Divi Theme & Builder Review (2020): Merită prețul?

Divi este una dintre cele mai populare teme WordPress de pe piață. Creat de Elegant Themes, unul dintre cele mai importante magazine tematice WordPress din lume, Divi este o frumoasă temă WordPress multifuncțională. În această revizuire a temei Divi, vom arunca o privire mai profundă asupra funcției sale și vom verifica despre ce este vorba.


divi-temă

Despre tema Divi

Divi este creat de Elegant Themes, care este una dintre cele mai importante companii cu temă WordPress din lume.

Divi este inclus în apartenența la un club tematic Elegant Themes, care vă oferă acces la 2 teme (Divi și Extra) și 2 plugin-uri (Bloom și Monarch) pentru prețul unei singure teme. Veți primi, de asemenea, sute de pachete de site-uri Divi care vă permit să lansați rapid un site de orice tip, fără a fi necesar să construiți de la sol..

De 10 ani, compania oferă asistență WordPress premium pentru produsele lor care alimentează un număr mare de site-uri web.

Deși Elegant Themes are sediul în San Francisco, acestea sunt o forță de muncă distribuită cu peste 70 de angajați în întreaga lume.

Revizuirea temei Divi: Tema puternică ambalată cu peste 100 de pachete de site-uri

Ca temă premium și dezvoltator de pluginuri, Elegant Themes știe ce vor utilizatorii WordPress de la o temă puternică. Ei doresc flexibilitate și caracteristici ambalate într-un pachet frumos.

Divi a fost tot ce mi-am dorit! Modulele ușor de utilizat, designul drag-and-drop, machete predefinite, panoul Personalizare și caseta Custom CSS fac pentru un mod excepțional de rapid și eficient de a crea site-uri moderne curate, pe care clienții le caută..

-Kathy Kroll Romana

Să aruncăm o privire la unele dintre principalele caracteristici ale temei Divi.

Construiți orice fel de site web cu Divi Builder

Atunci când achiziționați o apartenență la Theme Elegant, veți găsi în tabloul de bord 2 arome diferite de Divi: Divi Theme și Divi Builder (plugin).

Toate temele lansate de Elegant Themes, inclusiv Divi Theme sunt livrate cu drag and drop Divi Builder care vă permite să construiți și să personalizați site-ul dvs. cu ușurință.

Dacă doriți o temă WordPress foarte personalizabilă, atunci puteți utiliza Divi Tema. În mod alternativ, dacă doriți să utilizați o temă diferită, dar aveți nevoie și de un plugin pentru construirea de pagini de drag and drop, atunci puteți utiliza constructorul Divi.

Cu editorul implicit al Divi Builder, puteți trage și arunca ușor rânduri, coloane, elemente și module pentru a crea machete frumoase de unul singur. Acest lucru vă permite să creați un site complet personalizat în cel mai scurt timp, fără a atinge o linie de cod.

divi-constructor-interfață

Fiecare modul din aspectul dvs. poate fi eliminat sau duplicat cu un clic. Modulele sunt, de asemenea, clar etichetate și codate color, astfel încât să puteți proiecta cu ușurință un aspect care funcționează pentru site-ul dvs., chiar dacă sunteți începători.

Dacă doriți să adăugați o nouă secțiune la aspectul dvs., puteți face acest lucru cu 1 clic și apoi introduceți module noi în acea secțiune cu alte două clicuri pe un buton.

Editorul implicit al Divi vă permite să vedeți „scheletul” aspectului site-ului dvs. web, precum blocurile pentru tema site-ului dvs. web. Dar dacă preferați un editor de temă care să fie ceva mai vizual, nu vă faceți griji, Divi oferă și asta, pe care îl vom parcurge mai târziu.

Verificați și: Cele mai bune platforme de construire a site-urilor web

Aspecte gata de utilizare

Tema Divi se livrează cu sute de pachete de aspecte gata de utilizare. Acestea sunt modele complete, cu machete și culori diferite, care vă oferă o pornire în crearea temei. Toate aspectele pre-făcute sunt personalizabile ușor și la infinit.

Utilizarea unui pachet de site-uri este utilă în special dacă nu doriți să construiți de la zero un design nou pentru site-ul dvs. Tot ce trebuie să faceți este să selectați pachetul de site-uri web potrivit din bibliotecă și să-l importați pe WordPress și apoi să faceți personalizarea necesară.

Divi-machete-bibliotecă

Fiecare pachet de site-uri web este conceput pentru un anumit tip de site web și include 7-8 pagini / machete care sunt potrivite tipului respectiv de site. Deoarece aceste machete sunt pre-construite, tot ce trebuie să faceți este să importați aspectul și să adăugați propriul conținut.

Puteți răsfoi machetele pe categorii precum Modă & Frumusețe, tehnologie, sănătate & Fitness, servicii și multe altele. Sau pur și simplu căutați aspectul perfect tastând cuvintele cheie.

divi-yoga-layout

În plus, ca parte a inițiativei de proiectare Divi, Divi susține că vor adăuga un pachet nou de layout în fiecare săptămână.

Cu Divi Layouts, puteți crea cu ușurință și rapid pagini web care se potrivesc nevoilor dvs. exacte.

Adăugați instantaneu de la 46+ module de conținut la aspectul Divi

Modulele sunt blocurile de construcție din tema Divi, cunoscute și sub denumirea de elemente. Există 46 de module de conținut pe care le puteți adăuga la orice pagină sau aspect din tema dvs. Modulele de conținut includ slider, acordeon, portofoliu, apel la acțiune, galerii, videoclipuri, butoane sociale și multe altele.

divi-content-module

Puteți adăuga cu ușurință module de conținut pentru a vă personaliza tema, pur și simplu glisând un modul într-o pagină. În mod alternativ, îl puteți adăuga din Previzualizarea live făcând clic pe butonul (+), localizarea modulului de conținut ales, și făcând clic pe acesta pentru a-l adăuga la secțiunea.

divi-add-Modul

Majoritatea modulelor de conținut sunt personalizabile, astfel încât nu sunteți blocat cu stilul implicit al modulului. Puteți alege culorile, textul, dimensiunea, imaginea, marginile și multe altele.

Personalizează-Divi-module

Aceasta vă oferă un control total asupra aspectului dvs., astfel încât nu veți avea un site web care să semene cu altcineva.

Caracteristică Super Divi: Personalizator Live Preview

Cu WordPress, atunci când proiectați site-ul dvs., trebuie să faceți clic pe butonul Previzualizare pentru a deschide o fereastră nouă pentru a vedea cum arată site-ul dvs. Dar cu Previzualizarea live a Divi, puteți vedea exact cum va arăta site-ul dvs. pe măsură ce îl construiți.

divi-live-preview

Personalizatorul rapid și ușor de utilizat Live Preview vă permite să schimbați culorile, fonturile, stilul și multe altele. Acest lucru face ca personalizarea să fie mai ușoară chiar și pentru utilizatorii începători, deoarece își pot vedea imediat modificările și le pot anula oricând.

Din moment ce Divi vă oferă opțiunea de a vă personaliza tema cu Editorul implicit sau Visual Builder, puteți alege care funcționează cel mai bine pentru dvs. Sau folosiți ambele combinații pentru a vă crea tema exact așa cum doriți.

Compatibilitatea cu plugin-urile Divi

divi-wordpress

Doriți să începeți un site web de comerț electronic? Divi acceptă, de asemenea, WooCommerce, unul dintre cele mai bune pluginuri de eCommerce de pe piață, chiar din cutie.

Cu un layout al magazinului online Divi și pluginul WooCommerce, puteți construi rapid magazinul online al viselor voastre. Magazinul dvs. online va arăta incredibil pe toate dispozitivele și puteți folosi în continuare tema Divi pentru a crea diferite secțiuni ale site-ului dvs. web. Layout-urile magazinelor lor online vin, de asemenea, cu toate paginile de care aveți nevoie pentru a vinde produsele dvs., inclusiv o pagină de coș și pagina de checkout.

Dispunerile de pagini ale magazinului Divi sunt de asemenea pre-construite cu module de magazin, astfel încât să vă puteți organiza cu ușurință produsele în categorii precum cele prezentate, la vânzare și altele.

divi-on-magazin

În plus, Divi vine în 32 de limbi cu suport RTL. Traducerile includ atât backend-ul cât și partea frontală a site-ului dvs. web. De asemenea, acceptă WPML, astfel încât să puteți crea site-uri web multilingve cu aceeași temă incredibilă.

Sucuri Tema sigură

O vulnerabilitate a securității într-o temă WordPress sau un plugin poate compromite securitatea site-ului dvs. web.

Codul din spatele temei Divi este auditat de Sucuri, una dintre cele mai importante firme de securitate web din lume. După un studiu atent al codului, experții în securitate ai Sucuri i-au oferit lui Divi sigiliul lor sigur.

divi-securitate

Este de părere a echipei de revizuire că această temă a fost dezvoltată extrem de bine și, ca atare, tema Divi merită sigiliul Theme Safe. Nu au fost identificate probleme semnificative în timpul evaluării vulnerabilității. În auditul codului nu au fost identificate probleme

– Echipa Sucuri

Preturi Divi

Divi oferă 2 planuri de prețuri diferite: Acces anual și Acces pe viață. Puteți plăti 89 USD pe an, care este cel mai popular plan al acestora sau un preț de o dată de 249 USD pentru a obține acces și actualizări pe viață. Ambele planuri vă oferă acces la toate temele (Divi și Extra) și plugin-uri (Bloom și Monarch), actualizări de teme, asistență premium, utilizarea nelimitată a site-ului web și o garanție fără riscuri..

prețuri divi

Asistență și documentare pentru clienți Divi

Când achiziționați Divi prin Teme Elegante, obțineți acces complet la documentația amplă, forumurile de asistență și echipa lor de asistență minunată.

Teme elegante are un personal bine pregătit de profesioniști, care sunt întotdeauna disponibili pentru a vă ajuta cu întrebările dvs. de temă.

În plus, Elegant Themes rulează și un blog util, care include tutoriale și ghiduri cu pași și capturi de ecran ușor de urmărit pentru a vă ajuta să învățați cum să faceți orice și totul cu Divi.

divi-suport-blog

Licența lor de asistență vă permite, de asemenea, să instalați Divi pe câte site-uri doriți. Puteți utiliza chiar și pentru a construi site-uri client.

Asistența tehnică este oferită doar prin e-mailuri bazate pe bilete.

Verdictul nostru privind utilizarea Divi Builder și Divi Tema

Am examinat cu atenție caracteristicile incredibile oferite în Divi. După ce am condus-o pentru o perioadă, am constatat că Divi este o alegere excelentă pentru oricine dorește să construiască cu ușurință un site uimitor. Îi dăm 5 din 5 stele.

Dacă v-a plăcut recenzia noastră pentru Divi, poate doriți să consultați recenzia noastră pentru WP Bakery Page Builder

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ia Divi acum »
Consultați cuponul Divi »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map