9 најбољих планова за мобилне телефоне за 2020. годину (у поређењу)

Најбољи планови за мобилне телефоне за мале фирме


Да ли тражите најбоље планове за мале пословне мобителе?

Планови пословних мобитела омогућавају вам да проширите позиве са пословних бројева на своје мобилне телефоне или веб апликације без потребе за додатним уређајем за сваки број. То је одличан начин за управљање послом на мобилном телефону.

У овом чланку ћемо поделити неке од најбољих планова за мобилне телефоне за мале компаније.

Избор најбољег плана мобилног телефона за мале компаније

На тржишту је доступно много планова за мобилне телефоне. Може створити конфузију међу корисницима да одаберу најбољу услугу за свој мали бизнис.

Ево шта треба да потражите у сервису мобилног телефона за мала предузећа:

 • Трајање позива и време чекања
 • Позив за снимање позива
 • Аутоматско присуство и усмјеравање позива
 • Онлине контролна табла за додавање нових чланова тима
 • Омогућује више уређаја (мобилни телефон, фиксни телефон, таблет, рачунар) да примају позив са једног броја
 • Услуга прослеђивања, преноса и ИД позиваоца

Планови за мобилне телефоне за мала предузећа могу понудити више опција и могућности. Морате сагледати своје захтеве да бисте одабрали савршен план мобилног телефона за ваше пословање.

Погледајмо неке од најбољих планова за мобилне телефоне малих предузећа које можете да користите.

1. Нектива

Нектива

Нектива је популарна услуга малих мобилних телефона за побољшање ваше комуникације. Има мноштво функција као што су неограничени позиви, говорна пошта на е-пошту, аутоматска помоћ, ХД глас квалитета, тренутни конференцијски позиви и још много тога.

Омогућује редове позива и рецепционе да управљају дугим чекањем позива. Можете интегрисати апликације трећих страна са Нективом за извештавање, наплату рачуна, софтвер за управљање односима са клијентима и друге сврхе.

Нектива такође нуди ливе цхат, мрежне анкете, евиденције позива и друге функције као услугу пословног телефона. То је савршена телефонска услуга за пренос путем Интернета (ВоИП) за појединачна предузећа и компаније са више локација.

Најновије попусте потражите на нашој страници Нектива купона.

2. РингЦентрал

РингЦентрал

РингЦентрал је одлична услуга малих телефона. Долази са евиденцијама позива за управљање историјом свих ваших пословних позива. Омогућује интеграцију с корисним апликацијама за проширивање функционалности ваше пословне мобилне телефоније.

Остале значајне функције укључују дељење екрана, видео позиве, конференције, тренутне поруке, снимке позива и факс. Такође можете да управљате ИД-ом позиватеља, чекањем позива, трансферима и још много тога са своје надзорне табле. Једноставно је подешавање и коришћење за неколико минута.

3. Кобилица

Скакавац

Грассхоппер је савршена услуга виртуалног телефона за мала предузећа. Он раздваја ваше личне и професионалне позиве за ефикасном комуникацијом. Можете одабрати локални број у одређеним земљама да бисте изградили поверење међу заједницом и одговарали на позиве са било ког места користећи своје мобилне телефоне или апликације за радне површине.

Осим локалног броја, нуди више опција за одабир броја за ваше мало предузеће, укључујући бесплатни број, бројеве испразности, 800 бројева и 833 бројева.

4. Пхоне.цом

Пхонецом

Пхоне.цом је професионална услуга за мобилне телефоне малих предузећа. То вам даје могућност избора локалног броја или бесплатног броја за ваше пословне позиве. За одговарање на позиве можете користити било који телефон, укључујући фиксни или мобилни. Долази са основним функцијама као што су прослеђивање позива, усмјеравање позива, конференцијски позиви итд.

Уз Пхоне.цом добијате и неограничене екстензије, говорну пошту за е-пошту, снимање позива, рецепционер уживо, глобалне бројеве и још много тога. Има флексибилне планове одређивања цена и омогућава вам да неограниченим корисницима додате услугу.

5. АТ&Т

АТТ

АТ&Т је још један популарни пословни телефон, ТВ и интернет услуга. Омогућава вам да стално будете у вези са својим корисницима. Има неограничене планове за позиве и тренутне поруке корисницима. Добивате до 4 линије са сваким од њихових планова.

Значајке премиум планова укључују неограничено време за разговор, текстове и услуге преноса података за одређене земље попут Мексика и Канаде. Такође нуди ХД стреаминг услуге и мобилну хотспот.

6. Веризон

Веризон

Веризон је услуга мобилног мобилног телефона за мале компаније. Нуди неограничено време позива, текстове и услуге преноса података за до 5 корисника. Има мало скупље планове од осталих услуга мобилних телефона на овој листи.

Омогућава вам да будете повезани било где путем дељења података између једног или више мобилних таблета, жаришта и других уређаја. Такође можете да купите одвојене планове за основни телефон, таблет или било који врући уређај.

7. Гоогле Воице

Гоогле Воице

Гоогле Воице је паметна услуга гласовних позива и мобилних телефона за мала предузећа. Омогућава вам да користите говорни број да бисте примали позиве са било ког места помоћу паметних телефона и веб апликација. Као и друге услуге мобилног телефона, он нуди услуге преусмеравања, преноса и говорне поште.

Пружа вам могућност блокирања нежељених позива и подешавања времена пријема позива на уређајима. Уз Гоогле Воице, добијате бесплатни број са сједиштем у САД-у за упућивање позива, текстуалних порука и говорних порука.

8. Вонаге

Вонаге

Вонаге је још једна професионална услуга мобилног телефона за мала предузећа. Компатибилан је са Амазон Цхиме уређајем који омогућава видео позиве и мрежне конференције за ефикасну комуникацију. Нуди облачне пословне ВОИП услуге и могућност мобилног приступа за пријем позива с било којег места са интернетском везом.

Остале карактеристике укључују интернетску контролну таблу за управљање чекањем позива, прослеђивање позива, пренос и још много тога. Такође можете лако додати нове кориснике са административног портала.

9. Т-Мобиле

Т мобил

Т мобил је скупа услуга мобилног телефона за мала и велика предузећа. Долази с неограниченим плановима за позиве, податке и текстуалне поруке које можете да користите од било ког света. Т-Мобиле омогућава управљање више бројева са једног уређаја или један број са више уређаја.

Значајке укључују говорну пошту, просљеђивање позива, ИД позиваоца и покривеност за одређену земљу. Нуди до 12 линија и наплаћује вас по линији.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбоље планове за мобилне телефоне за мале компаније. Такође бисте желели да проверите наш стручни избор најбољих регистратора доменских имена.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map