, можете га користити уз свој испразни број телефона. Можете лако проследити позиве које сте добили путем свог испразног броја на ваш локални број, па чак и подесити ИВР да бисте позвали ваше позиваоце са правим чланом тима.

К6. Да ли је број понављача боља опција за мој посао?
Многи корисници се не желе одлучити за речи због своје високе цене у поређењу са бројевима. Број понављача је добра опција у таквим случајевима. Ови бројеви имају понављајући образац и могу се лако памтити.

То је то. Надамо се да ће вам овај чланак помоћи да додате исправан број на своју веб локацију. Такође бисте желели да проверите како да направите бесплатну пословну е-пошту.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map