7 најбољих градитеља предложака бесплатних е-маил адреса (1700+ дизајна)

најбољи градитељи предложака бесплатних билтена


Да ли тражите најбоље градитеље предложака бесплатних билтена путем е-поште?

Израђивач шаблона за билтен олакшава брзо и једноставно креирање професионалних билтена помоћу превлачења и испуштања. Помоћу алата за прављење образаца за билтен е-поште можете да креирате задивљујуће поруке е-поште које људи желе да читају, ангажују и кликну чак и без ангажовања дизајнера.

У овом чланку ћемо делити неке од најбољих градитеља бесплатних предложака билтена путем е-поште које можете користити за дизајнирање прилагођених образаца е-поште..

Одабир најбољег бесплатног градитеља предлога за билтен

Градитељи предложака билтена путем е-поште једноставан су начин за креирање билтена путем е-поште. Произвођачи билтена путем е-поште нуде и готове предлошке које можете прилагодити тако да брзо додате свој садржај и слике како бисте их послали својим претплатницима..

Алат за прављење и слање е-поште олакшава креирање прилагођених предложака е-поште у неколико кликова. Ево шта треба да потражите у састављачу шаблона за билтен путем е-поште:

 • Превуците и испустите уређивач е-поште
 • Библиотека предложака билтена путем е-поште
 • Интеграција са корисним апликацијама
 • подршка е-трговине

Погледајмо неке од најбољих градитеља предлога за билтен путем е-поште на тржишту.

1. Стални контакт

Стални контакт

Цонстант Цонтацт је популаран сервис за прављење е-поште и дизајнер шаблона за билтен. Долази са алатком за прављење драг-дроп елемената који вам омогућава брзо и лако дизајнирање прилагођених порука е-поште.

Стални контакт градитељ е-поште

Такође вам омогућава да користите фотографије са фотографијама у својим е-маиловима и створите одлично искуство читања.

Такође можете бирати из њихове опсежне библиотеке шаблона е-поште, која садржи 100+ мобилних информативних билтена из неколико категорија попут основних предложака, е-поште за најаве, предложака позива на догађаје, предложака продаје, предложака празничних е-поште, захвалних порука е-поште и још много тога.

Шаблони за стални контакт е-поште

Погледајте наш комплетан преглед сталних контаката!

2. СендинБлуе

Сендинблуе

СендинБлуе је пуноправни произвођач шаблона за е-пошту и сервис маркетинга путем е-поште. Испоручује се с једноставним уређивачем превлачења и падања како би се с лакоћом створили прилагођени предлошци е-поште. Градитељ е-поште је довољно флексибилан да засебно дизајнира заглавље, тело и подножје е-поште.

СендинБлуе Темплате Буилдер

Уз СендинБлуе, добићете и преко 200 готових, бесплатних и респонзивних образаца е-поште. Такође нуди ХТМЛ предлошке за програмере да у потпуности прилагоде своје билтене путем е-поште.

СендинБлуе директоријум шаблона

Можете да мењате слике, мењате боје и прилагођавате свој садржај у предлошцима е-поште.

Поред услуга е-поште, они такође пружају СМС маркетинг, ливе цхат, ЦРМ, аутоматизацију маркетинга, трансакционе е-поруке, предлошке одредишних страница, пријављују предлошке обрасца и још много тога. То је комплетан пакет за промоцију вашег предузећа путем е-поште.

Погледајте наш комплетан преглед СендинБлуе!

3. Капати

Дрип

Дрип је одличан софтвер за е-пошту и аутоматизацију маркетинга за веб локације еЦоммерце. Долази са моћном алатком за прављење е-поште, која укључује програм за прављење текста, ХТМЛ буилдер, визуелни алат за изградњу итд.

Дрип Емаил Буилдер

Дрип такође олакшава праћење путовања ваших клијената, тако да можете да пошаљете прилагођене е-поруке које одговарају њиховим потребама.

Погледајте нашу комплетну Дрип рецензију!

4. ЦонвертКит

ЦонвертКит

ЦонвертКит је моћан алат за прављење шаблона за билтен и сервис маркетинга путем е-поште. Долази са 3 подразумевана шаблона е-поште: Само текст, Класично, и Модеран. Помоћу ових шаблона можете брзо слати е-пошту својим претплатницима.

ЦонвертКит Темплатес

Услуга маркетинга путем е-поште прилагођена прилагођеним ствараоцима и издавачима на мрежи. Морате да креирате прилагођене предлошке са својим текстом, прилагођеним логотипом, друштвеним иконама, сликама и још много тога. Такође можете да додате дугме за позив на акцију на ваше предлошке е-поште и кориснике преусмерите на одредишне странице.

5. АВебер

АВебер

АВебер је још један популаран сервис за прављење е-поште и дизајнер шаблона за билтен. Долази са почетником прилагођеним алаткама за прављење драг-дроп-ова које можете користити за креирање прилагођених предложака е-поште за ваше пословање.

Емаил Темплате Буилдер

Са 700+ предложака е-поште и 600+ слика са сликама, можете креирати било који билтен е-поштом одмах. Једноставно одаберите предложак и прилагодите своју е-пошту на основу ваших потреба.

Предлошци е-поште АВебер

АВебер је такође компатибилан са неким од моћних апликација као што су ОптинМонстер, Схопифи, ПаиПал, итд.

6. МаилерЛите

МаилерЛите

МаилерЛите је моћан произвођач шаблона за маркетинг и е-пошту. Одлично функционира са популарним градитељима веб локација попут ВордПресс, Схопифи и још много тога. Долази са алатком за прављење драг-дроп алатки за израду е-поште помоћу које можете да креирате предложак или прилагодите готов предложак билтена.

Маилерлите Блоцк Буилдер

Нуди десетине бесплатних предложака билтена за е-трговину, попусте, догађаје, фотографије, вести и друге категорије..

Предлошци е-поште МаилерЛите

Осим билтена путем е-поште, он вам такође омогућава да креирате прилагођене одредишне странице, пријавите скочне прозоре, пријавите обрасце итд.

7. ГетРеспонсе

ГетРеспонсе

ГетРеспонсе је маркетиншки софтвер и алат за прављење шаблона за билтен за мале компаније. Као и друге услуге маркетинга путем е-поште, омогућава вам креирање прилагођених предложака е-поште са текстом и сликама. Такође можете креирати предлошке за билтен са својим производима за е-трговину.

ГетРеспонсе Темплате Буилдер

Долази са 500+ предложака билтена и преко 5000 лиценцираних слика за брзо дизајнирање прекрасних билтена путем е-поште. Такође можете да пошаљете своје прилагођене предлошке и измените их помоћу алата за прављење образаца ГетРеспонсе.

ГетРеспонсе предлошци е-поште

Можете А / Б тестирати своје адресе е-поште како бисте остварили више конверзија из својих маркетиншких кампања путем е-поште. Омогућава вам да видите како ће ваша е-пошта изгледати на мобилним телефонима и радним површинама.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбоље програмере бесплатних е-маил билтена са 1700+ дизајна. Такође ћете желети да проверите наш водич о томе како да направите експлозију е-поште на прави начин.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map