StudioPress unsprezece Pro

Căutați o temă WordPress de ziare sau reviste? StudioPress unspreze40 Pro este o temă frumos proiectată pentru un blog personal, un ziar sau o revistă alimentată de Genesis Framework. În această recenzie de la unsprezece Pro, vom arăta caracteristicile sale și vă vom ajuta să decideți dacă este tema potrivită pentru nevoile dvs..


Eleven40 Pro Review

Despre unsprezece Pro

Eleva40 Pro este o temă de StudioPress, cunoscută drept unul dintre cei mai buni vânzători de teme WordPress. Temele lor vin cu Genesis Framework, care este puternic, rapid și ușor de configurat. StudioPress once40 Pro este tema dvs. dacă dețineți o revistă, rulați un ziar sau intenționați să creați un blog personal cu mult conținut.

Caracteristici ale unsprezece Pro

Tema once40 Pro acceptă mai multe zone de widget, opțiuni personalizate, machete de două și trei coloane, widget de profil utilizator, subsol lung, patru scheme de culori și multe altele.

Există mai multe opțiuni de aspect pe o selecție cu un singur clic pentru a schimba complet structura blogului sau a site-ului dvs. web după cum aveți nevoie. Setările temei Genesis acoperă, de asemenea, arhivele de conținut și opțiunile de șabloane pentru paginile de blog.

Să aruncăm o privire detaliată asupra caracteristicilor StudioPress unspreze40 Pro:

Arhive de conținut

O temă a revistei nu este completă fără arhive de conținut. Arhivele lungi care se afișează foarte mult pe site-ul dvs. arată profesional pentru un ziar sau revistă online. Acesta vă va ajuta cititorii să găsească conținutul din lunile sau anii anteriori.

Setarea afișării arhivelor de conținut este o parte din tema unsprezece Pro. Puteți gestiona această opțiune din setările temei Genesis.

Arhive de conținut

Aceste setări sunt destul de similare cu setările postării, unde puteți defini afișarea conținutului, limita de caractere, opțiunea de imagine prezentată și paginarea în cazul arhivelor lungi.

aspecte

StudioPress once40 Pro are 6 machete diferite pentru a crea un site web de reviste sau ziare. Aspectele au acoperit maximum 2 bare laterale și opțiuni de lățime completă.

Setați machete

Vă permite să creați site-ul dvs. web cu o bară laterală, două bare laterale sau fără bare laterale. Cu toate acestea, barele laterale pot fi mutate în orice parte sau pe ambele părți ale ecranului.

Puteți completa conținutul din barele laterale folosind zonele widget.

Widgets pentru bara laterală

În cazul în care utilizați o macheta cu două coloane, atunci zona principală a widgetului pentru bara laterală va afișa widget-urile fie în partea stângă sau dreapta a ecranului, în conformitate cu aspectul dvs..

Cu toate acestea, dacă aspectul dvs. are trei coloane, există mai multe opțiuni. Puteți afișa bare laterale pe ambele părți, pe stânga și pe partea dreaptă, în funcție de setările de dispunere.

Meniuri

Tema are două locații de meniu. Locația principală a meniului care apare în antetul site-ului. Cu toate acestea, meniul secundar apare la subsol.

Locații de meniu

Puteți afișa același meniu pe ambele locații sau puteți crea meniuri separate pentru locațiile primare și secundare.

Antet adeziv

Tema are un antet lipicios implicit care poartă logo-ul și meniul. Acesta va fi meniul dvs. principal care va ajuta utilizatorii în navigarea ușoară către orice parte a blogului.

Antetul lipicios se deplasează cu defilarea site-ului dvs. până în partea de jos a ecranului.

Panou de personalizare

Panoul de personalizare a temei a acoperit toate setările într-o singură secțiune. De la identitatea site-ului până la fundalul antetului, scheme de culori, pesmet și multe altele.

Personalizați panoul

Câteva dintre setările importante pe care le puteți gestiona cu panoul de personalizare sunt menționate mai jos:

Imagine antet: Tema Mărimea recomandată a antetului este dată în setări și puteți decupa ușor imaginea după încărcare.

Scheme de culori: Schemele de culori ale temei unsprezece Pro modifică culoarea legăturilor și câteva file. Există 4 opțiuni de culoare disponibile în această temă.

Scheme de culori

Cu panoul de personalizare, este ușor să schimbați schema de culori. Puteți modifica aceste setări oricând pentru a se potrivi stilului dvs. de lucru. Cu toate acestea, culoarea antetului va rămâne aceeași.

Comentarii și Trackbacks: Această setare vă permite să activați sau să dezactivați comentarii și trackbacks-uri pe postări și pagini cu un singur clic.

Mobil responsive

StudioPress unspreze40 Pro este o temă WordPress complet răspunzătoare pentru reviste și ziare. Conținutul se reglează automat în funcție de dimensiunea ecranului dispozitivului.

Această temă este compatibilă cu browserul și funcționează excelent cu toate browserele online.

Documentare și asistență

Cu once40 Pro veți avea acces la tutoriale detaliate, pas cu pas, despre cum puteți configura tema pentru site-ul dvs., la fel ca demo-ul..

StudioPress once40 Pro este disponibil pentru o taxă de achiziție unică, care vă permite să utilizați tema pe un număr nelimitat de site-uri. De asemenea, veți avea acces la asistență de e-mail nelimitată. StudioPress este cunoscut pentru calitatea și viteza de asistență a utilizatorilor lor.

Dacă sunteți fan al cadrului Genesis, puteți economisi mulți bani investind în StudioPress ProPlus. Cu o taxă unică, veți avea acces la toate temele StudioPress, plus actualizări de viață și asistență. Veți obține, de asemenea, acces automat la orice temă nouă lansată pe viitor.

Scorul nostru

StudioPress once40 Pro este o temă WordPress pentru reviste, ziare și bloguri personale. Aspectul este îngrijit, folosiți culori solide și .

De asemenea, am descoperit că tema este ușor de utilizat doar cu opțiuni de personalizare suficiente. Este construit pe cadrul Genesis, care este rapid, ușor și bine codat. În plus, include asistență nelimitată excelentă și actualizări de viață pentru o singură taxă.

Oferim StudioPress unsprezece Pro 5 din 5 stele. Iată defalcarea scorului nostru de recenzii:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Obțineți unsprezece Pro acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map