mesteacăn

Căutați să construiți site-ul perfect pentru afacerea dvs.? Poate doriți să luați în considerare utilizarea temei simple și elegante Birch. În această recenzie Birch, vă vom arăta caracteristicile și dacă este tema perfectă pentru site-ul dvs..


Recenzie de mesteacan

Despre mesteacăn

Mesteacănul este o temă WordPress receptivă proiectată de Adam Mills.

Este o temă simplă, elegantă, atractivă, care se concentrează pe crearea site-ului perfect pentru afacerea dvs. Este o temă frumos proiectată, care atrage atenția utilizatorilor dvs. cu caracteristicile sale unice și cu diferite opțiuni de personalizare. Mesteacăn vine cu tone de funcții utile pentru a face din această temă cea perfectă pentru afacerea ta.

Caracteristici Birch

Birch vine cu o gamă largă de funcții personalizate pentru a vă ajuta să construiți acel site simplu și elegant pentru afacerea dvs. Tipografia acestei teme este frumoasă și curată și vă va ajuta cititorii să se angajeze mai mult pe site-ul dvs. web. Birch vine cu multe opțiuni de personalizare diferite pentru pagina dvs. de pornire, care o vor face să iasă în evidență și să atragă atenția utilizatorilor.

Iată câteva caracteristici cheie care fac din tema Birch o alegere excelentă pentru site-ul dvs..

Responsive și gata de retină

Dacă aveți o temă care nu răspunde, vă poate frustra utilizatorii și poate duce la scădere clasamentele motoarelor de căutare deci o temă mobilă este foarte importantă. Iar Birch are un telefon mobil, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. web va fi perfect optimizat pentru fiecare browser, dispozitiv și dimensiune a ecranului. De asemenea, Birch este Retina gata, ceea ce înseamnă că imaginile dvs. vor rămâne ascuțite pe toate dispozitivele.

Video prezentat

Videoclipurile prezentate sunt foarte asemănătoare cu o imagine prezentată, cu excepția, în loc de o poză, aveți un videoclip. Videoclipul va atrage atenția utilizatorilor dvs. arătându-le ce are de oferit afacerea dvs. Puteți adăuga pur și simplu un cod de încorporare YouTube sau Vimeo pentru a fi prezentat în partea de sus a paginii sau pe pagina principală.

Slider Parallax

Puteți captura privirile utilizatorilor dvs. cu un glisor paralax frumos pe pagina de pornire. Glisorul afișează imagini de fundal și straturi cu efect de paralax. Multe site-uri web populare aleg acest efect pentru a spori experiența vizitatorilor lor și ar trebui și tu.

Pagina principala

Pagina de pornire vine cu multe opțiuni de personalizare utile diferite, care o vor face să iasă în evidență pentru utilizatorii dvs. Toate secțiunile paginii de pornire sunt opționale și pot fi ușor activate / dezactivate, după cum este necesar.

Pagina de revizuire a mesteacanului

  • Pagina de start Bio: Promovează-ți bio sau împărtășește câteva informații interesante despre compania ta.
  • Widgets pentru pagina de start: Afișați o colecție unică de widgeturi de subsol pentru pagina dvs. de pornire și o colecție diferită pentru alte pagini.
  • Pagina principală Marturii: Evidențiați-vă cele mai bune mărturii într-un glisor.
  • Pagina de pornire Mesaje prezentate: Selectați din orice categorie de postare pentru a afișa un extras din cea mai recentă postare.
  • Pagina principală Pagini prezentate: Evidențiați orice 3 pagini ale site-ului dvs. web.

Scurtăturile

Mesteacănul vine cu o utilizare simplă numerele scurte încorporat chiar. Puteți adăuga ușor butoane cu mesaje, linkuri și culori personalizate fără a fi necesar să știți toate codurile complicate. Codurile scurte vor îmbunătăți enorm funcționalitatea și varietatea conținutului dvs. fără frustrarea care vine cu învățarea tehnicilor avansate de dezvoltare web sau angajarea unui dezvoltator pentru a vă face codarea. De asemenea, puteți format textul și imaginile în coloane și puteți afișa diapozitive cu imaginile dvs..

Personalizare

Birch oferă o opțiune nelimitată de culoare, astfel încât să puteți stil orice element exact așa cum doriți să fie. Pe măsură ce schimbați culorile, puteți previzualiza modificările în timp real pe site-ul dvs. De asemenea, cu Birch puteți utiliza orice font Google pentru a personaliza textul pentru corp și titlu.

Culori de mesteacăn de revizuire

Opțiuni temă

Puteți utiliza opțiunile tematice pentru ca noul dvs. site să funcționeze în câteva minute și să începeți să personalizați site-ul dvs. cu doar doar câteva clicuri ale mouse-ului..

Documentare și asistență

Cumpărarea de mesteacăn înseamnă că aveți acces la asistență de viață gratuită 24 de ore din 24. Videoclipuri de instruire sunt, de asemenea, disponibile pe YouTube pentru a vă ajuta să înțelegeți cum să utilizați tema Birch în mod eficient.

Tema de mesteacăn vine cu o documentație scrisă extinsă care acoperă fiecare aspect al temei.

Cu fiecare copie a temei Birch, primiți gratuit actualizări de viață care sunt descărcate și instalate automat pe site-ul dvs..

Mesteacănul este disponibil pentru o taxă unică de 59 USD. Când achiziționați Birch, veți avea acces la tone de diferite plugin-uri premium care vă vor economisi peste 150 USD.

Scorul nostru

Birch este tema simplistă perfectă pentru a crea un site elegant, minimalist pentru afacerea dvs. Cu videoclipul său, codurile scurte, glisorul paralax, setările de personalizare diferite și pagina principală bio puteți crea un site foarte simplu și elegant pentru afacerea dvs..

Oferim Birchului 5 din 5 stele. Iată defalcarea scorului nostru de recenzii:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ia mesteacan acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me