8 најбољих СМТП трансакционих услуга е-поште у поређењу (2020)

најбоље смтп услуге у поређењу


Да ли тражите најбоље СМТП услуге трансакционе поште?

СМТП (Симпле Маил Трансфер Протоцол) осигурава испоруку ваших трансакционих е-порука. Можете и аутоматизовати е-пошту у зависности од радњи и понашања ваших корисника. На тржишту постоји много услуга е-поште, тако да вам може бити тешко да одаберете савршену опцију за слање трансакционих е-порука.

У овом чланку ћемо делити неке од најбољих СМТП услуга е-поште за маркетинг и аутоматизацију.

1. СендинБлуе

СендинБлуе

СендинБлуе је популарна услуга маркетинга путем е-поште. Помоћу СендинБлуе-а можете да шаљете трансакцијске е-поруке на листе ваших претплатника и пратите е-поруке како бисте сазнали отворену стопу, стопу напуштања почетне странице, стопу кликова и сл. СендинБлуе такође нуди услугу СМС маркетинга.

Остале значајне карактеристике укључују превијање е-поште за драг анд дроп, А / Б тестирање е-поште и напредно извештавање за оптимизовану маркетиншку кампању путем е-поште..

Цена: 300 е-порука / дан са неограниченим контактима је бесплатно. Почетна цена за основни план износи 25 УСД месечно.

2. Пиштољ

Маилгун

Маилгун је моћан сервис е-поште за професионалне програмере. Са својим моћним АПИ-јевима можете лако слати, примати и пратити трансакцијске е-поруке. Има напредну провјеру е-поште за повећање конверзија.

Садржи робусну инфраструктуру слања са СМТП интеграцијом и једноставан РЕСТфул АПИ за слање скупно е-поште својим корисницима.

Цена: То је услуга која плаћа. 10.000 адреса е-поште и 100 потврда е-поште месечно су бесплатне. За 20.000 порука е-поште и 500 потврда е-поште месечно кошта 9 УСД месечно.

3. СендГрид

СендГрид

СендГрид је облак СМТП услуга трансакције е-поште која долази са поузданом платформом за слање и примање скупних е-порука. Осим слања трансакционих е-порука, они вам омогућавају и креирање маркетиншких кампања путем е-поште.

Садржи разне могућности интеграције за које можете почети да шаљете е-пошту. Можете добити комплетан аналитички извештај и повратне информације у реалном времену о свакој е-пошти коју сте послали.

Цена: У првом месецу можете бесплатно послати 40.000 порука е-поште. Након тога, нуди 100 е-порука / дан заувијек бесплатно. Основни план почиње са 14,95 УСД месечно, што укључује 100 000 порука е-поште месечно.

4. Амазон СЕС

Амазон СЕС

Амазон СЕС је флексибилна и скалабилна СМТП трансакциона услуга е-поште која је превасходно усмерена на програмере апликација и дигиталне трговце. Амазон СЕС вам помаже да лако шаљете обавештења и трансакционе е-поруке својим корисницима. Омогућава вам да користите СМТП интерфејс или АВС СДК да бисте интегрисали Амазон СЕС директно у своју апликацију.

Долази са робусним системом који осигурава да ваше поруке е-поште игноришу нежељене филтере. Можете пратити испоруку е-поште, стопу напуштања почетне странице и одбијања путем њиховог паметног механизма.

Цена: То је услуга уз наплату, што значи да ћете морати да платите за оно што користите. Омогућава вам да бесплатно пошаљете 62.000 е-порука месечно. Након бесплатног лимита, мораћете да платите 0,10 УСД за сваких 1000 порука е-поште. Ако ваше е-поруке садрже прилоге, тада ћете морати да платите 0,12 УСД / ГБ.

5. Поштански жиг

Поштански жиг

Поштански жиг је једна од најбољих СМТП трансакционих услуга е-поште која нуди муњевиту испоруку за вашу апликацију и трансакционе е-поруке. Поштанска марка има СМТП сервере дистрибуиране широм света како би се осигурала брза испорука е-поште.

Има одличан систем праћења који вам омогућава да пратите колико е-порука је отворено и колико времена се потроши на е-пошту коју сте послали.

Цена: Основни план кошта 10 УСД месечно за 10.000 порука е-поште. За додатне е-поруке, мораћете да платите 1,25 УСД за 1000 порука е-поште.

6. Моосенд

Моосенд

Моосенд је приступачна СМТП трансакциона услуга е-поште која долази са алатком за прављење драг-дроп елемената за дизајн вашег тренутног е-маила за трансакцију. Има огромну стопу испоручености од 98%, што значи да се може борити против нежељених филтера.

Омогућава вам да креирате експлозију е-поште и прати е-пошту у стварном времену. Такође можете добити напредне извештаје о аналитичким подацима за своје е-поруке о трансакцијама.

Цена: Бесплатно је за до 1000 претплатника. За следећих 1000 претплатника мораћете да плаћате 8 УСД месечно ако се наплаћују годишње. Сви планови нуде неограничене мејлове и кампање сваког месеца.

7. Мандрил

Мандрил

Мандрил је СМТП трансакциона услуга е-поште од компаније МаилЦхимп. То је сигурна и ефикасна платформа за слање трансакционих е-порука без икаквих проблема са испоруком. Можете користити Мандрилл за слање е-поште вођених путем података, циљаних, персонализованих и е-трговине..

Помоћу напредног праћења можете пратити отворену стопу, стопу напуштања почетне странице и стопу кликова за своје поруке е-поште.

Цена: Кошта 20 долара за 25000 порука е-поште месечно. Такође можете израчунати трошкове додавањем броја е-порука у њихов калкулатор цена.

8. Пепипост

Пепипост

Пепипост је АПИ за е-пошту и СМТП трансакциона услуга е-поште. Има једноставна подешавања за повезивање ваше апликације са Пепипост-ом и пружа сигурну платформу за слање поверљивих е-порука. Помоћу Пепипост-а можете брзо слати скупне е-поруке.

Стално прати испоруку е-поште, отворену стопу и стопу напуштања почетне странице. Такође вас обавештава о претплатама и другим радњама које су предузели корисници.

Цена: 30.000 адреса е-поште је бесплатно 30 дана. Касније ћете добити 3000 порука е-поште месечно бесплатно. Почетни план кошта 17,5 долара месечно за 150 000 порука е-поште ако се наплаћују годишње.

То је све.

Такође проверите: Најбољи бесплатни ЦРМ софтвер за побољшање односа са клијентима.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбоље СМТП трансакцијске услуге е-поште. Такође ћете желети да проверите наш водич о најбољим додацима за билтен за е-пошту за ВордПресс.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map