vitrină

Storefront este tema oficială WooCommerce pentru WordPress, disponibilă gratuit din directorul WordPress.org. Este o temă de bază ușoară, care este o bază excelentă pentru crearea magazinului tău online. Citiți recenzia noastră Storefront pentru a afla dacă ar trebui să rulați site-ul dvs. de comerț electronic pe această temă.


Revizuire la magazin

Despre Storefront

Storefront a fost construit de dezvoltatorii din spatele WooCommerce, cel mai popular plugin de comerț electronic pentru WordPress. Folosind WooCommerce și tema Storefront, puteți configura rapid și ușor un magazin online pentru a vă vinde produsele sau serviciile.

Magazinul de prezentare servește ca o temă de bază ușoară, pentru a crea rapid un magazin online funcțional. Deși include opțiuni de personalizare de bază, dacă doriți un stil mai unic, puteți investi într-unul dintre cele premium teme pentru copii.

Verificați și: Cele mai bune pluginuri de comerț electronic pentru magazinele online.

Caracteristicile Storefront

Funcțiile magazinului sunt axate pe comerț electronic, permițându-vă să configurați rapid și ușor magazinul cu WooCommerce.

sensibil

Magazinul este complet receptiv și se adaptează pentru a se potrivi cu orice dimensiune a ecranului.

Pe dispozitivele mobile, un meniu secundar frumos este lipit în partea de jos a ecranului, permițând vizitatorilor să își gestioneze conturile, să caute produse și să facă checkout-uri de oriunde.

Legate de: Cele mai bune teme responsive pentru WordPress.

Revizuire la magazin - meniu mobil lipic pentru subsol

Integrare completă WooCommerce

Storefront a fost proiectat de dezvoltatorii WooCommerce special pentru a se integra cu popularul plugin de comerț electronic.

Atâta timp cât aveți activat pluginul WooCommerce, o bară de căutare a produselor și link-ul coșului de cumpărături vor apărea automat în antet – nu trebuie să vă încurcați cu setările sau codul.

Storefront Review - integrare woocommerce

Șablonul paginii de start ECommerce

Magazinul de magazine include un șablon special conceput pentru pagina dvs. de pornire. Afișează categorii de produse, produse recente și caracteristice, vânzări și produse de top. (O puteți vedea în acțiune în ecranul de ecran din partea de sus a paginii.)

Pentru ao utiliza, creați o pagină nouă și selectați șablonul Pagina de pornire.

Revizuirea magazinului - șablonul paginii de pornire

Apoi navigați la Setări »Citire iar sub Se afișează prima pagină în partea de sus, selectați O pagină statică. Apoi selectați pagina pe care tocmai ați creat-o.

Revizuirea magazinului - pagina principală

Asigurați-vă că dați clic pe butonul Salvează modificările butonul din partea de jos a paginii. Acum pagina dvs. principală va afișa categoriile de produse.

Opțiuni de personalizare

Sub Aspect »Personalizare, puteți ajusta culoarea de fundal, stilurile de antet, culoarea linkului, tipografia, stilurile de butoane și alte setări pentru a vă face propriul magazin.

Storefront are suficiente opțiuni pentru a oferi site-ului tău un aspect diferit, fără a fi umplut cu o serie de caracteristici copleșitoare, precum multe alte plugin-uri..

Domenii widget

Magazinul include 6 zone de widget:

 • Sub antet: Afișează întreaga lățime sub antet. Bine pentru vânzare bannere și alte CTA-uri
 • Bara laterală: Afișează pe fiecare pagină și postare, fie la dreapta, fie la stânga (puteți schimba partea de jos Aspect »Personalizare» Aspect)
 • Subsol 1, 2, 3 și 4: se afișează în patru coloane din subsol, pe fiecare pagină a site-ului

Magazin de revizuire - zone widget

Ușor de extins

WooCommerce și Storefront sunt o combinație extrem de populară cu o comunitate numeroasă și de susținere. Există numeroase teme pentru copii, precum și pluginuri gratuite și premium, dacă doriți să adăugați anumite funcții sau să schimbați aspectul magazinului.

Extensiile de plugin includ:

 • opinii: vă permite să evidențiați cele mai bune recenzii pe pagina dvs. de pornire sau pe site-ul dvs.
 • Tabele de prețuri: afișați caracteristicile produselor și serviciilor dvs. într-un mod atractiv
 • Eroul Parallax: adăugați o atenție prinzând o imagine mare pe pagina dvs. de pornire cu efecte paralax

Magazin de revizuire - plugin-uri

Există, de asemenea, peste o duzină de teme oficiale pentru copii, cele mai multe fiind specializate într-o altă industrie sau nișă. Ei includ:

 • Galleria: pentru magazine de modă și design
 • priză: pentru magazinele legate de tehnologie
 • Magazin de jucării: o temă distractivă pentru copii
 • Farmacie: pentru industria de sănătate
 • Hotel: proiectat pentru acele servicii de vânzare și timp de rezervare; de asemenea, se integrează cu pluginul WooCommerce Bookings

Review Storefront - teme pentru copii

Documentare și asistență

WooCommerce are o secțiune dedicată a site-ului lor, care conține documentație pentru toate temele și pluginurile lor, inclusiv Storefront. Al lor Instalare & configurație document vă va parcurge instalarea și configurarea temei la fel cum este în demo și vă va arăta cum funcționează principalele caracteristici.

Utilizatorii temei gratuite Storefront pot posta pe forumurile de asistență WordPress.org dacă au nevoie de asistență. Comunitatea este foarte activă acolo și majoritatea cererilor de asistență sunt soluționate destul de rapid.

Dacă cumpărați teme sau pluginuri pentru copii premium de la WooCommerce, veți avea acces la serviciul de asistență al acestora unde puteți deschide un bilet de asistență.

Scorul nostru

Magazinul de prezentare este o temă de bază excelentă pentru site-urile de comerț electronic care utilizează pluginul WooCommerce. Integrarea este perfectă și face ușor crearea unui magazin online complet funcțional.

Tema este foarte simplă, dar este intenționată. Designul său ușor și fără balon face ușor de extins și de personalizat pentru a se potrivi nevoilor dvs. individuale.

Utilizatorii care doresc un aspect mai unic sau au nevoie de opțiuni mai avansate pentru magazinul lor online vor beneficia probabil de a investi într-o temă oficială WooCommerce pentru copii și / sau pluginuri pentru Storefront.

Oferim Storefront 5 din 5 stele. Iată defalcarea scorului nostru de recenzii:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Obține acum prezentare »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map