7 најбољих ВПН услуга за ВордПресс кориснике у поређењу (2020)

Најбоље ВПН услуге за кориснике ВордПресс-а


Да ли тражите најбоље ВПН услуге? ВПН-ови (виртуалне приватне мреже) популарни су међу корисницима због бриге о приватности података и уобичајених сигурносних проблема. ВПН штити приватност и личне податке корисника.

У овом чланку ћемо делити наше најбоље одабране ВПН услуге за кориснике ВордПресс-а.

Шта је ВПН?

Виртуалне приватне мреже (ВПН-ови) помажу корисницима да заштите своје информације о претраживању стварајући слој између јавне и приватне мреже. Штити ваш идентитет и чини вас анонимним на Интернету.

Али, зашто вам треба ВПН?

Када прегледавате Интернет са јавних места и користите општи ВиФи, постоји могућност да хакери приступе вашим лозинкама, прегледавају информације, личне податке, детаље о кредитним картицама, налозима е-поште итд. Ове информације могу се злоупотребити и ући ћете у свет проблема.

Поред тога, хакери могу да инсталирају злонамјерни софтвер на свој ВордПресс блог, приступају вашим друштвеним каналима и још много тога, што може бити прилично мучно за обичног корисника. Не само јавни ВиФи, већ било која интернетска веза могу вам понудити ноћне море.

ВПН шифрира ваше податке и омогућава вам приступ интернету са више ИП адреса. Такође вам помаже у приступу садржају за одређену земљу на вашим омиљеним веб локацијама попут забаве попут Нетфлика.

ВПН може заштитити вашу ВордПресс веб локацију и држати је под дебелим слојевима сигурности. На тај начин не упадате у замке које су поставили хакери. Такође препоручујемо ССЛ за вашу ВордПресс локацију. Комбинација ССЛ-а и ВПН-а може бити добра инвестиција за сигурност веб локације ВордПресс-а.

Како започети са ВПН-ом

ВПН ствара приватну мрежу за своје кориснике. Додаје више слојева за шифрирање података које шаљете и добијате на Интернету. Ови слојеви делују попут заштитне силе између пошиљаоца и испитаника.

Када прегледате УРЛ адресу, сервер се шаље серверу, а затим сервер враћа потребан садржај. Ако користите ВПН, захтев генерисан из прегледача биће прво послан ВПН серверу који шифрира корисничке информације, а затим га шаље на оригинални сервер. Слично томе, када сервер одговори на захтев, одговор иде на ВПН сервер, а затим стиже до прегледача.

ВПН сакрива ваш идентитет и штити ваше личне податке од хакера. Не би пронашли само хакери, већ и шпијуни владе, ваш Интернет провајдер (ИСП) и сви други који желе да приступе вашим личним подацима.

Избор најбоље ВПН услуге

Пронаћи ћете многе ВПН компаније које нуде разне услуге. Сврха употребе ВПН-а је да заштити ваше податке и одржи приватност. Поврх тога, потребна вам је услуга која је једноставна за употребу и флексибилна у погледу функција.

Ево кључних ствари које ћете морати потражити у ВПН услузи коју одаберете:

Флексибилност и подешавање: Прво што ћете морати да потражите у било којој ВПН услузи је флексибилност, једноставност коришћења и подешавање процеса. Требат ће вам ВПН услуга која сјајно функционише на десктоп и мобилним уређајима. Такође би требало да промени сервере, пребаци ИП-ове и да се одмах повеже.

Перформансе и пропусност: Морате да будете сигурни да ВПН услуга коју ћете користити неће утицати на перформансе вашег уређаја. Изаберите провајдера који нуди снажну инфраструктуру и неограничену пропусност за брзо повезивање. Што је бржа веза, то ће она бити боља. Такође, предност би требало да се односи на ВПН услугу која аутоматски пребацује вашу везу са спорих на брзе сервере.

Одредишта и сервери: ВПН провајдери имају сервере у многим земљама који нуде више ИП адреса својим корисницима. Требали бисте одабрати услугу која има више сервера и локација у свијету.

Приватност података: Најважнија ствар коју треба узети у обзир при избору ВПН услуге је ваша приватност података и сигурност. Препоручујемо употребу ВПН услуге која не чува евиденције активности и ствара више слојева шифровања како би заштитили ваше податке.

Ипак, погледајмо најбоље ВПН услуге на свету и изаберите ону која вам највише одговара.

1. ИПВанисх

ИПВанисх

ИПВанисх је једна од водећих ВПН компанија на свету. ВПН услуга је једноставна за коришћење и добро функционише са свим популарним уређајима, оперативним системима и прегледачима. Имају невероватне карактеристике и за почетнике и за напредне кориснике.

ИПВанисх има апликације за све мобилне платформе укључујући иОС, Андроид и Виндовс. Нуде могућност повезивања које је лако повезати са рачунаром и мобилним софтвером.

Интерфејс је врло једноставан и нуди одличну функционалност за све кориснике. Омогућује вам приступ једном рачуну на највише 5 уређаја истовремено.

ИПВанисх има велику мрежу сервера широм света. Са својих 1000+ ВПН сервера и 40 000+ дељених ИП-ова у преко 60 земаља, добијате најбржи ВПН сервис из било којег региона или државе. Такође додају предлоге за вас да одаберете сервере са најбржим перформансама.

За већину корисника највећа брига је брзина. ИПВанисх задовољава купце својом моћном мрежом, одличним пропусним опсегом и невероватном инфраструктуром сервера за постизање најбрже брзине на ВПН услузи.

Они прате највиши стандард за шифровање на свим везама са 256-битном АЕС технологијом. ИПВанисх нуди неограничене П2П (пеер-то-пеер) везе без пропусних ограничења за торрент кориснике. Они имају политику нулте евиденције, тако да се ваши подаци никада не чувају са њима.

Цена: Њихов план вредности почиње од 6,49 УСД месечно, а наплаћује се годишње. За ИсИтВП кориснике нуде ексклузивни купон ИПВанисх који вам даје 20% попуста.

2. НордВПН

НордВПН

НордВПН је напредна ВПН услуга са 4800 сервера у преко 62 земље и доступни су на свим континентима у свету.

Они нуде апликације и софтвер за радне површине за готово све ваше уређаје, што значи да се можете повезати на ВПН услугу са било којег места користећи НордВПН. Одједном можете да користите свој налог на до 6 уређаја и да користите различите сервере и локације за све везе.

НордВПН слиједи најбољи стандард шифрирања користећи двослојну технологију. Они су сигурнији на јавним ВиФи локацијама помоћу своје моћне енкрипције засноване на слојевима.

Можете уживати у П2П везама без опсега или ограничења преузимања, тако да осећате слободу када користите бујице. Такође, зеро-лог политика обезбеђује потпуну приватност вашег коришћења интернета. НордВПН има прекидач за заустављање који зауставља ВПН услугу када се веза прекине, тако да ваши подаци остају сигурни.

Цена: Њихов популарни план почиње од 6,99 долара месечно, а које се наплаћују годишње.

3. ЕкпрессВПН

ЕкпрессВПН

ЕкпрессВПН је још једна врхунска ВПН услуга која је доступна у преко 148 градова из 94 земље. Они слиједе највише стандарде ВПН индустрије како би шифрирали ваше преносе података и пружили задивљујућу сигурносну инфраструктуру.

Ради лакше употребе, нуде апликације које одлично функционишу на свим радним површинама, мобилним уређајима и другим уређајима. ЕкпрессВПН омогућава тренутну промену сервера 1 клик и промену ИП-а.

На једном ВПН налогу нуди до 3 корисника. Међутим, остале ВПН услуге које се спомињу у овом водичу могу понудити више веза на једном налогу.

Остале карактеристике укључују услуге дељења датотека, П2П везе са неограниченом пропусном ширином и великом брзином, нулту политику евидентирања за ваше интернет активности и још много тога.

Цена: Њихов најпопуларнији план креће се од 8,32 УСД месечно, која се наплаћује годишње.

4. СтронгВПН

СтронгВПН

СтронгВПН је популарна ВПН услуга са преко 650 сервера у 46 градова и 26 земаља. Имају више од 12000 задовољних купаца са рецензијама на више друштвених платформи.

Њихове услуге укључују шифрирање највишег нивоа које одговара индустријским стандардима и неограничену пропусност за све кориснике. Такође подржавају СтронгДНС услугу како би пружили додатни ниво заштите. СтронгВПН вам омогућава да заједно користите и СтронгДНС и њихову шифровање. Међутим, можете користити и само СтронгДНС и то ће додати приватност и сигурност вашим подацима.

То је једноставна ВПН услуга за брзу инсталацију. СтронгВПН подржава готово све популарне оперативне системе, прегледаче и уређаје. Помоћу 1 налога можете се повезати на колико год уређаја желите. Не додају ограничење ширине опсега или броја веза.

Цена: Њихов популарни план је 5,83 УСД месечно, који се наплаћује годишње.

5. ВипрВПН

ВипрВПН

ВипрВПН је робустан пружатељ ВПН услуга на тржишту. Користе најбољи АЕС-256 шифрирање у индустрији што их доводи на листу најбољих ВПН услуга.

Са преко 70 локација, више од 700 сервера и 200.000 ИП адреса, ВипрВПН има широк спектар услуга за кориснике који могу заобићи цензуру. Неки од њихових главних услуга укључују клијента на више платформи, Цхамелеон технологију, ВипрДНС (моћан ДНС сервис), зеро-лог за корисничку активност, подршку 24/7 и везу у 1 клику..

Слично другим ВПН услугама, они имају П2П везе без ограничења пропусне ширине. На један рачун ВипрВПН можете да повежете до 3 уређаја. ВипрВПН вам даје три дана бесплатно пробно тестирање услуге пре куповине.

Цена: Њихов план вредности почиње од 5 УСД месечно и наплаћиваће се годишње.

6. ОверПлаи

ОверПлаи

ОверПлаи је одлична ВПН услуга за заштиту личних података и прегледавање интернета. Као и многи други ВПН провајдери, они долазе са врхунским шифрирањем и правилима нулте евиденције да Интернет учине сигурним за вас.

Лоцирани су на више од 70 локација у преко 50 земаља. Њихова широка мрежа проширила се на више од 650 сервера у свету. ОверПлаи нуди тренутно и неограничено пребацивање сервера, што значи да лако можете да прелазите са спорих брзина на најбрже сервере. Они такође предлажу да се сервери са најбржим перформансама брзо повежу.

ОверПлаи нуди 2 услуге. Или можете одабрати њихову СмартДНС услугу која ради без шифрирања или одаберите СмартДНС са ВПН услугом. Иако је СмартДНС (без шифровања) довољан да заобиђе цензуру, њихов ВПН сервис има додатне функције које ће вам пружити одлично и сигурно искуство.

Долазе са П2П везама за торент кориснике без ограничења пропусне ширине или преузимања. ОверПлаи се одлично сналази на свим уређајима, оперативним системима и прегледачима.

Цена: Њихов план вредности почиње од 8,33 УСД месечно. Укључује СмартДНС и ВПН услугу и наплаћује се годишње.

7. Отпремљени ВПН

Купљени ВПН

Купљени ВПН је још једна популарна ВПН услуга доступна у више од 45 земаља. Долазе са 30-дневном гаранцијом поврата новца, што значи да можете да испробате услугу месец дана како бисте се удобно осећали пре куповине.

Они нуде апликације за Виндовс, Мац, Линук и друге популарне оперативне системе. Карактеристике укључују ДНС заштиту од пропуштања, стандардну 256-битну енкрипцију, П2П за торрент кориснике без преузимања или ограничење пропусне ширине и политику нулте евиденције за сигурно прегледавање.

Подржавају режим откривања лука који вас повезује на било који јавни ВиФи без лозинке. Један Буферирани ВПН налог може се користити на до 5 уређаја.

Цена: Њихов специјални план почиње од 7,62 УСД месечно и долази са једном месечном бесплатном пробом. Износ се наплаћује годишње.

То је све. Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбоље ВПН услуге како бисте могли да покушате да заштитите коришћење интернета. Можда ћете желети да видите и наш стручни избор најбољих ВордПресс додатака за безбедност.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map