solstițiu

Doriți o temă WordPress multifuncțională pentru site-ul dvs. web? Solstici este o temă colorată de Mojo Marketplace, cu opțiuni uimitoare pe care nu veți dori să le pierdeți. În această recenzie Solstice, vom arăta caracteristicile sale și vă vom ajuta să decideți dacă este tema potrivită pentru nevoile dvs..


Revizuirea solstițiului

Despre Solstițiul

Solstice este o temă WordPress optimizată la Retina de Mojo Marketplace, un cunoscut magazin online pentru teme polivalente.

Această temă are un aspect colorat, luminos și receptiv. Este cel mai bine pentru fotografi, scriitori de conținut, magazine online și altele. Culorile nelimitate și personalizarea fac din Solstice o temă minunată.

Caracteristici Solstice

Majoritatea temelor de la Mojo Marketplace sunt încărcate cu funcții uimitoare. De asemenea, Solstice are cele mai bune opțiuni pentru a vă proiecta site-ul web fără a intra în cod.

Puternicul personalizator WordPress are tot ce ai nevoie pentru a configura un site web perfect. Solstice are multe funcții precum pictograme sociale, widget „Despre mine” personalizat, zone widget, culori, portofoliu și multe altele.

Să aruncăm o privire detaliată asupra caracteristicilor sale:

Antet și apel la acțiune

Solstice are setările antetului în panoul personalizator de teme. Vă permite să adăugați cu ușurință logo-ul, titlul site-ului și să selectați aspectul antetului. Există 3 opțiuni de aspect disponibile pentru antet.

Setări antet

Sub aceste opțiuni, veți găsi apelurile la setările de acțiune. Trebuie să o activați și să adăugați textul, linkul, etc.

Apel la acțiune

Meniul are o secțiune diferită în personalizator. Poate fi creată și din setările meniului din administratorul WordPress.

Pagina personalizată personalizată

Pagina principală a site-ului dvs. web poate fi configurată din personalizatorul WordPress în tema Solstice. În mod normal, există alte opțiuni în alte personalizatoare cu temă. Cu toate acestea, Solstice adaugă totul pentru dvs. în personalizator pentru a crea ușor pagina principală.

Puteți alege din ce să afișați, activați sau dezactivați prezentarea de diapozitive cu opțiuni detaliate, pagini prezentate, postări prezentate, text de bun venit și multe altele.

Setări homepage

Pur și simplu derulați în jos în panoul personalizator al setărilor paginii de pornire pentru alte opțiuni. Vă permite să adăugați cu ușurință și textul de bun venit.

Bun venit text

Toate modificările pe care le faceți în personalizator pot fi văzute în partea dreaptă a ecranului. Asigurați-vă că verificați totul înainte de a atinge Salvați și publicați buton.

Culorile site-ului

De la antet la subsol, fundal, meniuri, link-uri, butoane și toate culorile pot fi modificate pur și simplu din panoul personalizator din tema Solstice.

colorate

După ce faceți clic pe o opțiune de culoare, acesta va deschide un vizualizator pentru a alege pur și simplu culoarea nevoii dvs..

Icoane sociale

Pictogramele sociale apar în subsolul temei Solstițiului. Depinde de dvs. pentru a activa sau dezactiva afișarea acestor pictograme de la subsol.

Icoane sociale

Odată activat, puteți adăuga cu ușurință linkurile profilurilor dvs. sociale, cum ar fi Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, LinkedIn și multe altele.

Puteți adăuga, de asemenea, o pictogramă a linkului personalizat la sfârșitul acestor setări. Există o mulțime de opțiuni de profil social disponibile. Dacă nu le doriți pe toate, le puteți dezactiva cu ușurință, debifând orice opțiune.

Text de subsol

Similar cu toate celelalte opțiuni din temă, puteți adăuga și textul de subsol cu ​​ușurință din panoul personalizator WordPress.

Text de subsol

Este suficient de simplu pentru a adăuga textul în două rânduri separat. Puteți adăuga, de asemenea, linkurile sau orice cod personalizat de stil în aceste câmpuri de text de subsol.

Portofoliu și mărturii

Există două tipuri de postări personalizate adăugate în administratorul WordPress după activarea temei Solstice. Aceste tipuri de posturi de portofoliu și mărturii sunt similare cu paginile și postările WordPress.

Puteți adăuga portofoliul dvs. și mărturiile clienților din aceste tipuri de post pe site-ul dvs. web.

Domenii widget

Tema Solstițiului are 4 zone de widget. Trei bara laterală și o zonă de widget de subsol pentru a adăuga text, linkuri și alte widget-uri pe site-ul web.

Domenii widget

Puteți afișa diferite widget-uri pe bara laterală principală, bara laterală a paginii și bara laterală postare. Cu toate acestea, puteți adăuga widget-uri și în subsol. Toate zonele widget au instrucțiunile date pentru a înțelege ce să afișeze pe ce locație.

Alte setari

Există o secțiune pentru setări în panoul personalizator Solstice. Această secțiune vă permite să adăugați imaginea de fundal, pictograma site-ului și integrarea Google Analytics.

Setări

Toate aceste setări vin cu instrucțiunile sale de configurare, astfel încât să puteți rămâne fără probleme în crearea site-ului.

Documentare și asistență

Tema Solstițiului are o documentație detaliată care explică clar modul în care site-ul / blogul tău funcționează rapid și ușor.

Solstici este disponibil pentru o singură taxă de 59 USD pentru o licență unică de site. De asemenea, puteți achiziționa o licență de 5 site-uri sau o licență pentru dezvoltator. Dacă este necesar, puteți include, de asemenea, servicii suplimentare cu achiziția dvs., cum ar fi instalarea temelor WordPress și copierea de rezervă a site-ului WordPress.

Puteți posta întrebările de asistență conectându-vă pe piața Mojo. BottomlessThemes, echipa din spatele Solstice rezolvă toate întrebările de asistență în timp util. Cu toate acestea, le puteți trimite prin e-mail pentru orice întrebări.

Scorul nostru

Solstice este o temă multifuncțională WordPress de la Mojo Marketplace pentru blogul personal, agențiile de fotografie, artă și meșteșuguri, conținut, companii de cumpărături online și multe altele. Cu Solstice, puteți ușor să funcționați site-ul. În cazul în care aveți nevoie de asistență, puteți găsi cu ușurință o soluție făcând referire la documentație.

Modelele tematice și panoul de opțiuni facilitează personalizarea.

Dăm Solsticiului 5 din 5 stele. Iată defalcarea scorului nostru de recenzii:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Evaluare stea golEvaluare stea golEvaluare stea golEvaluare stea golEvaluare stea gol 0,0 / 5,0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ia solstițiul acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map