64 најбоље бесплатне теме за ВордПресс блог (2020)

најбоље бесплатне теме блога вордпресс


Да ли желите најбоље бесплатне ВордПресс теме блога за своју страницу? У складишту тема за ВордПресс постоји стотине бесплатних тема за блог, што почетницима отежава одабир најбоље теме за свој блог. Срећом, ту смо да вам помогнемо да сузите свој избор.

У овом чланку ћемо делити најбоље бесплатне ВордПресс теме за ваш лични или професионални блог.

Избор најбољих бесплатних тема за ВордПресс блог

Избор најбоље бесплатне теме за ВордПресс блог је важан за успешно започињање блога. Није тако једноставно одабрати тему која изгледа кул и бесплатна. Иако можда мислите да нека тема изгледа сјајно, ако је тема блога ВордПресс лоше дизајнирана, то може довести до губитка промета на вашој веб локацији и узнемирити читаоце.

Уместо тога, поред изгледа морате узети у обзир и бројне факторе приликом одабира савршене теме за свој блог, укључујући:

 • Респовабле: Ваш блог мора бити прилагођен мобилним уређајима. Одаберите одговарајућу ВордПресс тему која ће изгледати сјајно на било којем уређају.
 • Поједностављено: Тема која је набрекнута са мноштвом функција успорит ће вашу веб локацију и може збунити читаоце. Изаберите ВордПресс тему блога која је осмишљена са једноставношћу.
 • Коментара: Ако тема има много блиставих рецензија, то је вероватно добар избор. С друге стране, бројне лоше критике ће вам дати до знања да морате бити јасни.

Пре него што одаберете тему, проверите да ли сте на правој платформи за блогање како бисте осигурали лакоћу и флексибилност. Ако напредујете, ако не желите да изаберете бесплатну тему блога за ВордПресс, не пропустите овај чланак о најбољим и популарним ВордПресс тематским продавницама.

Направили смо и листу најбољих ВордПресс тема које можете користити. Провери их.

Спреман? Затим погледајмо најбоље бесплатне теме блога за ВордПресс које можете користити на својој веб локацији.

1. ОцеанВП

ОцеанВП

ОцеанВП је још једна популарна ВордПресс тема за часописе, пословне, личне и друге професионалне блогове. Подржава е-трговину ван кутије. ОцеанВП се испоручује са додатним додатним додацима и препорукама за додавање додатних премиум карактеристика на вашем блогу.

Нуди више менија за навигацију, предлошке страница, дизајнирање тема на једној страници за ВордПресс, бочне траке, галерије слика, изглед блогова и још много тога. Тема има много прилагођених опција за једноставно прилагођавање вашег ВордПресс блога.

2. Астра

Астра

Астра је веома прилагодљива ВордПресс тема која вам омогућава да с лакоћом направите веб страницу онако како желите. Долази са пуно демонстрација, што вам омогућава да брзо покренете потпуно изграђену веб локацију са једним кликом. Након увоза демонстрације, можете прилагодити изглед према вашим жељама.

Помоћу Астре добијате могућност искључивања наслова странице & бочна трака Беспрекорно се интегрише са популарним произвођачима страница, као што су Беавер Буилдер, Елементор итд.

3. Хуеман

Хуеман

Хуеман је популарна тема за ВордПресс. Може се користити за креирање свих врста ВордПресс блогова и веб страница на часописима. Садржи изглед са више ступаца, садржане одјељке са садржајем, категорије садржаја и друго на почетној страници.

Хуеман се лако може прилагодити за промену поставки изгледа. Има изглед пуне ширине, распоред у 2 колоне и прилагођена заглавља.

4. Вритее

Вритее

Вритее је тема блога ВордПресс дизајнирана посебно за туристичке блогере, авантуристе, цроссфит теретану, личне веб странице и блогове са садржајем. Долази са клизачем слике пуне ширине на почетној страници који омогућава приказивање истакнутих постова на блоговима.

Има неколико уграђених изгледа, прилагођених виџета, опција боја и још много тога.

5. Блог одржив

Блог одржив

Одрживи блог је савршена тема за ВордПресс блог дизајнирана посебно за часописе и онлине издаваче. Долази са сигурним опцијама прилагођавања које вам омогућавају да подесите боје, фонтове и позадину. Можете користити унапред направљене распореде за заглавља, бочне траке и банере почетне странице да бисте их ускладили са вашом нишом на блогу.

Тема нуди прилагођене видгете за додавање на бочну траку и подручје видгета подножја | Без сумње, одрживи блог једна је од најинтимитивнијих тема блога за ВордПресс.

6. Барлетта

Барлетта

Барлетта је модерна ВордПресс тема погодна за блогове живота, путовања, хране, моде, фотографије и умјетничке блогове. Има јасну типографију и одличне могућности приказа слике. Барлетта такође долази са вишеструким избором изгледа, бочним тракама и још много тога.

То укључује прилагођене виџете, прилагођене заглавља, позадинску слику, истакнуте клизаче садржаја и неограничене шеме боја.

7. Мантраневс

мантраневс-вордпресс-тема

Мантраневс је тема ВордПресс-а у часопису која је одлична за новинске портале, личне блогове, креативне блогове, издавачке куће и било који информативни веб сајт. Садржи опције боја у боји, прилагођене видгете, друштвене иконе, опције изгледа сајта и још много тога.

Ова бесплатна тема такође има сродну функцију постова, као и истакнути клизач категорије.

8. Трагови

Трагови

Трацкс је елегантна тема блога за ВордПресс за часописе, вести, личне блогове, путовања и фотографије. Садржи прилагођено подручје логотипа, дијељење друштвених мрежа, више области виџета и прекрасну подршку за типографију.

На почетној страници има одјељак са садржајем који приказује наслове објава са сликама.

9. Иллди

Иллди

Иллди је тема блога ВордПресс дизајнирана посебно за портфолије, личне, пословне, часописе и друге блогове који воле садржај. Заснован је на оквиру Боотстрап, што му даје чврст камен темељац.

Тема укључује више изгледа, прилагођену позадину, слике заглавља, неограничене могућности боја и још много тога.

10. Гарфункел

Гарфункел

Гарфункел је елегантна ВордПресс тема за личне и професионалне блогере. Има зидан изглед на почетној страници који приказује постове блога у мрежама. Долази са подршком за позадинску слику пуне ширине.

Унутар ћете пронаћи прилагођене видгете, формате објава, презентацију галерије, заглавља, позадинске опције и шаблоне страница.

11. иФеатуре

иФеатуре

иФеатуре је професионална тема блога ВордПресс која се може лако прилагодити за пословне, портфељне, личне и часописне блогове. Долази са прилагођеним клизачем слика с опцијама текста и линкова.

То укључује позадинску слику, лепљиво заглавље, предлошке страница, биолошке кутије аутора, области виџета и још много тога. Поставкама теме лако можете управљати путем алата за прилагођавање уживо у ВордПресс-у.

12. Натурал Лите

Натурал Лите

Натурал Лите је бесплатна тема за ВордПресс блог са једноставним и уредним изгледом. Има текстурирану позадину која се може лако прилагодити опцијама теме. Долази са одељцима за почетне странице за услуге, чланове тима, студије случаја, портфолио и још много тога.

Подржава више избора изгледа, прилагођено заглавље, истакнуте слике и опције боја.

13. Хестиа

Хестиа

Хестиа је одлична тема за ВордПресс блог која се може користити за креирање свих врста блогова. То је потпуно прилагодљива и флексибилна тема с опцијама које је лако подесити. Укључује пратеће додатке за изјаве, услуге и друге потребне функције.

Одлично функционира са свим популарним произвођачима страница и у потпуности подржава ВооЦоммерце тако да можете покренути интернетску трговину. Хестиа је савршен избор за блогере, и може се лако прилагодити помоћу алата за прилагођавање тема уживо.

14. Игните

Игните

Ако желите једноставан, а опет леп изглед свог блога, тада бисте требали да изаберете тему Игните. Има више изгледа, навигационе меније, прилагођено подручје логотипа и наслов са описним пољем.

На почетној страници приказује истакнуте слике са насловима постова. Игните подржава прелепу типографију и избор боја.

15. Авант

Авант

Авант је бесплатна тема за ВордПресс блог погодна за уметничке блогове. Подржава е-трговину ван оквира и може се користити за стварање вишејезичног блога.

Нуди више изглед блогова, прилагођене заглавља, опције подножја, шеме боја и прилагођене виџете.

16. Вогуе

Вогуе

Вогуе је модерна ВордПресс тема за стил живота, моде, фотографије и блогове из часописа. Садржи више изглед блогова, избор боја, подручја виџета, прилагођено подручје заглавља и још много тога.

Одлично функционира са свим популарним произвођачима страница за превлачење и повлачење. Вогуе такође има клизач на почетној страници са опцијама текста и линкова.

17. Панорамски

Панорамски

Панорамиц је бесплатна ВордПресс тема дизајнирана посебно за личне блогове који се продају на мрежи. То је веома прилагодљива и флексибилна тема са клизачем слике почетне странице, прилагођеним заглављем, навигационим менијем и иконама дељења друштвених мрежа.

То је тема која се једноставно користи са уграђеним одељцима почетних страница за услуге, чланове тима, портфеље, изјаве и још много тога.

18. Агама

Агама

Агама је једноставна, уредна тема блога ВордПресс. Има прилагођене опције тема за брзо дизајнирање и покретање блога са ВордПресс-ом. Има позадину паралакса, минималистички изглед, а изграђен је на врху оквира Боотстрап.

Потпуно подржава ВооЦоммерце и спреман је за лако креирање вишејезичних блогова.

19. МТ Блог

МТ Блог

МТ Блог је лагана ВордПресс тема за блогере, писце, ауторе и издаваче. Нуди зидан изглед за приказ ваших блогова на почетној страници. Такође можете приказати свој истакнути чланак изнад преклопа ваше веб странице.

Тема има једноставан дизајн изгледа са прилагођеном бојом позадине. МТ Блог је лако прилагодити помоћу ВордПресс ливе цустомизер-а.

20. Јуно

Јуно

Јуно је модерна ВордПресс тема за блог погодна за веб локације и блогове са богатим садржајем. Има клизач слике, прилагођени виџет, више изглед блогова и још много тога.

Потпуно подржава е-трговину уз помоћ ВооЦоммерце додатка. Јуно такође нуди тона боја и могућности фонта. Можете да користите алат за прилагођавање уживо да бисте лако управљали опцијама тема.

21. Нисарг

Нисарг

Нисарг је елегантна и бесплатна ВордПресс тема за све врсте блогова. Има више менија за навигацију, заглавље у пуној ширини, прилагођене боје позадине, прилагођени лого / текст и још много тога.

Долази са уграђеним форматима постова за једноставно управљање садржајем блога. Нисарг се једноставно поставља у ВордПресс-у једноставним опцијама тема.

22. Мирно

Мирно

Миран је једноставна и бесплатна ВордПресс тема за личне блогове. Има прелеп, минималистички изглед почетне странице, укључујући слику заглавља, навигациони мени, одељак са истакнутим сликама и још много тога.

Тема је једноставна за инсталирање и подешавање у ВордПресс-у. Све опције тема доступне су у алату за прилагођавање уживо са прегледом уживо.

23. Вистериа

Вистериа

Вистериа је сјајна ВордПресс тема за часописе и вести блогове. Приказује задивљујућу типографију и слике. Такође нуди неограничене могућности боја, прилагођено заглавље, бочне траке, боје позадине и још много тога.

Долази са навигационим менијем, истакнутим постовима са сликама и прилагођеним логотипом.

24. Посеидон

Посеидон

Посеидон је једноставна тема погодна за све типове ВордПресс блогова. Долази са клизачем за слике и прелепим навигацијским менијем на почетној страници. Такође укључује подручја виџета да бисте лако дизајнирали свој блог.

Унутар ћете наћи и опције дељења друштвених мрежа, више изгледа странице, бочне траке, предлошке страница и још много тога.

25. Рибосоме

Рибосоме

Рибосоме је бесплатна ВордПресс тема посебно дизајнирана за интернетске часописе, новинске агенције и друге блогове са богатим садржајем. Има врхунске функције, укључујући прилагођено заглавље, позадинску слику, избор боја, дељење друштвених мрежа и још много тога.

Нуди распоред више ступаца, бочне траке, подршку за Гоогле фонтове, прилагођена подручја виџета и секције огласа. Такође укључује одељак с повезаним постовима којим се може управљати путем поставки видгет-а за ВордПресс.

Такође проверите: Најбољи додаци за типографију за ВордПресс.

26. Хемингваи

Хемингваи

Хемингваи је једноставна, уредна ВордПресс тема погодна за личне блогове. Долази са више распореда блогова, сликом заглавља, ефектима паралаксе, прилагођеним бојама позадине и опцијом прилагођеног логотипа.

То укључује прилагођене виџете за видео, Флицкр и Дриббле. Има више изгледа страница, истакнуту подршку за садржај и још много тога.

27. Омотавање странице СитеОригин

Омотати

Одмотавање СитеОригин је бесплатна тема за ВордПресс блог. Има минималистички и леп изглед са подразумеваном подршком за израду страница СитеОригин.

Долази са ВооЦоммерце подршком ван оквира. То укључује прилагођене виџете, слику заглавља, позадину, неограничене шеме боја, изглед страница и још много тога.

28. Маквелл

Маквелл

Маквелл је једноставна и бесплатна тема за ВордПресс блог. Садржи минималан изглед блога, оштру типографију, подршку за садржај и елегантан навигацијски мени.

Има више предложака страница, презентације итд. Све опције тема могу се лако управљати помоћу алата за прилагођавање уживо.

29. Либретто

Либретто

Либретто је бесплатна тема за ВордПресс са прелепом, оштром типографском подршком. Долази са премиум функцијама које блогери нуде да професионално прикажу своје приче и чланке.

То укључује подршку за прилагођене фонтове, избор боја, изглед једног ступца и прилагођени логотип.

30. Хит

Хит

Хит је једноставна ВордПресс тема погодна за уметност, занатлије и друге блогове о нишама. Подржава истакнути садржај са садржајем, слику заглавља у пуној ширини, распоред бочне траке и још много тога.

Има уредан дизајн са чистом типографијом. Овим значајкама се може лако управљати помоћу алата за прилагођавање уживо.

31. Вербоса

Вербоса

Вербоса је елегантна и модерна ВордПресс тема дизајнирана посебно за писце, фотографе, блогерице за критике и уметнике. Бесплатно је преузимање и лако подешавање у ВордПресс-у.

Садржи распоред са више ступаца, подршку бочних трака, истакнута подручја садржаја, слику заглавља и још много тога.

32. Ловецрафт

Ловецрафт

Ловецрафт је минималистичка тема блога ВордПресс. Погодно је за све врсте личних и професионалних блогова. Такође долази са сликом заглавља, навигационим менијем, прилагођеним логотипом и линијом.

Подржава подебљане наслове за наслове, наслове итд. Има бочну траку, прилагођене видгете, вишеструке могућности избора у боји и још много тога.

33. Сансе

Сансе

Сансе је бесплатна тема за ВордПресс блог са једноставним, минималним изгледом. Долази са подножјем са више ступаца заснованим на виџетима. Садржи изглед почетне странице на мрежи који приказује ваше блогове.

34. Адмирале

Адмирале

Адмирал је бесплатна тема за ВордПресс блог дизајнирана посебно за часописе, спорт и новинске агенције. Долази са више бочних трака, распореда страница и одељцима са садржајем.

Садржи предложак часописа за почетну страницу, изглед постава, прилагођене видгете, представљени презентацију слајдова и још много тога.

35. Оживјети

Оживи

Тражите једноставну, уредну тему блога за часопис за ВордПресс? Покушај оживјети. Долази са заглављеном сликом, истакнутим садржајем, изгледом решетки и више.

Подржава иконе Фонт Авесоме и изглед блогова. Ревиве је лако подесити и њиме се може управљати програмом за прилагођавање тема у програму ВордПресс.

36. Цорал

Цорал Дарк

Цорал Дарк је бесплатна тема за ВордПресс блог. Има тамну позадину, више изглед блогова, презентације и још много тога. Доставља се са неограниченим могућностима фонта, избором боја, прилагођеним видгетима и иконама за дељење друштвених мрежа.

37. Хиеро

Хиеро

Хиеро је тема блога ВордПресс погодна за часописе, вести и медијске агенције. Долази са распоредима са више ступаца, навигационим менијима, подебљаним бојама, прилагођеним заглављем и још много тога.

Садржи одељак о најновијим постовима са одломцима, представљеним сликама и подршком на друштвеним мрежама.

Такође проверите: Како аутоматски подесити Истакнути исјечак.

38. Одзивни мобилни

Респовабле Мобиле

Респовабле Мобиле је тема блога за ВордПресс са одзивним изгледом који изгледа сјајно на свим величинама екрана и уређајима. Може се користити за креирање веб локације за мобилне апликације и софтвер. Има више изгледа страница, подручја виџета, предложака блога и још много тога.

Долази са подршком за прилагођене фонтове, дугмади са позивом на радњу, позадинским сликама, позицијама менија и траком за претрагу.

39. Магбоок

Магбоок

Магбоок је модерна тема ВордПресс блога погодна за часописе, медијске агенције, новине и друге блогове. Долази са уграђеним изгледом блога, демо инсталацијом од 1 клика, предлошцима страница, галеријом слика и готовим страницама.

У потпуности подржава е-трговину и спреман је за лако креирање вишејезичног блога.

40. Цоница

Цоница

Цоница је бесплатна тема за ВордПресс блог која се лако користи за прављење свих врста блогова. Веома је прилагодљив и флексибилан с ВооЦоммерце подршком ван оквира.

Долази са више распореда блогова, одабиром боја, обрасцима заглавља, опцијама подножја, уграђеним изгледом страница и још много тога.

41. Бес

Фури

Фури је минималистичка ВордПресс тема блога са моћним карактеристикама и прелепим дизајном. Садржи клизач слике, траку за претрагу, више менија за навигацију, прилагођено заглавље и могућност прегледавања.

Темељи се на оквиру Боотстрап, што тему чини невероватно брзом. Садржи опције боја, изглед блога, помицање паралаксом и програм за прављење страница да брзо покрену свој блог.

42. Успон

Успон

Асценд је вишенамјенска и бесплатна тема блога ВордПресс. Укључује подршку за све популарне додатке за прављење страница за брзо додавање функција и покретање блога у ВордПрессу.

То укључује навигацијске меније, бочне траке, шеме боја, прилагођено заглавље и многе друге корисне опције за прилагођавање вашег ВордПресс блога.

43. Бенто

Бенто

Бенто је модерна ВордПресс тема погодна за професионалне и пословне блогове. Долази са прилагођеним подешавањима почетне странице и укључује слику у заглављу пуне ширине, подршку за логотип, навигациони мени и дугмад за позив на акцију.

Подржава додатке за израду страница који вам помажу да брзо покренете свој ВордПресс блог.

44. Постојеће

Ектант

Ектант је једноставна ВордПресс тема која се може лако прилагодити за фотографије и блогове артистике. На почетној страници приказује фотографије великог формата повезане са насловима постова.

Садржи навигацијски мени који се може савити, више изглед блогова, предлошке страница и још много тога.

45. Сцратцхпад

Сцратцхпад

Сцратцхпад је лепа ВордПресс тема за уметнике, сликаре и друге креативне блогере. Поседује шарени изглед и прелепу типографију. Има прилагођене поставке за почетну страницу за логотип, линију, навигациони мени и још много тога.

То укључује бочне траке, формате поста, истакнуте постове са великим сликама и видгет за претраживање.

46. ​​Сатори

Сатори

Сатори је супер флексибилна тема блога ВордПресс погодна за личне и професионалне блогове. На почетној страници долази слика заглавља пуне ширине, а испод ње се појављује логотип.

Укључује подручја виџета, прилагођене видгете, опције боја, формате објава и још много тога. Сатори у потпуности подржава ВооЦоммерце.

47. ВритерБлог

ВритерБлог

Ако тражите класичан изглед блога, испробајте тему ВритерБлог. То је бесплатна ВордПресс тема са минималистичким карактеристикама. То укључује више изгледа странице, заглавље у пуној ширини, могућности боје позадине и још много тога.

48. Нитро

Нитро

Нитро је одлична тема за ВордПресс блог прикладна за фотографије, пословање, е-трговину и друге професионалне блогове. Садржи клизач слике на почетној страници, одјељак с истакнутим постовима и прилагођени изглед заглавља.

То укључује прилагођене виџете, предлошке страница, подршку у боји позадине, друштвене иконе и још много тога.

49. Тецблоггер

Тецблоггер

Тецблоггер је минималистичка ВордПресс тема за блог дизајнирана посебно за путовања, фотографију, лично, животни стил, спорт, моду и друге популарне блог нише.

Долази са једноставним изгледом блога са поставкама више колона и бочном траком. Садржи навигациони мени, позадинску слику, избор боја и распоред заглавља. Сва ова подешавања могу се лако променити из програма за прилагођавање уживо.

50. МадХат

МадХат

МадХат је вишенаменска тема блога ВордПресс. По дефаулту је црно-бели изглед. Такође укључује и више других изгледа блога. Тема садржи подршку за Фонт Авесоме, бочне траке и још много тога.

МадХат је заснован на оквиру Боотстрап, што га чини снажним у перформансама. Лако је прилагодити програм за прилагођавање уживо у ВордПресс-у.

51. Аутор

Аутор

Аутор је једноставна ВордПресс тема за блогере, писце и ауторе. Подржава распоред са више ступаца, прилагођену бочну траку, навигациони мени и садржане одељке са садржајем.

То укључује прилагођене виџете, неограничене шеме боја, формате поста и још много тога.

52. Одговарајући

Респовабле

Као што и само име говори, Респовабле је бесплатна тема за ВордПресс блог са одзивним изгледом који ради са свим уређајима и величинама екрана. Долази са више предлога страница, подручја виџета, изгледа блогова, позиција менија, прилагођеног логотипа и још много тога.

Подржава ВооЦоммерце и РТЛ језике ван кутије. Такође се може користити за стварање вишејезичног блога.

53. Темпо

Темпо

Темпо је једноставна тема блога ВордПресс погодна за личне и професионалне нише. Долази са заглавом у пуној ширини са текстом, прилагођеним логотипом, преклопљивим менијем и прелепом типографском подршком.

Такође укључује дугмад за дељење друштвене мреже, бочне траке, прилагођене виџете, неограничене боје и још много тога.

54. иРиббон

иРиббон

иРиббон ​​је прелепа, модерна тема блога ВордПресс погодна за блогове о часописима, моди, начину живота и фотографији. Има ретро боје и хрскаву типографију. иРиббон ​​такође садржи позадинску слику, више распореда страница, одељке почетне странице за истакнути садржај и још много тога.

Тема је једноставна за постављање. Све опције тема доступне су у алату за прилагођавање уживо да бисте лако прилагодили свој блог.

55. ЦитиЛогиц

ЦитиЛогиц

ЦитиЛогиц је бесплатна тема за ВордПресс са премиум функцијама које су изричито дизајниране за блогове малих предузећа. Долази са навигационим менијем, поздравном поруком, позадинском сликом пуне ширине са текстом и гумбом све до акције.

Одлично функционира са свим најпопуларнијим ВордПресс додацима како бисте додали више функција на вашем блогу. ЦитиЛогиц у потпуности подржава ВооЦоммерце, а све опције тема су једноставне за почетак.

56. Шљива

Шљива

Плум је бесплатна ВордПресс тема за блогере са ВооЦоммерце и вишејезичном подршком ван оквира. Садржи клизач слике, одељак са истакнутим постовима, навигациони мени, друштвене иконе и прилагођени логотип.

Има прилагођене виџете, опције боја, подршку за додатке за израду страница и једноставна подешавања.

57. Зона адвоката

Зона адвоката

Као што име каже, Лавиер Зоне је бесплатна тема блога ВордПресс за адвокате, адвокатске фирме и адвокате. Долази са одељцима почетних страница за портфељ, услуге, истакнути садржај и клизач слике.

У унутрашњости ћете такође пронаћи неограничене шеме боја, прилагођене области бочних трака, интеграције друштвених медија, прилагођене виџете и још много тога. Компатибилан је са свим популарним додацима за прављење страница и преводом спремним за прављење вишејезичног блога.

58. Кале

кељ

Ако сте блогер о храни који тражи елегантну тему блога, пробајте Кале. То је бесплатна тема за ВордПресс блог са свим премиум функцијама које су вам потребне за блог о храни. Такође у потпуности подржава ВооЦоммерце тако да можете продавати путем интернета.

Долази са више распореда блогова, бочних трака, икона на друштвеним мрежама, вишеслојних менија, опција у боји и још много тога.

59. Јулија

Јулија

Јулија је прелепа тема ВордПресс блога за личне блогове, стил живота, храну и моду. Има 2 изглед блога, укључујући женствен изглед и минималистички изглед. Долази са више подручја спремних за видгете за лако постављање блога.

То укључује прилагођене видгете, опције боја, више распореда страница, предлошке блогова и потпуну ВооЦоммерце подршку.

60. Црессида

Црессида

Црессида је бесплатна ВордПресс тема погодна за моду, стил живота, фотографију и личне блогере. Долази са одељком са истакнутим постовима, клизачем слике, прелепом типографском подршком, навигационим менијем на врху и прилагођеним логотипом.

Унутра ћете пронаћи и опције боја, а све је лако подесити помоћу алата за прилагођавање тема у програму ВордПресс.

61. Савршен блог

Савршени блог

Савршени блог је професионална ВордПресс тема за моду, храну, спорт и личне блогере. Испоручује се са заглавом у пуној ширини, поздравном поруком и дугмом за позив на акцију.

Садржи одјељак о мени, интеграције друштвене размјене, одјељке са почетним страницама за истакнути садржај и оштру типографију.

62. Гема Лите

Гема Лите

Гема Лите је модерна ВордПресс тема дизајнирана посебно на новинском стилу и погодна за стил живота, фотографије и друге блогере. Има изванредан зидарски екран за ваш садржај и слике. Тема је једноставна за инсталацију и подешавање у ВордПресс-у помоћу живог прилагодитеља.

Такође проверите: Како инсталирати ВордПресс тему.

63. кошница

Кошница

Хиве је прелепа ВордПресс тема за блогање погодна за вести, медијске агенције и личне блогере. Долази са новом, стилском типографском подршком. Тема има зидан распоред и приказује ваше постове са истакнутим сликама на почетној страници.

То је тема прилагођена почетницима и може се прилагодити помоћу ВордПресс ливе прилагодитеља. Можете чак да проверите наш водич о прилагођавању веб локације ВордПресс.

64. Стан

Раван

Флат је професионална тема програма ВордПресс за блогере. Долази са више опција изгледа, истакнутим сликама, прилагођеним заглављем, паралакс позадином и још много тога.

Има бочни мени за навигацију. То је тема прилагођена почетницима и једноставна за употребу са пуно прилагођених опција.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбоље бесплатне теме блога ВордПресс. Такође бисте желели да видите наше водиче о најбољим компанијама за хостинг блогова и 30 начина да зарадите новац онлине блоггингом.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map