најбољи телефонски систем за мале кориснике за мала предузећа


Тражите најбољи телефонски систем за ауто-помоћнике за ваше пословање?

Телефонски систем за аутоматску помоћ омогућава позивима да се аутоматски пребаце на екстензију, телефоне или говорне поште без потребе за телефонским оператером. У овом чланку ћемо вам показати неке од најбољих телефонских система за аутоматску праксу за мала предузећа.

Одабир телефонског система за аутоматску праксу

Имати телефонски систем који прати ауто помаже вам да уштедите много новца који бисте иначе потрошили на запошљавање некога само за присуствовање телефонским позивима. Побољшава продуктивност и ефикасност ваших запослених блокирајући ометајуће позиве.

Додавање говорне поште може бити од користи како бисте позиваоцима рекли да сте тренутно недоступни и да вам се у одређеном тренутку може придружити. Ево неколико функција које нуди добар телефонски систем за аутоматску праксу.

  • аутоматски присуствовати телефонским позивима
  • прослеђивање и преусмеравање позива на различита проширења
  • музика у чекању
  • објект за снимање позива
  • позив на чекању
  • услуга ИД-а позиваоца

1. Нектива

Нектива

Нектива је један од најпопуларнијих ВоИП (Воице овер Интернет Протоцол) телефонских система који може бити савршена опција за ваше мало предузеће. Нектива долази са невероватним функцијама које ће вам помоћи да поједноставите свој систем позива. Можете га користити не само за аутоматско преусмеравање позива на унапред одређени број, већ и за упућивање конференцијских позива.

Са Нективом не морате да бринете чак и ако желите да промените свој број. Он нуди једноставне могућности преношења бројева за своје кориснике. Такође имате могућност постављања позива у ред за случај да је број већ ангажован код другог позиватеља.

Нектива је доступна са различитим плановима цена. Основни почиње од 19,95 УСД месечно по кориснику, што је добра опција ако је ваша компанија мала. За веће компаније имају професионалце, а предузеће планира 20,94 УСД и 27,95 УСД месечно по кориснику.

Тражите најбољу понуду за Нективу? Погледајте наш купац Нектива за најновије попусте.

2. РингЦентрал

РингЦентрал

РингЦентрал је још један водећи и моћан систем за аутоматску праксу за организовање пословних позива. Ова опција је једноставна за употребу, приступачна и нуди различите начине повезивања са својим купцима.

Омогућава вам да користите један број на неколико уређаја како бисте могли лако да присуствујете позивима с било којег места и у било које време. Омогућује вам и одржавање квалитетних веб, аудио и видео састанака са својим клијентима. Ако ваше предузеће треба да пошаље масовни СМС клијентима, РингЦентрал вам омогућава и то.

Са својим напредним системом за управљање позивима и аналитиком, такође можете стећи дубински увид у реалном времену. У случају да се суочите са проблемом са његовом услугом, можете ступити у контакт са њиховим пријатељским тимом за корисничку подршку.

Можете добити најбоље РингЦентрал попусте у нашем Деалс подручју.

3. Кобилица

Скакавац

Грассхоппер је још један систем за аутоматску праксу који вам омогућава да побољшате своју пословну комуникацију са својим купцима. Помоћу Грассхоппер-а можете лако користити различите врсте бројева за ваше предузеће. То може бити бесплатни број или бројеви испразности, овисно о томе који вам је дражи. Одлучивши се да одаберете такав број, можете учинити да ваш бренд изгледа професионалније.

Лако је подесити подешавања и започети. Само одаберите план и изаберите свој број. Затим можете да преузмете апликацију и конфигуришете подешавања. Можете додати и прилагођену поруку да поздравите позиваоце када примите њихове позиве. Такође има могућност омогућавања снимања телефонских позива у случају да их касније буде потребно користити. Са овом апликацијом не требате да обрађујете један позив истовремено. Омогућава вам да истовремено управљате неколико њих. Уз пуно више функција, ова апликација може бити савршен избор за ваше пословање.

4. Пхоне.цом

Пхоне.цом

Пхоне.цом је ефикасан и поуздан телефонски систем за аутоматску праксу за мала предузећа. Имају приступачан план за компаније свих величина. Ова апликација нуди све функције које су вама и вашем клијенту потребне да би ваш систем позива био углађен и без муке. Помоћу овог система можете одабрати прилагођени телефонски број, водити видео конференције и ставити систем у режим аутоматског рецепције.

Такође нуди опцију за блокирање или деблокирање броја и додавање режима не ометања у ваш систем. Такође можете омогућити гласовну пошту и користити неку лепу музику за своје купце која је стављена на чекање. Услуга чекања позива даје позиваоцима да знају да је ваш број повезан са другим клијентом, тако да могу или сачекати или назвати касније.

5. Вонаге

Вонаге је још један сјајан телефонски систем за ауто-помоћнике за ваше предузеће који вам омогућава да редефинишете искуства клијента у вези са позивима. Доступан је са невероватним карактеристикама и свидеће вам се колико су цене повољне за џеп. Омогућава вам да комуницирате са својим клијентима мобилним телефоном или радном површином, оно што је за вас погодно. То удаљеним компанијама олакшава систематизацију система позива чак и без употребе стоног телефона.

Не постоји ограничење броја позива и СМС-ова којима можете да управљате. Без обзира за које се планове одлучите, добијате приступ неограниченим позивима и СМС-овима за ваше предузеће. Поред тога, користићете и друге функције као што су аутоматско праћење више нивоа, видео конференције, дељење датотека, интеграција ЦМР, снимање позива и још много тога.

6. 8 × 8

8 × 8 је комплетно комуникацијско решење за ваше пословање. Са 8 × 8, можете имати све алате потребне за бржу и глађу комуникацију са клијентима. Омогућује вам то путем различитих модуса као што су опције за ливе цхат, глас, видео итд. Овај систем спада у три различита плана цена. Екпресс план који такође добија пробни период од 14 дана, план серије и план контакт центра.

Са овим системом телефонског позивања, можете чак и упућивати међународне позиве у више од 14 различитих земаља. Поред тога, можете и снимати позиве, додавати опције тимских порука, анализирати личне позиве и интегрисати своје позиве са СФДЦ, Зендеск, НетСуите, Динамицс.

7. Оома

воип телефонска услуга,

Оома је још један моћан провајдер комуникационих услуга који вашу пословну комуникацију може учинити једноставном и поузданом. Са само 19,95 УСД месечно по кориснику, овај провајдер нуди неколико заиста сјајних функција за своје кориснике. Од омогућавања коришћења најефикаснијег виртуелног рецепционера до продужног бирања, конференција и задржавања музике нуди све за вас.

Апликација Оома омогућава вам да прихватате позиве са свог мобилног телефона у случају да нисте доступни у канцеларији. Дакле, без обзира где се налазите, комуникација са клијентима увек може бити гладак процес. Такође вам омогућава да бесплатно одаберете бесплатни број или да предате ваш тренутни број.

Ово су неки од телефонских система за ауто-помоћнике које можете проверити за своје пословање. Такође бисте желели да проверите како да направите веб страницу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me