proeminent

Salient este una dintre cele mai populare teme premium disponibile pe Themeforest. Această temă multifuncțională extrem de personalizabilă include multe funcții încorporate, cum ar fi animații de pagini, glisoare și un tip de post personalizat de portofoliu. Aflați toate detaliile din review-ul nostru Salient.


Revizuire salientă

Despre Salient

Salient este una dintre cele mai populare și foarte apreciate teme de pe Themeforest, cu peste 50.000 de vânzări. Este dezvoltat de ThemeNectar.

Salient necesită pluginul Salient Visual Composer pentru a funcționa. După instalarea și activarea pluginului, veți primi o notificare de acest fel:

Revizuire importantă - pluginuri necesare

Puteți face clic pe Începeți să instalați pluginuri pentru a decide care să instaleze și să activeze.

Deși recomandă pluginurile Formularul de contact 7 și WooCommerce, nu trebuie să le folosești. Am constatat că pluginul Formular de contact 7 este limitat în funcții și nu este foarte ușor de utilizat și recomandăm utilizarea WPForms in schimb. Puteți citi recenzia formularului de contact 7 pentru mai multe detalii despre acel plugin.

WooCommerce este necesar numai dacă veți vinde produse sau servicii de pe site-ul dvs..

Caracteristici ale Salient

Salient are o mulțime de opțiuni pentru a personaliza complet aspectul site-ului dvs. Iată câteva dintre caracteristicile care diferențiază această temă de mulțime:

Panou cu opțiuni enorme

După instalarea și activarea Salient, veți vedea un nou element de meniu în tabloul de bord. Sub Salient »Setări generale, puteți vedea toate opțiunile nou disponibile.

Revizuirea salientului - opțiuni

Tu poti alege:

 • stiluri de pictograme și butoane
 • culorile de fundal și font
 • tipografie
 • culorile antetului, umplutura și opacitatea
 • coloane de subsol și text de credit
 • …și altele

Tranziții de pagină și animații

Salientul include o serie de tranziții de pagină și efecte de animație pentru site-ul dvs..

În mod implicit, pagina curentă se va estompa atunci când faceți clic pe un link. Apoi va apărea o pictogramă de încărcare animată până când se va încărca pagina următoare.

Puteți schimba efectul de decolorare în efect de „revelare mască centrală”, dezvăluind noua pagină care se extinde din centru.

Dacă rămâneți cu pictograma de încărcare, puteți schimba culoarea pictogramei sau puteți alege să încărcați propria pictogramă personalizată (cum ar fi logo-ul dvs.). De asemenea, puteți personaliza animația pictogramă de la o rotire implicită la un efect „rotire lină”.

Revizuire importantă - tranziții de pagină

Butonul Global Call to Action

În Salient »Apel la acțiune meniul, puteți activa o secțiune „apel la acțiune” care va apărea chiar deasupra subsolului dvs. în fiecare pagină a site-ului. Puteți personaliza textul, culoarea butonului, legătura și excludeți-l să apară pe anumite pagini.

Revizuire importantă - setări ale butoanelor de acțiune

Compozitor vizual salient

După cum am menționat mai sus, Salient necesită utilizarea pluginului Salient Visual Composer.

Visual Composer este un plugin de construire a paginilor pentru draging și drop pentru WordPress. Versiunea Salient vă permite să utilizați editorul vizual atât pentru postări cât și pentru pagini și include câteva opțiuni unice.

Recenzie salientă - compozitor vizual

Puteți citi recenzia noastră despre pluginul Visual Composer standard aici.

Slider încorporat

După instalarea temei, veți observa câteva opțiuni de meniu, inclusiv Slider Acasă și Slider Nectar.

Pentru a activa glisorul de acasă, va trebui să creați o pagină utilizând unul dintre șabloanele de pagină „Acasă”.

Revizuire importantă - șabloane de pagină

Atunci trebuie să mergi la Setări »Citire și setați pagina respectivă ca prima pagină statică.

Puteți adăuga diapozitive la glisorul din pagina principală, navigând în Slider Acasă »Adaugă nou. Aici puteți selecta imagini sau videoclipuri pentru a adăuga și introduce text și butoane din legendă, dacă doriți.

Imaginile ar trebui să aibă între 1600-2000px lățime și o înălțime de 700px. Dacă acestea sunt mai mari de 700px, acestea vor fi decupate în dimensiuni mai largi de ecran. Indiferent de lățime, imaginea va fi întinsă pentru a se potrivi întregului ecran, astfel încât imaginile mai mici vor arăta foarte pixelate pe ecrane mai mari.

Pentru a schimba stilul și funcțiile glisorului, trebuie să accesați Salient »Slider pentru casă. Iată unde puteți ajusta animațiile, setările de redare automată, viteza etc.

Slider Nectar

Sliderul Nectar poate fi utilizat în alte locații, în afară de pagina de pornire. Include mult mai multe opțiuni decât glisorul de casă.

Diapozitivele dvs. sunt afișate după Locație (locațiile acționează ca categorii). Deci, pentru a crea un glisor, trebuie să adăugați toate lamelele într-o anumită locație.

Pentru a utiliza glisorul Nectar, trebuie să îl plasați cu un cod scurt.

Când editați orice postare sau pagină, veți vedea un albastru Nectar Shortcode buton.

Revizuire importantă - scurtături de nectar

Puteți face clic pe acest lucru și apoi selectați opțiunile pentru a afișa glisorul Nectar pe care l-ați creat. Selectați „Nectar Slider” în „Elemente”, apoi sub „Locație” selectați locația în care ați adăugat toate diapozitivele dvs..

Revizuire salientă - glisor de nectar

(Dacă căutați o modalitate mai ușoară de a crea glisiere pe care le puteți utiliza cu orice temă, vă recomandăm Plugin Soliloquy.)

Tip de post personalizat de portofoliu

Salient vine cu un tip de post personalizat destinat portofoliului dumneavoastră. Puteți personaliza stilul și aspectul articolelor din portofoliu Salient »Portofoliu, și adăugați articolele din portofoliu navigând în Portofoliu »Adaugă nou. Articolelor din portofoliu pot fi atribuite categorii și etichete, la fel ca postările.

Este important să rețineți că, deoarece acest tip de post personalizat de portofoliu este specific temei, veți pierde toate informațiile din portofoliu dacă schimbați vreodată teme.

Suport și documentare

Șase luni de asistență din partea dezvoltatorului sunt incluse în achiziția Salient. Suportul este disponibil prin intermediul unui sistem de bilete.

Salient vine cu un document PDF de 16 pagini care oferă o imagine de ansamblu de bază a principalelor caracteristici și setări ale temei.

Dar, dacă doriți informații și detalii mai detaliate, trebuie să urmăriți videoclipurile lor tutorial. Din păcate, pentru cei care nu pot utiliza videoclipurile sau preferă să nu facă acest lucru, nu există transcrieri sau tutoriale scrise disponibile.

Multe instrucțiuni cruciale pentru utilizarea temei sunt disponibile numai sub formă de videoclip, iar multe dintre videoclipuri au o lungime de peste 10 minute. Așadar, nu există nicio modalitate de a căuta informația specifică de care aveți nevoie – trebuie să urmăriți întregul videoclip (și sper să aibă ceea ce aveți nevoie, astfel încât să nu pierdeți mai mult timp).

Dacă preferi tutoriale scrise video, aceasta nu este probabil tema pentru tine.

Scorul nostru

Salientul este una dintre cele mai populare teme de pe Tematica și este foarte apreciat.

Dacă nu doriți să învățați niciun cod, dar doriți o temă extrem de personalizabilă în toate aspectele, Salient poate fi o alegere bună. Are câteva caracteristici unice și interesante, cum ar fi animațiile de tranziție a paginii, care vă vor face site-ul să iasă în evidență.

O posibilă problemă pe care o puteți avea cu tema Salient (pe lângă lipsa de tutoriale scrise) este că dacă veți decide vreodată să schimbați teme, toate informațiile introduse în funcțiile specifice temei vor fi pierdute. Aceasta include portofoliul, glisierele, paginile create cu compozitorul vizual și orice alte caracteristici importante. Conform ghidurilor WordPress, din cauza acestei probleme ar trebui creată o funcționalitate suplimentară cu plugin-uri, nu cu teme.

Dăm Salient 4 din 5 stele. Iată defalcarea scorului nostru de recenzii:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Obțineți-ți sănătos acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map