Două mii șaisprezece

Twentyteenteen este tema implicită pentru WordPress creată de Automattic. Ori de câte ori WordPress este instalat pentru prima dată, douăzeci și șaisprezece sunt instalate și activate împreună cu acesta, ceea ce îl face una dintre cele mai utilizate teme WordPress din director. Aflați despre caracteristicile sale în recenzia noastră de Douăzeci și Șaisprezece.


Douăzeci și șaisprezece recenzii

Despre douăzeci și șaisprezece

Tema celor douăzeci și șaisprezece aparține seriei de teme implicite pentru WordPress de la Automattic, fiecare numită după un an. Ca și douăzeci și paisprezece și douăzeci și cincisprezece, douăzeci și șaisprezece a fost proiectat de Takashi Irie.

Twentyteenteen a fost lansat pentru prima dată în august 2015 pentru a coincide cu lansarea WordPress 4.4.

Este conceput pentru a fi o abordare modernă și minimalistă pe aspectul tradițional al blogului WordPress, cu accent pe bine tipografie și principii de proiectare.

„Douăzeci și șaisprezece este o abordare modernizată a unei machete mereu populare – un cap de bara orizontală și o bară laterală opțională care funcționează bine atât cu blogurile, cât și cu site-urile web. Are opțiuni de culoare personalizate care vă permit să vă faceți propriul dvs. douăzeci și șaisprezece. Tema a fost proiectată pe o grilă armonioasă de fluide cu o primă abordare mobilă. Acest lucru înseamnă că arată excelent pe orice dispozitiv. ”

Takashi Irie

Caracteristici ale douăzeci și șaisprezece

Ca temă implicită WordPress, douăzeci și șaisprezece nu are caracteristicile avansate ale temelor premium WordPress. În schimb, se concentrează pe elementele de bază: design minimalist, cu o tipografie bună, într-o temă concepută în special pentru bloggeri.

Complet responsive

Douăsprezece și șaisprezece este complet receptiv și este proiectat pentru a arăta bine pe orice ecran de dimensiuni. Pe ecrane mai mici, bara laterală este mutată în partea de jos a paginii, iar meniul dvs. este ascuns în spatele a Meniul butonul din partea de sus a paginii.

Imaginile se extind automat și se contractă pentru a se potrivi cu dimensiunea ecranului.

Imagini mari în exces

Cu Douăzeci și Șaisprezece, puteți afișa imaginile dvs. mari din postarea dvs., fără ca acestea să intre în calea celuilalt conținut. Pe ecranele mari, imaginile mai mari de 840px (lățimea coloanei principale) se vor revărsa automat pe partea stângă a paginii:

Recenzie douăzeci și șaisprezece - revărsare de imagini

Și dacă utilizați lățimea completă, nu există o bară laterală, imaginea dvs. caracteristică se poate extinde până la 1200px.

Tipografia unică

Douăzeci și șaisprezece caracteristici tipografice unice pentru a oferi interesului designului minimalist.

Una este o caracteristică pullquote care este sigură că va atrage interesul cititorilor. Dacă adăugați linia de aliniere a clasei sau drepta la orice blocaj, acesta va fi automat conceput ca un pullquote care depășește coloana.

Recenzie de douăzeci și șaisprezece - pullquote

Există, de asemenea, o funcție de introducere corectă a postării. Nu trebuie decât să adăugați un fragment la postarea dvs. (disponibil în zona Mai multe opțiuni din bara laterală Post Editor).

Recenzie douăzeci și șaisprezece - intrați în extrasul postării

Acum, extrasul va apărea ca o subpoziție sub titlul postării dvs., chiar deasupra imaginii caracterizate.

Recenzie douăzeci și șaisprezece - post introducere

Opțiuni de personalizare proiectare

Puteți alege dintre patru opțiuni diferite de culoare de fundal sau puteți selecta propriile culori, accesând Aspect »Personalizare și făcând clic pe colorate în meniul din stânga.

Recenzie douăzeci și șaisprezece - culori

Utilizând personalizatorul, puteți încărca, de asemenea, propria imagine de antet, imaginea de fundal și sigla site-ului.

Domenii widget

Douăsprezece și șaisprezece zone include trei zone widgetizate: una pentru o bară laterală dreaptă și două care apar sub conținutul dvs..

Twentyteenteen Review - zone de widget

Dacă aveți widget-uri în bara laterală, acesta va apărea pe fiecare pagină și postare.

(Dacă preferați un aspect cu lățime completă, fără bare laterale, eliminați toate widget-urile din zona barei laterale, iar conținutul va umple automat lățimea completă.)

Zonele de widget „Conținutul de jos 1” și „Conținutul de jos 2” nu vor apărea în prima pagină a site-ului dvs. Ele apar doar pe postări și pagini individuale.

În pagini, widget-urile vor apărea imediat după conținutul paginii dvs., în aceeași coloană – nu este un subsol cu ​​lățime completă.

Ghid de douăzeci și șaisprezece - widget de jos al paginii

Pe postările dvs. individuale, widget-urile vor apărea după navigarea post anterioară / următoare:

Recenzie de douăzeci și șaisprezece - widget post jos

Opțiuni de paginare

În partea de jos a blogului dvs., utilizatorii pot naviga folosind atât paginarea numerică cât și săgețile.

Revizuirea douăzeci și șaisprezece - paginarea

Două locații de meniu

Douăzeci și șaisprezece include două locații de meniu integrate: meniul principal (situat în antet) și un „Meniu de legături sociale”.

Recenzie douăzeci și șaisprezece - meniuri

Meniul de legături sociale este conceput pentru a schimba automat legăturile de socializare în icoane. Va trebui să creați un nou meniu folosind link-uri personalizate la profilurile dvs. de socializare, apoi să-l setați ca Meniu Linkuri sociale.

După ce faceți, va transforma automat acele legături în pictograme, așezate în partea dreaptă a subsolului.

Documentare și asistență

Twenty Fifteen este tema implicită WordPress inclusă la fiecare instalare și este disponibilă și gratuit pe WordPress.org. Acolo puteți găsi documentația de bază cu privire la caracteristicile sale și cum să începeți.

Deoarece este tema implicită, majoritatea pluginurilor sunt testate folosind această temă și este probabil să fie compatibile.

Dacă întâmpinați probleme cu tema sau aveți nevoie de ajutor pentru configurarea acesteia, puteți posta pe forumurile de asistență WordPress.org, iar comunitatea poate să vă ajute.

Scorul nostru

Ca temă de bază, douăzeci și șaisprezece poate fi o alegere bună pentru bloguri personale simple. Este o temă cu aspect plăcut, cu câteva opțiuni de personalizare de bază care vă pot ajuta să faceți mai mult propria dvs..

Douăzeci și șaisprezece este o temă de bază frumoasă, dar am găsit câteva decizii de proiectare un pic ciudate. De exemplu, unii bloggeri ar putea considera incomod ca widget-urile „Conținut de jos” să apară doar pe postări sau pagini unice, dar nu sunt disponibile widget-uri de subsol. Meniul Social Links este puțin penibil de utilizat și ar fi putut fi realizat mai ușor ca widget. De asemenea, CSS folosit pentru a sublinia legăturile este non-standard (folosind „box-shadow” în loc de „text-underline”) și poate interfera cu CSS-ul pluginurilor dvs..

Dacă sunteți în căutarea unor funcții și opțiuni de personalizare mai avansate sau doar un aspect diferit de standardul WordPress utilizat de milioane de persoane, va trebui să investiți într-o altă temă. Vezi mai multe recenzii de temă WordPress pentru mai multe opțiuni.

Dăm douăzeci și șaisprezece 3 din 5 stele. Iată defalcarea scorului nostru de recenzii:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea golEvaluare stea gol 2.0 / 5.0

Performanţă
Evaluare stea golEvaluare stea golEvaluare stea golEvaluare stea golEvaluare stea gol 0,0 / 5,0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ia acum douăzeci și șaisprezece »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map