Vârful Themify

Doriți să creați un site web cu aspect de plăci de zidărie? Tema Themify Peak este o temă WordPress bazată pe grilă, care vă permite să construiți un site web în aspectul plăcilor de zidărie. În această revizuire a temei Peak, aruncăm o privire asupra caracteristicilor sale și dacă este tema potrivită pentru site-ul dvs..


captură de ecran de vârf

Caracteristicile vârfului Themify

Themify Peak acceptă diverse machete bazate pe grilă, care se adaptează perfect pentru a se potrivi pe ecran, indiferent de dimensiunea ecranului. La fel ca orice altă temă Themify, Peak este livrat și cu constructorul Themify, un constructor drag and drop care vă permite să vă proiectați postările și paginile așa cum vă imaginați..

Puteți utiliza, de asemenea, tonurile de comenzi scurte încorporate pentru a vă adăuga conținutul cu ușurință.

Să aruncăm o privire detaliată asupra diverselor caracteristici pe care le oferă tema Peak.

Importator și clicuri cu un singur clic

După instalarea temei Peak, vi se va oferi opțiunea de a importa conținutul demo pe site-ul dvs. cu un singur clic. Puteți să o importați sau să utilizați fila demo pentru a importa conținutul ulterior.

Vi se va solicita, de asemenea, instalarea Creează postări de portofoliu plugin dacă doriți să vă prezentați portofoliul folosind tipul de post de portofoliu pe site-ul dvs..

Puteți alege, de asemenea, o piele adecvată, care schimbă paleta de culori a întregului site.

vârful pielii

Expediat cu Themify Builder

Tema este inclusă cu Themify builder, un instrument de drag and drop care vă ajută să creați orice tip de machete fără a fi nevoie să angajați un dezvoltator.

constructor tematic

Opțiunea Themify builder este disponibilă în editorii post, pagini și portofoliu. Cel mai bun lucru vă permite să editați modulele de conținut din frontendul site-ului dvs., deci nu trebuie să comutați între fila de previzualizare și fila editor de pagini pentru a examina stilul.

O gamă largă de opțiuni de aspect

Themify Peak vă permite să alegeți din diferite opțiuni de dispunere încorporate. De asemenea, acceptă machete stânga, dreapta și fără bară laterală.

Aspecte unice pentru post și portofoliu

Themify Peak vă permite să alegeți din patru machete diferite într-o singură vizualizare și în portofoliu: imagine pe toată lățimea, glisor, galerie și împărțire.

vârf unic post-layout

Tipul postului de portofoliu vine cu filtru post, care oferă vizitatorilor posibilitatea de a vizualiza portofoliul pe baza unei categorii selectate.

Aspecte de arhivă

Opțiunile de aspect sunt extrem de flexibile în vizualizarea arhivei. Tema vine cu patru machete diferite de arhivă din care să alegeți.

machete de arhivă de vârf

 • Placi auto layout vă permite să creați o pagină de stil Pinterest care generează automat grila de zidărie. Se aliniază perfect pe ecran.
 • Placi personalizate layout vă permite să setați dimensiunea personalizată a gresiei pentru fiecare categorie. Stilul grilei va fi ajustat automat în funcție de selecția dvs..
 • Placi de grilă aspect redimensionează toate imaginile prezentate la o singură dimensiune implicită.
 • Suprapunere sau divizare macheta împarte conținutul în două secțiuni verticale. Conținutul principal este afișat într-o secțiune, iar imaginea prezentată este afișată în cealaltă secțiune.

Aceste machete vă permit să furnizați un Incarca mai mult butonul de la sfârșitul postărilor dvs. de blog, astfel încât vizitatorii pot face clic pe el pentru a vizualiza mai multe postări pe aceeași pagină.

Aspecte pe blog

Pentru blogul dvs., puteți alege dintre două opțiuni diferite de dispunere a plăcilor de zidărie: plăci automate și plăci personalizate.

Alte caracteristici cool

Mai jos sunt câteva caracteristici care vă ajută să faceți ca aspectul site-ului dvs. să fie unic.

 • Mega meniuri: Puteți adăuga postări recente, meniuri cu mai multe coloane sau chiar widget-uri în meniu.
 • Widgeturi de prezentare: Tema vine cu suport pentru widget-uri. Când faceți clic pe buton, acesta afișează widget-urile specificate. Pentru a specifica widget-urile pentru dispozitivele cu diapozitive, puteți accesa Aspect »Widgets, apoi adăugați widget-urile la widgeturi de prezentare.

 widget de prezentare

Themify Peak vs. Themify Ultra

Ambele teme vin cu constructorul drag and drop al Themify și o listă extinsă de shortcodes încorporate.

Principala diferență este că Themify Ultra vă permite să alegeți dintr-o mare varietate de conținut demo pentru a importa din timp ce Themify Peak oferă o singură dispunere demo.

O altă diferență este că Themify Peak este concentrat pe aspectul plăcilor de zidărie, în timp ce Themify Ultra este concentrat pe efectul de defilare paralax.

Documentare și asistență

Documentația explică tot ce trebuie să știți crearea unui site web uimitor cu vârful Themify Peak. Toate tutorialele sunt bine explicate cu capturi de ecran frumoase.

Ori de câte ori ai nevoie de asistență, trebuie doar să depășești documentația și probabil vei găsi soluții acolo.

Themify oferă asistență prin forumurile și e-mailurile lor. Pentru un răspuns mai rapid la asistență, vă recomandăm să utilizați forumurile lor pentru a posta întrebări.

Themify Peak este disponibil pentru o taxă de achiziție unică de 49 USD. Când efectuați o achiziție, puteți alege o temă bonus gratuită pe care să o descărcați. Aveți voie să instalați tema pe cât de multe site-uri doriți.

Licența de dezvoltator este disponibilă la 69 USD, inclusiv fișiere Photoshop. Pentru a accesa toate temele Themify, puteți să vă alăturați clubului lor cu doar 79 USD.

Scorul nostru

Dacă căutați o temă care acceptă aspectul plăcilor de zidărie, Themify Peak este o alegere excelentă pentru dvs..

Pe măsură ce Themify Builder este livrat cu acesta, puteți crea orice tip de machete fără a angaja un dezvoltator.

Dăm lui Themify Peak 5 din 5 stele. Iată defalcarea scorului nostru de recenzii:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ia vârf acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map