Agenția de confirmare

Căutați o temă WordPress de afaceri pentru agenții de proiectare? Themify Agency este o temă corporatistă elegantă și modernă pentru a vă afișa frumos serviciile și produsele. În această revizuire a agenției Themify, vă vom arăta caracteristicile și vă vom ajuta să decideți dacă este tema potrivită pentru nevoile dvs..


Themify Agency Review

Despre agenție

Pe numele său, Agency este o temă pentru agențiile de proiectare și site-urile corporative. Este un produs al Themify, cunoscut în mare parte pentru vânzarea celor mai bune teme WordPress online.

Themify Agency are funcții excelente pentru a vă prezenta serviciile și produsele. Numeroasele machete și skinuri tematice vă oferă o sumedenie de proiectare a site-ului dvs. web în funcție de necesitățile dvs..

Caracteristicile agenției

Temele Themify vin cu un constructor și o mulțime de alte funcții pentru a facilita utilizatorilor să creeze un site web. Agenția are tipuri de posturi personalizate separate pentru portofoliu, echipă, mărturii pentru clienți și o secțiune pentru afișarea lucrărilor dvs. Subsolul acceptă 4 zone de widget pentru a adăuga cu ușurință conținutul și linkurile importante.

Are un panou de personalizare care vă permite să configurați fonturi, culori, fundaluri, stil de legătură și multe altele. Acest panou vă oferă un control complet asupra setărilor temei la îndemână.

Să aruncăm o privire detaliată asupra funcțiilor sale pentru a înțelege de ce ar trebui să utilizați această temă:

Aspecte tematice

Agenția acceptă machete multiple. Aceste machete sunt clasificate în continuare în postări, pagini și arhive. Aspectele pentru portofoliu și echipă sunt plasate separat în setările dvs. de temă.

setări de schemă

Puteți alege pur și simplu aspectul dvs. dintre opțiunile disponibile. Vă permite să creați machete personalizate folosind shortcodes.

Responsive Design și suport RTL

Site-urile mobile care răspund sunt utile clasamentul motorului de căutare. Themify Agency răspunde pe deplin și, de asemenea, puteți gestiona setările sale pentru a configura site-ul dvs. pe diferite dimensiuni de ecran.

Design responsiv

Această temă acceptă și RTL, astfel încât să puteți crea un site multilingve. Fișa de stil rtl.css este disponibilă în fișierele dvs. tematice.

Themify Builder

Themify Builder vă face ușor să vă editați site-ul. Puteți activa pur și simplu din setările agenției Themify.

Themify Builder

Pe fiecare pagină, postare și aspectul portofoliului site-ului dvs., veți vedea opțiunile de construire pentru a vă crea site-ul. Modificările apar direct, astfel încât nu este necesar să treceți de administratorul WordPress și previzualizarea paginii pentru a vedea editarea.

Tipuri de post personalizate

Tipurile de postări personalizate care se adaugă în panoul de admin WordPress cu tema includ diapozitive, portofolii, evidențieri, mărturii și echipe.

Tipuri de post personalizate

Să vedem ce fac aceste tipuri de postări personalizate:

Slide-uri

Vă permite să adăugați suportul pentru glisorul pentru pagina principală. Conținutul media poate include imagini, videoclipuri, galerii și conținut text. Toate diapozitivele pot fi create aici. Cu toate acestea, setările glisorului sunt disponibile în panoul Agenție autorizată în administratorul WordPress.

Slide CPT

Portofoliile

Pentru a vă prezenta opera, puteți edita acest tip de post personalizat și adăugați conținutul cu fotografii. În fiecare lucrare prezentată, puteți adăuga, de asemenea, mai multe fotografii.

Portofolii CPT

Portofoliul dvs. va apărea pe pagina principală și va arăta așa cum se arată în această imagine aici:

Portofoliu

Mai multe opțiuni pot fi găsite în panoul de setări tematice.

Repere

Produsele și serviciile dvs. vor face parte din această secțiune. Tipul postării personalizate va prelua toate lucrările dvs. pentru a le afișa pe site-ul dvs. în Ce facem secțiune.

Ce facem

Marturii

Mărturiile de tip post personalizat vor primi feedback-ul clienților și recenzii despre serviciile dvs. Puteți adăuga toate mărturiile din această secțiune, iar acestea vor fi afișate pe pagina principală a site-ului dvs..

Marturii

echipe

Agenția are această caracteristică uimitoare pentru a afișa echipa din spatele companiei tale. Forța de muncă se simte motivată să își vadă fețele pe site-ul web. Puteți utiliza acest CPT pentru a adăuga membrii echipei dvs. și va apărea pe pagina principală.

Membrii echipei

Panou de personalizare

Panoul de personalizare al temei poate fi accesat Themify Agency »Personalizare. Ca toate temele Themify, acest panou vă oferă acces la editarea fonturilor, culorilor, linkurilor, fundalului și a altor setări.

Personalizați panoul

Setările de bază și avansate vă ajută să vă gestionați ușor panoul de personalizare.

Documentare și asistență

Agenția Themify are o documentație detaliată care vă parcurge întreaga listă de funcții. Toate tutorialele sunt bine explicate cu capturi de ecran și videoclipuri frumoase.

Ori de câte ori ai nevoie de ajutor, trebuie doar să scanezi documentația. Totul este listat într-o metodă pas cu pas.

Themify oferă sprijin prin forumurile lor. Sunt cunoscuți pentru timpul de răspuns rapid.

Themify Agency este disponibil pentru o taxă unică de 49 USD. Când achiziționați tema agenției Themify, veți primi o temă bonus pe care să o descărcați gratuit și garanția de returnare a sumelor de 30 de zile.

Dacă doriți să accesați și fișierele Photoshop împreună cu tema pentru a crea personalizarea designului, trebuie să plătiți o taxă unică de 69 USD.

Puteți utiliza temele Themify pe site-uri nelimitate. Pentru a accesa toate temele Themify, puteți să vă alăturați clubului lor cu doar 79 USD.

Scorul nostru

Themify Agency este creată pentru agenții de proiectare, companii corporative și proprietari de produse. Cu machete multiple și skinuri tematice, puteți să vă arătați de lucru utilizatorilor într-un stil la modă.

Dacă sunteți îngrijorat de viteza paginii site-ului dvs., puteți dezactiva efectele de animație inutile în Setări de modificare. Dacă de obicei tăiați imaginile manual, puteți dezactiva și setările scriptului de imagine, ceea ce vă poate ajuta la îmbunătățirea timpului de încărcare. Ar trebui să consultați și acest lucru Ghid final pentru a spori viteza și performanța.

Dăm agenției Themify 5 din 5 stele. Iată defalcarea scorului nostru de recenzii:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Obțineți agenția acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map