Sistemul de management al învățării WPLMS

Căutați o temă de educație WordPress pentru a vă configura portalul online de management al învățării? Sistemul de gestionare a învățării WPLMS este o suită de e-învățare frumos proiectată pentru a gestiona cursuri, studenți și profesori. În această revizuire a sistemului de gestionare a învățării WPLMS, vă vom arăta caracteristicile și vă vom ajuta să decideți dacă este tema WordPress potrivită pentru e-learning pentru nevoile dvs..


Analiza sistemului de management al învățării WPLMS

Despre sistemul de management al învățării WPLMS

Sistemul de gestionare a învățării WPLMS este o temă de educație pentru WordPress de către ThemeForest. Este un proiect de VibeThemes care servește un portofoliu excelent la Envato Market. Este o suită completă de educație online care vă permite să creați centre de formare, centre de coaching, academie pentru profesori și sistem de management al studenților.

Această suită de gestionare a învățării este un pachet complet pentru preluarea sistemului tău de învățământ online. Sistemul de gestionare a învățării WPLMS este flexibil și scalabil.

Caracteristici ale sistemului de management al învățării WPLMS

Sistemul de management al învățării WPLMS vine cu mai multe modele de teme. Toate aceste modele sunt diferite și elegante. Tema este inclusă cu opțiuni de meniu uimitoare pentru a configura cursurile și categoriile lor.

Puteți configura aspectul a 4 coloane pentru a afișa cursuri și alte materiale utile. Are un sistem complet de gestionare care permite studenților și profesorilor să își stabilească conturile online pe site-ul dvs. de educație.

După ce activați tema, aceasta adaugă mai multe tipuri de postări personalizate pe backendul dvs. WordPress pentru a controla portalul educațional.

Vedeți caracteristicile WPLMS pentru a vedea dacă această temă WordPress este potrivită pentru afacerea dvs. de educație online.

Noțiuni introductive cu sistemul de gestionare a învățării WPLMS

Sistemul de gestionare a învățării WPLMS trebuie să fie creat. Puteți urma instrucțiunile pas cu pas din pagina de lansare și vă va duce printr-un proces de creare a portalului dvs. de educație cu WordPress.

Iată câteva setări generale de temă pentru site-ul dvs. de educație online:

 • Antet: Vă permite să adăugați logo-ul, favicon, să gestionați alte setări ale antetului, conținut de antet și multe altele.
 • Manager Bara laterală: Puteți adăuga noi bare laterale, puteți selecta o bară laterală pentru fiecare pagină și importați sau exportați setările pentru bara laterală.
 • Director de curs: Setările includ paginile de curs, permisiunea de administrare, blocarea testului, blocarea atribuirilor și alte instrucțiuni.
 • Manager fonturi: Puteți adăuga fonturi Google, fonturi pentru editor de teme live și fonturi personalizate de pe computer.
 • Customizer: Personalizatorul implicit WordPress poate fi utilizat pentru a personaliza setările temei. De asemenea, vă permite să importați sau exportați setările personalizatorului din alte instalații WordPress.
 • PageBuilder Manager: Vă permite să gestionați machete de mostre și să importați sau exportați machete din alte instalații WordPress.
 • Subsol: Setările de subsol includ coloane de subsol de sus, coloane de subsol de jos, logo de subsol și text de copyright.
 • Informații sociale: În secțiunea de informații sociale, puteți adăuga pictograme sociale, tip pictograme, activați indicarea pe pictograme sociale și puteți afișa butoane de partajare încorporate în temă.
 • Diverse: Puteți bloca link-urile site-ului, puteți seta redirecții ale logo-urilor către pagini, puteți configura comisioane implicite pentru instructori și setări mai utile pentru tema educației online.

LMS – Cursuri, certificate, teste

Tema vă oferă o opțiune de a adăuga cursuri, certificări, teste și multe altele pe site-ul dvs. de educație online. Este un sistem complet de management al învățării pentru centrele de învățământ, centre de instruire, centre de pregătire corporativă, tutori și altele legate de educația online.

WPLMS are o gamă largă de setări pentru a configura o comisie pentru instructori, pentru a adăuga șabloane de certificat, pentru a adăuga plăți și mai multe caracteristici utile pentru un sistem de management al învățării să se ocupe de studenți și profesori.

Profesorii pot stabili sarcini, întrebări și chestionare pentru studenți din contul lor în portalul educației. Acesta permite studenților să se autentifice și să rezolve chestionare, să trimită misiuni și să răspundă la întrebări.

Alte caracteristici

 • Evenimente: Puteți crea evenimente profesionale cu ora, data, locul, autorul și alte detalii. Aceste evenimente pot fi urmărite în cadrul unui portal online. Înregistrările de evenimente vor fi salvate și în backend.
 • Forum: Puteți adăuga forumuri pe site-ul educației online pentru a discuta subiectele dvs. Forumurile au un rol de creator care poate monitoriza răspunsurile și a verifica discuțiile noi. Acest creator are acces pentru a examina toate activitățile din forumuri.
 • popup-uri: Pur și simplu adăugați popup-uri pentru a afișa informații sau anunțuri importante pe întregul site.
 • Marturii: Adăugați manual mărturii primite de la studenții, instructorii și alți utilizatori ai portalului dvs. de educație.

Documentare și asistență

Documentația detaliată vă duce la un proces pas cu pas care vă permite să vă configurați cu ușurință site-ul de educație online. Cuprinde capturi de ecran și videoclipuri utile care îi ajută pe utilizatori să înceapă cu ușurință cu WPLMS Learning Management System.

Pentru a descărca această temă, trebuie să accesați WPLMS Learning Management System pe ThemeForest și să cumpărați licența sa obișnuită pentru 64 USD. Îl puteți folosi la cât mai multe site-uri aveți nevoie.

Licența obișnuită vine cu un suport de 6 luni de la VibeThemes, actualizări tematice și multe altele. Puteți extinde asistența la un an complet plătind 19,50 USD suplimentar.

Scorul nostru

Sistemul de gestionare a învățării WPLMS este cea mai bună temă de educație online pentru WordPress. Veți primi o varietate de opțiuni de șablon cu această temă.

Este livrat cu un set de plugin-uri recomandate care fac ca site-ul dvs. educativ să fie robust și flexibil. Configurarea poate dura câteva minute, dar veți avea la dispoziție un sistem complet de educație online, unde puteți încorpora cursuri, studenți și profesori.

De asemenea, consultați acest articol despre cele mai bune pluginuri WordPress LMS.

Oferim WPLMS 4.4 din 5 stele. Iată defalcarea scorurilor noastre.

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare Jumătate stele 4.4 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Obțineți acum sistemul de management al învățării WPLMS »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map