Simplu Simfo

Căutați o temă WordPress minimalistă? Simfo este o temă frumos concepută, alimentată de constructorul Themify și de alte opțiuni uimitoare. În această recenzie Themify Simfo, vom arăta caracteristicile sale și vă vom ajuta să decideți dacă este tema potrivită pentru nevoile dvs..


Recenzie Simfo

Despre Simfo

Simfo este o temă minimalistă de Themify marketplace, un cunoscut furnizor de teme și pluginuri WordPress. Tema are un design simplu, cu o atingere subtilă a texturii grunjoase. Are un spațiu alb echilibrat pentru conținut și funcții.

Themify Simfo este excelent pentru bloggerii și întreprinderile mici pentru a-și prezenta online și portofoliile.

Caracteristici Simfo

Tema vine cu mai multe tipuri de postări personalizate pentru portofoliu, slider, mărturii și multe altele. Este alimentat de constructorul Themify pentru a-l facilita și mai rapid în editare.

Simfo are un panou personalizat care răspunde tuturor nevoilor de stil pentru site-ul dvs. Puteți edita culoarea de fundal, link-uri, meniu, imagini de antet, rubrici și multe altele din panoul personalizat.

Themify epanel are setările generale pentru temă. Are două meniuri: Principal și Subsol. Simfo are peste 5 piei cu diferite culori pentru a schimba complet aspectul site-ului dvs..

Să aruncăm o privire detaliată asupra caracteristicilor temei Simfo:

Design Minim Responsive

Simfo este un minim temă receptivă care funcționează excelent la toate rezoluțiile ecranului. De la computer desktop la mobil și tabletă, tema se ajustează în funcție de dimensiunea ecranului cu afișarea uimitoare a conținutului.

De asemenea, puteți regla manual opțiunile de răspuns din setările Themify Simfo din epanel.

Design responsiv

A fost testat cu toate browserele majore de pe internet și a funcționat bine pentru toți utilizatorii.

Piei Simfo

Există peste 5 piei disponibile în tema Simfo. Are nuanțe de galben, roz, albastru, crem, negru și mai multe culori. Pielea implicită este albă.

Piei de temă

Puteți trece cu ușurință la orice temă de piele și puteți schimba aspectul site-ului complet fără a deranja conținutul. Diversitatea culorilor din aceste teme te ajută să găsești potrivirea potrivită cu tema afacerii tale.

Slider prezentat

Simfo are un glisor caracteristic care poate fi gestionat din setările tematice din epanelul Themify. Cu toate acestea, puteți afișa glisorul în două forme: Mesaje și Imagini.

Pentru a adăuga diapozitivele postării, puteți accesa Slide-uri postează în administratorul tău WordPress și creează diapozitivele cu text.

Adăugați diapozitive

În setările temei, puteți derula la Slider pentru pagina principală Setări. Vă permite să alegeți dacă aveți nevoie de un slider post sau slider de imagine.

Slider-urile epanel

Celelalte setări sunt în funcție de alegerea dvs. între post sau glisorul de imagine, deci dacă alegeți Imagini opțiune, atunci trebuie să adăugați imagini una câte una.

Imagini Slider

Puteți adăuga adresa URL a imaginii și titlul. De asemenea, vă permite să conectați diapozitivul la orice pagină de site.

Marturii client

În orice blog personal sau site web de afaceri, mărturiile clienților funcționează foarte bine pentru a atrage și converti utilizatorii cu dovada sociala. Simfo are o secțiune separată pentru a adăuga mărturii ale clienților care vor fi afișate frumos pe site-ul dvs..

Marturii client

Această secțiune ajută la editarea oricărei mărturii pentru erori.

Bun venit text

Simfo are opțiunea de a afișa text de bun venit pe pagina principală a site-ului dvs., deasupra glisorului și sub meniu. Puteți adăuga cu ușurință acest text de bun venit din setările temelor din epanel.

Bun venit text

Dacă lăsați gol câmpul de text de bun venit, acesta nu va afișa nimic și spațiul va fi ajustat automat.

Widget-uri de subsol

Există până la 4 spații de widgeturi de subsol disponibile și stilul poate fi selectat din setările temei din epanel. Widget-urile pot fi adăugate din setările generale ale widget-urilor WordPress.

Setări subsol

Puteți adăuga, de asemenea, textul de subsol de pe Themify epanel. În aceste câmpuri de text, puteți include, de asemenea, link-uri pentru drepturile de autor ale site-ului.

Panou personalizat

Panoul personalizat al temei Simfo este similar cu multe alte teme Themify. Are opțiunile pentru setări de bază și avansate pentru stilul site-ului dvs. web.

Panou personalizat

Aceste opțiuni de styling sunt precum culoarea corpului, link-uri, titluri, fundal, logo-ul site-ului și tagline, navigare principală și multe altele. Are posibilități infinite de styling, deși nu puteți schimba niciun conținut din panoul personalizat. Pentru orice modificare a conținutului, trebuie să accesați e-mailul Themify în administratorul WordPress.

Documentare și asistență

Themify Simfo are documentație detaliată care vă parcurge întreaga listă de funcții. Toate tutorialele sunt bine explicate cu capturi de ecran și videoclipuri frumoase.

Ori de câte ori ai nevoie de ajutor, trebuie doar să scanezi documentația. Totul este listat într-o metodă pas cu pas.

Themify oferă sprijin prin forumurile lor. Sunt cunoscuți pentru timpul de răspuns rapid.

Themify Simfo este disponibil pentru 49 $. Când descărcați tema Simfo, veți primi o temă bonus pe care să o descărcați gratuit și garanția de returnare a sumelor de 30 de zile.

Dacă doriți să accesați și fișierele Photoshop împreună cu tema pentru a crea personalizarea designului, trebuie să plătiți o taxă unică de 69 USD.

Puteți utiliza temele Themify pe site-uri nelimitate. Pentru a accesa toate temele Themify, puteți să vă alăturați clubului lor cu doar 79 USD.

Scorul nostru

Themify Simfo este creat pentru bloguri personale, site-uri web și întreprinderi mici. Are un design minim, astfel încât tot conținutul și imaginile sunt ajustate corespunzător cu spațiul disponibil.

Dacă sunteți îngrijorat de viteza paginii site-ului dvs., puteți dezactiva efectele de animație inutile în Setări de modificare. Dacă de obicei decupați manual imagini, puteți dezactiva și setările scriptului de imagine, ceea ce vă poate ajuta la îmbunătățirea timpului de încărcare. Ar trebui să verificați și acest lucru Ghid final pentru a spori viteza și performanța.

Dăm Themify Simfo 5 din 5 stele. Iată defalcarea scorului nostru de recenzii:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Obține Simfo acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me