Како унајмити професионалног програмера за ВордПресс (8 места)

Како запослити професионалног програмера за ВордПресс


Да ли желите да запослите професионалног програмера за ВордПресс?

ВордПресс веб локације је лако подесити. Међутим, како ваша веб локација расте, можда бисте требали потражити професионалну помоћ за одржавање или прилагођавање веб локације.

У овом чланку ћемо делити неке од најбољих ресурса за ангажовање професионалног програмера за ВордПресс за вашу веб локацију.

Запошљавање професионалног програмера за ВордПресс

Пошто је ВордПресс популаран произвођач веб страница, многе ВордПресс компаније и појединци нуде професионалне услуге развоја ВордПресс-а.

Пре него што запослите програмера за ВордПресс, мораћете да направите листу захтева за своју веб локацију или пројекат. Затим можете да направите листу потенцијалних програмера на мрежи, додирнете базу са њима, одредите захтеве и унајмите једног од њих за који сматрате да је најприкладнији за ваш пројекат.

Ако вам је први пут да ангажујете програмера за ВордПресс, у вашем је најбољем интересу да посетите веб страницу са фрееланцинг-ом или тржиштем услуга, а не да претражујете Гоогле на обичном Гоогле претраживачу. Предност је у томе што можете видети прави портфељ и врсту пројекта на коме је сваки програмер радио. Такође можете да схватите колико би коштало ангажовање некога за ваш пројекат.

Погледајмо неке од популарних веб локација да ангажујемо професионалног програмера за ВордПресс.

1. Закључив

Кодибилни

Цодеабле је најпопуларније тржиште за ангажовање професионалног програмера за ВордПресс. Омогућује вам проналажење и запошљавање фрееланцера, власника предузећа и великих агенција. Обухвата све врсте ВордПресс пројеката као што су развој додатака, исправке грешака, продавнице е-трговине, итд.

Дјелује у 3 једноставна корака: Објасните своје спецификације, повежите се са правим програмером и започните сарадњу сарадњом унајмљивог програмера. Најбољи део који се тиче Цодеабле-а је да не постоји обавеза запошљавања и то 100% без ризика. Ако вам се веб локација не допадне, вратит ћете свој новац. То је високо препоручена платформа за завршетак развоја веб локације.

2. ВП заштитници

ВП Буффс

Ако тражите услугу одржавања и управљања веб локацијама за ВордПресс, онда је ВП Буффс савршен избор. Они раде на више аспеката ваше веб локације, попут недељних ажурирања, оптимизације брзине, измена веб локација, надгледања и још много тога. Добићете детаљан извештај о перформансама веб локације.

ВП Буффс интегрише се са премиум услугама трећих страна и пружа вам више функција као што су сигурност и подршка. За разлику од других решења на овој листи, то је једноставна платформа за несметан рад веб локације.

3. Фрееланцер

Фрееланцер

Фрееланцер је одлична платформа за ангажовање ВордПресс програмера. То је свестрана мрежа квалификованих стручњака који раде на више категорија као што су развој веб страница, дизајн, маркетинг, СЕО итд. Можете пронаћи хиљаде ВордПресс програмера који су спремни да раде на вашој веб локацији.

Процес је једноставан. Можете објавити свој ВордПресс пројекат у одговарајућој категорији и добити бесплатне понуде од програмера. Изаберите најбољу особу за посао и започните их запошљавањем. Платформа Фрееланцер омогућава вам да разговарате са својим програмером и добијате ажурирања о додељеном раду. Плаћаћете само када је пројекат завршен.

4. Упворк

Упворк

Упворк је популарна веб локација за запошљавање програмера или фрееланцера на глобалном нивоу. Делује слично као Фрееланцер, али нуди више категорија и вештина. Посао можете објавити на Упворк-у и провјерити приједлоге вишеструких фрееланцера. Омогућава вам да упоредите понуде и одаберете најбољег програмера за посао.

Након сарадње, можете се повезати са програмером путем видео позива или ливе цхат-а да бисте пратили свој пројекат. Нуди више опција за плаћање попут сатне или фиксне цене.

5. Фиверр

Фиверр

Фиверр је још једно фрееланцинг решење са хиљадама ВордПресс програмера. Фокусира се на мале задатке попут исправка грешака, уклањања белог екрана смрти са места ВордПресса, проблема са пријављивањем, резервних копија ВордПресса итд..

Ако постоји спор са програмером, Фиверр-ов тим за подршку купцима вам је дао на располагању. Једном када се размотре цена и услови, можете започети пројекат код програмера.

6. Топтал

Топтал

Топтал је премиум мрежа врхунских фрееланцера у свету. Ако можете да платите високе цене за пројекат веб странице, онда је ова платформа за вас.

Да бисте започели свој пројекат, потребно је да разговарате о њему са тимом Топтал, и они ће наћи савршеног програмера за посао. Можете да комуницирате и сарађујете са нултим ризицима.

7. ВПхиред

ВПхиред

ВПхиред је даска за посао усмерена на ВордПресс која вам омогућава да унајмите правог програмера за ВордПресс за своју веб локацију. За разлику од већине радних мјеста, постављање посла на ВПхиред-у је бесплатно. Након што је ваш унос објављен, почећете да примате предлоге од програмера.

Дјелује другачије од осталих рјешења на овој листи. ВПхиред има и фрееланцере и фулл-програмере, тако да можете ангажовати некога за одређени задатак или их узети у везу као члана тима у вашој компанији.

8. Послови за ВордПресс

ВордПресс Јобс

ВордПресс Јобс је професионална платформа за ангажовање програмера. Водио га је и управљао је тим ВордПресс тима. Међутим, послове објављене на овој платформи није ауторизовано од стране ВордПресс.орг, што значи да морате да радите домаћи задатак са програмером кога запослите са ове веб локације.

То је решење за бесплатно објављивање посла и можете у потпуности да контролишете како да се повежете са програмером. Сви послови су адекватно категорисани и могу се филтрирати датумом објављивања, врстом посла итд.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да научите како да запослите професионалног програмера за ВордПресс за своју веб локацију. Такође ћете желети да погледате наш водич о томе како да направите микро посао као што је Фиверр или можете прочитати наш опсежни водич за израду веб странице корак по корак..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map