Ziar

Ziarul este o temă premium extrem de flexibilă și personalizabilă, care este plină de caracteristici și rapidă. Proiectat pentru bloguri, știri, reviste și alte site-uri de publicare, poate fi folosit și ca temă polivalentă flexibilă. Aflați dacă această temă este cea pe care o căutați în revista noastră.


Revizuirea temei ziarului

Despre ziar

Ziarul este una dintre cele mai populare și foarte apreciate teme WordPress pe Temă. O temă în stil de revistă, este cea mai potrivită pentru site-uri de știri, reviste digitale și alte publicații, dar este totuși suficient de flexibil pentru a fi folosit pentru orice tip de site web, indiferent de subiect.

Tema ziarului este dezvoltată de tagDiv.

Caracteristici ale ziarului

Ziarul este la pachet cu o mulțime de funcții. Iată cele mai importante elemente:

Design extrem de personalizabil

Scopul temei Revistei este de a vă facilita personalizarea site-ului dvs. și de a crea un site de știri cu aspect profesional, cu un aspect unic. Nici două site-uri care utilizează această temă nu vor arăta la fel, datorită posibilităților nelimitate de personalizare.

Ziarul vine cu peste 80 de demonstrații gata făcute pe care le puteți importa cu un singur clic. Ultimele versiuni includ și demo-uri PRO, care sunt modele mai rapide și mai ușoare.

tagDiv Composer builder de pagini

După instalarea temei Ziarului, puteți accesa toate opțiunile de personalizare direct pe frontend folosind tagDiv Composer. Puteți schimba orice culoare sau font folosind acest constructor de pagini. Cu tema Ziarului, aveți multe opțiuni de tipografie, deoarece acceptă fișiere de fonturi personalizate, fonturi Google și Typekit, deci practic nu există nicio limită.

Pentru fiecare pagină, există o mulțime de opțiuni de aspect din care să alegeți cu tagDiv Cloud Library.

Revizuirea ziarelor - panou tematic

Pentru fiecare pagină, există o mulțime de opțiuni de aspect din care să alegeți.

Revizuirea ziarelor - machete

În postările dvs., fiecare aspect al paginii poate fi ascuns sau personalizat.

Revizuirea ziarelor - opțiuni de postare

Sub Culori de temă și Fonturi tematice, puteți schimba stilul fiecărei secțiuni a site-ului dvs., de la antet la subsol. Ziarele acceptă fișiere personalizate cu fonturi, fonturi Google și Typekit, astfel încât nu există nicio limită la tipografia dvs..

Revizuirea ziarului - culori și fonturi

Antet și Footer Builder

Unul dintre modurile în care multe site-uri arată la fel este folosind același design de antet. Ziarul vă permite să creați un site unic, oferindu-vă opțiunile pentru a crea propriul antet și subsol. Utilizând butonul Manager Web, puteți activa antetul Sticky și vedeți antetul mobil. Trageți și fixați elementele în el utilizând elementele din tagDiv Composer.

Revistea ziarului - stiluri de antet

Când ajungeți în partea de jos a paginii, puteți importa un nou subsol din tagDiv Cloud Library sau puteți să vă creați propriul dvs. așa cum ați făcut cu antetul..

Integrare publicitară încorporată

Adăugarea unui element de casetă de anunțuri în tagDiv Composer vă permite să creați și să gestionați anunțurile afișate pe fiecare pagină sau șablon al site-ului dvs. web. Trebuie doar să trageți și să fixați elementul în poziția dorită, să plasați codul sau să încărcați imaginea afiliaților și să apăsați Salvare.

Mai mult, acum puteți afișa anunțuri inline în articolele voastre. Deschideți șablonul dvs. unic de postare cu tagDiv Composer și faceți clic pe Conținutul dvs. de postare. În fila Setări anunțuri, scrieți-vă codul și alegeți să-l afișați după numărul dorit de paragrafe. Tema ziarului acceptă reclame Google, AdSense și banner cu reacție.

Revizuirea ziarului - locații publicitare

Pentru fiecare secțiune, trebuie doar să inserați codul de anunț din Google Adsense (sau orice altă rețea publicitară terță parte). De asemenea, puteți alege să dezactivați anunțul pe desktop, tabletă sau telefon.

Revizuirea ziarelor - opțiuni publicitare

Numeroase elemente pentru a trage & cădere brusca

Tema ziarului include și zeci de articole. Le puteți folosi pentru a afișa articole, informații despre autor, vreme, etc..

Blocurile flexibile și grilele Flex foarte personalizate vă permit să afișați postări pe blog într-un mod flexibil. Puteți activa un filtru Ajax, astfel încât vizitatorii pot alege să vizualizeze postările după autor, categorie, ID sau etichetă. Mai mult, puteți adăuga o compensare, astfel încât să puteți modifica ce articole arată și unde.

Recenzie de ziare - widget-uri

Există, de asemenea, 25 de widgeturi „blocate” pe care le puteți utiliza pentru a afișa postări diferite. Blocurile vă permit să afișați postări pe blog într-un mod personalizabil, flexibil. Puteți activa un filtru Ajax, astfel încât vizitatorii pot alege să vizualizeze postările după autor, categorie sau etichetă.

Recenzie ziare - BLOCKS

Iar funcția „postări unice” împiedică afișarea aceleiași postări de mai multe ori pe o singură pagină. Cu alte cuvinte, puteți utiliza mai multe blocuri pe o singură pagină, fără să vă faceți griji pentru aceleași postări care apar în mai multe blocuri.

tagDiv Cloud Library

Când instalați prima oară The Newspaper Theme și activați toate plugin-urile necesare, veți primi unul numit tagDiv Cloud Library. Acest lucru vă permite să accesați peste 1000 de șabloane, blocuri, pagini, anteturi, subsoluri și secțiuni. De la frumoase șabloane Single Post la 404 amuzante, puteți importa fiecare cu un singur clic.

tagDiv Cloud Library

(Dacă căutați o modalitate de a crea galerii mai avansate cu o interfață mai ușor de utilizat, vă recomandăm cu mare drag Plug-ul Galerie Envira.)

Include pluginuri premium

Tema Ziarului vine însoțită de câteva plugin-uri incluse gratuit:

  1. tagDiv Composer (instalare necesară): dragend frontend personalizat și constructor de pagini drop
  2. tagDiv Cloud Library (obligatoriu): peste 1000 de șabloane pre-făcute pentru pagini și articole
  3. tagDiv Newsletter: permite publicului dvs. să se înscrie pentru actualizări prin e-mail folosind unul dintre cei mai populari furnizori de abonamente: Mailchimp, Mailer Lite sau Feedburner.
  4. tagDiv Contor social (obligatoriu): arată numărul de fani și fani ai social media
  5. TagDiv Mobile Theme: o temă mai ușoară, mai rapidă, care se încarcă pe dispozitivele mobile
  6. Slider Revolution: un plugin popular al slider-ului de imagine

Plugin-uri pentru ziare

(Pentru un plugin de glisant de imagine mult mai rapid și mai ușor de utilizat decât Revoluția glisorului, vă recomandăm Monolog.)

Documentare și asistență

tagDiv oferă documentație excelentă pe site-ul oficial care trece peste toate caracteristicile temei Ziarului. Este cuprinzător și include capturi de ecran de la fiecare pas. Unele funcții pot utiliza mai multe explicații, dar există suficiente pentru a acoperi elementele de bază și pentru a vă începe.

Achiziția dvs. cu tema Ziarului include 6 luni de asistență din partea dezvoltatorilor, printr-un forum dedicat de asistență privată. Acestea promit un timp maxim de răspuns de 1 zi lucrătoare și asistență prin e-mail privat, dacă este necesar. Există, de asemenea, o opțiune de a extinde suportul pentru încă 12 luni.

Scorul nostru

Ziarul este o temă frumoasă, cu flexibilitate și opțiuni de design deosebite. Ca în orice temă complicată, există cu siguranță o curbă de învățare pentru a începe. Cu toate acestea, este relativ ușor de navigat, iar cea mai mare parte a interfeței este flexibilă și ușor de utilizat.

Unele dintre funcțiile încorporate vor fi mai bine implementate cu plugin-uri, cum ar fi galeria de imagini de bază (vă recomandăm Galeria Envira in schimb). În acest fel, dacă veți decide vreodată să schimbați teme, galeriile dvs. de imagine vor fi păstrate.

O caracteristică marcantă a Ziarului este opțiunile flexibile de proiectare. Nici două site-uri care folosesc această temă nu vor arăta la fel.

Dăm Ziarului 5 din 5 stele. Iată defalcarea scorului nostru de recenzii:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Ia ziar acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me