Miezul

Căutați o temă WordPress multifuncțională? Miezul este o temă frumoasă, elegantă și proiectată cu intenție de Mojo Marketplace pentru afacerile și agențiile online. În revizuirea Core, vom arăta caracteristicile sale și vă vom ajuta să decideți dacă este tema potrivită pentru nevoile dvs..


Revista de bază

Despre Nucleu

Core este o temă frumoasă și polivalentă de Mojo Marketplace, un magazin online faimos pentru teme creative WordPress.

Este dezvoltat pentru agenții de proiectare, întreprinderi mici, fotografi și multe altele. Tema are peste 20 de șabloane de site-uri încorporate din care să alegeți. Puteți crea cu ușurință un site web de necesitate cu The Core.

Toate șabloanele cu conținut demo și plugin-uri necesare vor apărea când instalați și activați tema în administratorul dvs. WordPress.

Caracteristici ale Core

Când vine vorba de funcții, Core are tot ceea ce ai nevoie într-o temă. Îndeplinește uimitor cerințele dvs. având grijă de lucruri mici precum alinierea site-ului, lățimea, densitatea de conținut și multe altele.

Are o secțiune pentru aspectul paginilor și postărilor cu stil, aliniere și alte opțiuni. Secțiunea profiluri sociale este detaliată, astfel încât să puteți alege canalele sociale cu ușurință.

Tema de bază acoperă toate secțiunile precum antet, subsol, conținut, tipografie și multe altele. Să aruncăm o privire detaliată asupra caracteristicilor sale:

Lățimea site-ului

Majoritatea dezvoltatorilor știu să gestioneze lățimea site-ului web prin editarea codului. Cu toate acestea, Core face simplă configurarea aspectului site-ului cu 2 opțiuni: Lățime maximă și Centrat. Aceste opțiuni vin împreună cu celelalte setări pentru a gestiona afișarea site-ului.

Lățimea site-ului

Există, de asemenea, o opțiune pentru alinierea site-ului care vă permite să vă afișați site-ul în partea stângă, centrală și dreaptă a ecranului.

Alinierea site-ului

Acestea sunt primele setări care vă facilitează munca fără a modifica niciun cod.

Profiluri sociale

Secțiunea profiluri sociale vă permite să adăugați canalele sociale cu posibilități nelimitate. Puteți pur și simplu să faceți clic pe butonul Adăuga buton.

Adăugați profiluri sociale

Va deschide un pop-up cu opțiunile pentru a adăuga nume, URL și selecta pictograma potrivită pentru canalul social.

Legături sociale

Puteți adăuga cât mai multe profiluri sociale aveți nevoie.

Antet și subsol

Antetul include setări pentru tipul antetului, poziția logo-ului, culoarea de fundal, culoarea derulantă, antet lipicios, bara superioară și multe altele.

Setări antet

Ca și antetul, setările de subsol sunt de asemenea utile pentru a configura cu ușurință partea de jos profesională a site-ului dvs. web. Opțiunile de subsol sunt precum activarea widget-urilor de subsol, numărul de coloane, fundalul, culoarea titlului și multe altele.

Setări subsol

Puteți adăuga pur și simplu textul drepturilor de autor și aliniați poziția acestuia cu distanțarea și culoarea de fundal.

Text de copyright

Celelalte setări de subsol includ opțiuni sociale, meniu de subsol și multe altele.

Postări și pagini

Tema de bază are toate setările de care aveți nevoie pentru postări și pagini. În secțiunea Postări, veți primi opțiuni precum stilul blogului, stilul de comentarii, imaginea prezentată, imaginea rotundă, alinierea, paginarea și multe altele.

Setări postări

Puteți edita, de asemenea, separat setările antetului unei singure postări în această secțiune. Are propriile opțiuni.

Postare antet

De asemenea, are opțiunile detaliate pentru a crea portofoliu și evenimente pentru postări.

Secțiunea de pagini are înălțimea antetului, alinierea și alte setări care te fac să configurați ușor paginile.

Antetul paginii

Puteți edita oricând aceste setări pentru a vă gestiona paginile și postările.

Tipografie

Este o secțiune uimitoare și detaliată care acoperă tipografia completă a site-ului web, de la titluri la corp, subsol și multe altele. Opțiunile includ tipul fontului, stilul, dimensiunea, culoarea, distanțarea și multe altele.

Tipografie

Setările de tipografie sunt împărțite în funcție de secțiunile site-ului dvs. web. De cele mai multe ori păstrați același font pentru site-ul complet, dar aceste opțiuni vă permit să modificați ușor setările de fonturi pe orice pagină.

Secțiunea Widgets

Secțiunea widgets din temă este pur și simplu excelentă. Aveți o zonă generală de widget și opțiuni de subsol. Cu toate acestea, partea uimitoare a acestei secțiuni este de a gestiona barele laterale pentru diferite pagini.

Secțiunea Widgets

Puteți schimba barele laterale pentru pagini și postări individual, astfel încât site-ul web să fie în control deplin.

Răspuns și gata de retină

Nucleul este un lucru pe deplin temă receptivă ceea ce înseamnă că utilizatorii dvs. vor avea o experiență optimă pe orice dimensiune de ecran sau dispozitiv. Opțiunea retina gata asigură-te că conținutul poate fi citit și apare frumos pe orice ecran mobil.

Documentare și asistență

Tema de bază are o documentație detaliată care explică clar modul de funcționare rapid și ușor a site-ului / blogului tău.

Core este disponibil pentru o singură taxă de 49 dolari pentru o licență de un singur site. De asemenea, puteți achiziționa o licență de 5 site-uri sau o licență pentru dezvoltator. Dacă este necesar, puteți include, de asemenea, servicii suplimentare cu achiziția dvs., cum ar fi instalarea temelor WordPress și copierea de rezervă a site-ului WordPress.

Puteți posta întrebările de asistență conectându-vă pe piața Mojo. ThemeFuse, echipa din spatele The Core rezolvă toate întrebările de asistență în timp util. Cu toate acestea, le puteți trimite prin e-mail pentru orice întrebări.

Scorul nostru

Core este o temă multifuncțională WordPress de la Mojo Marketplace pentru blogul personal, fotografii, design și agenții web, companii și multe altele. Cu Core, puteți obține site-ul dvs. cu ușurință. În cazul în care aveți nevoie de asistență, puteți găsi cu ușurință o soluție făcând referire la documentație.

Modelele tematice și panoul de opțiuni facilitează personalizarea.

Oferim Core 5 din 5 stele. Iată defalcarea scorului nostru de recenzii:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Evaluare stea golEvaluare stea golEvaluare stea golEvaluare stea golEvaluare stea gol 0,0 / 5,0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Obțineți nucleul acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me