Mimește-l pe Elemin

Căutați o temă comercială simplă și atractivă pentru WordPress? Elemin este o temă bazată pe tehnologie modernă, cu design îngrijit și multiple caracteristici pentru a vă prezenta lucrările frumos. În această recenzie Themify Elemin, vom arăta caracteristicile sale și vă vom ajuta să decideți dacă este tema potrivită pentru nevoile dvs..


Themify Elemin Review

Despre Elemin

Elemin este o temă de culori îndrăznețe, de la variații monocromatice și multichromatice. Cele 11 piei ale temei ajută la trecerea ușoară la designul de care ai nevoie. Themify Elemin acceptă de la dreapta la stânga (RTL), machete multiple, galerii și multe altele.

Caracteristici ale Elemin

Când vine vorba de funcții, Themify Elemin nu are nicio lipsă să vă permită să vă prezentați conținutul frumos. De la imagine la conținut video, puteți afișa mesajele în diapozitive și pagini uimitor. Această temă are mai multe opțiuni de culoare, astfel încât să vă potriviți stilul cu aspectul.

Celelalte caracteristici generale pe care le găsiți în cele mai multe dintre temele Themify sunt cum ar fi constructorul, scrierea ușoară a logo-ului și a etichetelor, stilul de fonturi, personalizarea completă de la fundal la linkuri și multe altele vă vor ajuta să construiți un site web puternic.

Să aruncăm o privire detaliată asupra caracteristicilor Themify Elemin:

Integrare Twitter

Panoul Themify Elemin vă permite să integrați contul de Twitter cu tema dvs., astfel încât să puteți utiliza widgetul Twitter în orice zonă de widget-uri a site-ului dvs..

Setări Twitter

Pentru orice confuzie, puteți citi documentația ușoară. Cu toate acestea, setările de integrare sunt simple.

Widget de legături sociale

Elemin are un set de legături sociale implicite precum Facebook, Twitter, Google+, YouTube și multe altele. Puteți adăuga, de asemenea, mai multe canale sociale. Continuați și faceți clic pe butonul Adaugă link opțiune pentru a crește pictogramele sociale.

Gestionați legăturile sociale

Solicită numele, legătura și imaginea pictogramei pentru fiecare canal de socializare separat. Linkurile sociale apar în secțiunea antet a temei dvs..

Mesaj de intampinare

Puteți adăuga un mesaj de bun venit pentru publicul dvs. pe prima pagină. Acest mesaj poate fi scris din setările panoului Themify din administratorul dvs. WordPress. Pur și simplu mergeți la Themify Elemin »Setări temă» Setări temă și defilați în jos spre Mesaj de intampinare textarea pentru a-ți scrie mesajul.

Mesaj de intampinare

Dacă doriți să eliminați opțiunea de mesaj de bun venit de pe site-ul dvs. web, lăsați pur și simplu această textare în gol și salvați setările.

Proiectarea fluidelor

Tema Elemin are un afișaj de tip fluid care se adaptează la orice dimensiune și apare frumos pe toate dispozitivele. Reprezentările dvs. de conținut și glisante vor funcționa foarte bine.

Proiectarea fluidelor

Pe dispozitivul mobil sau pe ecran mic, meniul se micșorează în colțul din dreapta sus cu bara de căutare. Cu toate acestea, legăturile de socializare sar sub sigla site-ului.

Cu toate acestea, celălalt conținut este lizibil, iar dimensiunea fontului se va regla automat.

Slider antet

Elemin vă permite să activați sau să dezactivați glisorul antet din setările panoului dvs. tematic din administratorul WordPress.

Setări glisor

Odată activată, puteți seta opțiunile de afișare, vizibilitatea, redarea automată, derularea și multe altele. Setările glisorului sunt atât de simple și utile încât puteți reuși cu ușurință să afișați postările sau imaginile, să setați numărul de diapozitive, să alegeți conținutul postărilor și să puteți face mult mai mult.

Vizualizare glisant antet

De asemenea, puteți afișa videoclipul în glisor din categoriile de postări WordPress.

Widget-uri de subsol și text

Această opțiune simplifică pentru subsol. Vă permite să adăugați secțiunea dvs. de copyright din setările temei, astfel încât nu este necesar să editați niciun fișier cod.

Setări subsol

Selectarea coloanelor de widget-uri simplifică definirea zonelor de widget pentru subsolul dvs. Puteți adăuga widgeturi din Aspect »Widgets în aceste zone de widget de subsol.

Personalizare

Personalizarea masivă a Themify Elemin vă va permite să editați stilul site-ului dvs. Puteți pur și simplu să mergeți la Themify Elemin »Personalizare. Există două opțiuni: De bază și Avansat.

Personalizare

Faceți clic pe orice opțiune și gestionați setările de fonturi, setările de legături, fundalul și alte opțiuni în detalii.

Documentare și asistență

Themify Elemin are o documentație detaliată care vă parcurge întreaga listă de funcții. Toate tutorialele sunt bine explicate cu capturi de ecran și videoclipuri frumoase.

Ori de câte ori ai nevoie de ajutor, trebuie doar să scanezi documentația. Totul este listat într-o metodă pas cu pas.

Themify oferă sprijin prin forumurile lor. Sunt cunoscuți pentru timpul de răspuns rapid.

Theemify Elemin este disponibil pentru o taxă unică de 49 USD. Când achiziționați tema Themify Elemin, veți primi o temă bonus pe care să o descărcați gratuit și garanția de returnare de 30 de zile.

Dacă doriți să accesați și fișierele Photoshop împreună cu tema pentru a crea personalizarea designului, trebuie să plătiți o taxă unică de 69 USD.

Puteți utiliza temele Themify pe site-uri nelimitate. Pentru a accesa toate temele Themify, puteți să vă alăturați clubului lor cu doar 79 USD.

Scorul nostru

Themify Elemin este construit pentru agenții de turism, directori de artă, designeri de modă și alți utilizatori de tehnologie modernă. Cu mai multe glisiere și zone de prezentare, puteți să vă arătați de lucru utilizatorilor într-un stil elegant.

Dacă sunteți îngrijorat de viteza paginii site-ului dvs., puteți dezactiva efectele de animație inutile în Setări de modificare. Dacă de obicei tăiați imaginile manual, puteți dezactiva și setările scriptului de imagine, ceea ce vă poate ajuta la îmbunătățirea timpului de încărcare. Ar trebui să consultați și acest lucru Ghid final pentru a spori viteza și performanța.

Îi dăm lui Themify Elemin 5 din 5 stele. Iată defalcarea scorului nostru de recenzii:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ia Elemin acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map