Recenzie Shoptimizer – Tema optimizată WooCommerce # 1

Căutați tema WordPress perfectă pentru magazinul dvs. WooCommerce? Shoptimizer este una dintre cele mai bune teme optimizate WooCommerce existente pentru viteză și conversii.


În review-ul nostru Shoptimizer, le-am pus promisiunile, astfel încât să puteți determina dacă este cea mai bună temă WordPress pentru magazinul dvs. WooCommerce.

Despre Shoptimizer

desktop shoptimizer

Shoptimizer este un produs al CommerceGurus, o companie lider cu teme WordPress axată pe crearea de teme optimizate WooCommerce. Sunt cunoscuți pentru că au creat teme WordPress ușor de gestionat și intuitive pentru site-urile de comerț electronic.

Cu peste 10.000 de clienți, CommerceGurus este unul dintre cei mai buni furnizori de teme WooCommerce pe piața ThemeForest.

Până în prezent, CommerceGurus a listat 13 teme WordPress în ThemeForest. Cu toate acestea, tema Shoptimizer este vândută exclusiv pe site-ul lor web.

Noțiuni introductive cu Shoptimizer

Spre deosebire de majoritatea temelor WooCommerce premium, Shoptimizer nu vă umple interfața WordPress cu prea multe opțiuni de meniu. Toate opțiunile tematice sunt incluse în personalizatorul WordPress, astfel încât puteți previzualiza modificările fără a fi nevoie să comutați înainte și înapoi între editorul dvs. și ecranul de previzualizare.

Pentru cea mai bună experiență de personalizare, Shoptimizer vă sugerează să instalați un plugin gratuit, Kirki, după instalarea temei. Pluginul Kirki oferă o experiență bogată de utilizator Personalizatorului WordPress.

După instalare, puteți găsi o mulțime de meniuri diferite în personalizator, așa cum se arată în imaginea de mai jos. Puteți apoi să modificați paletele de culori, să reglați setările de viteză, să vă personalizați antetul și navigația și multe altele în personalizator.

Setări temă shoptimizer

Vă recomandăm să instalați un alt plugin gratuit, Autoptimize, care vă ajută să sporiți mai mult viteza site-ului. După activarea pluginului, va trebui să excludeți următoarele scripturi din Autoptimize prin adăugarea acestei linii: Kirki / module / webfont-loader / furnizor-typekit / webfontloader.js

autoptimize

Caracteristici Shoptimizer – Cum se instalează

Haideți să aruncăm o privire la modul în care Shoptimizer se opune celorlalte teme populare WooCommerce.

1. Cea mai optimizată temă WooCommerce

Dacă lansați pentru prima dată un magazin de comerț electronic utilizând WooCommerce, atunci tema Shoptimizer ar putea fi cea mai bună alegere pentru dvs. Tema face mai ușor să controlați propriile date cu WooCommerce.

Shoptimizer a fost creat pe baza practicilor recomandate sugerate de Baymard, un institut de cercetare eCommerce UX pe scară largă.

2. Instalare demo cu un singur clic

Cu Shoptimizer, este ușor să instalați conținutul demonstrativ pe instalarea WordPress. Puteți adăuga rapid o pagină de pornire superbă, despre, contact, întrebări frecvente și pagini de vânzări cu un singur clic. Tot ce trebuie să faceți este să instalați și să activați pluginul pentru importul demo demonstrativ One Click, navigând în Aspect »Instalare plugin-uri.

După instalarea conținutului demonstrativ, puteți ajusta conținutul și designul în funcție de nevoile dvs. fără a fi necesar să construiți de la zero. Asta înseamnă că, chiar dacă sunteți un începător absolut pentru WordPress, puteți lansa cu ușurință un magazin WooCommerce optimizat de conversie fără a fi necesar să atingeți niciun cod.

3. Construit pentru viteză și conversii

Viteza site-ului web este unul dintre cele mai importante aspecte ale unui magazin de comerț electronic. Chiar și o a doua întârziere vă poate costa multe vânzări și venituri. Nu mai vorbim, nu puteți compromite viteza atunci când alegeți o temă WordPress pentru magazinul dvs. WooCommerce.

Shoptimizer este extrem de optimizat pentru performanțele web și server. Mai jos sunt câteva moduri în care Shoptimizer se acumulează în termeni de performanță și viteză.

Creare CSS redusă:

personalizator de viteză

În personalizatorul de teme, veți primi o opțiune pentru minarea automată a principalului fișier CSS pentru încărcare super-rapidă. Puteți activa, de asemenea, o foaie de stil CSS critică în personalizator, astfel încât site-ul dvs. să se încarce aproape instantaneu pentru cumpărătorii dvs. la sosire. Aceasta ar putea fi o etapă imensă de conversie pentru afacerea dvs. de comerț electronic.

Auditul Google Far:

auditarea vitezei shoptimizer

Lighthouse este un instrument open-source de la Google care vă permite să auditați o aplicație web pentru accesibilitate, aplicații web progresive și multe altele. Auditul Shoptimizer conduce la un scor general bun al performanței.

4. Îmbunătățește-ți categoria de produse SEO

Fără îndoială, faptul că o pagină de categorii optimizată corespunzător vă poate obține o clasare înaltă pentru cuvintele cheie pe care le vizați. De fapt, paginile de categorii facilitează navigarea către site-ul dvs. utilizatorilor și motoarelor de căutare. Acesta vă ajută utilizatorii să-și restrângă rapid alegerile și să găsească produsele potrivite.

Categorie de produse shoptimizer seo

Pentru a vă îmbunătăți categoria de produse SEO, Shoptimizer a inclus un câmp suplimentar pentru categoriile de produse. Aceasta înseamnă că, pe lângă adăugarea textului categoriei și a unei imagini din partea de sus, puteți adăuga și o copie suplimentară bogată în cuvinte cheie sub pagina dvs. de categorii pentru o plasare mai bună a rezultatelor căutării.

Tema vine chiar cu marcajul Schema.org necesar de care aveți nevoie. Acest lucru ajută motoarele de căutare să înțeleagă mai bine conținutul site-ului dvs. web.

Legate de: Cele mai bune plugin-uri bogate pentru a exploda traficul organic.

5. Cea mai bună experiență de cumpărături

Pentru a oferi clienților cea mai bună experiență de cumpărături, Shoptimizer include funcții de comerț electronic selectate manual, care s-au dovedit că îți cresc afacerea de comerț electronic la nivelul următor..

Iată cum Shoptimizer oferă utilizatorilor dvs. cea mai bună experiență de cumpărături.

Descoperire ușoară a produsului:

descoperire de produse shoptimizer

Când căutați produsele dvs., clienții dvs. nu trebuie neapărat să părăsească pagina pentru a vedea rezultatele de top. căutare automată completă caracteristică arată instantaneu rezultatele de sub bara de căutare. Asta înseamnă că clienții dvs. pot alege produsul potrivit în câteva secunde.

Asistență Mega Meniu:

shoptimizer mega menu suport

Adăugarea unui mega meniu este o modalitate excelentă de a vă prezenta produsele prezentate în bara de navigare de top. În acest fel, atunci când un utilizator trece peste un element de meniu, puteți afișa o listă cu produse și subcategorii ale celor mai vândute.

6. Funcționează cu Major Builders Page

Unul dintre cele mai bune lucruri despre Shoptimizer este că funcționează cu toți principalii constructori de pagini. Dacă căutați o temă WooCommerce care funcționează cel mai bine cu creatorul de pagini WordPress preferat, atunci Shoptimizer ar putea fi cea mai bună alegere.

Documentare și asistență

Spre deosebire de alte teme, tema Shoptimizer este disponibilă exclusiv pe site-ul CommerceGurus.

Puteți achiziționa tema Shoptimizer pentru doar 99 USD. Licența GPLv2 (sau ulterioară) vă permite să utilizați tema pe cât de multe site-uri doriți. Cu toate acestea, achiziția dvs. unică vă dă dreptul să susțineți pe un singur site. Shoptimizer este livrat cu un sistem de notificări care vă solicită în panoul de administrare noi actualizări.

Documentația lor vă parcurge fiecare aspect al construirii unui site web cu Shoptimizer. Oferă asistență prin e-mail.

Verdictul nostru de pe Shoptimizer pentru magazinele WooCommerce

Dacă sunteți în căutarea unei teme WordPress în toate pentru a rula un magazin de comerț electronic alimentat de WooCommerce, atunci vă recomandăm să instalați Shoptimizer.

Spre deosebire de majoritatea celorlalte teme WooCommerce premium, Shoptimizer nu vă umple administratorul WordPress cu o mulțime de opțiuni de meniu. Toate opțiunile tematice sunt incluse în personalizatorul dvs. WordPress, ceea ce înseamnă că puteți personaliza cu ușurință site-ul dvs. web examinând live preview-ul, fără a fi nevoie să comutați înainte și înapoi între editor și previzualizare..

Importatorul de conținut dummy ușurează construirea unui site web frumos în câteva minute, nu în câteva ore. Întrucât acceptă majoritatea constructorilor de pagini WordPress, crearea unui site web este o briză cu Shoptimizer.

Dacă v-a plăcut acest articol, s-ar putea să doriți să citiți și articolul nostru despre cei mai buni creatori de pagini pentru WordPress.

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare Jumătate stele 4.6 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Obțineți acum Shoptimizer »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map