Стални контакт против Маилцхимпа – шта је боље? (Ажуриран)

стални контакт вс маилцхимп


Цонстант Цонтацт и Маилцхимп су 2 од најбољих услуга маркетинга путем е-поште на тржишту. Али то је заиста решење за маркетинг путем е-поште: Стални контакт или Маилцхимп?

Добра вест је да су оба ова пружаоца услуга два популарна имена и сваки има свој низ предности.

Одлуком да одаберете између Маилцхимп-а и Цонстант Цонтацт-а, већ сте добро започели. Помоћу наше непристрасне поређења, помоћи ћемо вам да одлучите који је најбољи избор за вас.

Стални контакт против Маилцхимп – Садржај

У овом поређењу Маилцхимп-а са сталним контактима, ми ћемо углавном размотрити 6 аспеката.

  1. Преглед
  2. Лакоћа коришћења
  3. Флексибилност и дизајн
  4. Управљање листом и сегментирање
  5. Испоручивост
  6. Подршка
  7. Цене

1. Преглед

Маилцхимп и Цонстант Цонтацт су две одличне услуге маркетинга путем е-поште које вам омогућавају да правите и развијате своју листу е-поште.

Иако је Маилцхимп првобитно изграђен као пружатељ услуга маркетинга путем е-поште, сада пружа пуно различитих маркетиншких пакета у једној платформи. Осим маркетинга путем е-поште, омогућава вам стварање одредишних страница, огласа и још много тога.

Са друге стране, Цонстант Цонтацт је услуга маркетинга е-поште једноставна за коришћење која долази са свим битним карактеристикама за покретање вашег маркетинга путем е-поште. Долази са мноштвом прилагодљивих предложака е-поште који вам помажу да започнете.

2. Једноставност употребе

Стални контакт олакшава израду кампања за изградњу листе. Долази са уређивачем повлачења и испуштања који олакшава прилагођавање образаца е-поште попут професионалца.

Са својим Оптин алатом за прављење образаца можете брзо и лако да направите оптин образац и уграђујете га било где на својој веб локацији.

Уређивач за повлачење и испуштање је користан за креирање билтена о е-пошти, али не морате га покретати испочетка. Само одаберите из њихових предложака, прилагодите га и започните с изградњом кампање.

Стални контакт Вс Маилцхимп

Маилцхимп такође омогућава прављење различитих кампања путем е-поште за ваше пословање. Имате могућност да креирате кампање у вези са е-маиловима, аутоматизованим порукама е-поште, огласима, разгледницама, друштвеним постовима, обрасцима за регистрацију и одредишним страницама.

У поређењу са сталним контактом, Маилцхимп има стрму кривуљу учења за решавање. Више је то маркетиншко средство све-у-једном него добављач услуга е-поште прилагођених почетницима. Што је више функција доступних ван оквира, то ће бити стрмија кривуља учења. МаилЦхимп се не разликује.

Маилцхимп вс Цонстант Цонтацт

Победник: Стални контакт

3. Флексибилност у дизајну

Цонстант Цонтацт нуди велику флексибилност у погледу стилизовања и дизајнирања предложака ваше кампање. Можете да креирате кампање од нуле или одмах користите унапред изграђени предложак. Са кликом миша можете додавати слике, дугмад, текстове, акционе блокове и још много тога.

Такође нуди велику флексибилност за одабир фонта, промену боја, па чак и изгледа. Ако желите, такође можете променити боју веза. Пре објављивања вашег дизајна, такође можете имати брзи преглед. Да бисте избегли било какве глупе грешке, такође нуди могућност провере грешака. Кликом на ову опцију видећете све речи или елементе са везама које недостају.

Стални контакт Вс МаилЦхимп

Маилцхимп има пристојан број унапред изграђених предложака и сваки од њих је у потпуности прилагодљив. Такође ћете лако одабрати своје шаблоне помоћу Маилцхимп-а, јер су груписане у категорије. Дакле, ако желите образац повезан са маркетингом, можете директно скочити у одређену категорију и пронаћи свој предложак.

Флексибилност дизајна Маилцхимп-а

Победник: Маилцхимп

4. Списак управљања и сегментације

Стални контакт Вс МаилЦхимп

Сегментација вам омогућава да пошаљете персонализоване поруке е-поште својим потенцијалним клијентима. То је процес додавања ваших водича у посебну групу на основу заједничких интереса. Када пошаљете е-пошту свакој групи за коју је заједнички интерес, већа је вероватноћа да ће се отворити, прочитати и ангажовати.

Стални контакт и Маилцхимп омогућавају вам брзо и лако сегментирање и управљање списком е-поште. Помоћу Сталног контакта можете ручно да додате ознаке и отпремате своје листе контаката из табела.

Маилцхимп вам пружа више начина да сегментирате своје потенцијалне клијенте. Такође можете да поставите пуно покретача аутоматизације на основу активности клијента, као што су претплата на листу, куповина производа, преузимање е-књиге, итд..

Победник: Маилцхимп

5. Испоручивост

Е-пошта се доставља када је успешно примљена у инбок примаоца. Стални контакт има стопу испоруке од 97%. То је један од разлога зашто се пуно корисника одлучило за стални контакт.

С друге стране, Маилцхимп има стопу испоруке од 96% – 99%.

Победник: То је кравата.

6. Подршка

Цонстант Цонтацт нуди одличну подршку и омогућава вам да им се обратите путем цхата и телефонских позива. Ако тражите одличну корисничку подршку, не препоручујемо Маилцхимп јер је тешко да се њихова подршка задржи.

Победник: Маилцхимп

7. Цене

Када је реч о ценама, Маилцхимп са слободним планом заувек победи панталоне са свих својих такмичења. За стални контакт цена почиње од 5 УСД месечно. Помоћу тог плана месечно можете послати 10.000 е-порука. Сви остали планови омогућавају вам слање неограничених порука е-поште.

Победник: Маилцхимп

Стални контакт против Маилцхимп-а: Наша пресуда

Ако сте нови у маркетингу е-поште и тражите једноставну платформу за маркетинг путем е-поште, препоручујемо вам да се одлучите за стални контакт. Не само да вам пружа све битне функције које ће вам требати за израду листе е-поште, већ нуди и одличну корисничку подршку, што је корисно док почињете. Њихов алат за прављење и слање е-поште и широк спектар образаца е-поште олакшавају покретање маркетиншке кампање путем е-поште. И због тога је Цонстант Цонтацт доспео на нашу листу најбољих ЦРМ софтвера за маркетинг путем е-поште.

Са друге стране, Маилцхимп је најбоља опција за кориснике којима је потребан све-у-један маркетиншки пакет. Уз Маилцхимп можете бесплатно започети са маркетингом путем е-поште. Међутим, постоји мало кривуље учења за решавање и тешко је доћи до њихове подршке. Тешко ћете схватити како да направите кампању за билтен путем е-поште са Маилцхимп-ом.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me