Tema podului

Există câteva teme excelente, premium, multifuncționale, pe WordPress, disponibile pe Forest, iar Bridge este una dintre cele mai populare dintre ele. În această revizuire a temei Bridge, vom analiza caracteristicile, flexibilitatea și ușurința de utilizare.


Revizuirea temei Bridge

Despre pod

Bridge este o temă WordPress multifuncțională disponibilă pe piața tematică forestieră. Este creat de Qode Themes, care este o agenție de proiectare digitală. Temele Qode au fost fondate în 2013 și de atunci au lansat 15 teme WordPress.

Într-o perioadă scurtă de timp, Qode Themes a câștigat insigna de autor de elită în forța tematică cu peste 57.000 de vânzări. Au vândut articole în valoare de peste 2 milioane de dolari SUA. Compania are în prezent 38 de angajați și cresc rapid.

Tema Bridge WordPress este cel mai popular produs al lor. Acesta a fost achiziționat de mai mult de 32.000 de ori cu recenzii neplăcute de la clienți.

Caracteristici ale temei Bridge

Ca multe teme premium WordPress, Bridge este dotat cu o mulțime de funcții. Permite utilizatorilor să creeze aproape orice fel de site-ul web fără cunoștințe de codificare. Să aruncăm o privire la unele dintre caracteristici.

24 machete unice

Tema Bridge vine cu 24 de machete gata de utilizare pe care utilizatorii le pot implementa cu un clic. Aspectele sunt împărțite în categorii clasice, portofoliu, blog, grilă, meniu stânga, o pagină, ecran complet, pagină de destinație și categorii de magazine.

Aspecte tematice Bridge

Fiecare aspect vă oferă un set flexibil de design pentru site-ul dvs. web. Puteți utiliza oricare dintre aceste machete în funcție de propriile cerințe. Toate aspectele sunt complet personalizabile și puteți schimba orice folosind instrumentele încorporate.

100+ demonstrații unice

Bridge este proiectat să fie o temă polivalentă. Acesta își propune să răspundă nevoilor de orice fel de site WordPress imaginabil. Pentru a atinge acest obiectiv, vine cu peste 100 de demo-uri unice, cu propriul design și conținut.

Una dintre cele mai frecvente reclamații cu care se confruntă utilizatorii cu alte teme premium este aceea că site-ul lor nu arată ca demo-ul pe care l-au văzut. Cu tema Bridge puteți crea cu ușurință un site web exact ca demo-ul cu un singur clic. Tot conținutul de design și demo va fi instalat pe site-ul dvs. web. Acum tot ce trebuie să faceți este să înlocuiți conținutul cu unul propriu și veți avea un site web gata de lansare.

Fundaluri de ecran complet și efect Parallax

Tema Bridge vă oferă un control complet asupra modului în care utilizați imaginile de fundal pe site-ul dvs. web. Puteți utiliza o imagine de fundal pe ecran complet, puteți utiliza o imagine mare personalizând antetul. Puneți butoanele de acțiune în antet. Această flexibilitate se reflectă în multe dintre machete și demo-uri încorporate.

Bridge vă permite, de asemenea, să adăugați straturi Parallax în paginile dvs. Aceasta oferă unei pagini o profunzime vizuală și o face să pară mai interactivă și mai antrenantă. Nu mai vorbim de faptul că impresionează utilizatorii care vă vizitează site-ul.

Plugin-uri gratuite incluse

Tema Bridge vine cu două plugin-uri WordPress premium incluse în tema dvs. Aceste pluginuri sunt Visual Composer și Layer Slider.

Visual Composer este unul dintre cele mai populare creatoare de pagini de drag and drop WordPress. Vă permite să creați cu ușurință orice fel de aspect de pagină pe care doriți să îl utilizați cu un editor de drag and drop. Visual Composer este extrem de puternic, dar incredibil de prietenos pentru începători.

Layers Slider este un plugin slider WordPress premium care vă permite să creați glisoare de imagine frumoase, glisoare video, cu animații CSS uimitoare și efecte 3D.

Integrare cu alte plugin-uri WordPress

Una dintre preocupările majore pentru utilizatori atunci când achiziționează o temă WordPress premium este dacă ar funcționa cu unul dintre pluginurile pe care doresc să le utilizeze. Bridge vine cu suport complet pentru multe dintre pluginurile WordPress gratuite și plătite.

Asistență Bridge WooCommerce

Este complet compatibil cu WooCommerce, care este una dintre cele mai populare platforme de comerț electronic pentru site-urile WordPress din lume. Bridge vine cu șabloane gata de utilizare, care ar prelua magazinul WooCommerce și îl va afișa frumos fără niciun efort.

Tema Bridge este compatibilă și cu WPML, un plugin WordPress pentru crearea de site-uri web multilingve. De asemenea, include stiluri pentru formularele Gravity, formularul de contact 7 și Google Maps.

Mega Meniu

Tema Bridge vine cu modalități intuitive de a crea structura de navigare a site-ului dvs. web. De asemenea, are suport integrat pentru a construi Mega Meniuri. Utilizatorii pot personaliza meniuri standard și mobile. De asemenea, puteți crea submeniuri largi sau normale în același timp. Există chiar și opțiunea de a alege un layout de meniu larg, cu sau fără pictograme. Puteți adăuga, de asemenea, widget-uri la una dintre coloanele din meniul larg și puteți crea orice aspect doriți.

Caracteristici diverse

Tema Bridge oferă mult mai mult decât doar setul standard de funcții. Așa cum am spus că este o centrală și este concepută să fie suficient de flexibilă pentru orice tip de site web. Iată câteva caracteristici pe care le găsiți cu tema Bridge.

 • Peste 600 de fonturi Google
 • 80+ Coduri scurte
 • Traducere gata cu suport RTL complet
 • Portofoliu încorporat, galerie, mărturii
 • Dispunerea grilei de zidărie
 • Antet adeziv
 • Apelarea la butoanele de acțiune
 • Animații CSS 3
 • Tranziții de pagină Ajax
 • Infografie și contoare
 • Font Fantastice și Font Elegant pachete de pictograme
 • Butoane sociale
 • Căutare pe ecran complet
 • Meniuri cu ecran complet
 • Și mult mai mult…

Documentare și asistență

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le căutați atunci când achiziționați o temă premium WordPress este documentația și opțiunile de asistență. Tema podului vine cu documentație extinsă. Include articole detaliate cu instrucțiuni pas cu pas despre configurarea site-ului. De asemenea, include instrucțiuni pentru a utiliza aproape fiecare caracteristică a temei.

Există, de asemenea, o selecție tot mai mare de tutoriale video pentru utilizatorii care ar dori să vadă cum pot începe rapid.

Suportul profesional este disponibil de la dezvoltatori. Au o echipă bine pregătită și cu înaltă calificare, dornică să ajute prin intermediul forumului oficial de asistență.

Scorul nostru

Bridge vine cu toate caracteristicile pe care le-ați aștepta de la o temă WordPress profesională de înaltă calitate. Are suport excelent după vânzare și documentație extinsă. Am spune că este o alegere excelentă pentru orice fel de site WordPress. Îi dăm 3,8 din 5 stele.

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare Jumătate steleEvaluare stea gol 3,5 / 5,0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Ia pod acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map