Диви вс. Авада: Која је тема најбоља за вас? (У поређењу)

диви вс авада


Да ли тражите најбољу ВордПресс тему за своју веб страницу? Ако ово читате, вероватно сте већ обавили већину дела. Смањили сте претраживање на два избора: Диви или Авада. Али који је заиста најбољи?

Споља, ове двије популарне теме могу се чинити сличним у погледу карактеристика и флексибилности. Због чега ћемо, за ову детаљну поређење, дубоко копати! Увидићемо једноставност употребе, могућности, доступну документацију и цијене сваке теме како бисмо утврдили која тема побјеђује у борби: Диви вс. Авада.

Хајде да роцк!

Преглед: Диви против Авада

Диви

Диви

Диви је супер флексибилна, моћна ВордПресс тема. Изградила га је Елегант Тхемес, изузетно популарна пијаца за ВордПресс теме. Можете га користити као надређену тему за бројне ВордПресс теме укључујући све теме које су направиле Елегантне теме. Диви се продаје у пакету са чланом клуба Елегант Тхемес.

Ова је тема добро позната по напредном Диви Буилдеру за превлачење и испуштање, који одлично функционира са многим популарним ВордПресс темама. Диви Буилдер вам помаже да одмах креирате странице, без писања иједног ретка кода. Једноставно можете премјестити елементе на програм за изградњу помоћу миша за обликовање страница.

Диви је једноставан за употребу и изузетно је популаран код почетника који желе да поставе блог или веб локацију.

Авада

Авада

Авада је већ неколико година досад најпродаванија ВордПресс тема. Може се користити за прављење било које врсте веб локација, блога, одредишне странице или онлајн продавнице. Испоручује се са мноштвом корисних ВордПресс додатака које можете користити да бисте своју веб локацију издвојили из масе.

Лако је поставити у ВордПресс-у. Можете користити популарне додатке за прављење страница да бисте дизајнирали странице помоћу Авада. Такође долази са више унапријед израђених дизајна које можете прилагодити, тако да можете имати веб мјесто које желите без потребе да га потпуно дизајнирате испочетка. У пакету је са неограниченим бојама и стиловима.

Хиљаде корисника верује Авади и то је најпродаванија тема са многих тржишта.

Карактеристике: Диви вс. Авада

Диви

Као једна од најпопуларнијих ВордПресс тема у постојању, не чуди што Диви има мноштво невероватних функција. Све започиње њиховим ексклузивним Диви Буилдером, моћним алатом за прављење и повлачење за померање елемената на вашој страници теме. Диви Буилдер вам олакшава дизајн сопствених страница. Можете цртати ступце и редове за додавање модула преко превлачења и испуштања.

Диви буилдер

Остале значајне карактеристике укључују више готових Диви изгледа и дизајна у пакету са Диви темом. Ови распореди моментално пружају вашој веб локацији професионални изглед. Диви тема има изглед за готово све врсте веб страница које се могу замислити. Можете једноставно одабрати изглед и направити неколико подешавања да бисте га прилагодили свом бренду. Ови унапред изграђени изглед уштедеће вам огромне количине времена јер нећете морати да ручно уређујете тему испочетка.

Такође, погледајте ове врло прилагођене Диви теме за дете.

Поред тога, тема Диви има више врста садржаја и модула. Ови модули садржаја омогућавају вам да на своју веб локацију уметнете различите врсте садржаја и медија. Можете да користите Диви Буилдер за подешавање ових модула у било ком одељку. Помоћу алатке за прилагодбу ВордПресса уживо, такође можете прегледати коначне резултате пре објављивања.

Диви тема има снажне, практичне интеграције. Одлично сарађује са ВооЦоммерце-ом у стварању интернетске продавнице. Као и други модули на ову тему, и ви можете користити Диви Буилдер за дизајн е-трговине. Диви подржава ВПМЛ и више РТЛ језика како би створили вишејезичне веб странице.

Авада

Авада има широк спектар корисних функција. То је заиста вишенаменска ВордПресс тема и може се користити за прављење било које врсте веб локација. Укључили су неограничени дизајн и предлошке који вам помажу да направите веб локацију прилагођену вашој специфичној пословној ниши у било којем тренутку. Сви ови дизајни су у потпуности прилагодљиви тако да брзо можете мењати боје и стилове. Предлоге можете да уређујете на табли са једноставним опцијама теме.

Дизајни и нацрти компаније Авада

Испоручује се с додатком Фусион Цоре дизајнираним посебно за Авада тему. Додатак додаје Фусион Паге Буилдер странице за лакше прилагођавање. Помоћу алата за прављење страница можете креирати одредишне странице са свим осталим карактеристикама Авада теме. Уз алатку за прављење страница, добићете и клизач слика, мега мени и генератор кратког кода.

Када су у питању интеграције, тема Авада може се беспрекорно комбиновати са ВооЦоммерце ВордПресс додатком да вашу веб локацију претвори у продавницу е-трговине. Остале карактеристике теме Авада можете ускладити са својом мрежном продавницом како бисте је учинили привлачном и модерном. Авада такође подржава ббПресс форуме за покретање форума на вашој веб локацији. Остале интеграције укључују иконе Фонт Авесоме за додавање прелепих икона у ваше навигационе меније, меније друштвених медија итд.

Авада долази са неколико ВордПресс додатака, укључујући Револутион Слидер, Лаиер Слидер, Еластиц Слидер и још много тога. Тема је високо респонзивна и изврсно делује на свим величинама екрана и уређајима.

Једноставност употребе: Диви вс. Авада

Диви

Диви се једноставно поставља и прилагођава почетницима од процеса инсталације до крајњег покретања ваше веб локације. Има професионалне дизајне и распореде који се користе као скок са тачке. Треба само да додате свој сопствени садржај и ваша веб локација ће бити спремна за увођење.

Карактеристике Диви теме олакшавају чак и апсолутним почетницима да дизајнирају веб страницу професионалног изгледа. Помоћу једноставних опција прилагођавања можете додати или уклонити било који модул са своје веб локације. Има контролни панел који је лако разумети за управљање функцијама веб локације.

Авада

Авада има толико значајки да многи претпостављају да су вам потребне вештине професионалног развоја да бисте користили тему. Међутим, дизајниран је на такав начин да чак и корисник са мало кодираним знањем може да инсталира Аваду и искористи своје предности.

Авада функције

Да бисте изгледали попут демо веб локација, мораћете да додате свој садржај у тему. Авада је флексибилан за креирање одредишних страница, клизача слика, портфолија, презентација итд. Фусион буилдер вам даје потпуну контролу над дизајном и изгледом веб локације. Такође вам омогућава да креирате сопствени дизајн веб локације користећи његову једноставну функцију превлачења и падања.

Авада има демо програм за инсталацију, који увелико помаже када започнете. Приказаће се веб локација слична одабраном демо приказу и можете брзо заменити лажни садржај да бисте додали свој.

Подршка и документација: Диви вс. Авада

Диви

Диви тема долази са чланством у клубу Елегант Тхемес које вам заузврат омогућава потпуни приступ њиховој опсежној документацији, форумима за подршку и тиму за корисничку подршку..

Елегантне теме имају добро обучено особље професионалаца који су вам на располагању за питања у вези са темом. Чланство вам пружа подршку за годину дана, након чега можете обновити претплату ако вам је потребна додатна подршка.

Ова лиценца за подршку такође вам омогућава да инсталирате Диви на онолико места колико желите. Можете га чак користити за израду локација за клијенте. Лиценца вам такође даје право на бесплатно ажурирање тема.

Авада

Тема Авада хвали се тимом за подршку на њиховој веб локацији и то са добрим разлогом. Њихов тим пружа стварну подршку стварних људи који су креирали тему.

Авада је врло добро документована. Свака карактеристика теме детаљно је образложена и садржи детаљне инструкције у документацији теме. Документација је доступна и за додатне додатке који се испоручују с Авадом.

Цене: Диви вс. Авада

Диви

Да бисте добили тему Диви, мораћете да се пријавите за чланство у Елегантним темама. Има 2 плана: Годишњи приступ и доживотни приступ.

Диви цене

Годишњи план приступа укључује све теме и додатке доступне из Елегантних тема, укључујући Диви. Има неограничено коришћење веб страница и обнављање годишње за 89 долара годишње. Овај план укључује ажурирања тема и врхунску корисничку подршку стручног тима који стоји иза Елегантних тема.

Међутим, животни план приступа кошта 249 долара. Нуди све што је укључено у годишњи план приступа уз једнократну накнаду. Када будете плаћени, имат ћете приступ темама и додацима из Елегантних тема током целог живота компаније. Овај план такође укључује ажурирања тема током целог живота и професионалну корисничку подршку.

Имате могућност да у било којем тренутку откажете своје чланство или надоградите / смањите на било који план.

Авада

Авада тема има редовну лиценцу која кошта 60 долара годишње. То укључује 6 месеци корисничке подршке, ажурирања тема и све Авадове функције. Корисничку подршку можете продужити на годину дана тако што ћете платити додатних 18 УСД уз редовну лиценцу.

Цене су веома прихватљиве у поређењу са другим ВордПресс темама са карактеристикама сличним Авадовим.

Наша пресуда: Диви против Авада – Коју тему би требало да одаберете?

Без сумње, Диви је једна од најпопуларнијих ВордПресс тема на тржишту. Помоћу алата за прављење драг-дроп-а можете да направите веб локацију онако како желите. Без обзира да ли сте апсолутни новак или искусни програмер, Диви ће бити најбољи избор за ваше потребе.

Новопечени члан може лако да направи веб страницу без ангажовања професионалца. Програмер може лако да направи стотине веб локација за своје клијенте захваљујући потпуним пакетима веб локација. Погледајте ову Диви тему критике.

Ако имате свеобухватну тему испоручену са мноштвом корисних додатака и уграђених функција, размислите о куповини Авада. Главна предност је што нисте ограничени на једну веб локацију; можете користити Авада да направите онолико веб локација колико желите. Авада има све функције које бисте могли да очекујете од оне која се сматра најснажнијом и највернијом ВордПресс темом на свету.

Надамо се да сте уживали у овом чланку поредећи Диви са Авадом и да сада имате бољу представу која је најбоља тема за вашу веб страницу. Ако вам се свидио овај чланак, можда ће вам се допасти и наш пост о најбољим БЕСПЛАТНИМ ВордПресс темама блога.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map