Suplimentar

Cauti o revista WordPress tema? Extra este o temă de revistă proiectată frumos, alimentată de producătorul Divi drag and drop. În această revizuire cu teme elegante, vă vom arăta caracteristicile și vă vom ajuta să decideți dacă este tema potrivită pentru nevoile dvs..


captură de ecran suplimentară

Despre Extra

Extra este una dintre cele mai bune teme ale revistei WordPress, lansate de Elegant Themes. Elegant Themes este hub-ul dvs. unic pentru teme și plugin-uri premium WordPress.

Extra este alimentat de cadrul constructorului drag and drop Divi. Creatorul Divi vă ajută să modificați ușor aspectul postărilor și paginilor dvs. cu doar câteva clicuri.

Extra este inclus cu o mulțime de module noi constructor Divi care sunt create special pentru nevoile bloggeri și publicații online.

Caracteristici ale Extra

La fel ca orice altă temă construită pe cadrul Divi builder, Extra vă permite să personalizați orice element din postările și paginile dvs. Alături de caracteristica obișnuită a constructorului Divi, Extra vă oferă o nouă opțiune cunoscută sub numele de Categorie Constructor, astfel încât să puteți modifica cu ușurință designul paginii de pornire și aspectele altor categorii. Iată câteva dintre caracteristicile sale uimitoare.

Pacat cu Divi Builder

Cu interfața de glisare și plasare a constructorului Divi, puteți crea cu ușurință postări și pagini frumoase.

În pagina ta de WordPress și editorul de poștă, puteți adăuga conținutul dvs. folosind editorul implicit și personaliza aspectul utilizând interfața sa de constructor vizual.

constructor de divi în plus

Posibilități infinite de personalizare a layout-urilor

Tema Extra vine de asemenea cu un Categorie Constructor cu un set nou de module post-bazate.

Acest lucru vă ajută să personalizați fiecare element al layouturilor dvs., indiferent dacă este pagina dvs. de pornire sau pagina de categorii, în funcție de nevoile dvs..

Prima pagină cu stil revistă

În tema Extra, două machete de categorii sunt create implicit. Sunt Categorie implicită și Pagina principala.

Puteți vedea aceste categorii navigând în Suplimentar »Constructor de categorii. Pentru a edita pagina principală, trebuie doar să faceți clic pe butonul de editare de sub opțiunea pagină de pornire.

machete de categorii

Cu ajutorul constructorului de tracțiune și plasare Divi, puteți acum să adăugați orice module de postare și să modificați aspectul paginii de pornire așa cum doriți.

editați categoria de pagini de pornire

Frumoase postări prezentate Slider

Cu Extra, puteți crea cu ușurință glisoare pe pagina de pornire și alte machete de pagini care conțin sursa dintr-un set specificat de postări.

După adăugarea modulului de afișare prezentat la aspectul categoriei dvs., puteți personaliza setările și modifica aspectul acesteia.

slider post prezentat

În mod implicit, în glisor sunt afișate numai postările prezentate. Va trebui fie să marcați anumite postări ca postare prezentată, fie să dezactivați opțiunea postare prezentată și să alegeți o categorie specifică de postări care să fie afișate în glisor.

3 meniuri de navigare

Tema acceptă 3 meniuri de navigare: Primar, Secundar și Meniu de subsol. Puteți crea meniuri diferite și puteți alege ce meniu să apară în fiecare locație.

De asemenea, Extra vine cu un set de mega meniuri personalizate care afișează postările recente sau preferate direct în meniul derulant.

Personalizatori în plus

Pe lângă personalizatorul implicit pentru tema WordPress, Extra acceptă două opțiuni de personalizare diferite: Personalizator de temă și Personalizatorul modulului.

Folosind aceste personalizatoare, puteți modifica aspectul site-ului dvs., consultând previzualizarea live.

Extra vă oferă, de asemenea, un Editor de roluri opțiune în care puteți limita opțiunile de interfață a constructorului Divi pentru diferite roluri de utilizator WordPress.

Widgets personalizate

Tema Extra vine cu următoarele widget-uri personalizate:

  • Reclame
  • Autori
  • Autentificare
  • Comentarii recente
  • Postări recente
  • Recenzii recente
  • Tweeturi recente
  • Videoclipuri recente
  • Urmăritori de rețele sociale

Opțiuni de revizuire încorporate

Puteți ruga cititorii să vă revizuiască postările folosind o clasificare simplă. Aceasta poate fi o caracteristică excelentă dacă doriți să creați un site de recenzie de nișă sau să adăugați un magazin de comerț electronic pe site-ul dvs., astfel încât utilizatorii să poată adăuga recenzii la listările dvs. de produse..

postări de recenzie

Tema vă oferă, de asemenea, o opțiune de a sorta postările sau produsele dvs. pe baza evaluărilor utilizatorilor.

Adăugați proiecte cu ușurință

Pe lângă postările și paginile de blog standard, puteți găsi un nou tip de post personalizat cunoscut sub numele de Proiecte. Puteți găsi proiecte fila din tabloul de bord WordPress.

Tipul postului personalizat proiecte poate fi o caracteristică excelentă dacă doriți să vă prezentați portofoliul pe site-ul dvs. În mod alternativ, puteți utiliza tipul de postare pentru a enumera produsele dvs. dacă integrați un magazin de comerț electronic cu site-ul.

Documentare și asistență

Tema Extra are documentație extinsă care vă ghidează asupra instalării și configurarii temei. Cu capturi de ecran și videoclipuri frumoase, vă oferă o explicație detaliată a diverselor caracteristici ale temei Extra.

Pentru a descărca tema Extra, va trebui să vă alăturați clubului Elegant Themes. Planul lor personal începe de la 69 USD pe an. După ce vă alăturați, veți avea acces complet la toate temele.

Pentru a obține asistență premium, puteți utiliza forumurile de asistență Elegant Themes. Temele elegante sunt binecunoscute pentru calitatea și viteza suportului lor.

Scorul nostru

Teme Elegante Tema Extra este cea mai potrivită pentru cei care doresc să personalizeze pe temele blogului lor fără să angajeze un dezvoltator WordPress.

Generatorul său de drag and drop vă permite să creați orice fel de pagini cu ușurință. În plus, puteți utiliza constructorul drag and drop pentru a lucra la categoriile dvs. cu un nou set de module.

Singurul dezavantaj este că fiecare modul pe care îl creați folosind constructorul Divi va crea un cod scurt în pagina dvs. Dacă decideți să comutați la o nouă temă de la Divi, va trebui să petreceți o cantitate semnificativă de timp pentru a scăpa de codurile scurte de pe pagina dvs..

Dăm Extra 5 din 5 stele. Iată defalcarea scorurilor noastre.

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Obțineți un plus acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me