Analiza cadru a temei Genezei: pro și contra (2020)

Întrebați-vă dacă Genesis Theme Framework este ceva ce ar trebui să aveți?


Geneza este cadrul tematic emblematic realizat de StudioPress, unul dintre cele mai importante centre de temă WordPress din lume. Geneza funcționează perfect de la sine, dar dacă vrei să faci minuni cu Genesis, trebuie să o folosești cu o temă pentru copii pe site-ul tău.

Confuz? Nu vă faceți griji.

În acest articol, vă vom arăta tot ce trebuie să știți despre Genesis Framework și dacă este cea mai bună temă WordPress pentru site-ul dvs..

Despre Cadrul tematic al Genezei

Cadrul Genezei

Geneza este unul dintre cele mai bune cadre cu tema WordPress. A fost lansat inițial de tema StudioPress, un hub de teme condus de CopyBlogger Media.

În 2018, StudioPress a fost achiziționat de WP Engine, un prestigios furnizor de servicii de găzduire WordPress.

Un cadru de temă WordPress este o locație centralizată unde sunt găzduite toate funcțiile principale ale temei. În partea superioară a cadrului, puteți instala o temă pentru copii pentru a adăuga stilul personalizat pe site-ul dvs. web, în ​​timp ce toate funcționalitățile de bază ale cadrului dvs. rămân neatinse..

În timp ce un cadru funcționează perfect perfect din cutie, funcționează cel mai bine atunci când este folosit alături de o temă pentru copii.

Deoarece funcțiile de bază sunt găzduite în cadru, ori de câte ori o funcție este depreciată sau este fixată o eroare în cadrul dvs., puteți elimina cu ușurință o actualizare cu cadrul dvs. fără să vă faceți griji despre pierderea personalizării în tema copilului..

Cine ar trebui să folosească cadrul temei Genezei și de ce?

În mod ideal, cadrul tematic Genesis este o opțiune excelentă pentru oricine dorește să ruleze un site web.

Începători WordPress: Una dintre trăsăturile obișnuite ale începătorilor WordPress este aceea că adesea schimbă aspectul site-ului lor, trecând constant la diferite teme. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că atunci când treceți la o temă nouă, funcțiile site-ului dvs. pot dispărea sau modifica.

Cu cadrul Genesis, puteți fi sigur că funcționalitățile dvs. de bază rămân intacte chiar și atunci când actualizați tema copilului existent sau treceți la una nouă.

Dezvoltatori: Puteți construi site-ul dvs. client pe Genesi. Acest lucru poate reduce drastic timpul de dezvoltare și poate face lucrurile mai ușoare pe termen lung.

StudioPress oferă, de asemenea, aproximativ 35 de teme pentru copii Genesis. Deoarece Genesis este un cadru binecunoscut, mai mulți dezvoltatori terți lansează, de asemenea, teme pentru copii Genesis.

Ce oferă? Caracteristici încorporate Genesis Framework

Să aruncăm o privire la câteva funcții încorporate livrate cu Genesis.

 • Configurare temă cu un singur clic: Instalați conținutul și designul demonstrativ într-un singur clic.
 • Personalizatorul temei: Toate funcțiile temelor sunt adăugate prin intermediul personalizatorului de teme WordPress, astfel încât să le poți previzualiza în timp real.
 • Șabloane de pagini personalizate: Veți obține o serie de șabloane pre-construite pentru diferite pagini, cum ar fi pagina de blog, pagina de pornire, arhive etc..
 • Antet personalizabil: Antetul personalizabil acceptă logo-ul afacerii dvs. care poate fi bazat pe imagine sau pe text.
 • Widget gata: Temele pentru copii Genesis vin adesea cu o mulțime de zone pregătite pentru widget. Asta înseamnă că puteți adăuga conținut personalizat pe pagina dvs. de pornire și în alte zone ale site-ului dvs. web prin intermediul widgeturilor WordPress.
 • Până la 3 Opțiuni de dispunere a coloanelor: Suporta diferite machete de pana la 3 coloane.

si mult mai mult.

Analiza cadru a temei Genezei: pro și contra

Să aruncăm o privire la câteva avantaje ale utilizării cadrului tematic Genesis.

1. SEO-friendly

Geneză SEO prietenoasă

Genesis vine la pachet cu un set de opțiuni SEO încorporate care vă permit să adăugați titlu, meta descriere la postările, paginile dvs. etc. Acest lucru înseamnă că puteți gestiona SEO de bază chiar și fără un plugin SEO dedicat. Dar dacă totuși vrei să folosești un plugin SEO precum pluginul Yoast pentru a adăuga marcajul Schema, Genesis va dezactiva automat opțiunea SEO și va permite pluginului să preia.

2. Suport de top

Genesis Theme Framework oferă suport de top tuturor utilizatorilor săi. Așadar, dacă ai nevoie vreodată de ajutor, este ușor să găsești o soluție, adresându-te echipei lor de asistență.

3. Întotdeauna actualizat

Echipa StudioPress lucrează constant la aderarea la cele mai recente standarde WordPress, astfel încât puteți fi siguri că tema dvs. este de prim rang. De asemenea, puteți activa actualizări automate dacă doriți.

4. Setări aspect

macheta genezei

Cu setările sale puternice de dispunere, este ușor să adăugați personalizare folosind personalizatorul WordPress chiar și cu CSS de bază.

Limitări de cadru Genesis

Fără îndoială, Genesis este cel mai bun cadru tematic pentru WordPress. Dar asta nu înseamnă că este cea mai bună alegere pentru toată lumea.

De exemplu, la fel ca orice cadru, Genesis oferă și câteva opțiuni încorporate umflate, de care poate nu aveți nevoie, cum ar fi funcția WordPress SEO. Dacă utilizați mai degrabă un plugin SEO, atunci nu aveți nevoie de funcțiile SEO încorporate.

Când vine vorba de utilizare, Genesis respectă standardele WordPress. Cu toate acestea, ca utilizator WordPress, există încă o ușoară curbă de învățare care trebuie abordată pentru adăugarea funcționalităților. În plus, la fel ca orice cadru, pentru a utiliza întreaga putere a cadrului, trebuie să vă familiarizați cu limbajul specific cadrului.

Prețuri cadru pentru temă Genesis

Prețul Genezei

StudioPress oferă 3 planuri de prețuri diferite pentru a cumpăra Genesis și alte teme pentru copii.

Pachetul cadru Genesis: Aceasta este disponibilă pentru o taxă unică de 59,95 USD. Puteți utiliza tema pe site-uri web nelimitate, veți primi actualizări nelimitate și asistență premium pentru un an.

Calitatea de membru Pro Plus: Acest plan este disponibil la 499.95 USD. Acest plan vă oferă pachetul Genesis Framework și toate temele StudioPress.

LIBER: Da, puteți obține gratuit Genesis Framework și întreaga temă StudioPress. Aflați cum să folosiți mai jos.

Cum să folosiți Cadrul temei Genesis + TOATE 35+ teme pentru copii gratuit

StudioPress, creatorul Genesis Theme Framework a fost achiziționat de WP Engine una dintre cele mai populare companii de găzduire WordPress administrate în 2018. Încă de la achiziție, WP Engine oferă acces gratuit la toate temele StudioPress și Genesis Framework tuturor utilizatorilor săi care se înscriu la planurile sale de găzduire.

Aceasta înseamnă că, înscriindu-vă la oricare dintre planurile de găzduire WP Engine, puteți avea Genesis Framework gratuit.

Aflați mai multe despre WP Engine aici.

Obțineți toate cele 35+ teme gratuite cu motorul WP »

Revizuirea cadrului temei Genezei: Verdictul nostru privind utilizarea lui pentru site-ul dvs.

După revizuirea noastră tematică Genesis, considerăm că este cel mai bun cadru tematic disponibil pe piață. Indiferent dacă sunteți începător sau profesionist experimentat, vi se va părea util.

Ca începător, puteți să o utilizați și să vă asigurați că funcționalitățile temei dvs. rămân intacte indiferent de tema copilului pe care îl utilizați … cu condiția ca tema copilului dvs. să nu înlocuiască funcțiile de bază..

Dacă sunteți dezvoltator, puteți construi cu ușurință un site web avansat în topul Genesis, datorită cârligelor și filtrelor disponibile.

Însă Cadrul Genezei poate să nu fie cea mai bună alegere pentru tine dacă ai soluția rapidă de a construi un site precum un constructor de drag and drop. Atunci poate doriți să luați în considerare Divi Builder. Puteți consulta recenzia noastră Divi aici.

Sperăm că această revizuire a temei Genesis vă va ajuta să identificați dacă este cea mai bună alegere pentru nevoile dvs. De asemenea, poate doriți să consultați articolul nostru despre cum să folosiți Cadrul Genezei & toate temele StudioPress GRATUIT.

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ia StudioPress Genesis acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map