Pro pasiv inteligent de venit

Căutați o temă WordPress care vă ajută să vă transformați site-ul într-o mașină de a face bani? Smart Passive Income Pro este o temă WordPress care seamănă cu designul blogului lui Pat Flynn, un cunoscut marketer afiliat. În această recenzie Smart Passive Income Pro, vă vom arăta de ce poate fi o alegere excelentă pentru site-ul dvs. de marketing afiliat.


Smart-pasive-venit-Pro-temă pagina de start

Despre Smart Passive Venit Pro

Smart Passive Income Pro este o temă WordPress lansată de StudioPress. Este o replică directă a blogului venitului pasiv inteligent al lui Pat Flynn care îi învață pe oameni cum să facă un venit online pasiv.

Smart Passive Income Pro este o temă infantilă a cadrului Genesis, ceea ce înseamnă că va trebui să aveți tema Genesis instalată înainte de a activa Smart Passive Income Pro.

O temă pentru copii moștenește toate caracteristicile de la tema părintească. Puteți face personalizări pe o temă pentru copii, fără să vă faceți griji să le pierdeți după actualizarea temei părinte. Puteți citi mai multe despre de ce ai nevoie de o temă pentru copii.

Cadrul Genesis ca temă părinte oferă o mulțime de beneficii utilizatorilor. Se livrează cu setări SEO și este o temă ușoară, fără multe funcții umflate.

Verifică și:Cele mai importante pluginuri de marketing afiliat.

Caracteristici ale Smart Passive Income Pro

Dacă sunteți în căutarea unei teme WordPress care este optimizată pentru a vă îmbunătăți veniturile pasive, Smart Passive Income Pro ar putea fi tema adecvată pentru dvs. Să aruncăm o privire asupra caracteristicilor sale.

Design de pagină frumoasă

Smart Passive Income Pro vă permite să creați o pagină de pornire personalizată folosind Widget-uri opțiune. Puteți personaliza pagina principală așa cum doriți, adăugând widget-uri la 6 zone de widget-uri din prima pagină.

Puteți schimba imaginea de fundal a paginii dvs. de pornire navigând în Aspect »Personalizare» Imagine de fundal a paginii frontale.

fundal de pagină frontală

Butoane CTA proeminente

Pagina principală vă permite, de asemenea, să prezentați mai multe butoane de apeluri proeminente la acțiune, ceea ce poate fi o caracteristică utilă pentru dvs. dacă doriți să direcționați vizitatorii către o pagină de destinație chiar de pe pagina de start.

Similar cu pagina de pornire, puteți adăuga un apel personalizat la acțiune imediat după înregistrări unice. Pentru a face acest lucru, va trebui să accesați panoul Widgets și să introduceți conținutul în După intrare zona widget.

după intrarea în zona widget

3 Șabloane de pagină

Tema acceptă trei șabloane de pagini personalizate. Sunt Arhivă, Blog și Landing.

Șablonul de destinație vă permite să creați o pagină nouă, care nu seamănă cu designul restului site-ului dvs. Șablonul ascunde meniul de navigare, antetul și subsolul, astfel încât vizitatorii dvs. să se axeze pe apelul dvs. la acțiune, fără distrageri.

Puteți modifica setările de aspect pentru întreaga dvs. temă sau pentru postări sau pagini individuale. Tema acceptă bara laterală stânga, dreapta și fără.

setări de schemă

Smart Passive Venit Pro vs. Infinity Pro

Smart Passive Income Pro este axat pe ajutorarea soleprenilor construiți un site web care face bani. Pe de altă parte, Infinity Pro este concentrat să ajute întreprinderile digitale să creeze un site web.

Acestea fiind spuse, Infinity Pro oferă mai multe funcții decât ofertele Smart Passive Income Pro pentru a-ți dezvolta afacerea online solo. De exemplu, cu Infinity Pro, veți obține un șablon suplimentar de pagină, Captarea de plumb care este construit special pentru a vă crește buletinul de e-mail. De fapt, oferă și mai multe zone widgetizate încorporate. Cu toate acestea, dacă urmează o temă care arată similar blogului lui Pat Flynn, Smart Passive Income Pro ar putea fi o alegere excelentă pentru tine.

Documentare și asistență

După ce achiziționați tema, veți avea acces la documentația lor care vă spune cum să vă configurați site-ul la fel ca site-ul demonstrativ.

Veți obține, de asemenea, o listă completă de fragmente de cod pentru cadrul Genesis prin care vă puteți personaliza în continuare tema.

Puteți obține tema pentru o taxă unică de 99,95 USD.

StudioPress nu percepe nicio taxă de licență pe site, ceea ce înseamnă că puteți utiliza tema lor pe cât de multe site-uri doriți, fără a plăti o taxă suplimentară. Cel mai bine, odată ce achiziționați o temă, veți primi actualizări și asistență nelimitate pentru viață.

Oferă asistență prin e-mail și răspund foarte rapid la solicitările de asistență.

Scorul nostru

StudioPress Smart Passive Income Pro vă permite să creați un site web la fel ca blogul lui Pat Flynn. Vă permite să adăugați multe butoane de apel la acțiuni în diverse locații proeminente de pe pagina dvs. de pornire.

La fel ca orice temă StudioPress, Smart Passive Income Pro este rapid, motorul de căutare optimizat, ușor și sensibil. Toate personalizările temelor trebuie făcute folosind opțiunile Widgets și Personalizator. Dacă nu ați mai folosit niciodată o temă pentru copilul Genesis, este posibil să fiți nevoiți să consultați documentația lor pentru a face site-ul dvs. să arate ca site-ul demonstrativ..

Dacă doriți să încercați întreaga colecție de teme StudioPress, puteți obține calitatea de membru Pro Plus. Calitatea de membru vă costă 499,95 USD și puteți accesa toate temele actuale și viitoare.

Oferim StudioPress Smart Passive Income Pro 4.6 din 5 stele. Iată defalcarea scorului nostru de recenzii:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare Jumătate stele 4.5 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Obțineți acum un venit pasiv inteligent Pro »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map