papalaxă

Themify Parallax este o temă WordPress într-o singură pagină care acceptă efecte de derulare parallax. Este livrat cu peste 40 de machete pre-proiectate din care să alegeți și este o temă perfectă pentru crearea de site-uri de portofoliu. În această recenzie Themify Parallax, să aruncăm o privire asupra caracteristicilor sale și să ne dăm seama dacă este cea mai bună temă WordPress pentru o singură pagină pentru site-ul dvs..


reexamină revizuirea paralaxului

Despre Themify Parallax

Parallax vă ajută să creați o singură temă WordPress pe o singură pagină aproape instantaneu. Cu creatorul său demo instant, puteți importa conținutul demo într-un singur clic.

Tema este, de asemenea, inclusă cu Themify Builder, un constructor de drag and drop care vă permite creați orice fel de site web fără a fi nevoie să atingeți o singură linie de cod.

Să aruncăm o privire detaliată asupra caracteristicilor sale.

40+ Layout predisemnate

Puteți obține cu ușurință derulare de paralaje minunate prin paginile singure, importând oricare dintre machete predisemnate.

Derularea Parallax vă ajută să mutați conținutul de fundal cu o viteză diferită de cea a conținutului prim-plan atunci când vizitatorii defilați pe o pagină.

După importarea machetei, puteți înlocui textul și imaginile pentru a-l face unic.

Puteți alege, de asemenea, dintr-o mare varietate de piele pentru a schimba paleta de culori a temei dvs..

temifica piei paralaxice

2 tipuri de postare personalizate

Themify Parallax vine cu două tipuri de postări personalizate: Portofoliu și Echipă.

 • Portofoliu: Acest tip de post personalizat vă permite să vă prezentați lucrările multimedia. Acceptă videoclipuri, imagini și glisoare de galerie.
 • Echipă: Acest tip de post personalizat vă permite să adăugați membrii echipei. De asemenea, le puteți clasifica în funcție de titlurile postului.

O gamă variată de machete

Themify Parallax acceptă multe machete post. În afară de aspectul pe toată lățimea, puteți alege machete precum postare listă, grilă-4, grilă-3, grilă-2 și grilă-2 cu miniatură. Puteți alege aspectul potrivit navigând în Themify Parallax »Setări confirmare» Setări »Scheme implicite.

Tema acceptă o singură bară laterală. Puteți afișa bara laterală pe partea stângă sau dreapta.

Tema acceptă, de asemenea, trei zone de widget de subsol. În temă Widget-uri pagina, pe lângă bara laterală și subsolurile, puteți găsi un Widget social de asemenea. Pentru a gestiona legăturile sociale, puteți accesa Themify Parallax »Setări confirmare» Setări »Legături sociale.

După configurare, reveniți la pagina Widgets și aruncați o Themify – Legături sociale widget în Widget social panou.

leagă legăturile sociale

În pagina demo a Themify Parallax, puteți vedea widget-urile sociale în antet.

Personalizați antetul și meniurile pentru fiecare pagină

Cu Themify Parallax, puteți încărca un fundal personalizat de antet indiferent dacă este o imagine sau un slider pentru fiecare pagină. De asemenea, puteți atribui meniuri personalizate pentru pagini individuale.

Filtrați imaginile fără Photoshop

Puteți aplica automat diferite filtre de imagine fără a utiliza niciun software de design, cum ar fi Photoshop. Filtrele de imagine acceptate sunt la scară gri, neclar și sepia.

filtru de imagine

Cel mai bun lucru este că un filtru de imagine și un filtru de pasaj pot fi aplicate la nivel global sau individual.

filtru de imagini pentru pagini

Alte caracteristici cool

Tema acceptă multe alte funcții interesante. Unii dintre ei sunt:

 • Bare de progres animate: Puteți afișa bare de progres animate cu orice culoare personalizată doriți. Acest lucru este destinat pentru afișarea nivelului de îndemânare al dvs. sau al membrilor echipei. Puteți afișa bara de progres folosind codul său scurt.
 • Derulare infinită: Dacă această opțiune este activată în Setări Setări, vizitatorii dvs. pot naviga către noi pagini făcând pur și simplu derularea în jos a paginii, fără a fi nevoie să faceți clic pe linkul de pe pagina următoare.

Documentare și asistență

Documentația Themify Parallax vă parcurge întreaga listă de funcții. Toate tutorialele sunt bine explicate cu capturi de ecran și videoclipuri frumoase.

Ori de câte ori ai nevoie de ajutor, trebuie doar să scanezi documentația. Totul este listat într-o metodă pas cu pas.

Themify oferă sprijin prin forumurile lor. Sunt cunoscuți pentru timpul de răspuns rapid.

Această temă poate fi descărcată efectuând o singură plată de 49 USD. Când efectuați o achiziție, puteți descărca o temă suplimentară ca bonus.

Dacă aveți nevoie de fișierele Photoshop ale temei și pentru personalizarea designului site-ului dvs., puteți obține pentru 69 USD. Aveți voie să instalați tema pe cât de multe site-uri doriți.

Pentru a accesa toate temele Themify, puteți să vă alăturați clubului lor cu doar 79 USD.

Scorul nostru

Themify Parallax vă permite să construiți cu ușurință un site de o singură pagină cu efect de defilare paralax. Tema este livrată, de asemenea, cu constructorul drag and drop Themify, astfel încât să puteți construi cu ușurință orice tip de machete fără a fi nevoie să angajați un dezvoltator.

Cu Themify Parallax, puteți adăuga o mulțime de conținut interactiv cu puțin efort. Dacă sunteți preocupat de asta timp de încărcare a paginii, puteți dezactiva efectele de animație inutile în Setări de modificare. Dacă de obicei tăiați manual imagini, puteți dezactiva și setările scriptului de imagine, ceea ce vă poate ajuta la creșterea vitezei paginii.

Oferim lui Themify Parallax 5 din 5 stele. Iată defalcarea scorului nostru de recenzii:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ia Parallax acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map