Časopis

Časopis je zelo fleksibilna in prilagodljiva premijska tema, ki se ponaša s hitrimi funkcijami. Zasnovan za bloge, novice, revije in druga spletna mesta za objave se lahko uporablja tudi kot prilagodljiva večnamenska tema. Ugotovite, ali je ta tema tista, ki jo iščete v našem pregledu časopisa.


Pregled teme časopisa

O časopisu

Časopis je ena izmed najbolj priljubljenih in visoko ocenjenih tem WordPress na temo gozda. Tema v slogu revije je najbolj primerna za spletna mesta z novicami, digitalne revije in druge publikacije, vendar je še vedno dovolj prilagodljiva za uporabo na kateri koli spletni strani, ne glede na temo.

Tema časopisa je razvil tagDiv.

Značilnosti časopisa

Časopis je poln številnih funkcij. Tu so pomembni dogodki:

Zelo prilagodljiv dizajn

Cilj teme Revije je, da vam olajšate prilagajanje svojega spletnega mesta in ustvarite profesionalno novice s edinstvenim videzom. Nobena dva spletna mesta, ki uporabljajo to temo, ne bosta videti enaka zaradi neomejenih možnosti prilagajanja.

Časopis ima več kot 80 že pripravljenih predstavitev, ki jih lahko uvozite z enim klikom. Najnovejše različice vključujejo tudi predstavitvene različice PRO, ki so hitrejše in lažje zasnove.

tagDiv Sestavljalec strani skladateljev

Ko namestite temo Časopisa, lahko s pomočjo tagDiv Composer dostopate do vseh možnosti prilagajanja neposredno na sprednji strani. S pomočjo tega ustvarjalca strani lahko spremenite katero koli barvo ali pisavo. S temo Časopis imate na voljo veliko možnosti tipografije, saj podpira datoteke s pisavami po meri, Google Fonts in Typekit, tako da v bistvu ni omejitve.

Za vsako stran je na voljo veliko možnosti postavitve s pomočjo oznakeDiv Cloud Library.

Pregled časopisa - tematska plošča

Za vsako stran je na voljo veliko možnosti postavitve.

Pregled časopisa - postavitve

V svojih objavah je lahko vsak vidik strani skrit ali prilagojen.

Pregled časopisa - možnosti objave

Spodaj Barve teme in Tematske pisave, lahko spremenite slog vsakega odseka spletnega mesta, od glave do podnožja. Časopis podpira datoteke s pisavami po meri, Googlove pisave in Typekit, tako da ni več omejitev pri tipografiji.

Pregled časopisa - barve in pisave

Glava in noga ustvarjalec

Eden od načinov, da si mnoga spletna mesta izgledajo z uporabo iste zasnove glave. Časopis vam omogoča ustvarjanje edinstveno oblikovanega spletnega mesta, tako da vam ponuja možnosti za ustvarjanje lastne glave in noge. Z gumbom Upravitelj spletnih mest lahko omogočite Sticky Header in si ogledate glavo Mobile. Elemente znotraj tagDiv Composer povlecite vanj s pomočjo elementov.

Pregled časopisa - slogi glave

Ko pridete na dno strani, lahko uvozite novo podnožje iz oznakeDiv Cloud Library ali preprosto ustvarite svojo, kot ste storili z glavo.

Vgrajena integracija oglasov

Dodajanje elementa polja oglasa v tagDiv Composer vam omogoča ustvarjanje in upravljanje oglasov, ki se prikazujejo na vsaki strani ali predlogi vašega spletnega mesta. Preprosto povlecite element na želeni položaj, postavite kodo ali naložite sliko podružnic in pritisnite Shrani.

Poleg tega lahko zdaj v svojih člankih prikazujete vmesne oglase. Odprite predlogo za posamezno objavo z oznako ComposerDiv in kliknite svojo vsebino objave. Na zavihku Nastavitve oglasov zapišite kodo in jo izberite za želeno število odstavkov. Tema časopisa podpira odzivne oglase Google Ads, AdSense in pasice.

Pregled časopisa - lokacije oglasov

Za vsak del preprosto prilepite oglasno kodo iz Google Adsense (ali katerega koli drugega oglasnega omrežja tretjih oseb). Oglas lahko izberete tudi na namizju, tabličnem računalniku ali telefonu.

Pregled časopisa - možnosti oglasov

Številni elementi, ki jih je treba vleči & Spusti

Tema časopisa vključuje tudi desetine izdelkov. Z njimi lahko prikažete članke, podatke o avtorju, vreme itd.

Visoko prilagodljivi bloki Flex in Flex Grid vam omogočajo prilagodljiv prikaz objav v blogih. Omogočite lahko filter Ajax, tako da si lahko obiskovalci ogledajo objave po avtorju, kategoriji, ID-ju ali oznaki. Poleg tega lahko dodate odmik, tako da lahko spremenite, kateri članki se prikazujejo in kje.

Pregled časopisa - pripomočki

Na voljo je tudi 25 blokadnih pripomočkov, s katerimi lahko prikažete različne objave. Bloki vam omogočajo prikazovanje objav v spletnem dnevniku na prilagodljiv, prilagodljiv način. Omogočite lahko filter Ajax, tako da si lahko obiskovalci izberejo ogled objav po avtorju, kategoriji ali oznaki.

Pregled časopisa - BLOKI

In funkcija »edinstvene objave« preprečuje prikazovanje iste objave večkrat na isti strani. Z drugimi besedami, na eni strani lahko uporabite več blokov, ne da bi skrbeli, da se iste objave prikazujejo v več blokih.

tagDiv Cloud Library

Ko prvič namestite temo časopisa in omogočite vse potrebne vtičnike, dobite enega, ki se imenuje tagDiv Cloud Library. To vam omogoča dostop do več kot 1000 predlog, blokov, strani, glave, podnožja in razdelkov. Od čudovitih predloga Single Post do šaljivih 404, lahko vsako uvozite z enim klikom.

tagDiv Cloud Library

(Če iščete način za ustvarjanje naprednejših galerij z uporabnikom prijaznejšim vmesnikom, toplo priporočamo Vtičnik galerije Envira.)

Vključuje vtičnike Premium

Tema Časopisa je priložena brezplačno z nekaj vtičniki:

 1. tagDiv Composer (potrebna namestitev): ustvarjalec vlečenja in spusta strani po meri
 2. tagDiv Cloud Library (obvezno): 1000+ vnaprej izdelanih predlog za strani in članke
 3. tagDiv Newsletter: omogoča občinstvu, da se prijavi na posodobitve po e-pošti s pomočjo enega od priljubljenih ponudnikov naročnin: Mailchimp, Mailer Lite ali Feedburner.
 4. tagDiv Social Counter (obvezno): prikazuje število privržencev in oboževalcev družbenih medijev
 5. tagDiv Mobile Theme: lažja in hitrejša tema, ki se nalaga na mobilnih napravah
 6. Slider Revolution: priljubljen vtičnik za drsne slike

Tematični vtičniki

(Za veliko hitrejši in bolj uporabniku prijazen vtičnik za drsnik slike kot Slider Revolution priporočamo Soloquy.)

Dokumentacija in podpora

tagDiv na odličnem spletnem mestu ponuja odlično dokumentacijo, ki presega vse značilnosti teme Časopisa. Je celovit in vključuje posnetke zaslona vsakega koraka. Nekatere funkcije bi lahko uporabile več razlag, vendar jih je tam dovolj, da pokrijete osnove in začnete.

Nakup teme Časopisa vključuje 6-mesečno podporo razvijalcev prek namenskega zasebnega foruma za podporo. Obljubljajo najdaljši odzivni čas 1 delovni dan in po potrebi zasebno podporo po e-pošti. Obstaja tudi možnost razširitve podpore za še 12 mesecev.

Naš rezultat

Časopis je lepo videti tema z veliko prilagodljivosti in možnosti oblikovanja. Kot pri vsaki zapleteni temi je tudi tu treba začeti krivuljo učenja. Kljub temu je po navigaciji razmeroma enostavno, večina vmesnikov pa je prilagodljiva in uporabniku prijazna.

Nekatere vgrajene funkcije bodo bolje izvedene s pomočjo vtičnikov, na primer zelo osnovna galerija slik (priporočamo Galerija Envira namesto tega). Tako se bodo, če se kdaj odločite za preklapljanje tem, ohranile slike.

Izstopajoča značilnost časopisa je prilagodljiva možnost oblikovanja. Nobena dva spletna mesta, ki uporabljajo to temo, ne bosta podobna.

Časopisu podarimo 5 od 5 zvezdic. Tukaj je razčlenitev naših ocen:

Na splošno
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Lastnosti
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Izvedba
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Podpora
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Enostavnost uporabe
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Cenitev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Pridobite časopis »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map