Agencija Themify

Iščete poslovno temo WordPress za oblikovalske agencije? Themify Agency je stilska in moderna korporativna tema za lepo prikazovanje vaših storitev in izdelkov. V tem pregledu agencije Themify bomo pokazali njegove značilnosti in vam pomagali, da se odločite, ali je to prava tema za vaše potrebe.


Pregled agencije Themify

O agenciji

Agencija je že po imenu imenovana za oblikovalske agencije in spletna mesta podjetja. Gre za izdelek podjetja Themify, ki je v veliki meri znan po prodaji najboljših tem WordPress na spletu.

Agencija Themify ima odlične funkcije za predstavitev vaših storitev in izdelkov. Številne postavitve in tematske kože vam ponujajo veliko oblikovanja spletnega mesta glede na vaše potrebe.

Značilnosti agencije

Teme Themify imajo ustvarjalnik in številne druge funkcije, ki uporabnikom olajšajo ustvarjanje spletnega mesta. Agencija ima ločene vrste objav po meri za portfelj, ekipo, pričevanja strank in odsek za prikaz vašega dela. Podnožje podpira 4 območja pripomočkov za enostavno dodajanje vsebine in pomembnih povezav.

Ima ploščo za prilagajanje, ki omogoča nastavitev pisav, barv, ozadij, oblikovanje povezav in še več. Ta plošča vam omogoča popoln nadzor nad nastavitvami teme na dosegu roke.

Podrobneje si oglejmo njegove značilnosti, da bomo razumeli, zakaj bi morali uporabljati to temo:

Tematične postavitve

Agencija podpira več postavitev. Te postavitve so nadalje razvrščene v objave, strani in arhive. Postavitve portfelja in ekipe so v nastavitvah teme ločene.

Nastavitve postavitve

Enostavno postavitev lahko preprosto izberete med razpoložljivimi možnostmi. Omogoča vam ustvarjanje postavitev po meri s pomočjo kratkih kod.

Odziven dizajn in podpora za RTL

V pomoč so mobilna odzivna spletna mesta uvrstitve vašega iskalnika. Agencija Themify je popolnoma odzivna in upravljate lahko tudi z njenimi nastavitvami za konfiguracijo spletnega mesta na različnih velikostih zaslona.

Odziven dizajn

Ta tema podpira tudi RTL, tako da lahko ustvarite večjezično spletno mesto. Tabela slogi rtl.css je na voljo v vaših tematskih datotekah.

Themify Builder

Themify builder vam olajša urejanje spletnega mesta. Lahko ga preprosto omogočite iz nastavitev agencije Themify.

Themify Builder

Na vsaki strani, objavi in ​​postavitvi portfelja vašega spletnega mesta boste videli možnosti ustvarjalca za izdelavo spletnega mesta. Spremembe se zgodijo neposredno, zato vam ni treba preklapljati med skrbnikom WordPress-a in predogledom strani, če si želite ogledati urejanje.

Vrste objav po meri

Vrste objav po meri, ki se na temo WordPress-a prikažejo s temo, vključujejo diapozitive, portfelje, poudarke, pričevanja in skupine.

Vrste objav po meri

Poglejmo, kaj počnejo te vrste objav po meri:

Diapozitivi

Omogoča dodajanje medija za drsnik domače strani. Medijska vsebina lahko vključuje slike, video posnetke, galerije in besedilno vsebino. Tu lahko ustvarite vse diapozitive. Vendar so nastavitve drsnika na voljo na plošči Themify Agency v vašem WordPress administratorju.

Diapozitivi CPT

Portfelji

Če želite prikazati svoje delo, lahko uredite to vrsto objave po meri in vsebino dodate s fotografijami. V vsako predstavljeno delo lahko dodate tudi več fotografij.

Portfolios CPT

Vaš portfelj bo prikazan na domači strani in bo videti kot je prikazano na tej sliki tukaj:

Portfelj

Več možnosti je na plošči z nastavitvami teme.

Poudarki

Vaši izdelki in storitve bodo del tega razdelka. Vrsta objave po meri bo prevzela vse vaše delo in jo prikazala na vašem spletnem mestu v Kar počnemo odsek.

Kar počnemo

Pričevanja

Pričevanja po meri objav bodo prejemala povratne informacije in ocene strank o vaših storitvah. V tem razdelku lahko sestavite vsa pričevanja in prikazana bodo na domači strani vašega spletnega mesta.

Pričevanja

Ekipe

Agencija ima to neverjetno funkcijo za prikaz ekipe, ki stoji za vašim podjetjem. Delovna sila se počuti motivirano, da vidi njihove obraze na spletni strani. Ta CPT lahko uporabite za dodajanje članov skupine in bo prikazan na domači strani.

Člani ekipe

Plošča za prilagajanje

Do teme tematske plošče je mogoče dostopati Themify Agency »Prilagodi. Kot vse teme Themify vam tudi ta plošča omogoča dostop do urejanja pisav, barv, povezav, ozadij in drugih nastavitev.

Prilagodite ploščo

Osnovne in napredne nastavitve vam pomagajo pri preprostem upravljanju plošče po meri.

Dokumentacija in podpora

Agencija Themify ima podrobno dokumentacijo, ki vas vodi skozi celoten seznam funkcij. Vse vaje so dobro razložene s čudovitimi posnetki zaslona in video posnetki.

Kadar koli potrebujete kakršno koli pomoč, morate preprosto pregledati dokumentacijo. Vse je navedeno po korakih po metodi.

Themify ponuja podporo na svojih forumih. Znani so po hitrem odzivnem času.

Agencija Themify je na voljo za enkratno plačilo 49 USD. Ko kupite temo agencije Themify, boste prejeli brezplačno temo za brezplačno prenašanje in 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Če želite do datotek Photoshopa dostopati tudi do teme za prilagajanje dizajna, morate plačati enkratno pristojbino v znesku 69 USD.

Teme Themify lahko uporabljate na neomejenih spletnih mestih. Za dostop do vseh tem Themify se lahko pridružite njihovemu Tematskemu klubu za samo 79 dolarjev.

Naš rezultat

Agencija Themify je zasnovana za oblikovalske agencije, podjetja in lastnike izdelkov. Z več postavitvami in temami lahko uporabnikom pokažete, da delate v modnem slogu.

Če vas skrbi hitrost strani vašega spletnega mesta, lahko onemogočite nepotrebne učinke animacije v nastavitvah Themify. Če ponavadi slike obrezujete ročno, lahko onemogočite tudi nastavitve skripta slike, kar lahko pomaga izboljšati čas nalaganja. To bi morali tudi preveriti ultimativni vodnik za povečanje hitrosti in zmogljivosti.

Themify Agency podarimo 5 od 5 zvezdic. Tukaj je razčlenitev naših ocen:

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica praznaOcena Zvezdica prazna 3,0 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Pridobite agencijo zdaj »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map