Бреза

Да ли желите да направите савршену веб страницу за своје пословање? Можда бисте хтјели размислити о употреби једноставне и елегантне теме Бирцх. У овом прегледу брезе показаћемо вам карактеристике и је ли то савршена тема за вашу веб локацију.


Бирцх Ревиев

О Бирцху

Бирцх је респонзивна ВордПресс тема коју је дизајнирао Адам Миллс.

То је једноставна, елегантна, привлачна тема која се фокусира на стварање савршене странице за ваше пословање. То је дивно дизајнирана тема која привлачи пажњу ваших корисника својим јединственим карактеристикама и различитим могућностима прилагођавања. Бреза долази са мноштвом корисних функција које ову тему чине савршеном за ваше пословање.

Карактеристике брезе

Бреза долази са широким спектром прилагођених функција које ће вам помоћи да направите тај једноставан и елегантан сајт за ваше пословање. Типографија ове теме је лепа и чиста, и помоћи ће читаоцима да се више ангажују на вашој веб локацији. Бреза долази са много различитих могућности прилагођавања ваше почетне странице због којих ће се истакнути и привући пажњу ваших корисника.

Ево неких кључних карактеристика због којих је тема брезе одличан избор за вашу страницу.

Одзивна и спремна за мрежницу

Имати неодговарајућу тему може да изнервира ваше кориснике и може да изазове ниже рангирање претраживача па је веома важна тема за одзив на мобилне уређаје. А Бирцх реагује на мобилне уређаје, што значи да ће ваша веб локација бити савршено оптимизована за сваки претраживач, уређај и величину екрана. Такође, Бреза је спремна за мрежницу, што значи да ће ваше слике остати оштре на свим уређајима.

следећи видео

Истакнути видео снимци су врло слични представљеној слици, осим уместо слике коју имате. Видео ће привући пажњу ваших корисника тако што ће им показати шта ваше предузеће може да им понуди. Можете једноставно додати ИоуТубе или Вимео уградбени код да бисте се приказали на врху странице или на почетној страници.

Параллак клизач

Можете ухватити очи својих корисника прекрасним клизачем паралаксе на почетној страници. Клизач приказује позадинске слике и слојеве са ефектом паралаксе. Много популарних веб локација одабере овај ефекат како би повећало искуство посетилаца и ви бисте то требали.

Почетна страница

На почетној страници долази много различитих корисних опција прилагођавања које ће учинити да се истакну за ваше кориснике. Сви одељци почетне странице су опционални и по потреби се могу лако укључити / искључити.

Поцетна страница за рецензију брезе

 • Биографија почетне странице: Промовишите биографију или поделите неке занимљиве информације о вашој компанији.
 • Додаци подножја за почетну страницу: Прикажите јединствену колекцију видгета за подножје за своју почетну страницу и другачију колекцију за остале странице.
 • Тестимониалс са почетне странице: Означите своје најбоље изјаве у клизачу.
 • Истакнуте поруке на почетној страници: Изаберите из било које категорије поста да бисте приказали одломак најновијег поста.
 • Странице са истакнутим страницама: Означите било које 3 странице вашег веб локације.

Пречице

Бреза је једноставна за употребу пречице лако можете додати дугмад са прилагођеним порукама, везама и бојама без да морате знати све сложене кодове. Кратки бројеви ће неизмјерно побољшати функционалност и разноликост вашег садржаја без фрустрација које долазе с учењем напредних техника веб развоја или ангажирањем програмера да кодира за вас. Такође можете текст и слике форматирати у ступце и приказати презентације са својим сликама.

Подешавање

Бреза нуди неограничену опцију у боји, тако да било који елемент можете стилизовати баш онако како желите. Док мењате боје, можете прегледати промене у стварном времену на вашој веб локацији. Такође, са Бирцх-ом можете да користите било који Гоогле Фонт за прилагођавање текста тела и заглавља.

Боје за рецензију брезе

Опције теме

Можете да користите опције тема да бисте поставили и покренули своју нову веб локацију у неколико минута, и почели да прилагођавате своју веб локацију са само неколико кликова мишем.

Документација и подршка

Купња брезе значи да имате приступ бесплатној доживотној подршци 24/7. Видео снимци са тренинга доступни су и на ИоуТубе-у како би вам помогли да схватите како ефикасно користити тему Бирцх.

Тема брезе долази с опсежном писменом документацијом која покрива сваки аспект теме.

Са сваком копијом теме Бирцх добијате бесплатне доживотне надоградње које се аутоматски преузимају и инсталирају на вашу страницу.

Бреза је доступна за једнократну накнаду од 59 УСД. Када купите Бирцх, добијате приступ тоновима различитих премиум додатака који ће вам уштедјети преко 150 УСД.

Наш резултат

Бреза је савршена једноставна тема за креирање елегантне, минималистичке странице за ваше пословање. Са својим истакнутим видеом, пречицама, клизачем паралакса, различитим подешавањима прилагођавања и биолошком страницом можете створити врло једноставну и елегантну веб страницу за ваше пословање.

Дајемо брези 5 од 5 звездица. Ево рашчламбе наших прегледа:

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Набавите брезу одмах »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map